Forfatter Emne: Hvordan kan man argumentere for at Koranen er en åbenbaring fra Allah og at....  (Læst 987 gange)

Offline Allah ved bedst (OP)

 • Jr. medlem
 • **
 • Indlæg: 54
 • Activity:
  0%
  • Vis profil
.... Muhammad er en sand profet?

i begynder alt med Allahs Navn, Skaberens navn, som vi igennem Koranen har fået viden om at tilbede. Koranen er Allahs Bog, som blev tilsendt fra Allah til profeten Muhammad (må Allahs velsignelser og fred være med ham) som et bevis for alle folk om Allahs eksistens indtil Dommedagen. De tidligere profeter var nedsendt hver især til et bestemt folk på et bestemt tidspunkt, og derfor var deres beviser begrænset til disse folks bevidnelse. Profeten Muhammad (må Allahs velsignelser og fred være med ham) er det sidste sendebud fra Skaberen med et budskab, som gælder til den sidste dag på Jorden. Af denne grund har det været nødvendigt, at Allah udstyrede Sin Sidste Profet (må Allahs velsignelser og fred være med ham) med et bevis, der også kunne bekræftes absolut af ethvert menneske på ethvert tidspunkt og til enhver tid. Den endegyldige sandheds største bevis er lagt i Koranen.

Koranen er sendt ned på et klassisk og klart arabisk sprog med en speciel veltalenhed og retorik. Arabisk er et ældgammelt sprog, som folk i gamle dage gik meget op i at opføre digte og sprogmæssigt udvikle formuleringer og retorikker med. De var virkelige gode til at udtrykke dem og araberne var et veltalende folk, hvilket deres digte viste prydelige eksempler på. Enhver arabisk kyndig person, der er bekendt med det arabiske sprog og litteratur, kan så opfatte Koranens mirakuløse og unikke sprog og bemærke at det i sig selv er på et helt andet niveau. Koranen blev åbenbaret som en udfordring til de folk, der var stolte af deres rige sprog, og ikke kun til dem, men en udfordring til hele menneskeheden indtil Dommedagen. Den første udfordring gik ud på at bringe en bog af Koranens lige. Det har ingen kunnet gøre hidtil og det er der ingen, der vil kunne gøre fremtidigt. Den anden udfordring blev simplificeret; frembring ti kapitler som kan være Koranen lige. Det er der heller ikke nogen, der har kunnet eller vil kunne gøre. Den sidste udfordring til de folk, som ikke tror på Koranens budskab er, at hvis I ikke tror, så frembring da blot én surah (kapitel) som kan være Koranen til lige. Det har ingen i menneskehedens historie formået at gøre på trods af, at araberne under profetens tid var ekstremt veltalende og kendte for deres eminente poesi. De kunne ikke klare udfordringen og ej heller har andre efter dem haft succes i det. En del har forsøgt, men de kom med intet andet end volapyk. De kom aldrig nær, hvad Koranen har at byde på.
Allah har sagt:

”Tvivler I på det (koranen), som Vi har sendt ned til Vor tjener, så kom med en sura magen til den, og indkald de vidner, I har, ud over Allah, hvis I siger sandheden! Men gør I ikke dette; og I vil ikke kunne gøre det - så tag jer i vare for den ild, hvis brændsel er mennesker og sten! Den er beredt til de vantro.” [al-Baqarah 2: 23-24]

Ethvert menneske, der ikke tror på Koranen som endegyldig sandhed, er stillet denne udfordring, hvor Allah, Skaberen af Universet, udfordrer til at frembringe noget tilsvarende Koranen. Han siger:

”Sig, hvis menneskeheden og Jinnerne gik sammen om at frembringe noget tilsvarende Koranen, ville de ikke kunne frembringe dens lige, selv om de hjalp hinanden fuldt ud.” [al-Isrā, 17:88]

