Forfatter Emne: En Tigermand takker af  (Læst 3444 gange)

Offline Tigermanden (OP)

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 4579
 • Activity:
  4.4%
 • Country: 00
 • Køn: Mand
 • Jeg er Muslim og Kommunist.
  • Vis profil
  • DKP
En Tigermand takker af
« Dato: December 29, 2016, 02:43:19 pm »
Kære venner, I, som kender mig godt, ved, at jeg har brugt de sidste par år på at kæmpe de svages og de underkuedes sag her på nettet, først på Sol-debatten og siden her på Din-debat. Jeg har fået enkelte gode venner (Anklageren, Carlo, Trådløse Anna, Gubbi, Poul Jørgensen og Jojo), men jeg har desværre fået mange flere fjender. Derfor stopper jeg på debatten nu.

Det er mennesker, der har et menneskesyn, der er så forskellig fra mit, som det er muligt. Jeg har været ude for mennesker, der er troppet op på min bopæl midt om natten for at ødelægge ting eller skrive grimme ting på vores husmure. Senest blev et vindue baldret om natten, det er et par uger siden. I efteråret var der to ældre mænd med nordjysk accent, der passede mine børn op og opførte sig truende over for dem. Jeg kan ikke bevise noget, men jeg har mine anelser om, hvem herinde fra  der kan være tale om.

Det er mennesker, der mener, at det bedste i verden er, hvis alle de fattige bliver ved med at have det rigtig dårligt. Som mener, at der er forskel på hvid og sort. At mennesker fra tredjeverdenslande er laverestående i forhold til hvide europæere. Det er så psykopatiske og usympatiske mennesker, som man overhovedet kan forestille sig.

Men jeg vil ikke være en del af den jagt mere. Jeg ved ved gud ikke, hvordan de fik fat i min adresse dengang, men faktum er, at jeg og min lille familie har været jaget vildt de sidste par år; alt sammen fordi jeg har forsvaret de fattige og svage. Fordi jeg ønsker lighed, frihed og demokrati for alle mennesker på jorden.

Vi flytter, så vi igen kan være i fred for de, der ikke mener, at jeg skal have lov til at kæmpe de svagestes sag. Vi flytter, så min kone ikke behøver være bange for at blive overfaldet. Jeg ønsker ikke at se mine to børn maltrakteret, fordi jeg kæmper for retfærdighed for hele verdens befolkning.

Så jer højrenationale: Så lykkedes det for jer. Så fik I endnu en af jeres modstandere til at holde kæft med jeres terror og vold. Jeg håber sandelig, I er stolte af jer selv, I som for alt i verden ikke ønsker demokratiet. I som går fascismens ærinde.

Jeg ved, jeg kan se mig selv i spejlet om morgenen; kan I sige det samme?
Anklageren er sidens allerbedste debattør, det er godt, vi har ham som forummets leder og ansigt udadtil. :)

Offline Anti-rød

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 5300
 • Activity:
  0%
 • Country: 00
 • Køn: Mand
 • Socialisme - verdens menneskefjendske ideologi
  • Vis profil
Sv: En Tigermand takker af
« Svar #1 Dato: December 29, 2016, 03:00:28 pm »
Hvis du er imod vold,kan du ikke være for muhammedanisme.

Det eneste jeg er enig med dig i, er vesten selvfølgelig ikke skal bombe byer i mellemøsten. Det skaffer ikke fred. (bevist gennem 30-40 år)Synet på muslimer er til at brække sig over, for de almindelige muslimer er også mennesker, og dem går det også ud over. Det er som om vesten anser dem for lovligt jaget vildt.
En syrisk mor begræder naturligvis sit barn der er slået ihjel af et dansk F16 kampfly.

Tigermand.
Husk at blive væk.

