Forfatter Emne: Hvor meget betaler du til indvandrerne?  (Læst 4023 gange)

joJO

 • Gæst
Sv: Hvor meget betaler du til indvandrerne?
« Svar #30 Dato: September 27, 2016, 05:04:37 pm »
[

Jeg ved ikke, om du mener Libyen eller Syrien, men "kolonien" kan ligge i et andet land i området.


Jeg mener Libyen, bruger bare den engelske udtagelse.
Jeps, kunne ligge andre steder, men glem ikke at 3 eller 4% udgår et kæmpe område med mange muligheder, det er trods alt en af verdens største lande.

Dog er forudsætning at de ressourcer kan bruges, så vidt jeg ved har F.L Smidt stadigvæk ikke ret meget gang i deres milliard investeringer i det uro plagede land.

Offline El_Nino

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 2262
 • Activity:
  4.2%
 • Country: dk
 • Køn: Mand
 • Vejen skal altid være snorlige og fremad
  • Vis profil
Sv: Hvor meget betaler du til indvandrerne? Formentligt ikke en døjt!!
« Svar #31 Dato: September 27, 2016, 07:32:40 pm »
For at sige det helt ude i havet  -: I kopier - citerer - kopiere - citerer - i eeeettttttttttttttttttttt lllllllllllaaaaaaannnnnnngggggggg væk, og jeg, og guderne må vide hvem, læser disse lllllllllllllaaaaaaannnnnnnnnnnggggggggggeeeeeeeeeeeeee åndsvage citater - jeg er i hvert fald stået af. Det kan for fan*** kortest af :vava: :Viannen_moi-girl: :vinsent:
« Senest Redigeret: September 27, 2016, 07:35:28 pm af El_Nino »
Tænk altid én gang til over det, før du gør det!

Offline Carlo

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 8814
 • Activity:
  44.6%
 • Country: 00
 • Køn: Mand
 • Forkyndende og missionerende ateist og kommunist
  • Vis profil
Sv: Hvor meget betaler du til indvandrerne? Formentligt ikke en døjt!!
« Svar #32 Dato: September 28, 2016, 10:23:27 am »
For at sige det helt ude i havet  -: I kopier - citerer - kopiere - citerer - i eeeettttttttttttttttttttt lllllllllllaaaaaaannnnnnngggggggg væk, og jeg, og guderne må vide hvem, læser disse lllllllllllllaaaaaaannnnnnnnnnnggggggggggeeeeeeeeeeeeee åndsvage citater - jeg er i hvert fald stået af. Det kan for fan*** kortest af :vava: :Viannen_moi-girl: :vinsent:

Det nedsætter lysten til at læse indlæg. Så rigtigt.

Offline Carlo

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 8814
 • Activity:
  44.6%
 • Country: 00
 • Køn: Mand
 • Forkyndende og missionerende ateist og kommunist
  • Vis profil
Sv: Hvor meget betaler du til indvandrerne?
« Svar #33 Dato: September 28, 2016, 11:06:40 am »
Det jeg har skrevet her, får det til at lyde som om jeg er imod at hjælpe flygtninge. Det er ingenlunde tilfældet. Jeg er imod at nogen er tvunget til at flygte overhovedet. Men sådan er kapitalismen. Genererer bare elendighed.

Når jeg brokker mig alligevel, så er det fordi jeg mener at de fraser om at "hjælpe flygtningene i nærområderne" er helt hen i vejret. Gubbi og Anklageren; I aner jo ikke hvad der foregår oppe mellem ørerne på folk i 3. verden. I tror de vil gå rationelt til værks, hvis vi bare giver dem muligheden. Men sådan tænker de jo ikke. Tankegangen er, at hvis der kommer forbedringer, så gælder det om at selv at rage mest muligt til sig. Til at bruge på bordeller og den slags. For ikke at tale om kalashnikover.

Desuden: projektet har ingen gang på jord. Men hører jævnlig at mainstream politikere ytre sig om det, men når det skal føres ud i livet, er der ikke en jante at hente nogen steder.

Det er "os" selv der giver anledning til flugten. Nu dyrkes der afgrøder til bio-ethanol i 3. verden. Dermed bruger vi vores høje købekraft til at købe maden ud af munden på fattige mennesker, og de efterlades uden eksistensmulighed. Og de flygter til bedre fremtidsmuligheder. Sådan er kapitalismen.

