Forfatter Emne: Hvilket samfund er der tale om  (Læst 886 gange)

Offline Anti-rød (OP)

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 6391
 • Activity:
  51.2%
 • Country: 00
 • Køn: Mand
 • Socialisme - verdens menneskefjendske ideologi
  • Vis profil
Hvilket samfund er der tale om
« Dato: Marts 17, 2017, 12:56:49 pm »
Her er en beretning fra samfundet som anklageren og den trådløse er så begejstret for.


http://nyheder.tv2.dk/samfund/2017-03-16-postnord-ledelse-fik-store-loenstigninger-trods-underskud

Da Henrik Rättzen forlod PostNord i 2014, var det med en klækkelig lønforhøjelse. Ifølge PostNords årsrapport fra 2015 fik Henrik Rätzen 6,8 millioner svenske kroner, svarende til lidt over fem millioner kroner, for 4,5 måneds arbejde. PostNord oplyser, at en del af beløbet bestod af en fratrædelsesgodtgørelse.

Professor i økonomi og ledelse ved Aalborg Universitet, Anders Drejer, kalder situationen “dybt uforståeligDen slags ville ikke kunne lade sig gøre i anti-rødsamfundet.
Vi køber ikke den karl smart trend med new public management organisation, hvor staten tror de kan skalte og valte med skatteborgernes penge.

"jamen vi må betale for at få de dygtige"

Der er ikke noget dygtigt ved at generere et underskud på over 2 milliarder kroner.

I anti-rød samfundet får man ikke millioner i løn for at køre et firma i sænk. Hvor svært kan det være at dele breve ud.
Ja når man sætter idioter til at træffe afgørelser af dårlig kvalitet er det svært.

Anti-rødpartiet vil indføre love hvor dette er umuligt.

Læg nu mærke til hvordan Trådløse Anna og anklageren vil være imod anti-rød vil forhindre den slags

De er jo altid imod.


 
« Senest Redigeret: Marts 17, 2017, 12:58:22 pm af Anti-rød »

Offline Danskpartisten

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 1102
 • Activity:
  0%
 • Country: 00
  • Vis profil
Sv: Hvilket samfund er der tale om
« Svar #1 Dato: Marts 17, 2017, 01:10:55 pm »
Dette selvskab er både for dyrt og for langsomt. At breve er dødende brug grund af emails og sms er en anden ting men det er ikke ret svært at gøre det bedre end hvad postlort gør. Jeg er spændt på hvad Brovtebanden siger til dette
Ønsker du heller ikke at danskerne kommer i mindretal i Danmark? Og mener du også at hellig krig som Tyrkiet vil have er en dårlig ide? Så gå ind på stemdansk.dk og bliv stiller for Danskernes Parti

Anklageren

 • Gæst
Sjældent har man hørt så meget vrøvl på så lidt plads
« Svar #2 Dato: Marts 17, 2017, 01:28:32 pm »
Den blå VK regerings meriter
I 2004 blev alle de hidtige pakkesorteringscentre lukket, og sorteringen af pakker flyttet til nybyggede pakkecentre i Brøndby, der betjener Østdanmark (postnumre under 5000), og Taulov, der betjener Vestdanmark (postnumre fra 5000).

Med henblik på et salg af aktierne blev fire af Post Danmarks otte brevpostcentre i 2005 nedlagt. De lå i Høje Taastrup, Odense, Herning og Aalborg og blev omdannet til "hubs", hvorfra den sorterede post videresendes.

Den nuværende virksomhedsmodel kom til verden i juni 2009, da den danske stat overdrog Post Danmark A/S til det svenske moderselskab.

#############################################################Det postvæsen, som jeg går ind for, havde vi dengang Danmark var Socialdemokratisk, og der var to postomdelinger på hverdage i byerne.På landet tog landpostbudene imod postanvisninger og giroindbetalingskort, og havde tid til en kaffetår på stille dage. Man kom hinanden ved.

Du kan sikkert huske, at regeringen med stor sandsynlighed var Socialdemokratisk ledet dengang (før 1981).

Posten blev altid bragt til døren, hvad enten det var breve eller pakker - og om lørdagen var der en enkelt postombæring i byerne. Søndagsbreve og ekspresbreve var til dobbelt takst.

De blå omdannede

Anklageren

 • Gæst
Fra postbud til kontanthjælpsmodtager
« Svar #3 Dato: Marts 17, 2017, 01:45:18 pm »
I det moderne samfund er postvæsenet privatiseret, og et brev med UPS koster det flere hundrede kroner at få bragt ud, fordi UPS  ikke har postombæringer. Også almindelige pakker er meget dyre at få bragt ud.

UPS er god til at sende internationale pakker, men kommer aldrig til at levere en ordentlig service til almindelige hustande.

På den måde blev en masse danskere overflødige og overgik til kontanthjælp, som en hærskare af andre uddannede danskere kontrollerer, men ikke får i arbejde. Det er især de uuddannede, som har svært ved at finde et stabilt arbejde.

Man kunne sådan set lige så godt sætte kontanthjælpsmodtagerne til at bringe pakker ud i hele landet med et ordentlig serviceniveau, for de er alligevel ikke gratis at have på kontanthjælp.

Der er selvfølgelig ikke så mange breve længere, men hvis der alligevel bliver udbragt pakker, så kan postbudene lige så godt tage brevene med.

« Senest Redigeret: Marts 17, 2017, 01:48:09 pm af Anklageren »

GakGAK

 • Gæst
Sv: Hvilket samfund er der tale om
« Svar #4 Dato: Marts 17, 2017, 05:09:37 pm »
Man siger i sne og slud skal posten ud - men det galder åben batt ikke i antirød land. Smil og vær glad, anti, med din PC kan du sende brev så hurtig og ofte du selv vil. Smart?