Ellers:
https://www.youtube.com/watch?v=UH01FhqMdc8

Offline Phil

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 3665
 • Activity:
  8.8%
 • Country: ph
  • Vis profil
Sv: En Tigermand takker af
« Svar #2 Dato: December 29, 2016, 03:23:42 pm »

Jeg ved, jeg kan se mig selv i spejlet om morgenen;

Ser frem til at jordens befolkning reduceres til ca. 1% af det nuværende antal, i håb om at planeten så har en chance for at overleve.

Online Carlo

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 8438
 • Activity:
  77.4%
 • Country: 00
 • Køn: Mand
 • Forkyndende og missionerende ateist og kommunist
  • Vis profil
Sv: En Tigermand takker af
« Svar #3 Dato: December 29, 2016, 03:26:13 pm »
Det er mennesker, der har et menneskesyn, der er så forskellig fra mit, som det er muligt. Jeg har været ude for mennesker, der er troppet op på min bopæl midt om natten for at ødelægge ting eller skrive grimme ting på vores husmure. Senest blev et vindue baldret om natten, det er et par uger siden. I efteråret var der to ældre mænd med nordjysk accent, der passede mine børn op og opførte sig truende over for dem.

Hvor langt er vi ude? Det er sådan noget man hører fra Tyskland, men nu har det også bredt sig til DK.

Citér
Jeg kan ikke bevise noget, men jeg har mine anelser om, hvem herinde fra  der kan være tale om.

De er faktisk uhyre få herinde. Næppe nogen af dem, men der kan være nogen der læser med. De har netværk. Men husk at de er få, men når de er sammen, tror de selv at de er mange.

Citér
Jeg ved ved gud ikke, hvordan de fik fat i min adresse dengang, .............................................

Du må selv have givet oplysninger, der kan lede til adressen. Og nogen har nogle store lange snydeskafter, som de gerne stikker ind alle mulige uvedkommende steder.

Man kan sige at det er noget pjat, alt det med et fantastisk islamisk flertal i DK, men fuldstændigt harmløst. Jeg forstår ikke at nogen gider hidse sig op.

Licensnægteren: "Charlottesville er ingen ting i forhold til hvad der kommer i Sverige fra NMR fremover."

politisk ukorrekt

 • Gæst
Sv: En Tigermand takker af
« Svar #4 Dato: December 29, 2016, 03:52:08 pm »
Jeg mener nu stadig, at du blot er en troll, Tigermand, om end en særdeles ihærdig  og gennemført én af slagsen.

Uanset dette har jeg nu altid moret mig over dine og Herr Alberts indlæg. Og jeg har grinet af, at folk lod sig sådan provokere af dine indlæg, da de for mig at se har været åbenlyse trollerier. Og jeg tager bestemt afstand fra de elementer fra højresegmentet herinde, som har kørt en meget personligt nedladende, nærmest truende stil overfor dig. Det er aldrig i orden, uanset om du så ER den, du udgiver dig for eller ej. Og i øvrigt undskylder jeg, hvis du mod min forventning altid har været seriøs og ikke er en troll. Jeg fornemmer dog nu stadig, at du bare har trollet hele vejen. :yes:

Jeg ønsker dig held og lykke med dine fremtidige drillerier andetsted. Men jeg vil dog alligevel sige, at selvom meget af det er sjovt nok, så ER der åbenbart nogle, der tager det særdeles alvorligt. Og skal jeg kritisere dig lidt, Tigermand, så vil jeg sige, at man skal stoppe mens legen er god. Og siden folk åbenbart har taget dig hamrende alvorigt, så synes jeg du burde have stoppet legen, inden det gik for vidt. Nej, man skal ikke bøje sig for trusler. Men man bør også have fornemmelse for, hvornår det er bedst at stoppe drillerierne, når nu modparten ikke kan tåle at blive drillet. F.eks. har det været åbenlyst, at især et par stykker fra højrefløjen har været meget provokeret af dig. Og siden de har reageret så følsomt overfor dig, burde du have trukket dig et skridt tilbage i stedet for at fortsætte provokationerne. Så et eller andet sted har du et medansvar for, at det hele er eskaleret. Selvom det ALDRIG legitimerer trusler!