Jeg så noget virkeligt rystende forleden. Nemlig at ved Vestafrikas kyster, hærger store udenlandske fiskerflåder, og fisker havet tomt og de lokale fiskere sidder sultne tilbage. Hvad bruges de rovfiskede fisk til? De bruges til fiskemel, til foder til svin og høns i "vores" del af verden. Ikke bare europæiske fartøjer er involveret i den trafik, men de kommer også fra Kina, Indien og Rusland. Og så bliver vi overraskede over at vi får nogen af dem som flygtninge?

Våben: vi gør os undertiden lystige over amerikanerne og deres frie våbenlove og deres våbengalskab. Men blandt 90 % af verdens befolkning flyder våbnene fuldstændigt frit. Især i kølvandet på væbnede konflikter. Se bare på Irak, Syrien eller Libyen. Ikke overraskende at der bliver ustoppelige konflikter.

Jeg så fornylig en udsendelse på tysk TV, at folkemordet Rwanda, var udløst af noget rovfiskerier i nogle søer i området, som havde givet de lokale nogen penge mellem hænderne. De midler blev brugt til at sprede sig noget AIDS, men også til at anskaffe sig kalashnikover. Og så var der lagt i ovnen til nogle myrderier.

Men sådan er kapitalismen.


Offline Anti-rød

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 5306
 • Activity:
  1.2%
 • Country: 00
 • Køn: Mand
 • Socialisme - verdens menneskefjendske ideologi
  • Vis profil
Sv: Hvor meget betaler du til indvandrerne?
« Svar #34 Dato: September 28, 2016, 11:56:26 am »
Er det rige kapitalister, direktører, aktionærer m.v. der arbejder på fiskerbåde, eller er det arbejdere, lønmodtagere der en mandskab på bådene og fisker, sådan nogen carlotyper.

Nogen der potientielt er i fagforeninger med røde faner og den slags.

Bortset fra det, er jeg enig med dig i grundsubstansen. U-landhjælp har ofte skadet langt mere end det man påstod at ville afhjælpe.

« Senest Redigeret: September 28, 2016, 12:00:10 pm af Anti-rød »

Anklageren

 • Gæst
Nu ser det endelig ud til at politikere kan gøre noget ved sagen
« Svar #35 Dato: Februar 05, 2018, 12:41:28 am »
Mette Frederiksen har meldt noget ud, som minder om det, som vi går ind for her.

Jeg vil ikke skrive for meget, hvis du er gået helt i koma - men emnet er blevet aktuelt - så giv lige lyd fra dig først  :smile1:


Jeg har samlet de to emner til én tråd igen.

@Carlo:
Jeg har aldrig ment at de skulle være selvforsynende med at kunne dyrke deres egne fødevarer osv. Libyen er IKKE kendt for deres landbrug, og uanset hvor dygtige vi er kan vi altså ikke lave Libyen om til nil-deltaet på en formiddag. Det jeg mente med selvforsyning varat de ville være i stand til at finansiere deres eget forbrug.
Mht. lønpres, så vil det da være langt mere udtalt hvis de bor og arbejder her i Europa. Når de er i Nordafrika konkurrerer de jo nok primært med de opgaver og produktion der ellers ville være røget til Asien.

Først skal der altså investeres i at byggemodne og urbanisere et stykke fuldstændig ufrugtbar ørken.
Derefter skal der outsources arbejdspladser fra Europa, hvor nogle så til gengæld må blive arbejdsløse.
De varer der skal produceres er dem vi allerede får fremstillet i Kina, - hvor der så bliver flere fattige og arbejdsløse.

Så vidt jeg kan se går det bare ud på at bruge enorme summer på at flytte rundt på fattigdommen, - men det løser da ikke noget fattigdomsproblem for nogen, - tværtimod.

