Forfatter Emne: Ikke et´ ord om Trump ...  (Læst 10500 gange)

Offline Phil

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 4017
 • Activity:
  0%
 • Country: ph
  • Vis profil
Sv: Ikke et´ ord om Trump ...
« Svar #105 Dato: November 14, 2016, 03:45:21 pm »

Her er en muslimsk immigrant kvinde der stemte for Trump.

Hun siger venstrefløjen er bange for at tale om islam. Hun siger også at hun stemte for Trump da hun så hvordan de røde svigtede deres såkaldte idealer på den måde de dehumaniserede Trump og hans følgere på.http://www.express.co.uk/news/world/732046/Muslim-immigrant-Donald-Trump-Asra-Nomani-Fox


Ser frem til at jordens befolkning reduceres til ca. 1% af det nuværende antal, i håb om at planeten så har en chance for at overleve.

Offline homofaber

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 5329
 • Activity:
  23.4%
 • Country: 00
  • Vis profil
Sv: Ikke et´ ord om Trump ...
« Svar #106 Dato: November 14, 2016, 03:50:40 pm »
HOmofaber.

Det var mennesker som dig, der godt ville havde A-kraft i Danmark, bare det lå inde i din naboes have, sådanne noget er helt galt, vil du havde noget, så må du betale prisen, også skal affaldet også ligge i din have :) .

Venlig Hilsen Poul Jørgensen
Næh, jeg har faktisk ikke noget imod, hvis jeg bor tæt på det. Jeg har tiltro til, at det bliver opbevaret sikkert.

Offline Anti-rød

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 7579
 • Activity:
  6.8%
 • Country: 00
 • Køn: Mand
 • Socialisme - verdens menneskefjendske ideologi
  • Vis profil
Sv: Ikke et´ ord om Trump ...
« Svar #107 Dato: November 14, 2016, 04:51:19 pm »
Homofaber.
Et produkt af vor samtid, præget af ismer, ideologier, politisk korrekthed, følger med strømmen, og ser ikke hvor den fører hen.
Belært om den slags mennesker flyder ovenpå, og man gør klogt i ikke at modsætte sig.
Jeg vil minde om døde fisk også følger med strømmen.

Lad os se på hvad der sker når de møder modstand. De ved de driver med i en bestemt retning  og forhindringer der kommer, må da bestemt være forkerte er deres overbevisning.
Jeg er en sådan forhindring, og reagerer på Homofabers vandrette syn der kun kan se anti-rød og Trump i et fladt fælles perspektiv, hvor homofaber jo mentalt ligger med røven i vandskorpen.

Hans påstand er anti-rød og trump politik har mange ligheder.

En forudsætning for ovenstående er, at man opfatter -ismer og ideologier som en bærende del af udviklingen i samfundet. Det gør jeg ikke mere. Socialisme, liberalisme, konservatisme, nationalisme osv. er i langt højere grad blev afløst af andre dynamikker. Det, der sår i lærebøgerne om politiske ideologier, er ikke nødvendigvis et billede af det reelle billede. Jeg kan for eksempel ikke se, at "socialister" ideologisk skulle være mere islamvenlige end liberalister, men du elsker at kalde folk for socialister også selv om de ikke er jf. urolighederne i USA. Sådan er det blandt alle højrenationale. Se på Uriasposten. Du tror altså, at du selv er progressiv og ikke ligger under for strømmen, men du følger lige så meget med som alle andre.

Citér
anti-rød:
Homofaber slår hånden af de ideologier der ligger til grund for hans bedømmelser af verden. Ja så.
De er afløst af andre dynamikker. Hvilke ?
Kan det være den uro der er opstået i USA og England hvor vi ser et brexit ?
I så fald er det en dynamik, hvor Homofaber skynder sig tilbage til den socialistiske selvudslettende tryghed.
Homofaber citat:
du elsker at kalde folk for socialister også selv om de ikke er

anti-rød:
Jeg vil gerne komme dig i møde på det punkt, da jeg i flere indlæg har skildret en udviskning af græsner mellem socialisme og liberalisme. Det er der flere grunde til. Der har altid eksisteret "socialister" bare med andre navne. Folk der ønsker magt og penge uden at præstere, fordi deres evner ikke rækker, romerske soldater fik et ståsted gennem ensretning og knæfald for en leder, der til gengæld tillod plyndringer. Romerske sodater opbyggede ikke, de nedbrød.
Eftersom levestandarden er steget grundet industrialisering, har de socialistiske slagord ikke mere samme betydning, og liberalisterne mere og mere ligner de tilpassede socialister.
Hvis det er din tanke Homofaber er jeg på linie med dig. Jeg tror bare du ikke vil være enig, fordi dine "nye dynamikker" ikke kan klare vi skulle være enige. det er for stærk tobak.