Uanset hvem du er i virkeligheden, fornemmer jeg en klar humor bag dine indlæg. Så jeg tror ikke, du er så slem IRL. Så derfor held og lykke fremover, hvis du ikke skulle komme tilbage, Herr Albert...øhm, sorry Tigermand. :blum:


Med venlig hilsen

Reptiltossen
« Senest Redigeret: December 29, 2016, 04:02:16 pm af politisk ukorrekt »

Offline Phil

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 3665
 • Activity:
  8.8%
 • Country: ph
  • Vis profil
Sv: En Tigermand takker af
« Svar #5 Dato: December 29, 2016, 04:01:12 pm »
Det er mennesker, der har et menneskesyn, der er så forskellig fra mit, som det er muligt. Jeg har været ude for mennesker, der er troppet op på min bopæl midt om natten for at ødelægge ting eller skrive grimme ting på vores husmure. Senest blev et vindue baldret om natten, det er et par uger siden. I efteråret var der to ældre mænd med nordjysk accent, der passede mine børn op og opførte sig truende over for dem.

Hvor langt er vi ude? Det er sådan noget man hører fra Tyskland, men nu har det også bredt sig til DK.Du kan da ikke følge særlig meget med i hvad der foregår, hvis du kun har hørt om den slags fra Tyskland, - jeg syntes også du skrev du havde set og oplevet det som buschauffør ?

Men den slags har til din orientering også foregået i Danmark i mange år efter hånden.

32 gange på ti måneder: Avisbude overfaldes på stribe
http://denkorteavis.dk/2016/systematisk-overfald-pa-avisbude-far-nu-politiet-til-at-reagere/

18-årig indvandrer bag blodigt overfald er sigtet for fem lignende overfald – alle ofrene havde et væsentligt fælles træk
Det er ikke kun den 18-årige, der er indvandrer. Politiet siger, at de mistænkte alle er af udenlandsk oprindelse.
 Ofrene derimod er udelukkende nordmænd. Det siger politiinspektør Alf Rune Nilsen ved Trøndelag politidistrikt til Adresseavisen.
 “Det er påfaldende at de syv ofre alle er norske, mens gerningsmændene alle ser ud til at have udenlandsk oprindelse”, siger han.
http://denkorteavis.dk/2016/ny-de-samme-monster-i-en-raekke-voldssager-gerningsmaendene-var-indvandrere-og-offeret-var-hvid/

Martin gik på gaden en aften, så blev han overfaldet af seks meget voldelige indvandrere – men ingen vidner tør åbenbar melde sig
http://denkorteavis.dk/2016/martin-blev-overfaldet-pa-aben-gade/

Storkriminel Levakovic-gangster igen i aktion: Lavede uden varsel brutalt overfald
http://denkorteavis.dk/2016/storkriminel-levakovic-gangster-igen-i-aktion-smadrede-hovedet-pa-en-medfange-i-nyborg-statsfaengsel/

Unge indvandrere lavede et groft overfald på politiet – men da de skulle have deres straf, fik de politisk korrekte en stor sejr
http://denkorteavis.dk/2016/de-lavede-et-groft-overfald-pa-politiet-men-de-politisk-korrekte-vandt-igen-da-straffen-skulle-udmales/

Ser frem til at jordens befolkning reduceres til ca. 1% af det nuværende antal, i håb om at planeten så har en chance for at overleve.

Offline Tigermanden (OP)

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 4579
 • Activity:
  4.4%
 • Country: 00
 • Køn: Mand
 • Jeg er Muslim og Kommunist.
  • Vis profil
  • DKP
Sv: En Tigermand takker af
« Svar #6 Dato: December 29, 2016, 04:12:24 pm »
Hvis du er imod vold,kan du ikke være for muhammedanisme.

