Forfatter Emne: Muslimer kostede statskassen 28 milliarder på et år.  (Læst 2404 gange)

Front Helle

 • Gæst
Sv: Muslimer kostede statskassen 28 milliarder på et år.
« Svar #15 Dato: April 11, 2017, 09:20:27 am »
Desdicardo:
Citér
Vi får aldrig at vide hvor mange penge der i virkeligheden bliver brugt, stoler i på at det er 28 milla.? Hmm.
Eliten mener nok ikke at det  er 'sundt' for os at vide den slags. TÆNK nu hvis malkekvæget gjorde sig ud til bens? ;)))

Det er nemlig rigtigt.
Så sent som i 2014 offentliggjorde Rockwoolfonden en undersøgelse, som sagde at de ikke-vestlige indvandrere og efterkommere "kun" kostede 16,6 milliarder kroner.

Den nye - mere præcise - undersøgelse fra Finansministeriet viser således en fordobling.

Og den har, så vidt jeg forstår, endda ikke medtaget omkostningerne ved den store indvandrerbølge i efteråret 2015.

http://denkorteavis.dk/2017/choktal-ikke-vestlig-indvandring-koster-hvert-ar-danmark-en-svimlende-sum-og-det-virkelige-tal-er-endda-meget-storre/

Anklageren

 • Gæst
Det er politisk bestillingsarbejde
« Svar #16 Dato: April 11, 2017, 09:30:09 am »
Man har bevidst indlagt nogen forudsætninger, så tallene viste det, man ville have, at de skal vise. De skulle være højere for ikke vestlige indvandreres vedkommende end i Rockwool udregningen, men ikke for meget (så regeringen blev udsat for et stort pres for at gøre noget). Der er alligevel ikke mange, der tror på tallene.

Vi slipper alligevel ikke for sypigeudregningerne. Sekundar skrev f.eks.: "Det et kun de penge der spildes på overførsels indkomster,og dem der har fået statsborgerskab er ikke med der.
Medregnes større behov for fængsel,tolke, dyrere skolegang osv osv med, så lyder regningen omkring 100 mia."
  :big_grin:

Man forstår alligevel heller ikke tallene
Når vi får at vide, at personer med DANSK oprindelse giver ifølge Finansministeriet et samlet plus på 56 milliarder - så tror sådan nogen som  Front Helle, at det er et mål for, at danskerne er flittige, men det betyder jo bare, at staten opkræver for meget i skat, så staten får overskud.

Hvis man havde lavet skattelettelser i 2014, så ville staten også have haft underskud på danskerne.

Anklageren

 • Gæst
Islamofober forstår alligevel ikke statens finanser
« Svar #17 Dato: April 11, 2017, 12:48:46 pm »
Der er ikke nogen som tør kommentere på overskuddet på danskerne, så jeg vil uddybe det lidt.

Citat: "Hvis der ses bort fra de ekstraordinære indtægter i 2014, som følge af omlægningen af kapitalpensionsordningen, bliver overskuddet dog vendt til et underskud på 38 mia. kr."

- og vupti - uden omlægningen af kapitalpensionsordningen ville personer med DANSK oprindelse som ved et trylleslag have givet et samlet MINUS.

Det gjorde danskerne de følgende år.

http://www.dst.dk/da/Statistik/nyt/NytHtml?cid=19189
Offline Anti-rød

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 7579
 • Activity:
  6.8%
 • Country: 00
 • Køn: Mand
 • Socialisme - verdens menneskefjendske ideologi
  • Vis profil
Sv: Muslimer kostede statskassen 28 milliarder på et år.
« Svar #18 Dato: April 11, 2017, 01:52:17 pm »
Anklageren fatter som sædvanlig "nada"

Han skriver:
En gennemsnitlig ny Anti-rød borger koster statskassen over en million - inden de når frem til arbejdsmarkedet - og så gider nogen af dem ikke engang at tage en uddannelse, så de kan betale noget tilbage til samfundet.

Sikken en omgang vrøvl.
En anti-rød borger betaler mere i skat end han/hun forbruger af offentlige ydelser. Jeg har for eks. betalt et to cifret millionbeløb i skat, nok noget mere end en rød anklager, der hele tiden kæfter op om hvor meget han/hun kræver og forlanger.Det er en ubestridelig kendsgerning at Danmark har haft øget velstand siden stenalderen.
I de seneste 100 år skyldes velstanden få ting.
For det første kapitalisme og kapitalistiske ildsjæle som A.P. Møller. Mads Clausen, Kirk Christiansen, samt den kendsgerning Edison muliggjorde brug af elektricitet.

Socialismen blev heldigvis begrænset så skaderne ikke blev lige så store som i sovjet og andre møglande.

Danmark har således aldrig haft brug for muhammedanere, og vil heller aldrig få det.
At påstå økonomisk fremgang skyldes muhammedanere, svarer til at påstå Sydkorea aldrig har haft et blomstrende samfund, da de ikke modtager muhammedanere. Sikkert fordi den sydkoreanske sociallovgivning ikke er en gavebod. (sammenlign forresten gerne med Nordkorea.
Ville det hjælpe Nordkorea hvis de tog imod muhammedanske flygtninge.
Hvis de overgik til kapitalisme ville det ubetinget hjælpe.