Homofaber citat:
Du tror altså, at du selv er progressiv og ikke ligger under for strømmen, men du følger lige så meget med som alle andre.

anti-rød:
Jeg har vist aldrig påstået jeg ikke tager lidt fra de forskellige ideologier. Jeg sammensætter bare legoklodserne på en mere hensigtsmæssig måde. Jeg er ikke imod en stat. Jeg er imod skattelettelser, men ikke imod en ny skattelov. Og sådan fremdeles.
Dertil reagerer jeg logisk og pragmatisk, fri for indgroede dokriner.
Idet jeg ikke lader mig imponere af Erasmus Montanus argumenter.
Jeg må le. Når du reagerer ved at skrive typsisk socialistisk indoktrinering og den slags, som du gør konstant, kalder du det en logisk og pragmatisk reaktion.

Hej Homofaber.
For at få en intelligent konklusion på problemstillingen, vil jeg bede dig opstille en punktliste over de sammenfald du mener der er mellem Trump og Anti-rød.
Helt ligetil og lavpraktisk.

Homofaber skiver:
Der er da mange lighedspunkter?

anti-rød:
Og jeg svarer:
Hvorfor viser du dem så ikke.

Det gør Homofaber ikke, da det er standard indvendinger. Man skulle tro de trænede i at fremføre den slags. Det gør de måske også. Der findes en del bøger om "debat ved møder" i den hensigt at få ret, ikke argumentere , men i at få ret.

Homofaber:
Det har jeg altså lige skrevet. Det er ikke min skyld, at du ikke kan læse og forstå. Du må gerne prøve at anstrenge dig bare en lille smule.


Citér
anti-rød:
De mange ligheder du postulerer, må være usynlige. Lige så meget som kulturberigelsen der blev væk.
Jeg er jordnær og naiv. kan du ikke opridse bare  10 lighedspunkter mellem anti-rød og Trump.
Husk hans økonomi er en keynesmodel, som jeg altid har talt imod. Trumps klimapolitik er imod anti-rød.
Nå men inden jeg fortaber mig, så kom med 10 punkter.
der er plads til det.


Vi springer lige lidt i det. Homofaber skriver.
Har arbejdet som skolelærer og sidder nu på en masse integrationsprojekter. I fritiden deltager jeg en del i antiradikaliseringsarbejdet, fordi jeg har kendskab til mange forskellige miljøer og mange af de forældrene til unge, der er rejst af sted. Og jeg ved, hvordan de forskellige kommuner arbejder med unge udsatte, der er i far for at blive radikaliseret.

Konsekvenserne ser homofaber ikke fra sit lave standpunkt. At flere og flere, i EU og USA advarer og har advaret underbygget med utallige eksempler på terror, voldsom kriminalitet, fremmedgørelse og radikalisering, hvor Homofaber, sikkert gør en ærlig indsats, for at bekæmpe symptomer, men ikke helbreder sygdommen.
Hans mere primitive fæller, går på gaden og brænder ting af, fordi den selvforkælelse der har fulgt i kølvandet på dem, har gjort den til bedrevidende egoister. De har jo læst både Marx og Engels.
Hans slags ser mentalt gennem glas der kun tillader man ser den ene vej.

Homofaber:
Inden jeg begynder at grine min røv i laser, vil jeg gerne vide, om det er en af dine logisk og pragmatiske reaktioner, der er helt fri for indgroede doktriner? Hvis det bare var en svipser, er der jo ingen grund til at svare.
Men lad os da diskutere, hvad vi skal gøre for at helbrede folk som som Michael Ellegaard, hvad skal vi gøre for at komme højreekstremismen til livs, kunne vi have forhindret skyderiet i Norge, hvorfor tilslutter nogen sig ISIS, hvordan forhindrer vi højreekstreme trusler og overfald på muslimske borgere?

Citér
anti-rød
Vi kunne begynde repatriering af muhammedanere. Det er mit bud på en væsentlig indsats for at mindske volden fra begge sider.
Men hvordan vi mindsker den socialistiske vold med rudeknusninger og gadebål, har jeg kun det sædvanlige metoder at byde på.
Det er ikke ud til den slags er inden for pædagogisk rækkevidde.Se bare her.
Vi ved der træfes utroligt mange dårlige afgørelser. Jeg nævnte forurening af Roskilde fjord, men hvad med. Dårlig planlægning af vindmøller, Dårlig planlægning af politireform, og polititiskolen der skal koste 500.000.000 kr. som bliver til 1.000.000.000 kr. inden den er færdig.
Fejlvurdering om PSO, fejlvurdering om skat, listen er meget lang Homofaber.
Landets klogeste kan dårligt lægge to og to sammen.


