Forfatter Emne: Efter endnu et islamisk angreb på Vesten  (Læst 710 gange)

DerRudi

 • Gæst
Efter endnu et islamisk angreb på Vesten
« Dato: Marts 25, 2017, 09:24:30 am »
Er stået tidligt op i dag, og siddende med en masse artikler med understregninger prøver jeg at finde en tråd i hvad "de bedre" skribenter fortæller i efterdønningerne på nok et islamisk angreb på den vestlige civilisation.

Der skrives ikke så meget som fx efter terrorismen ved stadion i Paris i november 2015 eller 'lastbilterroren' i Nice i juli 2016. Og det behøver ikke blot at være fordi der 'kun' blev dræbt 4-5 mennesker i London forleden.
Det spiller måske også ind, at terroren nu er blevet en del af alles hverdag.
Jeg finder disse ord i '24Nyt':

"Sandheden er også den, at ingen af Europas nuværende ledere, de tidligere østeuropæiske undtaget, har format til at adressere ondets rod. Næh, de taler alle som én udenom: Islam er fredens religion."

Ja, og man kan godt regne med, at hver gang vi i vesten er blevet ramt af islamisk terror, hver gang Hollande, Merkel, Löfvén, Løkke og hvad de nu hedder lægger hovederne på skrå og messer deres kujonhymne om, at "dette ikke har noget med islam at gøre" - så hænger der noget ved.
Ikke hos årvågne patrioter, som for længst har forstået hvem/hvad ondets rod er, men hos de mange tusinder, som ikke i det daglige beskæftiger sig meget med politik og store spørgsmål. Dem, der egentlig gerne vil have fred til at hygge sig i smug i deres sysler i foreninger, haver eller hvad det måtte være.

Præcis sådan var det også for 75 år siden - Danmark anno 1942 tegnedes jo ikke af Jens Toldstrups jernbanesabotører, Hvidsten-gruppen eller Holger Danske. Snarere af en Vilh. Buhl, en Erik Scavenius eller "godt arbejde" hos dem, der byggede fæstningsanlæg og udbyggede lufthavne for besættelsesmagten.

Vi andre er tilbøjelige til at sige: De islamiske galninge forstår kun en eneste ting: Styrke. Smid islam ud af Europa. Udvis enhver på europæisk grund, der aktivt støtter islamisterne.
Lad dem sejle deres egen rådne sø i de barbariske lande, hvorfra de kom og lad dem forstå, at hvis de ikke lader os være i fred, så slår vi dem ihjel.

Som også nogle på Din-debat har givet udtryk for (uden dog at komme ret meget ind på, hvad de så vil gøre.)
- - - - -

Jeg har før nævnt Daily Mails kommentator, Katie Hopkins herinde, endda i mit andet indlæg nogensinde, 23. april 2015.
http://www.din-debat.dk/index.php?topic=1369.msg12470#msg12470

Jeg blev jo begejstret over hendes måde at anskue velfærdsjægernes indtrængen i Europa på, dengang hvor det virkelig tog fat med tilhørende hulkehistorier hver morgen i TV2s "Go'morgen"-udsendelser. Katie H. ville jo have krigsskibe til at følge indtrængerne den anden vej. Tilbage!

Her næsten to år efter, skriver Katie H., at hun efter terrorangrebet i London i onsdags, ikke føler samme raseri som de forrige gange. Intet presserende behov for at gå ud og skrige til idioterne, som ikke ville se, hvad der var i vente.

"Vi står ikke sammen. Vi er revet i stykker. De liberale i London med deres tolerance for dem, som rammer os, står overfor engelske patrioter, som ser sandheden i øjnene og som føler, at landet synker."
Og Katie Hopkins konstaterer knastørt det, politiker-eliten ikke vil se: at multikulturalismen ikke har fungeret. Den er en kæmpemæssig fiasko og en gigantisk løgn.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-4340290/Truth-t-like-says-KATIE-HOPKINS.html

Jeg vil for mit vedkommende sige, ja - vi er nok i defensiven, men vi er ikke slået. Det er stadig op til de menige borgere i de vesteuropæiske lande at finde vejene til.... nå ja, modstand.

« Senest Redigeret: Marts 25, 2017, 09:48:49 am af DerRudi »

Offline Anti-rød

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 7571
 • Activity:
  11.6%
 • Country: 00
 • Køn: Mand
 • Socialisme - verdens menneskefjendske ideologi
  • Vis profil
Sv: Efter endnu et islamisk angreb på Vesten
« Svar #1 Dato: Marts 25, 2017, 11:47:45 am »
"dette ikke har noget med islam at gøre" -

"Det er meget vigtigt, at man ikke lader dem, der ønsker at skabe frygt eller splitte os, lykkes med at nå deres mål, siger Alid Owen til TV 2."

"De kan ikke vinde"


Alt den slags er floskler der skal tilfredsstille folket.
Der er bare at sige, det er valgflæsk og nonsens. Flot ordgas uden indhold.
Terroristerne er ikke ud på at vinde noget som helst, de ved godt de ikke kan vinde. De er ikke ude på at skabe frygt, de ved godt den ikke kommer.

Det hele er meget mere enkelt. De er ud på at dræbe, fordi de er onde, drevet af ondskabens religion. Det er deres mål, deres tros og guds mål. Det påbydes for resten i Koranen.

.
.
Er der nogen ?
Er der nogen der bare i et´ lille øjeblik tror muhammedaneren, der kører folk ihjel, tænker "det befrier" England fra de vantro"

GakGAK

 • Gæst
Sv: Efter endnu et islamisk angreb på Vesten
« Svar #2 Dato: Marts 25, 2017, 11:48:44 am »
rolig anti-manden er der mange terror angrib der hvor du lever eller nyder du ander landes terror for at vær glad?

Anklageren

 • Gæst
Har "I" siddet inde for vold?
« Svar #3 Dato: Marts 25, 2017, 12:19:04 pm »
I må være mere voldelig anlagte end de ikke-vestlige indvandrere - eller er det kun i læserbreve?

Anklageren

 • Gæst
Du skal bare være lidt tålmodig
« Svar #4 Dato: Marts 25, 2017, 12:55:32 pm »

Det er det vi siger (Duterte og mig): skyd lortet eller bliv selv skudt

Tredje verdenskrig starter måske på Filippinerne, når Trump angriber kinesiske krigsskibe om et års tid, og så får du din lyst styret.