Det er en umulig opgave, for enhver, der studerer Koranen, opdager, at den er fuldkommen fejlfri. I ethvert aspekt er Koranen sprogmæssigt og grammatisk fuldkommen, og dens indhold og budskaber bringer dens ord på en endnu højere plan, for her er der ingen modsætninger eller uoverensstemmelser, som kunne sår tvivl om dens sandhed. Hvis et menneske stod bag formuleringen af Koranen, vil der som det mindste være én skønhedsfejl. Men den har ikke dén fejl, vidunderlig som den er, er Koranen nemlig ikke et budskab fra noget menneske, men rettere fra, hvem, der har skabt mennesket. Allah siger:

”Undrer de da ikke over Koranen? Hvis den kom fra nogen anden end Allah, ville de have fundet megen uoverensstemmelse i den.” [al-Nisā, 4:82]

Idet, at den er fri for fejl og uoverensstemmelser, er det et bevis på, at den er fra Allah.

Koranen er nemlig beskyttet fra Allah, den kan hverken ændres eller laves om på. Den samme Koran, der blev åbenbaret for profeten, har profetens sahabah (ledsagere) lært og videregivet. Det er præcis de samme åbenbaringer, vi læser op i dag. Millioner af mennesker verden over har mestret, at lære Koranen ordret udenad uden at tilføje ændringer eller lignende. En person i øst reciterer Koranen præcis på samme måde, som en person i Vesten gør. Der er ingen bog i verden, som er husket udenad af millioner af mennesker og præcist ordret, som det er blevet gjort med Koranen. Allah siger:

”Vi har sendt påmindelsen ned (koranen), og Vi beskytter den.” [al-Hijr 15:9]

Allerede her ved vi, at Koranen er i sig selv fuldkommen unik. Ydermere er, hvad Koranen bærer af videnskabelige mirakler i sig. Koranen indeholder videnskabelige beviser og mirakler, som blev nedsendt for ca. 1500 år tilbage, da den moderne teknologi og videnskab ikke var til. På dét tidspunkt blev mennesket givet en viden om dens eksistens på en måde, som kun dens Skaber kunne kende til. Det kan kun være Allah, som har skabt alt, som kan have fortalt dette til Profeten (må Allahs velsignelser og fred være med ham), som har videregivet os den viden. Et eksempel er, hvordan man først i nyere tid har opdaget, hvordan et foster bliver dannet i livmoderen og går gennem forskellige stadier til den bliver til et levende menneske. Denne viden var givet i Koranen længe før. Man kan læse mere om det i forskellige bøger, der bekræfter de videnskabelige beviser i Koranen, heriblandt ”Koranen og Den Moderne Videnskab.”

Det er ikke kun muslimer, som har kastet deres blik ind i Koranen og har bekræftet dette. Dr. Maurice Bucaille skrev i sin bog "Le Coran et la science moderne" efter en helt objektiv undersøgelse af Koranen, at i lyset af den moderne videnskab, så må vi erkende, at der er overensstemmelse imellem de to, som det allerede er blevet bemærket flere gange. Vi må anse det for utænkeligt for et menneske på Muhammeds tid at have været ophavsmand til sådanne udsagn på baggrund af den viden, der fandtes på hans tid. Det er bl.a. sådanne iagttagelser, der gør Koranen enestående og tvinger den objektive videnskabsmand til at erkende, at han ikke kan komme med en forklaring, der udelukkende bygger på materialistiske ræsonnementer.

Denne koran og dets evige mirakel er også bevis på, at Profeten Muhammad (må Allahs velsignelser og fred være med ham) er Allahs sendebud og profet. Profeten Muhammad var nemlig analfabet. Han kunne hverken læse eller skrive, men han kom med en bog, der var så smuk og unik i sproget, som gør det umuligt for nogen at påstå, at Muhammed (må Allahs fred og velsignelser være med ham) havde skrevet koranen. Allah siger:

”Du har ikke læst nogen bog før denne, ej heller har du skrevet en med hånden; i så fald ville løgnerne have tvivlet.” [al-Saff 61:6]

et kunne have bragt mennesket i tvivl, hvis profeten kunne læse eller skrive, men sådan forholdt omstændighederne sig ikke for profeten.

