Forfatter Emne: de røde tabere  (Læst 11574 gange)

GuGu

 • Gæst
Sv: de røde tabere
« Svar #30 Dato: Februar 12, 2017, 10:25:32 pm »
Læg mærke til hvordan jeg har trukket der røde rundt i magengen ved næsen, de sidste par timer.
De er desperate.Det er altid god med lidt tro i sig selv, men lad det nu ikke stige dig til hoved, du får bare så langt ned at falde, ikke mit ven.

Offline Anti-rød (OP)

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 7579
 • Activity:
  6.8%
 • Country: 00
 • Køn: Mand
 • Socialisme - verdens menneskefjendske ideologi
  • Vis profil
Sv: de røde tabere
« Svar #31 Dato: Februar 13, 2017, 11:14:25 am »
Læg mærke til hvordan jeg har trukket der røde rundt i magengen ved næsen, de sidste par timer.
De er desperate.Det er altid god med lidt tro i sig selv, men lad det nu ikke stige dig til hoved, du får bare så langt ned at falde, ikke mit ven."gugu" "gugu"
Er det en underlig lyd du udstøder, der er lige så underlige som dine popov klovne indlæg.

Er det her når du siger "gu gu"
https://www.youtube.com/watch?v=MWcMmmtNk_A

GuGu

 • Gæst
Sv: de røde tabere
« Svar #32 Dato: Februar 13, 2017, 11:15:30 am »
Læg mærke til hvordan jeg har trukket der røde rundt i magengen ved næsen, de sidste par timer.
De er desperate.Det er altid god med lidt tro i sig selv, men lad det nu ikke stige dig til hoved, du får bare så langt ned at falde, ikke mit ven."gugu" "gugu"
Er det en underlig lyd du udstøder, der er lige så underlige som dine popov klovne indlæg.

Er det her når du siger "gu gu"
https://www.youtube.com/watch?v=MWcMmmtNk_A

Ja, og det er altid en god at forstå flere sprog også selv om man bor i Danmark og levre af flæske steg.

Offline Anti-rød (OP)

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 7579
 • Activity:
  6.8%
 • Country: 00
 • Køn: Mand
 • Socialisme - verdens menneskefjendske ideologi
  • Vis profil
Sv: de røde tabere
« Svar #33 Dato: Februar 13, 2017, 12:13:53 pm »


Det er ligegyldigt, hvad du har skrevet, for i følge Anti-rød-debatreglerne, som du selv følger, ser du også bort fra, hvad andre skriver - for eksempel når jeg flere gange har sagt, at jeg ikke er socialist, kommunist eller venstreradikal, fortsætter du i en en lang køre. Alle er socialister jf. dig og dermed voldelige bla bla. Jeg gør bare det samme. Du er Trump-fan, Danskernes Parti-fan og synes, det er helt fint at begå etnisk udrensning med store motorbøsser som dit idol Radovan gjorde. Bare det går ud over muslimer.

Nu bliver du sikkert fornærmet og hamrer hænderne ned i bordet, men det er nøjagtig den samme debatstil du bruger. Du får bare proppet din egen medicin ned i halsen!


Kære homofaber.
Jeg prøvede at komme dig imøde, men nej du insisterer på at opføre dig som en idiot.
Det er dit valg, og jeg tager det til efterretning. ligesom jeg gjorde da du sagde du ikke var socialist, men jeg kaldte dig det, fordi du opfører dig som en sådan. Jeg baserer det på alt det du har skrevet.

Du tager afstand fra alt højreorienteret. Korrekt ?
Du bryder dig ikke om USA. Korrekt ?
Du har ikke noget imod muhammedanere. Korrekt.
Du er ikke venstreradikal, socialist, højreorienteret. Derfor er der ikke meget mere end de radikale tilbage.
Når du nu ikke vil oplyse hvad du tilslutter dig. Jeg selv lægger ikke skjul på den slags.
Hvis du er radikal, altså Zenia Stampe, Sofie Carsten Nielsen og den slags (ret mig hvis det er forkert) så holder du med på den socialistiske hest. Er det ikke korrekt.

Jeg tager afstand til samtlige partier, fordi de er uærlige og hykleriske. Nogen mer end andre.
Enhedslisten er ofte de mest ærlige med deres åbenlyse hang til diktatur.

Derfor kan du ikke udråbe mig til alt det du gerne vil fedte mig ind i, som jeg møjsommeligt tilbageviser med ægte valide beviser. Det ene efter det andet. Hvor du aldrig kommer med en indrømmelse. ALDRIG.