Selvfølgelig kan jeg det, og det kan du læse meget mere om her: http://www.goodnewsnetwork.org/6-quran-quotes-teach-love-tolerance-freedom-religion/

 :aww: :Cherna_29:
Anklageren er sidens allerbedste debattør, det er godt, vi har ham som forummets leder og ansigt udadtil. :)

Offline Debatsvinet

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 2277
 • Activity:
  2.2%
 • Country: dk
 • Køn: Mand
 • En´ oneliner kan sige mere end 1000 ord ...
  • Vis profil
Sv: En Tigermand takker af
« Svar #7 Dato: December 29, 2016, 05:17:17 pm »
Fortsætter "Johansen" så videre der udaf ?? ...  :big_grin:

Trolle-rit, trolle-rat, trolle-rut, om lidt er tiger sagaen slut! ...  :blum:
« Senest Redigeret: December 29, 2016, 05:20:02 pm af Debatsvinet »
Vågner, vågner Danske Helte, springer op og spænder bælte ...

Offline Tigermanden (OP)

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 4579
 • Activity:
  4.4%
 • Country: 00
 • Køn: Mand
 • Jeg er Muslim og Kommunist.
  • Vis profil
  • DKP
Sv: En Tigermand takker af
« Svar #8 Dato: December 29, 2016, 05:42:45 pm »
Citér
Jeg ved ved gud ikke, hvordan de fik fat i min adresse dengang, .............................................

Du må selv have givet oplysninger, der kan lede til adressen. Og nogen har nogle store lange snydeskafter, som de gerne stikker ind alle mulige uvedkommende steder.

Man kan sige at det er noget pjat, alt det med et fantastisk islamisk flertal i DK, men fuldstændigt harmløst. Jeg forstår ikke at nogen gider hidse sig op.

Nej, det har jeg ikke selv lagt oplysninger ud om, der må have foregået en forbrydelse. Men jeg er enig: Islamisk flertal her i danmark er fuldstændig harmløst.  :smile1:
Anklageren er sidens allerbedste debattør, det er godt, vi har ham som forummets leder og ansigt udadtil. :)

Online Carlo

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 8438
 • Activity:
  77.4%
 • Country: 00
 • Køn: Mand
 • Forkyndende og missionerende ateist og kommunist
  • Vis profil
Sv: En Tigermand takker af
« Svar #9 Dato: December 29, 2016, 05:52:08 pm »
Du kan da ikke følge særlig meget med i hvad der foregår, hvis du kun har hørt om den slags fra Tyskland, - jeg syntes også du skrev du havde set og oplevet det som buschauffør ?

Det som buschauffør var ikke specielt vold, men anden komplet utålelig adfærd fra fremmedfiflernes side. Men det meste af den vold der tidligere var mod buschauffører var muslimsk.

Muzzernes vold er mest i hjemmene. Der vanker der tæsk til kvinderne.

Levakovic-gangsterne er kristne.Licensnægteren: "Charlottesville er ingen ting i forhold til hvad der kommer i Sverige fra NMR fremover."

Offline Tørresnoren

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 1186
 • Activity:
  6.2%
 • Country: 00
  • Vis profil
Sv: En Tigermand takker af
« Svar #10 Dato: December 29, 2016, 06:29:16 pm »
Wallah..! - sikken en følelsesladet sortie... :heart2:

Det minder jo næsten om en skøn blanding mellem 'Frank Sinatra igen-igen' og  'Drago/Mera/Popov/Propov/Flying D/Det-er-mig/joJO'

- lov mig at du stadig kommer forbi og giver et par numre som Albert - vi er flere herrer som gerne vil holdes ajour om livet på Amager Fælled..

'Uanset hvor mørkt livet til tider kan se ud, så husk at der altid er lys i køleskabet'....

Offline DerRudi

 • Hyper medlem
 • *****
 • Banned!
 • Indlæg: 1827
 • Activity:
  0%
 • Country: dk
 • Køn: Mand
 • Danmark - VÅGN OP!
  • Vis profil
Sv: En Tigermand ønsker opmærksomhed
« Svar #11 Dato: December 29, 2016, 06:55:44 pm »
Tigermanden:
Citér
Kære venner, I, som kender mig godt, ved, at jeg har brugt de sidste par år på at kæmpe de svages og de underkuedes sag her på nettet, først på Sol-debatten og siden her på Din-debat.