Sådan fungerer økonomi heldigvis ikke. Resten af verden blev f.eks. ikke rigere at af halvdelen af Syrien pludseligt stoppede med at arbejde, hvilket den jo ville hvis der kun var et vist antal arbejdspladser i verden. groft sagt: Jo flere mennesker vi kan få i arbejde, jo mere arbejde bliver der lavet, og jo rigere bliver verden. At flere millioner mennesker lige pludseligt ikke længere har muligheden for at arbejde og skal forsørges af resten af verden, gør os fattigere.
Syrerne var i stand til selv at opretholde en nogenlunde levestandard inden krigen (ikke prangende, med langt bedre end en flygtningelejr!). Ved at sætte dem i arbejde kan de i hvert fald komme op i nærheden af det samme, minus de indtægter der kommer fra naturalier, naturligvis. Hvis de bliver rigere, forbruger de mere, og får flere penge i omløb hos dem de handler med. Det er en win-win situation at lade dem arbejde.
Men du har ret i at det vil kræve signifikante investeringer i starten at oprette al infrastrukturen. Det positive er at vi ville have rigeligt med billig arbejdskraft at tage af, og uden at det ville presse danske lønninger på nogen måde. Og allerede ved anlægsarbejdet vil en del flygtninge komme i ærligt arbejde. Finansieringen er sådanset også allerede på plads (eller i hvert fald en god del af den) for der er jo tale om investeringer til gode for flygtninge, altså u-landsbistand. For at lave få de store investeringer i starten kan vi udstede statsobligationer som vi betaler af på med u-landsbistanden. Jeg har ikke nok informationer til at lave hele regnestykket, men mit gæt vil være at det ikke vil koste Danmark noget ekstra i forhold til nu.

Citér
At det kunne lade sig gøre i Hong Kong skyldes at verden var i en helt anden udvikling den gang, hvor et firma ikke bare kunne slå sig ned hvor som helst, og handel og logistik foregik på en helt anden måde.
I dag kan et firma slå sig ned og lave filialer i det meste af verden uden problemer, så I kan være rolig for Libyens kyst allerede ville være klistret til med fabrikker og havne hvis det på nogen måde kunne give et overskud.

Nej de vil ikke slå sig ned i Libyen idag af flere grunde. Her er et par af de store forhindringer:
1) Krig. Libyen er ikke et stabilt land, og regeringen er ikke i stand til at håndhæve landets love overalt. Sikkerhedssituationen er horrible, og ingen har lyst til at placere vestlig produktion et sted hvor ISIS huserer.
2) Korruption. Du kan ikke få noget lavet uden at bestikke de rigtige mennesker.
3) Mangel på infrastruktur. Regeringen i landet har ikke midler til at lave de investeringer der ville gøre landet attraktivt, og slet ikke når der er krig, og oliepriserne er lave.

Vi ville kunne fikse disse punkter hvis et stykke libysk land kom under dansk lovgivning. Vi kan sørge for stabilitet, vi har verdens mindste korruption, og er i stand til at lave de fornødne investeringer.
Danmark er faktisk det perfekte land til at gøre det fordi vi, i modsætning til mange andre lande, ikke har en mindsteløn fastsat ved lov, og derfor kan dansk lovgivning være ramme for både hjemlige og oversøiske lønforhold (vi skulle dog nok have et par love igennem for sociale ydelser i oversøiske områder, da det jo skal hænge sammen for os økonomisk).

Starter det med at bygge en havn og nogle boliger til arbejderne på den lejede grund, og derefter invitere private firmaer til at investere eller hvad ?
Mere eller mindre, ja. Der skal også anlægges veje, pumpestationer, elektricitet, hospital, og skoler. Der hvor vi kan ansætter vi flygtninge, men til visse centrale positioner kan vi ansætte EU borgere (Jeg tænker særligt på ting som politi, domstole, osv.). En god del af administrationen kunne eventuelt ligge i Danmark og skabe nogle danske arbejdspladser.

Det lyder lidt som en form for moderne slavearbejde. Hvem skal stå for undervisningen, skoler, uddannelse, sundhed kontakten til flygtninge, logistik? Hvad med samfundet uden for arbejdet. Kan de skabe sig et liv og en fremtid? Der er ikke udsigt til, at situationen i Syrien bliver normaliseret så det ville være en plan, der skal fungere langt ude i tiden, hvilket vil sige, at de nærmest er bundet og det samme er deres børn. Skal alle bare være arbejdere i denne produktion?
Planen er jo urealistisk og det ville jo tage flere år før man overhovedet kan stable en produktion på benen. Der er i forvejen manglen på forsyninger og elektricitet og behovet bliver bare endnu større, hvilket kommer til at gå ud over den eksisterende befolkning.
At konkurrere på et frit arbejdsmarked er da i hvert fald ikke slavearbejde. Og at give folk muligheden for at arbejde for at give dem selv og deres børn en bedre fremtid er da uendeligt meget bedre end at lade folk rådne op i lejre, uanset om de lejre er i Danmark eller i Jordan. Én ting er sikkert. Det kan kun blive bedre end det her:


Som du selv skriver så var Syrien jo ikke et bundfattigt land, men nogenlunde økonomisk succesfuldt, så deres arbejdsstyrke har jo stadig det potentiale. Den arbejdskraft kan jo bruges igen. Læger kan få arbejde på hospitaler, lærere på skoler, osv.

