Forfatter Emne: Rygter: Ægte foto af reptilian alien skabte panik  (Læst 6553 gange)

politisk ukorrekt

 • Gæst
Rygter: Ægte foto af reptilian alien skabte panik
« Dato: Marts 07, 2017, 01:36:11 pm »
I disse dage kører der rygter på internettet om, at der på den vist nok lidt lyssky 4chan forleden dag skulle være blevet postet et ægte billede af en reptilian alien. Og få minutter efter, at billedet blev posted, gik siden ned og da den kom op at køre igen, var alien-billedet pist forsvundet. Og flere brugere fortalte, at de nåede at se reptil alien´en, men at de fik det fysisk dårligt at billedet. Som om, at der var noget magisk hypnotiserende over det.

Her er historien:

http://heavy.com/social/2017/02/4chan-alien-reptilian-reptoid-picture-photo/

Citér
Early Thursday morning, an image alleging to show an ultra realistic reptilian alien was shared on 4chan image board forums. Soon after, the website went down and the picture was deleted. See the allegedly partially recovered photo here.

According to a Pastebin about the post, the original thread that shared the image went online “anywhere between 12am and 2am” on Thursday on 4chan’s /pol/ board, short for “Politically Incorrect.” It was titled “24489 Taken Aprox 24 miles north west of Luke Airforce Base Phoenix Az. Lab H4C,” the claimed location that the picture was taken.

The official Luke Airforce Base website writes that the base was established during World War II and is currently an active-duty F-16 Fighting Falcon training base.

According to reports, the image allegedly taken near the base was only live for about a minute. Soon after, the entire site went down and the thread with the alien photo was wiped. The original photo now cannot be found anywhere. However, a “partially recovered image” of the alleged alien photo can be viewed below.

A description shared on 4chan about the contents of the original photo reads:


The aliens head was seen from the left side and it was looking to the left in the picture and slightly at the camera. Almost diagonally. I did see the alien, yellow scales black eyes with small pursed lips. Thought it was a shill thread so didn’t open but saw the pic” They ayylmao looked like it had scales all over and was dark in colour. Its eyes looked like dried up prunes and had human like features but much smaller in comparison to its head.

A poster then adds that photo was “super high quality.”

Soon after, people suggested it was a “reptilian,” one of the “species” of aliens common in UFO lore. The idea was popularized by British conspiracy theorist David Icke, reports The Guardian.

However, some 4chan posters were not so swayed the mysterious photo. Some suggested that it was an image of Jonathan Reed’s alleged encounter with a reptilian alien that has been circulating since 2012. Reed claims that he encountered an alien in the woods in Washington state with his dog. Reed ended up killing the “alien” with a tree branch. However, when he got home, the alien came back to life, left, and the government showed up and took all his evidence except his photographs.


Som sagt er det originale billede pist forsvundet. Men nogle hævder, at DETTE skulle være en dårlig udgave af originalbilledet:Nogle mener dog, at dette billede er et hoax og er skabt v.h.a. fotomanipulation, hvor et andet billede er lagt henover. Som illustreret HER:Nogen har så prøvet at debunke denne teori ved at poste dette billede, som skulle bevise, at det ikke er samme ansigt, som er blevet langt hen over:Andre påstår, at DETTE skulle være originalbilledet:
Hvad mener Din-debat-panelet? Er det her et hoax - eller er et billede af en ægte reptilian endelig blevet posted? Og hvis ja, hvorfor er der så ingen der var smarte nok til at kopiere det?

Folk siger nu, at de skam kopierede billedet, men at det på mystisk vis forsvandt fra deres computer. Hmm, lyder lidt som en søforklaring. :yes:

Så jeg hælder mest til, at dette er et hoax. Men jeg opretter denne tråd, fordi det jo KUNNE tænkes, at der er noget om snakken. :blum:

« Senest Redigeret: Marts 07, 2017, 01:45:49 pm af politisk ukorrekt »

Offline Torsten Bonfils

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 2331
 • Activity:
  8.8%
 • Country: aq
 • Køn: Mand
  • Vis profil
Sv: Rygter: Ægte foto af reptilian alien skabte panik
« Svar #1 Dato: Marts 07, 2017, 02:31:27 pm »
Hvorfor har den ikke reptiløjne?
  :Laie_cyclist:

Tørresnoren

 • Gæst
Sv: Rygter: Ægte foto af reptilian alien skabte panik
« Svar #2 Dato: Marts 07, 2017, 02:45:27 pm »Hvad mener Din-debat-panelet? Er det her et hoax - eller er et billede af en ægte reptilian endelig blevet posted?

