Forfatter Emne: Din debat latterliggøres  (Læst 3395 gange)

Offline selvi

  • Fuld medlem
  • ***
  • Banned!
  • Indlæg: 210
  • Activity:
    0%
    • Vis profil
Sv: Din debat latterliggøres
« Svar #30 Dato: Marts 12, 2017, 12:49:10 pm »
Kære GuBBi.

Debatejer og  moderator.

Jeg synes det er nok med de latterlige indlæg, den uden nogen form for tvivl psykisk syge Politisk Ukorrekt, skriver om reptiler og viser tåbelige fupbilleder og youtube videoer, som kun de ringest begavede kan have fornøjelse af. Det er hverken sjovt eller på anden måde med til at højne kvaliteten af DD.

Jeg skal opfordre dig til, helt fjerne hans indlæg.

Der må findes andre debatter for psykisk syge, galninge, idioter og rablende gak i låget personer, hvor de kan udfolde deres "talenter"

Præcis hvad et illuminati-reptil ville sige...

Ej, selv de mest fjollede indspark skal have en plads på siden, og jeg vil ikke gøre mig til endelig dommer over hvad der er godtkendte og ikke-godkendte holdninger og overbevisninger.
Vil man tro at en zombie-jøde for 2000 år siden redde menneskeheden, er det tilladt. Og vil man tro at alt og alle bliver kontrolleret af menneske-reptil hybrider er det også tilladt.

Det betyder ikke at folks overbevisninger er beskyttede her på siden. De er åbne for al den kritik I kan komme på, og jeg forbeholder mig da også retten til selv at kritisere løs og blive kritiseret.

Personligt synes jeg faktisk de mere "langt ude" indlæg, i forhold til min egen overbevisning, er de mest underholdende. Og hvis jeg begyndte at skaffe tråde af vejen fordi jeg mente de var for "langt ude", hvor ville grænsen så gå? Det sidste jeg ønsker at skabe, er et ekko-kammer.

Og sidst men ikke mindst vil jeg påpege at man ikke kommer dårlige idéer til livs ved at forsøge at tie dem ihjel. Man kommer dem til livs ved at skinne et spotlight på dem, og påpege deres fejl.

du glemmer racister laver latterlige indlæg..hvorfor denne muslimhad? viser racismens sande ansigt

ville du kalde breivik terrorist? nej for han er jo hvid

du glemmer bare at i er de eneste racister i verden. ser du andre racister end ateister i Europa?