Jeg vil ikke underdrive det jeg snakker om, for det er et større arbejde at bygge en by ud ad ingenting, men det er altså heller ikke uden præcedens, og vi har både know-how og midlerne til at gøre det. Og jeg tror at det vil være den bedste beslutning både moralsk og økonomisk.

Offline Carlo

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 8814
 • Activity:
  44.6%
 • Country: 00
 • Køn: Mand
 • Forkyndende og missionerende ateist og kommunist
  • Vis profil
Sv: Nu ser det endelig ud til at politikere kan gøre noget ved sagen
« Svar #36 Dato: Februar 05, 2018, 03:00:56 am »
Mette Frederiksen har meldt noget ud, som minder om det, som vi går ind for her.

Jeg vil ikke skrive for meget, hvis du er gået helt i koma - men emnet er blevet aktuelt - så giv lige lyd fra dig først  :smile1:

Jo, skrev gerne om den by på størrelse med Shanghaj der skal bygges i den libyske saltørken. Skriv også lidt om hvordan den forsynes. Hvor vil i f eks få de 500 000 prostituerede fra, der skal være i bordellerne i en sådan by.

Anklageren

 • Gæst
Sv: Nu ser det endelig ud til at politikere kan gøre noget ved sagen
« Svar #37 Dato: Februar 05, 2018, 03:51:24 am »
Mette Frederiksen har meldt noget ud, som minder om det, som vi går ind for her.

Jeg vil ikke skrive for meget, hvis du er gået helt i koma - men emnet er blevet aktuelt - så giv lige lyd fra dig først  :smile1:

Jo, skrev gerne om den by på størrelse med Shanghaj der skal bygges i den libyske saltørken. Skriv også lidt om hvordan den forsynes. Hvor vil i f eks få de 500 000 prostituerede fra, der skal være i bordellerne i en sådan by.

Det eneste du tænker på, når man bygger en by fra grunden er bordellerne  :big_grin: :big_grin: :big_grin:


Offline dna

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 578
 • Activity:
  0.8%
  • Vis profil
Sv: Hvor meget betaler du til indvandrerne?
« Svar #38 Dato: Februar 05, 2018, 09:41:21 am »
Det er jo egentlig en temmelig ligegyldig diskussion hvorvidt alle nyfødte i snit modtager mere 850.000 kr mere af det offentlige end de indbetaler. Det kan man ikke rigtig bruge til noget som helst. Man bliver nødt til at kigge på forskellige grupper, holde dem op imod hinanden, se på om der er gyldig grund(e) til at en gruppe er et meget dårligere aktiv for samfundet end en anden og hvad man evt kan gøre for at ændre på det.
For eksempel kan man sige at multihandicappede er et meget dårligt aktiv for samfundet, men at få dem i arbejde og yde til samfundet er umuligt så det er ikke der man skal gøre en indsats. Derimod er mange unge kvinder med ikke-vestlig baggrund højt uddannede, men kommer ikke på arbejdsmarkedet. Det kunne være værd at kigge på.

https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/stoejberg-til-ikke-vestlige-kvinder-den-gaar-bare-ikke-i-danmark/7024189

Offline Carlo

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 8814
 • Activity:
  44.6%
 • Country: 00
 • Køn: Mand
 • Forkyndende og missionerende ateist og kommunist
  • Vis profil
Sv: Nu ser det endelig ud til at politikere kan gøre noget ved sagen
« Svar #39 Dato: Februar 05, 2018, 02:10:28 pm »
Mette Frederiksen har meldt noget ud, som minder om det, som vi går ind for her.