Du gør også det. Hver gang du har bragt dig selv i fedtefadet, vil du ikke åbent og ærligt stå ved det med klare svar.
Du støttede en vis kvindelig debattør, hvor du havde skrevet den slags opførsel hun lagde for dagen, undsagde du på det kraftigste, indtil jeg forehold dig hvad hun havde skrevet. Så var du tavs som graven. Hun kom med en fed løgn og det påviste jeg. Så holdt du kæft.

Man kan ikke blæse og have mel i munden. Selvom de radikale er kendt for den slags.
Du ser ikke jeg er en kujon og ikke svarer. Jo nogen gange når spørgsmålene er for åndsvage.
Jeg er ikke den der er bleg for at give dig ret, når du skriver noget jeg er enig i.

Jeg er forbandet ærlig, og det har den venstre side det ikke godt med.
Jeg har vænnet mig til det, for sådan er jeg, og det er det letteste at huske. Jeg gider ikke snyde, det giver mig ingen tilfredsstillelse. jeg har ikke en syg "isme" jeg skal dække over.

Jeg tager afstand til alle former for nationalisme, fordi jeg ikke har behov for at bilde mig ind, at Danmark og det at være dansker er noget helt unikt. Jeg er halvt dansker, hvis jeg følger de nationales danskhedsopfattelse, men ellers kan jeg godt lide Danmark. Mest fordi vi ikke giver os ud for at være noget, vi  ikke er.
Jeg synes, USA er USA- jeg hverken hader eller elsker det, men det er ikke et sted, jeg vil tage hen. Jeg tager hatten af for dem på mange punkter, men deler ikke den patroitisme. Jeg har ikke noget imod muslimer, ja. Ligesom jeg heller ikke har noget imod farvede, ateister, religiøse, kristne. For mig er mennesker vigtigst og jeg dømmer folk på, hvad de siger og gør og ikke hvad de er. Jeg dømmer ikke grupper for, hvad enkelte individer gør.
Jeg er ikke noget politisk, men kommer fra et borgerligt hjem. Jeg går ikke op i politik. I walk a different path. Jeg har ikke behov for at indentificere mig. Hvis jeg skulle tilslutte mig noget, bliver det i midten, hvor der er flest muligheder. Jeg overvejde at stemme på Ny Alliance da de lige var startede, fordi der manglede et borgerligt tilbud, der værdipolitisk lå til venstre. Jeg ser ikke de politiske partier som gode eller onde og tror, at de fleste politiker gør det af en god mening, selv om jeg ikke er enig med dem. Idealisme kan være en godt ting i små mængder. Og så har jeg personlige grunde til at bekæmpe de ting, som højrenationalismen står for. Hvis det gør mig mindre dansk, er det helt i orden med mig.

Men alt det her er ligemeget, for du vil fortsætte med at hade alt og have mistillid til alle. Når du ikke rigtig kan formulere noget, trækker du bare du er socialist-kortet, fordi du "baserer det på det man skriver", men det kan man ikke bruge til en skid, fordi du står alene med den sort hvide opfattelse. Derfor bruger jeg samme teknik. Du trækker Stalin-kortet og tilbage får du et Hitler-kort. Det er sjovt at se dig reagere på det, for du kan ikke se, at du får igen med samme metode. Men generelt har jeg ikke behov for debatfora til at komme af med frustrationer- jeg bruger det som tidsfordriv. Hvis jeg vil forsøge at ændre noget, slukker jeg min computer og anonyme personer på din-debat er det sidste sted, jeg ville lægge mindre kræfter. Men er man højrenational og ser sig selv som danskhedens sidste kriger, kan jeg godt se, det giver mening at puste sig op hjemme bag skærmen og møde en masse meningsfæller så gruppen virker større end den er.Jeg skrev:
Det lader mere til det er dig der er fornærmet.

 (læg mærke til jeg læser dine indlæg, og reagerer oven i købet på dem. Men efter din mening ikke ydmygt og eftergivende nok, som er det eneste kriterie du virkeligt gider beskæftige dig med.)
beklager gamle ven. Så naiv er jeg ikke.  Jeg ved udmærket godt hvad du er.