Dertil skriver Homofaber:
Det handler nok mere om manglende politisk engagement end akademikernes fadæser. Det er heller ikke konstateret, og jeg har ret stor tiltro til, at de nok har styr på det.


Han har stor tiltro. men ikke noget at have den i. Det flyder over med beviser.
Han siger uden videre han ved der er mange lighedspunkter mellem anti.rød politik og trumps,
Men har ikke den ringeste ide om hvad. Jeg tror derfor ikke de holdninger Homofaber lufter er særligt gennemtænkte eller troværdige.

I hverfald ved jeg bare socialisme ikke fører noget godt med sig. Heller ikke deres forkærlighed for indvandring har medført noget godt for danskerne. Jeg har aldrig set beviser på det .  vel Homofaber.


Hvorfor ikke bare komme til en erkendelse.
Ja, jeg har tiltro til, at de ved, hvad de gør i Risø. Der skal mere end en artikel til at bekymre mig. Du kan jo eventuelt prøve at undersøge det nærmere og melde tilbage. Tungmetaller er i forvejen et problem, forurening er et problem, rygning, fedme, mangle på motion og livsstilssygdomme. Der er masser af ting at tage fat på, som jeg er mere bekymret for.

Citér
anti-rød:
Du er et barn af socialismens naive tro på regulering fra vugge til grav er lykken.
For jeres slags er menneskers private liv en statsopgave, hvor enhver forventes at forstå og tilslutte sig det fælles gode hvor systemet er et gode der altid har ret. Derfor bekymrer det dig ikke, der slippes radioaktivt materiale ud i Roskilde fjord. Din løsning er at påstår, den slags aldrig vil ske. Ligesom ingen blev smittet med HIV i blødersager for nogen år siden.
« Senest Redigeret: November 14, 2016, 05:01:46 pm af Anti-rød »

Anklageren

 • Gæst
Ingen gider da læse hele den smøre
« Svar #108 Dato: November 14, 2016, 05:48:22 pm »
Homofaber.
Et produkt af vor samtid, præget af ismer, ideologier, politisk korrekthed, følger med strømmen, og ser ikke hvor den fører hen.
Belært om den slags mennesker flyder ovenpå, og man gør klogt i ikke at modsætte sig.
Jeg vil minde om døde fisk også følger med strømmen.

Lad os se på hvad der sker når de møder modstand. De ved de driver med i en bestemt retning  og forhindringer der kommer, må da bestemt være forkerte er deres overbevisning.
Jeg er en sådan forhindring, og reagerer på Homofabers vandrette syn der kun kan se anti-rød og Trump i et fladt fælles perspektiv, hvor homofaber jo mentalt ligger med røven i vandskorpen.

Hans påstand er anti-rød og trump politik har mange ligheder.

En forudsætning for ovenstående er, at man opfatter -ismer og ideologier som en bærende del af udviklingen i samfundet. Det gør jeg ikke mere. Socialisme, liberalisme, konservatisme, nationalisme osv. er i langt højere grad blev afløst af andre dynamikker. Det, der sår i lærebøgerne om politiske ideologier, er ikke nødvendigvis et billede af det reelle billede. Jeg kan for eksempel ikke se, at "socialister" ideologisk skulle være mere islamvenlige end liberalister, men du elsker at kalde folk for socialister også selv om de ikke er jf. urolighederne i USA. Sådan er det blandt alle højrenationale. Se på Uriasposten. Du tror altså, at du selv er progressiv og ikke ligger under for strømmen, men du følger lige så meget med som alle andre.

Citér
anti-rød:
Homofaber slår hånden af de ideologier der ligger til grund for hans bedømmelser af verden. Ja så.
De er afløst af andre dynamikker. Hvilke ?
Kan det være den uro der er opstået i USA og England hvor vi ser et brexit ?
I så fald er det en dynamik, hvor Homofaber skynder sig tilbage til den socialistiske selvudslettende tryghed.
Homofaber citat:
du elsker at kalde folk for socialister også selv om de ikke er

anti-rød:
Jeg vil gerne komme dig i møde på det punkt, da jeg i flere indlæg har skildret en udviskning af græsner mellem socialisme og liberalisme. Det er der flere grunde til. Der har altid eksisteret "socialister" bare med andre navne. Folk der ønsker magt og penge uden at præstere, fordi deres evner ikke rækker, romerske soldater fik et ståsted gennem ensretning og knæfald for en leder, der til gengæld tillod plyndringer. Romerske sodater opbyggede ikke, de nedbrød.
Eftersom levestandarden er steget grundet industrialisering, har de socialistiske slagord ikke mere samme betydning, og liberalisterne mere og mere ligner de tilpassede socialister.
Hvis det er din tanke Homofaber er jeg på linie med dig. Jeg tror bare du ikke vil være enig, fordi dine "nye dynamikker" ikke kan klare vi skulle være enige. det er for stærk tobak.

