Diverse > Det alternative

Debunkerne debunked: Planet X eksisterer skam da

(1/2) > >>

politisk ukorrekt:
#DebunkingTheDebunkers:  :Laie_48:

Blev eksistensen af Planet X*** hermed bevist, selvom debunkers i årevis har gjort grin af såkaldte konspirationstosser, som har hævdet eksistensen af denne monumentalt store planet i vort ydre solsystem?

Mysterie om spøgelsesplanet i vores solsystem: Måske skal skolebøgerne skrives om
Astronomer mener at have fundet frem til en niende planet i vores solsystem. Det kan betyde, at skolebøgerne skal skrives om, mener dansk ekspert

http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/mysterie-om-spoegelsesplanet-i-vores-solsystem-maaske-skal-skoleboegerne-skrives-om/6358826


***Jeg ved godt, at planet X nu højest kan være planet IX, da Pluto jo er blevet degraderet...

Torsten Bonfils:
Når den ligger så langt fra Solen, er det så ikke for koldt til at der kan leve reptilians?

politisk ukorrekt:

--- Citat fra: Torsten Bonfils efter Oktober 21, 2016, 10:07:19 am ---Når den ligger så langt fra Solen, er det så ikke for koldt til at der kan leve reptilians?

--- Afslutning på citat ---

Nu ved vi jo endnu ikke om der er liv på Planet X. Men jeg tror du henviser til konspirationsteorien om, at Planet X er Nibiru - og at den er reptilernes hjemplanet. Well, det finder vi jo først ud af, når vi får undersøgt Planet X ordentligt. Men foreløbig er det fremgang, at de kloge nu endelig er ved at begynde at indrømme, at Planet X skam da eksisterer. Selvom de i årevis har talt udenom og benægtet det.

I øvrigt fin reptilian-klovn du har fået dig som avatar, Torsten. Vidste du, at klovne i virkeligheden skal forestille reptilians? Det bevises HER:

The Most Important Thing You Need To Know About Reptilians And It's 100% PROVEN

https://www.youtube.com/watch?v=0LrFQc5plFc

Anklageren:

--- Citat fra: politisk ukorrekt efter Oktober 21, 2016, 01:14:38 pm ---Men foreløbig er det fremgang, at de kloge nu endelig er ved at begynde at indrømme, at Planet X skam da eksisterer. Selvom de i årevis har talt udenom og benægtet det.

--- Afslutning på citat ---

Fra leksikonet: After 1978, a number of astronomers kept up the search for Lowell's Planet X, convinced that, because Pluto was no longer a viable candidate, an unseen tenth planet must have been perturbing the outer planets.

Perturbing the outer planets betyder selvfølgelig: forstyrre de yderste planeters bane - og det var blevet klart for astronomerne, at der måtte være en planet X, da man i starten af 1970'erne havde bestemt Plutos masse.

Derefter er der en lang passage i leksikonet om astronomer, som har søgt after Planet X - og Lowell som fremsatte den nævnte teori om Planet X døde i 1916.

politisk ukorrekt:
For to år siden skrev. GuBBi på sol:

gubbi_the_great  2 år 1 måned siden --- Citér ---Det her emne er nemlig allerede blevet undersøgt. Og bare rolig, der er ikke en farlig planet x på vej.

Idéen med en ekstra planet i vores solsystem vi ikke skulle have set er ikke ny. Idéen blev i sin tid opfundet som forklaring på hvorfor Merkurs omløb omkring solen afvigede en smule fra hvad man udregnede den til at skulle være, og derfor blev der spekuleret i at der var en planet vi ikke havde set der påvirkede Merkur.
 Problemet med Merkurs omløbstid blev dog forklaret til fulde da Einstein kom forbi med den generelle relativitetsteori, og derfra har der ikke længere været videnskabelig opbakning for at der skulle være flere planeter i vores indre solsystem.
--- Afslutning på citat ---


Vil GuBBi indrømme her to år efter, at han tog fejl - og at selv videnskabsmænd ikke besidder den hele sandhed? :spiteful:

Navigering

[0] Emneindeks

[#] Næste side

Skift til fuld version