Jeg skrev:
Godt, jeg giver dig medhold i jeg ikke skelner alt for skarpt med socialister. Det er en berettiget indvending du kommer med. Jeg kan dog argumentere for holdningen.
Sagen er jo at "socialister" har eksisteret til alle tider, bare med andre navne. Det begyndte da Kain slog Abel ihjel, fordi han var misundelig. Der er mange foragtelige karaktertræk ved socialister.
Ikke særligt pæne.

Jeg tager udgangspunkt i handlemåder og holdninger, hvor grundholdningen er det socialistiske princip, den enkelte står for. Det kan være svært helt at afgøre, men også meget let. Når nogen vil bestemme over andre, og skabe et styret ensidigt samfund, uden gyldig grund. Vil have andres  goder blot fordi andre har dem. Så er man socialist. Derfor er næsten alle partier inficeret med den socialistiske bacille. Det er en konstatering der let lader sig bevise.

Du er ikke socialist siger du. Du har nu ellers en del holdninger i den retning.


Så du ser Homofaber, jeg læser dine indlæg, men det er ikke ensbetydende med du står for den "højeste sandhed" som der desværre ikke er tvivl om du gerne vil. Pseudoelitær akademiker ego.
Som de medaljer despoter giver sig selv.

Du læser til gengæld ikke mine indlæg, eller kun sløset, fordi din overbevisning overtrumfer alligevel det hele.
Der er bare det. du udtrykker en holdning til moral, som du ikke vil være ved, når det gælder en debattør der gør sig skyldig i det du er imod, hvor debattøren er rød.
Havde debattøren været blå havde det set anderledes ud. "jeg er hævet over jer andre til, i skal forstå det jeg skriver, det selekterer jeg, som jeg i min nåde finder for godt" er holdningen.
Især nå du er trængt. Ikke sandt ?

Du går delvist ind for LA, dog er de ikke venstreorienterede nok. Du er klar over der er tale om radikale udbrydere.
Du er ikke idealist. Nej det er sikkert sandt. Du har en typisk vammel radikal slatten sødsuppe holdning. Lidt for styret i Cuba, ikke nogen videre holdning til danskere der lider nød. Proletarer er under min klasse.


Du skriver:
for du vil fortsætte med at hade alt og have mistillid til alle.

Igen er jeg nødt til at sige til dig, det er løgn.
Jeg går ind for nogen af anklagerens ideer, selv dine. Jeg holder mig en del til Phils mening, men slet ikke alle. De der går imod fremmedgørelsen af Danmark og taler roma midt imod, har min sympati.
Det er gerne en tale mod holdningsbourgeoisiet, der befinder sig i deres egen luksuriøse boble af selvglæde og velvære.

Jeg har selv en skarp mening, der baserer sig på det du går i koma over. Nemlig hård modstand mod alle der påfører andre skader, ved forbrydelse, men også ved ødelæggelse af kultur og samfund. Jeg er lodret imod afgørelse af dårlig kvalitet. Du kan kalde det for socialismeforskrækkelse, men jeg kan begrunde alt logisk. Når staten køber it systemer, begår de den samme fejl igen og igen. Når politikerne taler om retfærdige boligskatter, er det rendyrket populisme, bedrag og venstreorienteret formuebeskatning af flittige menneskers ret til egne penge.
Du kalder det for had, men selv er du eftergivende (sikkert bare andre betaler gildet)
Jeg kalder det for rettidig omhu, og sund fornuft. Hvorfor skulle jeg lave knæfald for dumme mennesker med flotte titler. Skat har mistet milliarder. Tø-hø nå.... ja ja ,har de det.
Ja det må vi se på fremdadrettet, engang.


Du optræder hovent og overlegent, typisk for en radikal. Se hvordan de alle i husmandspartiet tror de er hovedet i en regering og socialdemokraterne er røven.
Vi er de intellektuelle siger de, finkulturelle og skabagtige. Det er kejserens nye klæder.

Se på Martin Lidegårds skolemester stil, eller Marianne Jelveds håndtaske diplomati. Altid har man følelsen af her skal man lade sig belære af akademikeren, der sågu ikke er for klog. Jeg har haft hænderne nede i mudret, og jeg har en stak eksamensbeviser. Det får ikke mig til at flyde over.
Jeg er ikke skuespiller.


Du kan blot indgå i en dialog med mig, hvor du ikke altid efterlader et slatten aftryk, hvor din holdning er ikke at have nogen holdning, udover den smule der kommer altid efterlader sympati for det venstreorienterede, afsky for dansk homogenitet og disse værdier.
Hvor du ikke "fiser" af, når du er trængt på argumenter.