Jeg tror sgu at den ER god nok..!

Nu er jeg jo begyndt at futte lidt mere rundt herhjemme på herresædet, og kan derfor gå lidt senere til ro om aftenen -

- forleden aften ved 23-tiden var jeg lige gået en tur ud - du ved, lukke for hønsene, ryge en pibe tobak og lige tisse af ovre bag kompostbeholderen... :LaieA_064:

MEN, det der skete, det er der næppe nogen der nogensinde kommer til at tro på..!

- men, inde i laden... - oppe i sædet på min gamle, grå Ferguson 31 - dér sad sgu Gunnar 'Nu' Hansen...!

Han var kun iklædt et par brune sko og en ternet damefrakke - men stemmen var der ikke noget at ta' fejl af...! :big_grin:

- 'Åh den vej til Mandalay - fuld af flyvefisk i leg'..... - sang den gamle sportsmand - fandme' så støvet dryssede ned fra hanebjælkerne..! :hyper:(Samme aften havde Nabo-Preben og undertegnede godt nok pelset det meste af en flaske 23 års lagret Ron Zacapa... :alc:

- men DET kan umuligt ha' noget med den egentlige historie at gøre!)


politisk ukorrekt

 • Gæst
Sv: Rygter: Ægte foto af reptilian alien skabte panik
« Svar #3 Dato: Marts 07, 2017, 06:18:15 pm »
Hvorfor har den ikke reptiløjne?

Aner jeg ikke. Mit bud er, at HVIS det ikke er et hoax, så er det måske fordi, det er en slags hybrid mellem en reptilian og en grey alien. Derudover er der jo forskellige reptilracer, så de kan vel have forskellige øjne. F.eks. ved jeg at man skelner mellem reptilians med og uden haler. Så de er ikke helt ens alle de dersens reptilians.

Der er jo også forskel på vi mennesker. Asiatere, afrikanere, europæere o.s.v. Asiaterne har skæve øjne, det har vi andre jo ikke.
« Senest Redigeret: Marts 07, 2017, 06:19:48 pm af politisk ukorrekt »

Offline GuBBi

 • Administrator
 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 2695
 • Activity:
  0%
 • Country: dk
  • Vis profil
Sv: Rygter: Ægte foto af reptilian alien skabte panik
« Svar #4 Dato: Marts 07, 2017, 07:21:56 pm »
Man beder selv om det hvis man tager noget der er postet på 4chan seriøst. Siden er notorisk centrum for at prøve at trolle så mange mennesker som muligt. Det var siden der bla. opfandt "the rake" (google den). Desuden bliver alle bare halv-interessante tråde altid gemt af brugerne i billedformat, og det samme ville være sket med dit reptil.

Bare lige ud af interesse vil jeg fortælle at det var siden der,
1: ca. 2014-2015 bildte iphone brugere ind at deres telefon var blevet vandtæt med en opdatering, hvilket fik folk til at dyppe deres telefoner i vand
2: Bildte igen iphone brugere ind at med den nyeste opdatering kunne ens telefon oplades i en mikrobølgeovn.
3: Fik stemt "Hitler did nothing wrong" til førstepladsen i navngivelsen af en ny mountain dew sodavand
4: I en lignende afstemning fik stemt en skole for de døve til førstepladsen i en konkurrence for hvilken skole Taylor Swift skulle optræde på
5: Fik stemt både Hitler og Kim jung un til toppen af "miss glossy 2015" i Norge:Nogle af de her synes jeg er hysterisk sjove, men jeg ville aldrig stole på noget fra 4chan.

politisk ukorrekt

 • Gæst
Sv: Rygter: Ægte foto af reptilian alien skabte panik
« Svar #5 Dato: Marts 08, 2017, 12:02:01 pm »
Nu skrev jeg jo også, at jeg umiddelbart hælder mest til, at det er et hoax. Men man ved jo aldrig, så derfor postede jeg alligevel historien. Nu ved jeg jo også, at reptilians jo eksisterer, så jeg anser det ikke som så usandsynligt, at et billede af en sådan kunne blive posted og forsøgt fjernet igen for at skjule beviserne.

