Forfatter Emne: Integration af syrere?  (Læst 1450 gange)

Vintersne

  • Gæst
Integration af syrere?
« Dato: December 17, 2014, 09:09:08 am »
Integration af syrere?

http://jyllands-posten.dk/politik/ECE7294607/V-og-DF-raser-over-R-forslag-om-integration-af-syrere/

"Både Venstre og Dansk Folkeparti mener, at den radikale leder, økonomi- og indenrigsminister Morten Østergaard, undergraver stramningerne på asylområdet, når han ønsker fuldt integrationsprogram til flygtninge fra Syrien, som får asyl i Danmark.

- Det lød til at være en stor stramning, men når man nu hører Morten Østergaard, viser det sig jo bare at være tomme ord, siger Venstres politiske ordfører Inger Støjberg.

- Morten Østergaard siger, at de syriske flygtninge skal integreres i Danmark. Nu får de deres familier herop efter familiesammenføringsreglerne, og så kommer de jo ikke til at vende hjem igen, siger Inger Støjberg."

Enhedslisten (pengene hænger på træerne til flygtninge), mener ikke at der skal ske nogen stramning overhovedet!

Dansk Folkeparti, mener tilgengæld at reglerne skal strammes meget mere, så den midlertidige opholdstilladelse, faktisk skal gælde for samtlige flygtninge!

Hvad mener du?

Joakim

  • Gæst
Sv: Integration af syrere?
« Svar #1 Dato: December 17, 2014, 10:01:54 am »
Selvfølgelig skal de da ikke integreres, de skal hjem hurtigst mulig. Manden er gal!


Og så er banen ligesom kridtet op, nu trunten havde forestillet sig hun vil gå til valg på stram udlændingepolitik, vi har jo set hvem der har bestemt med deres sølle 17 mandater.


Hellefred

  • Gæst
Sv: Integration af syrere?
« Svar #2 Dato: December 17, 2014, 10:14:13 am »
Det er helt som det plejer.
RV bestemmer dansk udlændingepolitik, som de gjorde det 1993-2001 og som de har gjort siden efteråret 2011. Taktikken er også, som den altid har været: En ledende socialdemokrat, helst en minister, puster sig lidt op, holder et par taler, der lige i taget godt kan lyde som en stramning. Så går der lidt tid - hvorefter den radikale leder forklarer, at det bliver der ikke noget af.
I 90'erne brugte de den gamle Aarhus-borgmester Thorkild Simonsen til sligt/Jelved til at klappe håndtasken i bordet og stoppe ethvert fornuftigt tiltag.

I det aktuelle tilfælde skal RV nok sørge for, at asylanterne (-> stort set muslimer) får status af indvandrere.
Jeg så i en TV2-morgenudsendelse, at Morten Østergaard lå og legede på gulvet med nogle af dem ét eller andet sted. Han har nok hvisket beroligende til dem, at her kan de bo til deres dages ende. For de skal jo "integreres" fra dag 1 (?), men så er man altså ikke flygtning længere, en flygtning er midlertidigt i et land! Som Østergaard siger, de kommer til at blive her i mange år. Ja, hvorfor ikke sige det lige ud: For altid.
Model Sweden!  :bad:
« Senest Redigeret: December 17, 2014, 10:16:20 am af Hellefred »

Anklageren

  • Gæst
Information til Hellefred
« Svar #3 Dato: December 17, 2014, 10:23:23 am »
Det er helt som det plejer, men her får du lidt viden, som du kan trække på fremover  :focus:

Citat: Siden 1992 er der blevet strammet op flere gange på udlændingeloven. Her en kort gennemgang af, hvad tre indenrigsministre fik gennemført.
Birte Weiss, indenrigsminister fra 25. januar 1993 til oktober 1997.

Poul Nyrup Rasmussens første Indenrigsminister. Gennemførte som minister i alt 19 større og mindre stramninger af udlændingeloven. Hun sagde stop i 1997 på grund af Nyrups krav om yderligere stramninger af udlændingeloven. Birte Weiss ønskede ikke at stå i spidsen for disse stramninger, som hun mente var et brud på mange års socialdemokratisk udlændingepolitik.

Thorkild Simonsen, indenrigsminister fra 20. oktober 1997 til 23. februar 2000.

Blev hentet ind få uger før sit planlagte otium for at skærpe Socialdemokratiets profil på udlændingeområdet og for at indføre stramninger omkring familiesammenføring og flygtningeprocedurer. Gennemførte 10 stramninger samt integrationsloven, som overdrog ansvaret for boliger, danskundervisning og aktivering af anerkendte flygtninge i de første tre år til kommunerne. Han indførte ligeledes den særlige integrationsydelse til nye flygtninge og indvandrere, der kun var på 80 procent af den almindelige danske bistandshjælp. Integrationsydelsen blev dog fjernet et års tid senere, da den viste sig at være i strid med FN's flygtningekonvention artikel 23.