Du skal vide du ikke slipper for at imødegå med med logiske  argumenter. Dine holdningsløse subjektiviteter og aben efter med Hitlerkort og lignende, er kun udtryk for afmagt  og ego-pleje.
Piv piv.
Var det for stærk tobak, for sarte sjæle der er ømskindede.

Du har ret i DD er ikke verdens navle, men der er beklageligvis tusinder som dig, der giver pokker i andre, bare du har det godt i dine cirkler.

Derfor har Danmark de tilstande vi har, med sigende voldskriminalitet, stigende bandekriminalitet med afpresning. Forhold på skoler hvor der er direkte etniske kampe med molotovcocktails og en lang række nedslående tilstande, hvor du læner dig tilbage i visheden og en "højere bevidsthed" og ligegyldighed over for resten. Der er så hyggeligt i whiskybæltet og inde bag de tykke mure.

Sådan som man kan læse, (jeg skriver læse), ud af dine indlæg.


« Senest Redigeret: Februar 13, 2017, 12:24:41 pm af Anti-rød »

Offline homofaber

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 5318
 • Activity:
  21.2%
 • Country: 00
  • Vis profil
Sv: de røde tabere
« Svar #34 Dato: Februar 13, 2017, 12:21:13 pm »

Du er ikke socialist siger du. Du har nu ellers en del holdninger i den retning.Og derfor kan du ikke tillade dig at kræve "dokumentation" for når andre kalder dig Hitler-fan og du kan heller ikke henvise til steder, hvor du tager afstand, for det er ikke gyldigt, når du samtid læser alt muligt ind i hvad andre skriver. Noget for noget.

Offline Anti-rød (OP)

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 7579
 • Activity:
  6.8%
 • Country: 00
 • Køn: Mand
 • Socialisme - verdens menneskefjendske ideologi
  • Vis profil
Sv: de røde tabere
« Svar #35 Dato: Februar 13, 2017, 12:27:29 pm »

Du er ikke socialist siger du. Du har nu ellers en del holdninger i den retning.Og derfor kan du ikke tillade dig at kræve "dokumentation" for når andre kalder dig Hitler-fan og du kan heller ikke henvise til steder, hvor du tager afstand, for det er ikke gyldigt, når du samtid læser alt muligt ind i hvad andre skriver. Noget for noget.Gad vist hvad du mener med den belæring ?

Kan jeg ikke stille krav?
Jo jeg kan, når snotdumme kalder mig for jødehader, uden for 2 ører forstand i hovedet og endnu mindre viden.

Jeg dokumenterer, du gør til gengæld ikke.
Sådan ender det tit med dine "det kan du selv være, beklagelser"
« Senest Redigeret: Februar 13, 2017, 12:29:05 pm af Anti-rød »

GuGu

 • Gæst
Sv: de røde tabere
« Svar #36 Dato: Februar 13, 2017, 12:29:32 pm »

Du er ikke socialist siger du. Du har nu ellers en del holdninger i den retning.Og derfor kan du ikke tillade dig at kræve "dokumentation" for når andre kalder dig Hitler-fan og du kan heller ikke henvise til steder, hvor du tager afstand, for det er ikke gyldigt, når du samtid læser alt muligt ind i hvad andre skriver. Noget for noget.Gad vist hvad du mener med den belæring ?

Kan jeg ikke stille krav?
Jo jeg kan, når snotdumme kalder mig for jødehader, uden for 2 ører forstand i hovedet og endnu mindre viden.

Jeg dokumenterer, du gør til gengæld ikke.

Hvad betyder dokumentation når man har ophiset sig til det røde felt - smil anti, vi går i mod foråret lyse tid.

Offline homofaber

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 5318
 • Activity:
  21.2%
 • Country: 00
  • Vis profil
Sv: de røde tabere
« Svar #37 Dato: Februar 13, 2017, 12:31:53 pm »

Du er ikke socialist siger du. Du har nu ellers en del holdninger i den retning.Og derfor kan du ikke tillade dig at kræve "dokumentation" for når andre kalder dig Hitler-fan og du kan heller ikke henvise til steder, hvor du tager afstand, for det er ikke gyldigt, når du samtid læser alt muligt ind i hvad andre skriver. Noget for noget.Gad vist hvad du mener med den belæring ?

Kan jeg ikke stille krav?
Jo jeg kan, når snotdumme kalder mig for jødehader, uden for 2 ører forstand i hovedet og endnu mindre viden.