De officielle tal viser indvandringen er ren underskud. (Se Dreammodellen.)
Jeg hæfter mig i særlig grad ved den desværre diffuse sekunddære omkostning, Den har en kolossal vægt i form af øget byrde på de institutioner man har i form af sygehuse, politi, fængsler, veje,  og anden infrastruktur.
Dertil kommer hele boligsektoren og en mængde anden krav til øgede udgifter indenfor allerede eksisterende institutioner og samfundsmæssige investeringer.
Det gøres også sværere/umuligt at måle på de personer der har opnået dansk statsborgerskab.
Man opfører en boligblok til så og så mange millioner. Lader muhammedanere flytte ind hvor man betaler husleje, el, vand, varme vedligehold samt socialhjælp.
Muhammedanerelejligheder smadres ofte.


Man kunne ønsker der blev opstilles teoretiske modeller der kunne kaldes mikroøkonomiske modeller (ordet er valgt for forståelse) hvor man tog hensyn til en person, der kunne tildeles et specielt personnummer på udlændinge og efterkommere.
Det ville gøre det muligt langt mere præcist at analysere udgifterne. Ved en opdelt kontering.
En tanke en radikal sikker vil gå i døden for at forhindre. De røde hallal-hippier vil forhindre det.
Læs forhindre sandheden i at komme frem, selvom det på ingen måde kunne skade.
Men de røde vil ikke.

Indvandrere dør også, hvilket ikke er omkostningsfrit. også her og på andre områder koster en person penge, uanset etnisk oprindelse.
Jeg vil gengive uddrag af undersøgelsen der klart viser det der kaldes nettobidraget øges ret drastisk frem til år 2050., i negativ retning.

Det fremgår også at indvandrere fra mere underudviklede lande er forholdsvis dyrere. Hvilket man givetvis ikke behøver undersøge for at forstå.
Disse personer er naturligt kulturelt tilbagestående og derfor mere utilpassede, hvad episoder på diverse skoler klart tilkendegiver.
Vi hører nu drenge får dårligere karakterer end piger, hvilket i sig selv er irrelevant. Dog kan man udlede at muhammedanerpiger givet er mere flittige end muhammedanerdrenge der bruger tid i bander og lignende. (pjækkerier) Det nedsætter naturligvis indlæringen, og gennemsnittet af karakterer.


http://videnskab.dk/kultur-samfund/skoleforsker-derfor-klarer-drenge-med-indvandrerbaggrund-sig-darligt-i-skolen
Hver tredje dreng med anden etnisk baggrund består ikke folkeskolens afgangsprøve i dansk og matematik, viser en ny undersøgelse. Det skyldes blandt andet, at mange af drengene har opgivet at klare sig godt i skolen, men også at en del lærere har opgivet dem, mener forsker.


Jeg vil bemærke man sammenligner udgifter til militær og politi med samme vægt, hvilket selvklart er en fejl. Indvandrere belaster ikke vore militærudgifter, men udgifter til politi og sikkerhed gør i meget høj grad. Sikkerhed. Jyllandsposten og Kurt Westergård er et godt eksempel.

Jeg har set tal der viser udgifter på over 100 milliarder.
Jeg tror heller ikke en post som etage boligbyggeri indgår i Rockwoolfondens beregninger.
Man må gerne dokumentere det, hvis det er tilfældet. God fornøjelse.


Anklageren

 • Gæst
Sv: Muslimer kostede statskassen 28 milliarder på et år.
« Svar #19 Dato: April 11, 2017, 02:13:00 pm »
Anklageren fatter som sædvanlig "nada"

Han skriver:
En gennemsnitlig ny Anti-rød borger koster statskassen over en million - inden de når frem til arbejdsmarkedet - og så gider nogen af dem ikke engang at tage en uddannelse, så de kan betale noget tilbage til samfundet.

Sikken en omgang vrøvl.
En anti-rød borger betaler mere i skat end han/hun forbruger af offentlige ydelser. Jeg har for eks. betalt et to cifret millionbeløb i skat, nok noget mere end en rød anklager, der hele tiden kæfter op om hvor meget han/hun kræver og forlanger.


Jeg har nu nok betalt mere i skat, end du har.

I de følgende sætninger er det ikke lige dig, jeg sigter til - men islamofober er typisk pensionister. Såvel folkepensionister som førtidspensionister. Der er vist også ret mange kriminelle, som er indvandrerfjendske


Vi ved jo i forvejen, at racister har en lavere IQ - så man bør nok også undersøge, hvor kriminelle de er, og hvad racister koster.

Cirka halvdelen af befolkningen koster jo den anden halvdel et eller andet beløb.Citér


Jeg har set tal der viser udgifter på over 100 milliarder.
Jeg tror heller ikke en post som etage boligbyggeri indgår i Rockwoolfondens beregninger.
Man må gerne dokumentere det, hvis det er tilfældet. God fornøjelse.

Ork ja - jeg har før set tal for udgifter til indvandrere, der overstiger Danmarks samlede bruttonationalprodukt  :big_grin: :big_grin:  :big_grin:

Selvfølgelig har det kostet noget at modtage flygtninge, men tallene kan vi ikke rigtig bruge til noget.


« Senest Redigeret: April 11, 2017, 02:17:17 pm af Anklageren »