Homofaber citat:
Du tror altså, at du selv er progressiv og ikke ligger under for strømmen, men du følger lige så meget med som alle andre.

anti-rød:
Jeg har vist aldrig påstået jeg ikke tager lidt fra de forskellige ideologier. Jeg sammensætter bare legoklodserne på en mere hensigtsmæssig måde. Jeg er ikke imod en stat. Jeg er imod skattelettelser, men ikke imod en ny skattelov. Og sådan fremdeles.
Dertil reagerer jeg logisk og pragmatisk, fri for indgroede dokriner.
Idet jeg ikke lader mig imponere af Erasmus Montanus argumenter.
Jeg må le. Når du reagerer ved at skrive typsisk socialistisk indoktrinering og den slags, som du gør konstant, kalder du det en logisk og pragmatisk reaktion.

Hej Homofaber.
For at få en intelligent konklusion på problemstillingen, vil jeg bede dig opstille en punktliste over de sammenfald du mener der er mellem Trump og Anti-rød.
Helt ligetil og lavpraktisk.

Homofaber skiver:
Der er da mange lighedspunkter?

anti-rød:
Og jeg svarer:
Hvorfor viser du dem så ikke.

Det gør Homofaber ikke, da det er standard indvendinger. Man skulle tro de trænede i at fremføre den slags. Det gør de måske også. Der findes en del bøger om "debat ved møder" i den hensigt at få ret, ikke argumentere , men i at få ret.

Homofaber:
Det har jeg altså lige skrevet. Det er ikke min skyld, at du ikke kan læse og forstå. Du må gerne prøve at anstrenge dig bare en lille smule.


Citér
anti-rød:
De mange ligheder du postulerer, må være usynlige. Lige så meget som kulturberigelsen der blev væk.
Jeg er jordnær og naiv. kan du ikke opridse bare  10 lighedspunkter mellem anti-rød og Trump.
Husk hans økonomi er en keynesmodel, som jeg altid har talt imod. Trumps klimapolitik er imod anti-rød.
Nå men inden jeg fortaber mig, så kom med 10 punkter.
der er plads til det.


Vi springer lige lidt i det. Homofaber skriver.
Har arbejdet som skolelærer og sidder nu på en masse integrationsprojekter. I fritiden deltager jeg en del i antiradikaliseringsarbejdet, fordi jeg har kendskab til mange forskellige miljøer og mange af de forældrene til unge, der er rejst af sted. Og jeg ved, hvordan de forskellige kommuner arbejder med unge udsatte, der er i far for at blive radikaliseret.

Konsekvenserne ser homofaber ikke fra sit lave standpunkt. At flere og flere, i EU og USA advarer og har advaret underbygget med utallige eksempler på terror, voldsom kriminalitet, fremmedgørelse og radikalisering, hvor Homofaber, sikkert gør en ærlig indsats, for at bekæmpe symptomer, men ikke helbreder sygdommen.
Hans mere primitive fæller, går på gaden og brænder ting af, fordi den selvforkælelse der har fulgt i kølvandet på dem, har gjort den til bedrevidende egoister. De har jo læst både Marx og Engels.
Hans slags ser mentalt gennem glas der kun tillader man ser den ene vej.

Homofaber:
Inden jeg begynder at grine min røv i laser, vil jeg gerne vide, om det er en af dine logisk og pragmatiske reaktioner, der er helt fri for indgroede doktriner? Hvis det bare var en svipser, er der jo ingen grund til at svare.
Men lad os da diskutere, hvad vi skal gøre for at helbrede folk som som Michael Ellegaard, hvad skal vi gøre for at komme højreekstremismen til livs, kunne vi have forhindret skyderiet i Norge, hvorfor tilslutter nogen sig ISIS, hvordan forhindrer vi højreekstreme trusler og overfald på muslimske borgere?

Citér
anti-rød
Vi kunne begynde repatriering af muhammedanere. Det er mit bud på en væsentlig indsats for at mindske volden fra begge sider.
Men hvordan vi mindsker den socialistiske vold med rudeknusninger og gadebål, har jeg kun det sædvanlige metoder at byde på.
Det er ikke ud til den slags er inden for pædagogisk rækkevidde.Se bare her.
Vi ved der træfes utroligt mange dårlige afgørelser. Jeg nævnte forurening af Roskilde fjord, men hvad med. Dårlig planlægning af vindmøller, Dårlig planlægning af politireform, og polititiskolen der skal koste 500.000.000 kr. som bliver til 1.000.000.000 kr. inden den er færdig.
Fejlvurdering om PSO, fejlvurdering om skat, listen er meget lang Homofaber.
Landets klogeste kan dårligt lægge to og to sammen.


