Forfatter Emne: Ung, talentfuld sanger: Det ikke jøder, men muslimer der er forfulgte i verden  (Læst 1423 gange)

Offline Nationalsocialisten

  • Nyt medlem
  • *
  • Indlæg: 20
  • Activity:
    0%
  • Country: at
  • Køn: Mand
    • Vis profil
Blot fordi idioten kan ytre nogle lyde med sit besudlede stemmebånd, betyder det jo ikke, at hans mening vejer tungere eller er bedre end nogen som helst anden mening.

Jeg er ked af at meddele dig dette, men generelt set bliver hverken jøder eller muslimer forfulgt. Kun lokalt, hvis de har jokket i spinaten, som muslimerne må siges at have gjort i Vesten - og i særdeleshed Myanmar, hvor de bliver jagtet rundt som vilde dyr. De ligger, som de har redt. Dem skal man ikke have ondt af.

Og hvad angår jøder, kan jeg kun sige, at de sidder på en ualmindeligt stor andel topposter rundt omkring i verden, taget deres antal i betragtning, plus man jo nærmest ikke kan sige ét ord om dem, før man bliver slæbt i retten. En jøde er en jøde er en jøde, og sådan er dét. De vil altid prøve at påtage sig offerrollen, selvom de så ejede ethvert støvkorn i denne verden. Det bliver aldrig godt nok for dem - lidt ligesom feminister.

Det er hvide mennesker, der bliver forfulgt. Os der bliver overhældt med skam, blot fordi vi agter at bibeholde vores etniske, kulturelle og demografiske suverænitet. Der er et latent folkemord på hvide i gang, og det har stået på i omkring 50-60 år. Vi er de eneste mennesker på denne gudsforladte planet, der ikke må danne grupperinger til støtte for vores racemæssige ophav. Vi er de eneste, der bliver belemret med indvandring en masse, og vi er de eneste, der føler skam over os selv (naturligvis fordi vi igennem årtier er blevet tæsket oven i hatten), til trods for, at vi er den mest advancerede race, hvad angår stort set alt intellektuelt. Det er os, der har skabt verden, og vi burde overtage det hele. Vi har fortjent det. Men næh nej, det må vi ikke, siger de små, café latte slubrende idioter i rullekravebefængte striktrøjer. Jeg kender et helt specielt sted, hvor verden havde bedst af, at de var. Men nok om dét.

Én ting er, at man, som jeg, er nationalsocialist og kæmper en intellektuel kamp for vor races overlevelse, med alt hvad det indebærer - noget andet er, at man inderst inde har et lillebitte håb om, at de sorte og brune sataner vinder hele verdensherredømmet og dernæst smadrer den fuldstændigt på et par årtier, fordi så kan man trods alt sidde tilbage og skraldgrine, når de ikke har nogen at skyde skylden på, andre end dem selv. Det er, som mange nok er bekendt med, allerede sket i Detroit, USA - men der bebrejdes den hvide mand jo som sædvanligt for deres mangler. Det kan de dog på ingen måde gøre, når de selv er ved roret.

Må jeg minde De herrer om, at ghettoen uden den hvide mand er Somalia.
« Senest Redigeret: Februar 15, 2017, 12:19:13 am af Nationalsocialisten »
Meine treuer Heinrich!