Jeg dokumeneterer, du gør til gengæld ikke.

Du vil bare ikke forstå, at du kan ikke tillade dig at kalde alle for socialist, kommunist, Nordkorea-elskere, stalinist, Cuba-elsker, DDR-tilhænger, når du ikke selv bryder dig om at få tilbage i samme stil. Du dokumenterer ikke en skid ved at komme med en masse påstande. Og du dokumenterer heller ikke noget ved at opfinde en masse alternative definitioner af socialisme.

Offline Anti-rød (OP)

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 7579
 • Activity:
  6.8%
 • Country: 00
 • Køn: Mand
 • Socialisme - verdens menneskefjendske ideologi
  • Vis profil
Sv: de røde tabere
« Svar #38 Dato: Februar 13, 2017, 12:41:51 pm »

Du er ikke socialist siger du. Du har nu ellers en del holdninger i den retning.Og derfor kan du ikke tillade dig at kræve "dokumentation" for når andre kalder dig Hitler-fan og du kan heller ikke henvise til steder, hvor du tager afstand, for det er ikke gyldigt, når du samtid læser alt muligt ind i hvad andre skriver. Noget for noget.Gad vist hvad du mener med den belæring ?

Kan jeg ikke stille krav?
Jo jeg kan, når snotdumme kalder mig for jødehader, uden for 2 ører forstand i hovedet og endnu mindre viden.

Jeg dokumenterer, du gør til gengæld ikke.

Hvad betyder dokumentation når man har ophiset sig til det røde felt - smil anti, vi går i mod foråret lyse tid.Sejle op ad åen.
Lad os spise og drikke - for imorgen skal vi dø.
mens græsset gror, dør horsemor.

Vi er nogen der er anderledes bevidste, end sutterne på bunden af samfundet
med deres perversiteter.


GuGu

 • Gæst
Sv: de røde tabere
« Svar #39 Dato: Februar 13, 2017, 12:47:37 pm »
Er det ikke skønt at være så beviste på en debat forum med plads til alle meninger?

Offline Anti-rød (OP)

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 7579
 • Activity:
  6.8%
 • Country: 00
 • Køn: Mand
 • Socialisme - verdens menneskefjendske ideologi
  • Vis profil
Sv: de røde tabere
« Svar #40 Dato: Februar 13, 2017, 01:06:05 pm »

Du er ikke socialist siger du. Du har nu ellers en del holdninger i den retning.Og derfor kan du ikke tillade dig at kræve "dokumentation" for når andre kalder dig Hitler-fan og du kan heller ikke henvise til steder, hvor du tager afstand, for det er ikke gyldigt, når du samtid læser alt muligt ind i hvad andre skriver. Noget for noget.Gad vist hvad du mener med den belæring ?

Kan jeg ikke stille krav?
Jo jeg kan, når snotdumme kalder mig for jødehader, uden for 2 ører forstand i hovedet og endnu mindre viden.

Jeg dokumeneterer, du gør til gengæld ikke.

Du vil bare ikke forstå, at du kan ikke tillade dig at kalde alle for socialist, kommunist, Nordkorea-elskere, stalinist, Cuba-elsker, DDR-tilhænger, når du ikke selv bryder dig om at få tilbage i samme stil. Du dokumenterer ikke en skid ved at komme med en masse påstande. Og du dokumenterer heller ikke noget ved at opfinde en masse alternative definitioner af socialisme.


Jeg skrev og du kommenterede.

Citat fra: Anti-rød efter November 08, 2016, 12:28:56 pm

Socialisme . verdens mest menneskefjendske og usle ideeologi.
Hvad har socialisme nogensinde gjort for folket der betød velstand og frihed. Se på Cuba, sovjet,DDR
dem alle sammen.


Homofabers kommentar til det specifikke spørgsmål. (hvor der ikke blev svaret på spørgsmålet)

Så er det underligt, hvorfor man havde et våben- og rumkapløb under den kolde krig, hvor Sovjet endda lå foran til at starte med. Hvorfor man i Vesten så hunderæd for socialister, når de alligevel ikke kunne noget.
Cuba var i øvrigt ikke socialistisk til at begynde med, og socialistiske cigarer fra Cuba måtte også være farlige. De må åbenbart også være gode til sikkerhed, siden USA ikke kunne få ram på Castro. USA har kun oplevet den ene katastrofe og nederlag med Cuba.