Dertil skriver Homofaber:
Det handler nok mere om manglende politisk engagement end akademikernes fadæser. Det er heller ikke konstateret, og jeg har ret stor tiltro til, at de nok har styr på det.


Han har stor tiltro. men ikke noget at have den i. Det flyder over med beviser.
Han siger uden videre han ved der er mange lighedspunkter mellem anti.rød politik og trumps,
Men har ikke den ringeste ide om hvad. Jeg tror derfor ikke de holdninger Homofaber lufter er særligt gennemtænkte eller troværdige.

I hverfald ved jeg bare socialisme ikke fører noget godt med sig. Heller ikke deres forkærlighed for indvandring har medført noget godt for danskerne. Jeg har aldrig set beviser på det .  vel Homofaber.


Hvorfor ikke bare komme til en erkendelse.
Ja, jeg har tiltro til, at de ved, hvad de gør i Risø. Der skal mere end en artikel til at bekymre mig. Du kan jo eventuelt prøve at undersøge det nærmere og melde tilbage. Tungmetaller er i forvejen et problem, forurening er et problem, rygning, fedme, mangle på motion og livsstilssygdomme. Der er masser af ting at tage fat på, som jeg er mere bekymret for.

Citér
anti-rød:
Du er et barn af socialismens naive tro på regulering fra vugge til grav er lykken.
For jeres slags er menneskers private liv en statsopgave, hvor enhver forventes at forstå og tilslutte sig det fælles gode hvor systemet er et gode der altid har ret. Derfor bekymrer det dig ikke, der slippes radioaktivt materiale ud i Roskilde fjord. Din løsning er at påstår, den slags aldrig vil ske. Ligesom ingen blev smittet med HIV i blødersager for nogen år siden.

Det er alt for uoverskueligt.

Offline homofaber

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 5329
 • Activity:
  23.4%
 • Country: 00
  • Vis profil
Sv: Ikke et´ ord om Trump ...
« Svar #109 Dato: November 14, 2016, 05:49:26 pm »
Citat fra: Anti-rød
Homofaber slår hånden af de ideologier der ligger til grund for hans bedømmelser af verden. Ja så.
Hvis du nu skulle skrive et svar ude at kalde mig for socialist, hvad ville du så skrive? Det her svarer lidt til, at du kalder mig for vegetar, selv om jeg spiser kød og du påstår herefter, at en kylling og  hakkebøf er lavet af blomkål og selleri.

Citat fra: Anti-rød
Jeg vil gerne komme dig i møde på det punkt, da jeg i flere indlæg har skildret en udviskning af græsner mellem socialisme og liberalisme. Det er der flere grunde til. Der har altid eksisteret "socialister" bare med andre navne. Folk der ønsker magt og penge uden at præstere, fordi deres evner ikke rækker, romerske soldater fik et ståsted gennem ensretning og knæfald for en leder, der til gengæld tillod plyndringer. Romerske sodater opbyggede ikke, de nedbrød.
Eftersom levestandarden er steget grundet industrialisering, har de socialistiske slagord ikke mere samme betydning, og liberalisterne mere og mere ligner de tilpassede socialister.
Hvis det er din tanke Homofaber er jeg på linie med dig. Jeg tror bare du ikke vil være enig, fordi dine "nye dynamikker" ikke kan klare vi skulle være enige. det er for stærk tobak.
Ja, jeg er enig, men det er ikke bare det. Den tid, hvor bestemte grupper stemte på et fast parti, er ved at forsvinde. Folk stemmer ikke på det samme part igennem hele livet. Flere vælgerundersøgelser viser også, at især yngre vælger skifter parti end de ældre.

Citat fra: Anti-rød
Hej Homofaber.
For at få en intelligent konklusion på problemstillingen, vil jeg bede dig opstille en punktliste over de sammenfald du mener der er mellem Trump og Anti-rød.
Helt ligetil og lavpraktisk.

Homofaber skiver:
Der er da mange lighedspunkter?

anti-rød:
Og jeg svarer:
Hvorfor viser du dem så ikke.
Det har jeg jo gjort. Du kan starte med at forklare, hvad der er socialistisk ved mig, og link gerne til Marx og andre teoretikere. Ikke noget med vilde påstand, du har snydt ud af næsen

Citat fra: Anti-rød
Vi kunne begynde repatriering af muhammedanere. Det er mit bud på en væsentlig indsats for at mindske volden fra begge sider.
Men hvordan vi mindsker den socialistiske vold med rudeknusninger og gadebål, har jeg kun det sædvanlige metoder at byde på.
Det er ikke ud til den slags er inden for pædagogisk rækkevidde.
Nej, vi kan ikke sende muslimer ud. Det duer ikke at sende bestemte grupper af mennesker ud, fordi man ikke kan lide dem. Det fungerede ikke i Tyskland, det fungerer ikke for Danskernes Parti (som du vel slet ikke er enig med *host*), og det duer ikke for Trump (som du heller ikke er enig med *hooost*)
Vi kan sende folk ud, som har begået kriminalitet og som ikke er danske statsborgere, hvis de ikke har nok tilknytning til Danmark. Det er et liberalt demokrati.
Sjovt, at se folk forsvare Trumps valg med, at det er sådan demokratiet er, når de selv kommer udemokratiske forslag. Det svarer lidt til, at en pyroman kalder en påsat brand for lejrbål.