Hvad angår Allahs Sendebuds sunnah (udsagn og sædvane), som er den anden kilde til den islamiske shari’ah, så er den blevet bevaret af troværdige fromme mænd. De brugte deres liv på at samle disse overleveringer og undersøge dem for at skille de tvivlsomme fra de autentiske. De islamiske principper, han kom med, var sandfærdige, gode og gyldige til ethvert sted og ethvert tidspunkt. De gode og velsignede resultater af Islam i praksis, som eksempelvist anbefalingen om ikke at sove på maven, da der er mange ulemper og risiko ved det, har selv danske forskere været enige i. Det bevidner, at det, han kom med, virkelig var en åbenbaring fra Allah alene, Ophøjet som Han er.

Der er flere talrige eksempler på, at profeten Muhammad var et eksempel på, hvordan budskabet fra Allah skulle leves også i praktisk forstand. Noget så simpelt, som hans ordre om at børste tænder med siwāk (træ) dengang, har videnskaben i dag bevist flere fordele ved. Der er mange andre eksempler på profetens sædvaner, som kan læses i bøgerne.

Mennesket kan ikke frembringe love som de, der står i Islam, der dækker alle livets aspekter. Det dækker over forretning, ægteskab, social adfærd, politik, tilbedelse osv.. Hvordan skulle en analfabet frembringe et livssystem uden en viden fra, Hvem der har givet livet et system? Profeten Muhammad var ikke en mand, der talte ud fra egen mening og ud fra, hvad han selv mente, var korrekt. Han blev vejledt fra Allah til menneskeheden, også for vores vegne i dag, vores menneskehed, så den kan leve i harmoni med, hvad Allah har skabt os til – både hvad angår dette liv og i det næste.

Og Allah ved bedst.

 :heart2: :heart2: :heart2:


Offline El_Nino

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 2313
 • Activity:
  6.8%
 • Country: dk
 • Køn: Mand
 • Vejen skal altid være snorlige og fremad
  • Vis profil
Skulle du ikke være medlem i af en islamisk debatklub i stedet for at fylde hele skærmen her på D.D.dk, med dette hø og hakkelse omkring koh-ranen og al dens ævl og savl - Islam er en stenaldertro og feudal overlevering.
Tænk altid én gang til over det, før du gør det!

Anklageren

 • Gæst
Det lyder som Tigermanden.

Offline Anti-rød

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 5313
 • Activity:
  0.8%
 • Country: 00
 • Køn: Mand
 • Socialisme - verdens menneskefjendske ideologi
  • Vis profil
Citat:
Koranen er Allahs Bog, som blev tilsendt fra Allah til profeten Muhammad


Koranen skulle efter sigende være overbragt den pædofile analfabet Muhammed af englen  Gabriel, men det er de fem mosebøger der er omskrevet,  for det meste efter Muhammeds død, og efter mundtlige overleveringer.
Omskrevet for at Muhammed og hans efterkommere kunne tryne folket. De fleste kunne ikke læse, og der fandtes ikke mange afskrivninger, så det var let at bedrage folket. Nok derfor de røde er så glade for den muhammedanske metode.

Enhver kan sige sig selv Gud ikke laver om på sit budskab i biblen ved at gå tilbage til det gamle testamente. Så hele historien om koranen er ikke andet end propaganda, og falsk religion.

Lukas 9:35
Det er min udvalgte søn. Hør ham
Gud sagde aldrig, hør på Muhammed.

Det siger sig selv koranen og alle de såkaldte suraer har lige så lidt troværdighed som tusind og en nat.
« Senest Redigeret: Marts 08, 2017, 01:10:00 pm af Anti-rød »

Nordboen

 • Gæst
Anklageren:
Citér
Det lyder som Tigermanden.