Okke ja, okke ja. Det er faktisk snart fire år medregnet Inger Henriksen-perioden!

Citér
Jeg har fået enkelte gode venner (Anklageren, Carlo, Trådløse Anna, Gubbi, Poul Jørgensen og Jojo)
"Vis mig dine venner, og jeg skal sige ..."    :yes:
Citér
I efteråret var der to ældre mænd med nordjysk accent, der passede mine børn op og opførte sig truende over for dem. Jeg kan ikke bevise noget, men jeg har mine anelser om, hvem herinde fra  der kan være tale om.

 :LaieA_005:   :sarcastic:   :JC-hysterical:

Citér
Det er så psykopatiske og usympatiske mennesker, som man overhovedet kan forestille sig.

Præcis beskrivelse af mit syn på dig og stikkerorganisationen Redox, som du herinde har opfordret folk til at kontakte for at angive f.eks. naboer, skolekammerater eller arbejdskolleger, hvis man "vidste" at de deltog i politiske gøremål, som I er modstandere af!

Citér
Vi flytter, så min kone ikke behøver være bange for at blive overfaldet. Jeg ønsker ikke at se mine to børn maltrakteret, fordi jeg kæmper for retfærdighed for hele verdens befolkning.
:bye:   :cray2:

Og du glemmer helt din profils måske mest kendte udbrud:

"HVAD KENDER DU TIL MINE BØRNS CYKLER?"

Jeg spår, du snart kommer igen, Tigerpels. Du kan ikke undvære at spille fandango.
Manner, Manner!

Offline Tigermanden (OP)

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 4579
 • Activity:
  4.4%
 • Country: 00
 • Køn: Mand
 • Jeg er Muslim og Kommunist.
  • Vis profil
  • DKP
Sv: En Tigermand takker af
« Svar #12 Dato: December 29, 2016, 07:51:59 pm »
Så derfor held og lykke fremover, hvis du ikke skulle komme tilbage, Herr Albert...øhm, sorry Tigermand. :blum:

For mig er det mærkeligt at blive beskyldt for at være Albert, for jeg synes, at manden er komplet idiot. Alligevel generer det mig ikke synderligt, for Albert er ikke et grimt navn. Desuden er det kun en fordel for mig, hvis de højreekstreme her på debatten tror, at jeg er en 90 år gammel sexgal racist fra København, for det betyder, at de er på afveje med hensyn til at finde frem til min rigtige identitet. Anklageren, Trådløse Anna og du selv har alle parodieret Albert, ligesom jeg selv gjorde for at drille ham, og derfor kan han ligeså godt være en af jer.  :aww: :Cherna_29:
Anklageren er sidens allerbedste debattør, det er godt, vi har ham som forummets leder og ansigt udadtil. :)

Offline El_Nino

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 2241
 • Activity:
  2.6%
 • Country: dk
 • Køn: Mand
 • Vejen skal altid være snorlige og fremad
  • Vis profil
Sv: En Tigermand takker af
« Svar #13 Dato: December 29, 2016, 08:59:31 pm »
Vil ikke savne dig - da du er en troll og udgyder en forkvaklet ideologi med al dit savl om islam - DEN kan jeg godt undvære.
Tænk altid én gang til over det, før du gør det!

Offline Tigermanden (OP)

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 4579
 • Activity:
  4.4%
 • Country: 00
 • Køn: Mand
 • Jeg er Muslim og Kommunist.
  • Vis profil
  • DKP
Sv: En Tigermand takker af
« Svar #14 Dato: December 29, 2016, 09:22:46 pm »
Vil ikke savne dig - da du er en troll og udgyder en forkvaklet ideologi med al dit savl om islam - DEN kan jeg godt undvære.

Der er slet ikke tale om savl, men om folkeoplysning.  :aww: :Cherna_29:
Anklageren er sidens allerbedste debattør, det er godt, vi har ham som forummets leder og ansigt udadtil. :)