Jeg vil ikke skrive for meget, hvis du er gået helt i koma - men emnet er blevet aktuelt - så giv lige lyd fra dig først  :smile1:

Jo, skrev gerne om den by på størrelse med Shanghaj der skal bygges i den libyske saltørken. Skriv også lidt om hvordan den forsynes. Hvor vil i f eks få de 500 000 prostituerede fra, der skal være i bordellerne i en sådan by.

Det eneste du tænker på, når man bygger en by fra grunden er bordellerne  :big_grin: :big_grin: :big_grin:

Nej, jeg tænker da også på, hvor de skal få alle de kalashnikover fra.

Skal der oprettes en by til 30 millioner flygtninge, udformet som et dansk parcelhuskvarter, som vil Libyens areal ikke engang være nok. Så man er nødt til at bygge højhuse. Så vil flygtningebyen kun optage 20 % af Libyens areal.

Og sådanne spørgsmål om hvor vandforsyningen skal komme fra. Og fødevareforsyningen.

Hvordan skal forholdene være i en sådan flygtningeby? Skal forholdene være gode, så vil byen være trækplaster for flere milliarder mennesker. Skal forholdene være dårlige, så vil flygtningene alligevel søge mod Europa.


Anklageren

 • Gæst
Jamen Carlo da
« Svar #40 Dato: Februar 05, 2018, 02:29:40 pm »

Nej, jeg tænker da også på, hvor de skal få alle de kalashnikover fra.

Skal der oprettes en by til 30 millioner flygtninge, udformet som et dansk parcelhuskvarter, som vil Libyens areal ikke engang være nok. Så man er nødt til at bygge højhuse. Så vil flygtningebyen kun optage 20 % af Libyens areal.

Og sådanne spørgsmål om hvor vandforsyningen skal komme fra. Og fødevareforsyningen.

Hvordan skal forholdene være i en sådan flygtningeby? Skal forholdene være gode, så vil byen være trækplaster for flere milliarder mennesker. Skal forholdene være dårlige, så vil flygtningene alligevel søge mod Europa.

Der bor "kun" 1,2 milliarder mennesker i Afrika - så det er temmelig svært at følge din tankegang om at milliarder skulle søge dertil  :yes:

Der skal være rimelige boliger, mad, orden og sikkerhed.Offline Skarpretteren

 • Nyt medlem
 • *
 • Indlæg: 19
 • Activity:
  0%
 • Country: 00
  • Vis profil
Sv: Jamen Carlo da
« Svar #41 Dato: Februar 05, 2018, 09:42:39 pm »

Nej, jeg tænker da også på, hvor de skal få alle de kalashnikover fra.

Skal der oprettes en by til 30 millioner flygtninge, udformet som et dansk parcelhuskvarter, som vil Libyens areal ikke engang være nok. Så man er nødt til at bygge højhuse. Så vil flygtningebyen kun optage 20 % af Libyens areal.

Og sådanne spørgsmål om hvor vandforsyningen skal komme fra. Og fødevareforsyningen.

Hvordan skal forholdene være i en sådan flygtningeby? Skal forholdene være gode, så vil byen være trækplaster for flere milliarder mennesker. Skal forholdene være dårlige, så vil flygtningene alligevel søge mod Europa.

Der bor "kun" 1,2 milliarder mennesker i Afrika - så det er temmelig svært at følge din tankegang om, at milliarder skulle søge dertil.  :yes:

Der skal være rimelige boliger, mad, orden og sikkerhed.

Offline Marius, the giraffe

 • Fuld medlem
 • ***
 • Indlæg: 188
 • Activity:
  0.2%
 • Country: 00
  • Vis profil
Sv: Hvor meget betaler du til indvandrerne?
« Svar #42 Dato: Februar 05, 2018, 10:17:48 pm »
@Anklager

Du kan fandme være sikker på at etniske danskere bliver rundbarberet, når der skal uddeles offentlige midler, hvorfra skulle pengene ellers komme…

Etniske danskere, dem er der vel godt 5 mio. af, giver et plus på de offentlige finanser på ca. 56 mia/årligt.

Vestlig indvandring og deres efterkommere +5 mia.

Ikke vestlig indvandring og deres efterkommere -33 mia.
Hvis man opgjorde summen i forhold til antallet af danskere, ville de deres ”bidrag” til det danske samfund være omtrent -400 mia.