Citat fra: Anti-rød
Vi ved der træfes utroligt mange dårlige afgørelser. Jeg nævnte forurening af Roskilde fjord, men hvad med. Dårlig planlægning af vindmøller, Dårlig planlægning af politireform, og polititiskolen der skal koste 500.000.000 kr. som bliver til 1.000.000.000 kr. inden den er færdig.
Fejlvurdering om PSO, fejlvurdering om skat, listen er meget lang Homofaber.
Landets klogeste kan dårligt lægge to og to sammen.


Dertil skriver Homofaber:
Det handler nok mere om manglende politisk engagement end akademikernes fadæser. Det er heller ikke konstateret, og jeg har ret stor tiltro til, at de nok har styr på det.


Han har stor tiltro. men ikke noget at have den i. Det flyder over med beviser.
Han siger uden videre han ved der er mange lighedspunkter mellem anti.rød politik og trumps,
Men har ikke den ringeste ide om hvad. Jeg tror derfor ikke de holdninger Homofaber lufter er særligt gennemtænkte eller troværdige.

I hverfald ved jeg bare socialisme ikke fører noget godt med sig. Heller ikke deres forkærlighed for indvandring har medført noget godt for danskerne. Jeg har aldrig set beviser på det .  vel Homofaber.
1. Du må komme med nogle vandprøver fra Roskilde fjord, der viser, at der er skadelig forurening. Det er det eneste, jeg vil acceptere af bevis.
2. Henvis gerne til, hvor i den marxistiske tanke, at masseindvandring skulle være en mærkesag. Ikke noget med vilde påstand og spredehagl. Vær konkret.
3. Politiskolen var ellers en god film.


Citat fra: Anti-rød
Du er et barn af socialismens naive tro på regulering fra vugge til grav er lykken.
For jeres slags er menneskers private liv en statsopgave, hvor enhver forventes at forstå og tilslutte sig det fælles gode hvor systemet er et gode der altid har ret. Derfor bekymrer det dig ikke, der slippes radioaktivt materiale ud i Roskilde fjord. Din løsning er at påstår, den slags aldrig vil ske. Ligesom ingen blev smittet med HIV i blødersager for nogen år siden.

Offline Carlo

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 12507
 • Activity:
  43.6%
 • Country: 00
 • Køn: Mand
 • Dialektisk materialist.
  • Vis profil
Sv: Ikke et´ ord om Trump ...
« Svar #110 Dato: November 14, 2016, 06:15:23 pm »
Nu har Trump udnævnt en ekstremist til "chief strategist and senior counselor." KKK er inde i Det Hvide Hus.

http://www.dailykos.com/stories/2016/11/13/1598678/-NBC-With-Bannon-The-KKK-And-White-Supremacists-Now-Run-The-Country?detail=facebook
DerRudi: "så overlader de det fornødne til mig og en lille kreds af håndfaste yngre venner. (Så skal vi sateme' !....)"

Offline Phil

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 4017
 • Activity:
  0%
 • Country: ph
  • Vis profil
Sv: Ikke et´ ord om Trump ...
« Svar #111 Dato: November 14, 2016, 06:50:24 pm »
Nu har Trump udnævnt en ekstremist til "chief strategist and senior counselor." KKK er inde i Det Hvide Hus.

http://www.dailykos.com/stories/2016/11/13/1598678/-NBC-With-Bannon-The-KKK-And-White-Supremacists-Now-Run-The-Country?detail=facebook

Sammen med Obama ?
GYS-GYS


« Senest Redigeret: November 14, 2016, 06:58:13 pm af Phil »
Ser frem til at jordens befolkning reduceres til ca. 1% af det nuværende antal, i håb om at planeten så har en chance for at overleve.

Offline nobody

 • Hyper medlem
 • *****
 • Banned!
 • Indlæg: 1113
 • Activity:
  0%
  • Vis profil
Sv: Ikke et´ ord om Trump ...
« Svar #112 Dato: November 14, 2016, 07:00:49 pm »
Homofaber.