Overhovedet ikke!
Og det bør du vist være den allerførste, der kan se. Ikk'?   :connie_nutzo:  :smile1:

Anklageren

 • Gæst
Rigtige danskere fægter med åben pande
« Svar #5 Dato: Marts 08, 2017, 02:13:46 pm »
Anklageren:
Citér
Det lyder som Tigermanden.

Overhovedet ikke!
Og det bør du vist være den allerførste, der kan se. Ikk'?   :connie_nutzo:  :smile1:

Du har jord i hovedet.

Det er de nationale, der skifter profiler, som vi andre skifter skjorte - og som endda opretter hævner-profiler, fordi de så falskt vil fremstå som rene, når de fremsætter deres politiske budskaber.

Du skal i øvrigt ikke forvente mange svar fra mig om jeres personfiksering, som I dyrker så flittigt, fordi jeres argumenter svigter.

« Senest Redigeret: Marts 08, 2017, 02:15:46 pm af Anklageren »

Offline DerRudi

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 2020
 • Activity:
  19.8%
 • Country: dk
 • Køn: Mand
 • Danmark - VÅGN OP!
  • Vis profil
Sv: Blap! (Du kender vist få danskere...)
« Svar #6 Dato: Marts 08, 2017, 02:31:01 pm »
Ankagleren:
Citér
Du har jord i hovedet.
Det er de nationale, der skifter profiler, som vi andre skifter skjorte - og som endda opretter hævner-profiler, fordi de så falskt vil fremstå som rene, når de fremsætter deres politiske budskaber.

Du skal i øvrigt ikke forvente mange svar fra mig om jeres personfiksering, som I dyrker så flittigt, fordi jeres argumenter svigter.

Hvad argumenterer du lige for, når du skriver, at et indlæg "lyder som Tigermanden"?
Husk at se efter såvel gederne som børnecyklerne i aften!    :JC_moon:

Anklageren

 • Gæst
Sv: Blap! (Du kender vist få danskere...)
« Svar #7 Dato: Marts 08, 2017, 03:01:17 pm »


Hvad argumenterer du lige for, når du skriver, at et indlæg "lyder som Tigermanden"?


De kvikke vil nok tolke det, som at jeg mener, det lyder som Tigermanden.

Vi kan starte med hans "omvendelse":

Assalamu alaikum, gode venner på debatten. Som I nok har lagt mærke til, er det noget tid siden, jeg har været aktiv her på siden. Det er jeg klar over, at der er nogen af jer, der har været rigtig glade for, men det tager jeg bare som et tegn på, at jeg har haft fat i den lange ende. Nej, som I nok ved, har jeg været dybt involveret i noget græsrodsarbejde i forbindelse med de mange Nydanskere, der med Allahs hjælp er kommet til landet i de sidste mange måneder. Det er ikke noget, jeg som sådan kan gå i detaljer med her, men jeg synes, det er så stort, at vi kan hjælpe de mennesker med at opnå et meget bedre liv lige her i danmark, der for længe siden er blevet et multietninsk samfund. Det er nok en udvikling, som vil tage til her hen over den næste tid, og med årene vil der komme Islamisk flertal her i landet, med Allahs hjælp. Det er helt sikkert.