Karen Jespersen, indenrigsminister fra 23. februar 2000 til november 2001.

Siden Karen Jespersen tiltrådte jobbet som indenrigsminister i begyndelsen af 2000, har hun gennemført syv stramninger af udlændingeloven. Herunder indført den famøse øde ø til kriminelle asylsøgere - der blev gennemført i form af fængselsceller i Sandholmlejren. Offentliggjorte op til valgkampen et ønske om yderligere stramninger af familiesammenføringsreglerne, dog uden nogle konkrete forslag.

http://www.dr.dk/nyheder/htm/baggrund/tema2002/udspil%20om%20udlaendinge/64.htm

Joakim

  • Gæst
Sv: Integration af syrere?
« Svar #4 Dato: December 17, 2014, 10:36:38 am »
Der er viden, og så er der tomme fraser. tsk tsk

Selv deres egne kalder nyrups indvandrerpolitik for slingrekurs. Han strammede intet, dig kan man sgu d bilde alt ind :rofl:
« Senest Redigeret: December 17, 2014, 10:44:45 am af Joakim »

Hellefred

  • Gæst
Sv: Information til Hellefred
« Svar #5 Dato: December 17, 2014, 11:36:17 am »
Citér
Siden 1992 er der blevet strammet op flere gange på udlændingeloven.


Disse halvhjertede forsøg på "stramninger" begyndte endnu før, bl.a. i 1986, da Schlüter-regeringen blev bange for danskernes reaktioner på den voldsomme tilstrømning (jævnfør Søren Krarups Komitéen mod Flygtningeloven og dens avisannoncer samt stiftelsen af Den Danske Forening i foråret 1987.) Og Ih, hvor de "strammede"!
Birte Weiss strammede i realiteten ikke på noget som helst, hun blev bare strammere og strammere i betrækket.

Thorkild Simonsen var ganske rigtigt tænkt som sådan en joker - en af disse S-borgmestre, der havde talt om, at "kommunerne ikke kunne klare"...osv.
I hans første år som minister steg antallet af familiesammenføringer imidlertid også (til 9.687).  Man kan finde alle tallene under Danmarks Statistik, hvor de mest interessante nok er:
Antallet af indvandrere og efterkommere udgjorde i:
1993: 253.372.   2000: 378.165.   
I procent af hele befolkningen:
1990:  4,2     2000:   7,1   (nyeste jeg har set er 11,1).
Antallet af familiesammenføringer (flygtninge og andre) i perioden:
i alt   1993: 5.133   og 2000: 12.514.

Joh, de "strammede" og ih, hvor det gungrede.
At så VK-regeringen ikke levede op til forhåbningerne er en anden sag.

Men vi konstaterer faktum atter engang: Du er politisk soldat, jeg er nysgerrig debattør. Der er stor forskel.
Alt er, som det plejer.  :JC_doubledown:
« Senest Redigeret: December 17, 2014, 11:40:33 am af Hellefred »

Vintersne

  • Gæst
Sv: Integration af syrere?
« Svar #6 Dato: December 17, 2014, 04:18:07 pm »
Der er viden, og så er der tomme fraser. tsk tsk

Selv deres egne kalder nyrups indvandrerpolitik for slingrekurs. Han strammede intet, dig kan man sgu d bilde alt ind :rofl:

Ja da, en socialistisk regering, der regeres af de Radigale, vil der ikke ske nogen reelle stramninger i flygtninge/indvandre politiken - det er helt sikkert!

Den fløj i folketingssalen, har det problem, at de ikke har en øvre grænse, for hvor mange vi kan tage - og ikke mindst en øvre grænse for, hvad vi har råd til, i det danske statsbudget!

Ifølge kommunerne, har vi hverken plads eller råd til det mere!

Vi har kun et ekstremt lille land, med en lille økonomi og som ikke kan klare disse vanvittige udgifter længere!

For det samme penge, som vi bruger herhjemme på dette område til flygtninge osv. - kunne vi f.eks hjælpe ekstremt mange flere, hvis de blev i deres nærområder, i stedet for at blive fragtet herop af kriminelle indslusere til høje betalinger for den flygtnende!

Dette hænger sammen med, at vores penge er meget mere værd i disse lande - man får langt mere for pengende i disse lande, end hvis de bliver givet ud i DK!

Så ud af EU - og genindfør en effektiv grænsekontrol ved vores grænser, er nok den eneste vej frem, for at dæmme op for vanviddet!