Du skyder med sprede-hagl, skriv hvem du tiltaler :).

https://www.youtube.com/watch?v=0tQhNuaLKv4

Venlig Hilsen Poul Jørgensen

Offline Tigermanden

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 5196
 • Activity:
  0.8%
 • Country: 00
 • Køn: Mand
 • Jeg er Muslim og Kommunist.
  • Vis profil
  • DKP
Sv: Ikke et´ ord om Trump ...
« Svar #113 Dato: November 14, 2016, 07:37:10 pm »
Nu har Trump udnævnt en ekstremist til "chief strategist and senior counselor." KKK er inde i Det Hvide Hus.

http://www.dailykos.com/stories/2016/11/13/1598678/-NBC-With-Bannon-The-KKK-And-White-Supremacists-Now-Run-The-Country?detail=facebook

Ikke overraskende. Dét cirkus holder ikke længe!
Midlerne er underordnede.

Offline Debatsvinet (OP)

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 2392
 • Activity:
  0%
 • Country: dk
 • Køn: Mand
 • En´ oneliner kan sige mere end 1000 ord ...
  • Vis profil
Sv: Ikke et´ ord om Trump ...
« Svar #114 Dato: November 14, 2016, 07:43:59 pm »
Begynder du at ryste i bukserne, troll ?? ...  :whistle:  :spiteful:
Vågner, vågner Danske Helte, springer op og spænder bælte ...

Offline Anti-rød

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 7579
 • Activity:
  6.8%
 • Country: 00
 • Køn: Mand
 • Socialisme - verdens menneskefjendske ideologi
  • Vis profil
Sv: Ikke et´ ord om Trump ...
« Svar #115 Dato: November 14, 2016, 08:01:56 pm »
Til Homofaber.

Homofaber mener der er mange lighedspunkter mellem anti-rød og Trump.
Det medførte en del ordudvekslinger.

anti-rød skrev:
så kom med 10 punkter.
der er plads til det.

Homofaber svarer:
Det har jeg jo gjort.

Nej han har ej. Ikke engang 5 punkter er han kommet med.

Nu skal i bare se allesammen.
Homofaber. Du har ikke vist så meget som 3-4 punkter. Ikke engang fantasipunkter (udover en løgn om jeg vil bygge en mur) er du kommet med. Jeg beder om de bliver gentaget.

Det gør Homofaber ikke, for han kan ikke.
Der kommer højest en gang lirum larum, og spis tudekiks til.


Sådan !

Offline homofaber

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 5329
 • Activity:
  23.4%
 • Country: 00
  • Vis profil
Sv: Ikke et´ ord om Trump ...
« Svar #116 Dato: November 14, 2016, 08:20:12 pm »
Til Homofaber.

Homofaber mener der er mange lighedspunkter mellem anti-rød og Trump.
Det medførte en del ordudvekslinger.

anti-rød skrev:
så kom med 10 punkter.
der er plads til det.

Homofaber svarer:
Det har jeg jo gjort.

Nej han har ej. Ikke engang 5 punkter er han kommet med.

Nu skal i bare se allesammen.
Homofaber. Du har ikke vist så meget som 3-4 punkter. Ikke engang fantasipunkter (udover en løgn om jeg vil bygge en mur) er du kommet med. Jeg beder om de bliver gentaget.

Det gør Homofaber ikke, for han kan ikke.
Der kommer højest en gang lirum larum, og spis tudekiks til.


Sådan !
Nu er du jo ikke debatdommer og kan bestemme, hvad andre skal skrive og hvordan, ligesom jeg heller ikke kan tvinge dig til at lade være med sammenligne alt du ikke kan lide med socialisme. Det er vilkårene i en debat, men jeg kan sagtens leve med det. Kan du?
Jeg har svaret dig på, hvorfor I har mere til fælles, end du lige regner med, men du kommer med stråmandsargumenter. I er to sider af samme sag.
Fascisme og nazisme er også to sider af sammen sag, men de kan have vidt forskellige økonomiske systemer.  Sådan kan man fortsætte.

Du er blevet pelset og plukket som sædvanlig...

Offline Carlo

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 12507
 • Activity:
  43.6%
 • Country: 00
 • Køn: Mand
 • Dialektisk materialist.
  • Vis profil
Sv: Ikke et´ ord om Trump ...
« Svar #117 Dato: November 14, 2016, 08:37:57 pm »
Du er blevet pelset og plukket som sædvanlig...

Ja, sådan en opblæst kalkunhane der ordentlig blæser sig op. Bare af med pyntefjerene.

DerRudi: "så overlader de det fornødne til mig og en lille kreds af håndfaste yngre venner. (Så skal vi sateme' !....)"

Offline Anti-rød

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 7579
 • Activity:
  6.8%
 • Country: 00
 • Køn: Mand
 • Socialisme - verdens menneskefjendske ideologi
  • Vis profil
Sv: Ikke et´ ord om Trump ...
« Svar #118 Dato: November 14, 2016, 08:57:20 pm »
Til Homofaber.