Det påvirkede mig dybt på et menneskeligt og åndeligt plan at arbejde med så ædle mennesker, der har opgivet alt for at starte et nyt og bedre liv. En dag var jeg med til at sortere tøj til de mange Nydanskere, da der skete noget helt vidunderligt, noget som jeg aldrig havde regnet med, ville overgå en gammel kommunist som mig. Jeg stod og opdelte tøj i forskellige størrelser, da en lille syrisk pige kom gående hen til mig. Jeg havde ikke hørt hende komme, og jeg ved ikke, hvorfor hun ikke var sammen med sin familie. Pludselig mærkede jeg en mærkelig varme løbe igennem hele min krop, og det var som om, alt lys i rummet blev slukket. Med undtagelse af rund om pigen, hvor der ligesom var et stjerneskær – det er svært at forklare. Jeg kunne slet ikke bevæge mig. Hun kom hen til mig og tog mig i hånden og begyndte at tale til mig på arabisk. Selvfølgelig forstod jeg ikke, hvad hun sagde. Hvor lang tid det tog, kan jeg ikke sige – om det var fem sekunder eller et kvarter. Men jeg vidste hele tiden, at det der var ved at ske var noget meget smukt og specielt. Pludselig var hun væk, og det var ligesom om alting vågnede op fra en slags pause. Lyset kom tilbage, og jeg kom ligesom til mig selv. Det var mærkeligt, pigen havde jeg ikke set før, selvom der ikke var særlig mange mennesker på det sted; jeg har heller ikke set hende siden.

I tiden efter forsøgte jeg at forstå, hvad det var, der var sket. Jeg kunne ikke sætte en finger på det, men jeg kunne mærke, at der var ændret noget inde i mig. Jeg var aldrig alene, og al frygt, jeg nogensinde havde følt, var væk som med ét fingerknips. Jeg var klar over, at der var tale om en religiøs oplevelse – så meget stod klart for mig med det samme. Først kunne jeg ikke tro det, religion har aldrig været noget, jeg har overvejet som en del af min tilværelse. Men her var der inden tvivl; jeg var blevet ramt af Ånden – eller af en slags åndelighed, eller hvad man skal sige. Det er så svært for mig at formidle dette til jer, som jo ikke har oplevet det endnu.

Jeg begyndte at følge bønnen i en Moske, som flere af mine gode venner har været tilknyttet i mange år. Jeg kom til at tale med Imamen, som med det samme kunne se, hvad det var, der var sket med mig. Han kiggede på mig med et skævt smil og sagde noget på arabisk, som jeg senere har fået at vide kan oversættes til noget i stil med ”velkommen til den rette tro”. Jeg havde fortsat svært ved at forstå det, men jeg vidste, jeg jeg ikke kunne benægte min guddommelige natur længere. Det var taget ud af mine hænder; den oplevelse jeg havde havde simpelthen været en slags åbenbaring; og pigen var måske en manifestation af Muhammed (må Allahs fred og velsignelser være med Ham) eller måske Isa (må Allahs fred være med Ham), som I andre kalder Jesus.

Det var vigtigt for mig at konvertere i Moskeen foran menigheden, så min indtræden i den rette tro blev åbenbaret for alverden. Det er gået så hurtigt det hele; nogen gange kan jeg slet ikke forstå det, men det behøver jeg heller ikke, for der er taget en byrde af mine skuldre, og der er nu kun sjælefred tilbage, med Allahs hjælp. Ja, Islam er det største i verden, og det håber jeg sandelig vil blive åbenbaret for jer andre med tiden. I Islam kan hele verdens befolkning mødes og forenes på en meget smuk måde – den slags havde jeg slet ikke begreb om før, men nu ved jeg, hvordan det er meningen mennesker skal leve. Jeg er nok stadigvæk i en slags chocktilstand, hvor jeg bare nyder denne verdens nye herlighed; det er meget vidunderligt alt sammen. Min kone griner lidt ad mig fra tid til anden. Hun kalder mig en gammel tosse, og det har hun måske også ret i; hvem ved. Hun har indvilliget i at bære slør for min skyld, men hun siger, hun ikke er klar til at konvertere endnu. Børnene blev lidt skuffede, da de hørte, at vi ikke skulle holde jul i år. Men så fortalte jeg dem om de mange nye helligdage, vi skal til at fejre, og de forstod også, at det var godt.