At så 4chan er et generelt utroværdigt medie, er en anden sag. Men det betyder vel ikke, at der ikke af og til kan blive posted sandheder derinde?!

Youtube-brugeren 2circles har før argumenteret for, at 4chan er styret af reptilians. Så jeg tænker, at de kan bringe dette emne på banen bevidst (evt. som hoax) for at sætte fokus på reptilernes eksistens - fordi de forbereder reptilian og alien disclosure. Jeg ville have posted videoen, hvor 2circles finder frem til forbindelsen mellem reptilians og 4chan. Men jeg kan ikke finde den video lige nu, fordi ham 2circles har over 700 reptilian-videoer. Så det er ret svært at finde en enkelt video blandt så mange.
« Senest Redigeret: Marts 08, 2017, 12:04:52 pm af politisk ukorrekt »

Anklageren

 • Gæst
Du har mange teorier om ikke-jordiske
« Svar #6 Dato: Marts 08, 2017, 02:24:49 pm »
Hvorfor har den ikke reptiløjne?

Aner jeg ikke. Mit bud er, at HVIS det ikke er et hoax, så er det måske fordi, det er en slags hybrid mellem en reptilian og en grey alien. Derudover er der jo forskellige reptilracer, så de kan vel have forskellige øjne. F.eks. ved jeg at man skelner mellem reptilians med og uden haler. Så de er ikke helt ens alle de dersens reptilians.

Der er jo også forskel på vi mennesker. Asiatere, afrikanere, europæere o.s.v. Asiaterne har skæve øjne, det har vi andre jo ikke.

Hvad er Jesus så?

Tørresnoren

 • Gæst
Sv: Rygter: Ægte foto af reptilian alien skabte panik
« Svar #7 Dato: Marts 08, 2017, 10:52:13 pm »
Så det er ret svært at finde en enkelt video blandt så mange.

Kære Øgle-Bob... :big_grin:

Hvis jeg nu fortæller dig at der idag findes ca. 1,5 millioner overvågningskameraer - alene i Danmark..!

- ud fra dette antal kan man så kun gisne om hvor mange der findes på verdensplan..

Hertil skal lægges - almindelige kameraer, mobilkameraer, dashcam i biler, droner med kamera, filmfotografer, paparazzier osv. osv....

- det må være adskillige milliarder af kameraer som er skudklare, verden over - med masser af nysgerrige, årvågne mennesker med fingrene klar på udløserne og overvågningsskærmene....!

Dér hvor jeg vil hen... - hvordan kan det være at der ikke findes bare EET ENESTE ægte, sølle foto af sådan en skællet 'avekat'..?

- man tager billeder på Månen, billeder af Mars - man kan gudhjælpemig filme inde i mine blodårer, mine tarme og ikke mindst, min tis'trold..! :bad:

- der findes film fra bunden af de dybeste oceaner og højeste tinder - af de mest sjældne dyr, og af de mest isolerede stammefolk i fjerne regnskove....

- men ikke et ENESTE skide billede af en såkaldt 'reptil' eller 'alien'....... :ohmy:

- hvorfor, why, warum, pourquoi, waarom, perché, ¿por qué, varför.....????? :hyper:

politisk ukorrekt

 • Gæst
Sv: Rygter: Ægte foto af reptilian alien skabte panik
« Svar #8 Dato: Marts 09, 2017, 08:38:00 am »
Der er da skam også mange visuelle beviser på reptile formskiftere. Alene på min Youtube-kanal har jeg mindst 30-40 videoeksempler på formskiftende humanoide reptoider. Men det kræver jo nok, at man åbner sit sind en smule for at kunne se det - for mig at se - åbenlyse....

Hvis vi derimod taler om 100% øglemennesker i total øgledragt, så er det sværere at finde, fordi reptilians jo sådan set MEST er interdimensionelle parasitter, som besætter mennesker fra den fjerde dimension. Der er dog vidnesbyrd om rigtige tredimensionelle reptilians, som lever i bl.a. underjordiske grotter o.s.v. Men det er yderst sjældent, at disse er blevet fotograferet, da de jo netop går og gemmer sig.