Homofaber mener der er mange lighedspunkter mellem anti-rød og Trump.
Det medførte en del ordudvekslinger.

anti-rød skrev:
så kom med 10 punkter.
der er plads til det.

Homofaber svarer:
Det har jeg jo gjort.

Nej han har ej. Ikke engang 5 punkter er han kommet med.

Nu skal i bare se allesammen.
Homofaber. Du har ikke vist så meget som 3-4 punkter. Ikke engang fantasipunkter (udover en løgn om jeg vil bygge en mur) er du kommet med. Jeg beder om de bliver gentaget.

Det gør Homofaber ikke, for han kan ikke.
Der kommer højest en gang lirum larum, og spis tudekiks til.


Sådan !
Nu er du jo ikke debatdommer og kan bestemme, hvad andre skal skrive og hvordan, ligesom jeg heller ikke kan tvinge dig til at lade være med sammenligne alt du ikke kan lide med socialisme. Det er vilkårene i en debat, men jeg kan sagtens leve med det. Kan du?
Jeg har svaret dig på, hvorfor I har mere til fælles, end du lige regner med, men du kommer med stråmandsargumenter. I er to sider af samme sag.
Fascisme og nazisme er også to sider af sammen sag, men de kan have vidt forskellige økonomiske systemer.  Sådan kan man fortsætte.

Du er blevet pelset og plukket som sædvanlig...


Nej.

Det der er fakta er, du er afsløret!


Dine mange beskyldninger kører på autopilot, sådan som jeg gang på gang har påvist hos socialister.
Du kunne med lethed have undgået det, ved at være ærlig, men det ligger ikke lige i generne hos jer.
Du må indse at din socialistiske fantasiverden kun kan opretholdes med løgn og propaganda.

Hos dine "kollegaer" i USA griber man til vold, og borgerlíge udenomsparlamentaristiske metoder.
Primitive opløb - det er lige før man ser pøblen for sig med fakler og høtyve.Hvofor tilstår du ikke som Bjarne Riis der indrømmede:

»Jeg har taget doping. Jeg har taget epo«.
Jeg har løjet over for mig selv og andre.  Det var mit valg og mine fejl«, siger Bjarne Riis.

"Jeg er løjet, jeg har manipuleret osv.

Hvorfor har du så meget imod at fortælle sandheden om mine holdninger og synspunkter.
Vi behøver ikke nødvendigvis være enige.  Du er for at fylde landet op med muhammedanere jeg er imod.
Kendgerningen, som du må erkende er. Det skader Danmark.


Offline homofaber

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 5329
 • Activity:
  23.4%
 • Country: 00
  • Vis profil
Sv: Ikke et´ ord om Trump ...
« Svar #119 Dato: November 14, 2016, 09:18:56 pm »
Nej.

Det der er fakta er, du er afsløret!


Dine mange beskyldninger kører på autopilot, sådan som jeg gang på gang har påvist hos socialister.
Øhm, nej. Indtil videre er din reaktion at hive socialistkortet. Du har ikke påvist noget, du har bare påstået noget.

Du kunne med lethed have undgået det, ved at være ærlig, men det ligger ikke lige i generne hos jer.
Hvem er jer? Hvis du siger socialister igen, bliver du spændt fast til tørrestativet hele natten.

Du må indse at din socialistiske fantasiverden kun kan opretholdes med løgn og propaganda.
Ahem, sjovt at ham, der advokerer for anti-samfundet, beklikker andre for at leve i en fantasiverden.
Er der sådan, at du bor ude i en stor skov, hvor der også bor en gul bjørn med rødt halstørklæde? :)

Hos dine "kollegaer" i USA griber man til vold, og borgerlíge udenomsparlamentaristiske metoder.
Primitive opløb - det er lige før man ser pøblen for sig med fakler og høtyve.
Når det er sådan, at man er fortaler for at sende bestemte minoriteter ud af landet, skal man ikke kritisere andre for suspekte eller udemokratiske metoder.

Hvofor tilstår du ikke som Bjarne Riis der indrømmede:

»Jeg har taget doping. Jeg har taget epo«.
Jeg har løjet over for mig selv og andre.  Det var mit valg og mine fejl«, siger Bjarne Riis.

"Jeg er løjet, jeg har manipuleret osv.

Hvorfor har du så meget imod at fortælle sandheden om mine holdninger og synspunkter.
Vi behøver ikke nødvendigvis være enige.  Du er for at fylde landet op med muhammedanere jeg er imod.
Kendgerningen, som du må erkende er. Det skader Danmark.
Jamen jeg er jo uskyldig, ren som sne. Jeg har for eksempel aldrig sagt, at jeg vil fylde Danmark op med muhammedanere.