Ja, livet er en foranderlig størrelse. Jeg havde aldrig drømt om, at dette skulle ske for mig. Jeg havde heller ikke begreb om, at det ville føles så befriende – så godt. Denne transformation burde være alle mennesker, der er ærlige i hjertet, forundt, med Allahs hjælp. Vi tror på, at alle er født som Muslimer, men det er desværre ikke alle forundt at opdage dette i jordelivet. Jeg har været meget heldig. Jeg fandt sammen med min Imam ud af, at jeg skal hedde Ahmed Mohamed youssef, og jeg har sat mig som mål, at jeg skal kunne læse Qu'ran på Arabisk til næste år, så der er meget arbejde på den front, men det går da fremad.

Jeg er stadigvæk mig selv, og har (næsten) de samme holdninger og meninger, som I kendte mig for før, så på den måde vil der ikke være den helt store forskel fra før og nu hvad angår mit virke her på debatten, hvor jeg glæder mig til at komme i gang igen.


http://www.din-debat.dk/index.php?topic=2514.msg26879#msg26879

Er der en klokke, der ringer?
« Senest Redigeret: Marts 08, 2017, 03:03:28 pm af Anklageren »

Offline Debatsvinet

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 2320
 • Activity:
  2.8%
 • Country: dk
 • Køn: Mand
 • En´ oneliner kan sige mere end 1000 ord ...
  • Vis profil
Allan ... Som kun eksisterer i visse syge hjerner ...
« Svar #8 Dato: Marts 08, 2017, 04:14:01 pm »
.... Muhammad er en sand profet?

i begynder alt med Allahs Navn, Skaberens navn, som vi igennem Koranen har fået viden om at tilbede. Koranen er Allahs Bog, som blev tilsendt fra Allah til profeten Muhammad (må Allahs velsignelser og fred være med ham) som et bevis for alle folk om Allahs eksistens indtil Dommedagen.

Og "Allah" ved ikke en skid!!

 :heart2: :heart2: :heart2:

Glemte du ikke at slutte af med disse to smileyer her ?? =  :sleep: :Cherna_29: :happy: :whistle:  :JC_sneaky: :w00t: :JC_ghey:
« Senest Redigeret: Marts 08, 2017, 04:16:31 pm af Debatsvinet »
Vågner, vågner Danske Helte, springer op og spænder bælte ...

Nordboen

 • Gæst
Sv: Rigtige danskere fægter med åben pande
« Svar #9 Dato: Marts 08, 2017, 07:37:20 pm »
Anklageren:
Citér
Du har jord i hovedet.

Det fine, polerede socialist-sprog, oh. Desværre er jeg så simpelt et menneske, at jeg ikke kan skelne det fra brovtende bodega-råberi.

Citér
Du skal i øvrigt ikke forvente mange svar fra mig om jeres personfiksering, som I dyrker så flittigt, fordi jeres argumenter svigter.

Tør næsten ikke tro, det er sandt!   :blum:

Offline Eske

 • Nyt medlem
 • *
 • Banned!
 • Indlæg: 3
 • Activity:
  0%
  • Vis profil
Man fornemmer en stor viden og levende interesse hos trådstarter.

Det er altid en fornøjelse, når personer deler ud af deres viden.

politisk ukorrekt

 • Gæst
Sv: Jamen HEJ hr. Tigermanden
« Svar #11 Dato: Marts 08, 2017, 09:51:15 pm »
Man fornemmer en stor viden og levende interesse hos trådstarter.

Det er altid en fornøjelse, når personer deler ud af deres viden.

Ha ha, vi ved da godt, at trådstarteren er dig selv, Tigermanden. :blum:

Offline Danskpartisten

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 1102
 • Activity:
  0%
 • Country: 00
  • Vis profil
Trådstarter har en post og har ikke svaret på denne tråd. 99% sikker på at det er tiggermanden som er trådstarter
Ønsker du heller ikke at danskerne kommer i mindretal i Danmark? Og mener du også at hellig krig som Tyrkiet vil have er en dårlig ide? Så gå ind på stemdansk.dk og bliv stiller for Danskernes Parti