Der er dog enkelte eksempler på, at sådanne reptilians i total øgledragt ER blevet afsløret. Men der er usikkerhed om, hvor vidt der er tale om falsknerier, så det står til troende, om man anser disse fotografier for troværdige....

HER et par eksempler:

South Carolina lizardman - eller påstået lizardman:
Ved afslutningsceremonien ved OL i London blev denne mulige ægte reptilian filmet. Det underlige er, at det ser ud som om, at de omgivende mennesker ikke lægger mærke til ham. Hvilket for mig tyder på, at han kan have været et interdimensionelt væsen, som blev opfanget af kameraerne men ikke af folk omkring ham:Et af de mest overbevisende reptile formskifter jeg har set, var da Steve O fra Jackass under et program var på stoffer og pludrede om, at han kunne skifte form mellem tredje og fjerde dimension. Og mens han talte om dette, så skiftede han form til en reptilian. Bare se her:
Så jeg vil mene, at der nu er beviser nok. Hvor mange af dem, der er troværdige, kan vi dog så diskutere. Men billeder af reptilians (ægte eller falske) har vi da nu nok en hel del af. :yes:
« Senest Redigeret: Marts 09, 2017, 08:44:15 am af politisk ukorrekt »

Tørresnoren

 • Gæst
Sv: Rygter: Ægte foto af reptilian alien skabte panik
« Svar #9 Dato: Marts 09, 2017, 09:01:05 am »


Wow..!

Tak for det..! - Har lige kigget dine links og det fine billedmateriale igennem, NU er jeg endelig fuldstændigt overbevist..!  :yes:

- hvad jeg så er 'fuldstændigt overbevist' om, det synes jeg at vi bare skal lade ligge, ik?... :LaieA_052:

Offline Anti-rød

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 6605
 • Activity:
  48.6%
 • Country: 00
 • Køn: Mand
 • Socialisme - verdens menneskefjendske ideologi
  • Vis profil
Sv: Rygter: Ægte foto af reptilian alien skabte panik
« Svar #10 Dato: Marts 09, 2017, 10:02:09 am »
Underligt disse reptilpersoner altid har samme højde som mennesker, har to arme, to ben, og går oprejst som mennesker.

Hvordan kan det være sindssyge personer, taler om øglemennesker ?


Offline Phil

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 4017
 • Activity:
  0%
 • Country: ph
  • Vis profil
Så for en alien
« Svar #11 Dato: Marts 09, 2017, 12:46:49 pm »

3 ufos set og filmed over pyramiderne i Gizah, masser af turister så dem.

Se filmen her  http://www.express.co.uk/news/weird/777013/UFOS-Giza-Pyramids-Egypt-SEction-51-2
Wow..!

Tak for det..! - Har lige kigget dine links og det fine billedmateriale igennem, NU er jeg endelig fuldstændigt overbevist..!  :yes:

- hvad jeg så er 'fuldstændigt overbevist' om, det synes jeg at vi bare skal lade ligge, ik?... :LaieA_052:
Ser frem til at jordens befolkning reduceres til ca. 1% af det nuværende antal, i håb om at planeten så har en chance for at overleve.

politisk ukorrekt

 • Gæst
Sv: Rygter: Ægte foto af reptilian alien skabte panik
« Svar #12 Dato: Marts 09, 2017, 02:13:21 pm »
Meget sjov video. Men desværre er alle de ellers flotte videoer fra Section 51 2 CGI-hoaxes.

Men der er en del troværdige UFO-videoer out there. Men Section 51 2 er kun sjov og ballade.

Tørresnoren

 • Gæst
Sv: Rygter: Ægte foto af reptilian alien skabte panik
« Svar #13 Dato: Marts 09, 2017, 02:53:52 pm »

Men der er en del troværdige UFO-videoer out there. Men Section 51 2 er kun sjov og ballade.

UFO set tæt på millionby:
politisk ukorrekt

 • Gæst
Sv: Rygter: Ægte foto af reptilian alien skabte panik
« Svar #14 Dato: Marts 09, 2017, 04:54:21 pm »
Ha ha, der fik du nok en ufo på din tørresnor, hvá tørresnorren!