Undersøgelsen er fra 2014, og siden den gang er der kommer 30.000 asylanter til, enhedspris 163.000/året.
I alt yderlige knapt 5 mia., hvortil du så om få år kan tillægge familiesammenføring, yderligere 5 mia…
https://www.dr.dk/nyheder/politik/derfor-koster-ikke-vestlige-indvandrere-statskassen-33-milliarder.
http://refugees.dk/fakta/tal-og-statistik/hvor-mange-kommer-og-hvorfra/


Hu hej hvor det går…
Sådanne hjerneforskere og kernekraftingeniører koster sgu lidt at have på kost...
//MTG

Anklageren

 • Gæst
Sv: Nu ser det endelig ud til at politikere kan gøre noget ved sagen
« Svar #43 Dato: Februar 05, 2018, 11:30:18 pm »
Mette Frederiksen har meldt noget ud, som minder om det, som vi går ind for her.

Jeg vil ikke skrive for meget, hvis du er gået helt i koma - men emnet er blevet aktuelt - så giv lige lyd fra dig først  :smile1:

Jo, skrev gerne om den by på størrelse med Shanghaj der skal bygges i den libyske saltørken. Skriv også lidt om hvordan den forsynes. Hvor vil i f eks få de 500 000 prostituerede fra, der skal være i bordellerne i en sådan by.

Det eneste du tænker på, når man bygger en by fra grunden er bordellerne  :big_grin: :big_grin: :big_grin:

Nej, jeg tænker da også på, hvor de skal få alle de kalashnikover fra.

Skal der oprettes en by til 30 millioner flygtninge, udformet som et dansk parcelhuskvarter, som vil Libyens areal ikke engang være nok. Så man er nødt til at bygge højhuse. Så vil flygtningebyen kun optage 20 % af Libyens areal.

Og sådanne spørgsmål om hvor vandforsyningen skal komme fra. Og fødevareforsyningen.

Hvordan skal forholdene være i en sådan flygtningeby? Skal forholdene være gode, så vil byen være trækplaster for flere milliarder mennesker. Skal forholdene være dårlige, så vil flygtningene alligevel søge mod Europa.

Og så virkeligheden

30 millioner - som bor i et område udformet som et dansk parcelhuskvarter med 5 mennesker i hvert hus - ville kræve 9.000 kvadratkilometer - og til sammenligning er Jylland på 29.777 km² - så din virkelighedopfattelse er næsten værre end anti-røds  :smile1:


Anklageren

 • Gæst
Sv: Hvor meget betaler du til indvandrerne?
« Svar #44 Dato: Februar 05, 2018, 11:55:43 pm »
Det er svært at sætte et tal som 33 milliarder i forhold til vores pung - og det er knap 3% af de offentlige udgifter.

Hvis vi skal kunne bruge tallet til noget fornuftigt, så kan vi lave et hurtigt overslag.

En dansker, der tjener 300.000, betaler lige omkring halvdelen i skat, moms og andre afgifter = 150.000.

Af de 150.000 går 3% til indvandrerne = 4.500 om året eller 375 kroner om måneden.

375 kroner om måneden er også penge - men ligefrem rundbarberet vil jeg ikke kalde det.@Anklager

Du kan fandme være sikker på at etniske danskere bliver rundbarberet, når der skal uddeles offentlige midler, hvorfra skulle pengene ellers komme…

Etniske danskere, dem er der vel godt 5 mio. af, giver et plus på de offentlige finanser på ca. 56 mia/årligt.

Vestlig indvandring og deres efterkommere +5 mia.

Ikke vestlig indvandring og deres efterkommere -33 mia.
Hvis man opgjorde summen i forhold til antallet af danskere, ville de deres ”bidrag” til det danske samfund være omtrent -400 mia.

Undersøgelsen er fra 2014, og siden den gang er der kommer 30.000 asylanter til, enhedspris 163.000/året.
I alt yderlige knapt 5 mia., hvortil du så om få år kan tillægge familiesammenføring, yderligere 5 mia…
https://www.dr.dk/nyheder/politik/derfor-koster-ikke-vestlige-indvandrere-statskassen-33-milliarder.
http://refugees.dk/fakta/tal-og-statistik/hvor-mange-kommer-og-hvorfra/


Hu hej hvor det går…
Sådanne hjerneforskere og kernekraftingeniører koster sgu lidt at have på kost...