Det er helt tydeligt hvor dine sympatier ligger, som du utilsløret giver udtryk for.

Anklageren

 • Gæst
Sv: de røde tabere
« Svar #41 Dato: Februar 13, 2017, 01:36:24 pm »
Det er helt tydeligt hvor dine sympatier ligger, som du utilsløret giver udtryk for.

Fejl

Det er en helt elementær fejl du begår, som man næsten møder her hver dag - så du er ikke ene om det.

Når homofaber kritiserer den vestlige verden - så er det bare en kritik af den vestlige verden - og ikke automatisk et forsvar for kommunismen.

Man kan også godt kritisere noget, som man grundlæggende går ind for. Det gør du også selv meget tit, når du kritiserer Danmark.


Offline homofaber

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 5318
 • Activity:
  21.2%
 • Country: 00
  • Vis profil
Sv: de røde tabere
« Svar #42 Dato: Februar 13, 2017, 01:57:32 pm »

Jeg skrev og du kommenterede.

Citat fra: Anti-rød efter November 08, 2016, 12:28:56 pm

Socialisme . verdens mest menneskefjendske og usle ideeologi.
Hvad har socialisme nogensinde gjort for folket der betød velstand og frihed. Se på Cuba, sovjet,DDR
dem alle sammen.


Homofabers kommentar til det specifikke spørgsmål. (hvor der ikke blev svaret på spørgsmålet)

Så er det underligt, hvorfor man havde et våben- og rumkapløb under den kolde krig, hvor Sovjet endda lå foran til at starte med. Hvorfor man i Vesten så hunderæd for socialister, når de alligevel ikke kunne noget.
Cuba var i øvrigt ikke socialistisk til at begynde med, og socialistiske cigarer fra Cuba måtte også være farlige. De må åbenbart også være gode til sikkerhed, siden USA ikke kunne få ram på Castro. USA har kun oplevet den ene katastrofe og nederlag med Cuba.


Det er helt tydeligt hvor dine sympatier ligger, som du utilsløret giver udtryk for.

Men det er rigtig nok. USA forsøgte flere gange at få ram på Castro. De sendte soldater til Cuba, som endte med at blive taget til fange før de landede på jorden. Det endte med, at det var deres egen præsident, der blev skudt af en af deres egne borgere. Truslen fra kommunisme var helt overdrevet dengang, ligesom truslen fra islamisterne er i dag, når egne borgere også er en risiko. USA har generelt en dårlig historik, når det kommer til efterretning. Det samme med Iran. Det er ikke noget, jeg bare opfinder. Jeg kan igen henvise til Tim Weiners Legacy of ashes der omhandler CIA's historie. De har aldrig været så effektiv som folk tror eller bliver beskrevet i film. Den brittiske og israelske har været langt mere effektiv.
Det er ikke et forsvar for sovjet. Du vil bare ikke forstå noget, vel? Alt er sort og hvidt i Anti-rød-billedet.

Offline Trådløse-Anna

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 1330
 • Activity:
  0.2%
 • Country: dk
 • Køn: Kvinde
 • Tror på en fremtid uden de bl?s indblanding, :))
  • Vis profil
Sv: de røde tabere
« Svar #43 Dato: Februar 13, 2017, 02:35:39 pm »

Kan jeg ikke stille krav?
Jo jeg kan, når snotdumme Anna kalder mig for jødehader, uden for 2 ører forstand i hovedet og endnu mindre viden.


Tak for det - Dit sprog har ikke bedret sig kan jeg se, du lærer det vist aldrig,  :girl_sad:

Debat-terrorist

`socialister´ er jo blevet et helt traume for dig du lille indebrændte mand der sidder og gemmer dig bag ved din skærm,
« Senest Redigeret: Februar 13, 2017, 02:44:18 pm af Trådløse-Anna »
<3 <3
Støttemedlem af brovte-banden, :)

Offline homofaber

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 5318
 • Activity:
  21.2%
 • Country: 00
  • Vis profil
Sv: de røde tabere
« Svar #44 Dato: Februar 13, 2017, 02:43:02 pm »
Det er kun Anti-rød, der må svine andre til, ganske som i diktatur-Anti-rød staten, hvor det ikke er tilladt at svare diktatoren imod, hvis man ikke vil laves til hakkebøf med motorbøsser. Anti-rød må omvendt gerne forfølge minoriteter som muslimer og demokratiske socialdemokrater. De bliver lavet om til sæbe som anti-rød vasker blod af hænder med.