Forfatter Emne: 2025 planen  (Læst 13952 gange)

Offline Anti-rød (OP)

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 7017
 • Activity:
  52.4%
 • Country: 00
 • Køn: Mand
 • Socialisme - verdens menneskefjendske ideologi
  • Vis profil
2025 planen
« Dato: August 30, 2016, 02:44:19 pm »
Det er grænseløst ulideligt at høre på politikerne.

2025 planen er ikke andet end et nyt kludetæppe af lappeløsninger, der ikke indeholder nogen nytænkning og innovative løsninger.
Lars båthorn og co. synger den gamle sang "hvem skal nu betale" og svaret er det skal du.

Jeg bed dog mærke i der er kommet 17 gange flere udlændinge i løbet af tre år, der vil studere her i landet, og helt ubegribeligt får SU. Noget hårdtarbejdene danskere der slider deres ryg op skal betale, hvad enten de vil eller ej.
Jeg bemærker også visse debattører (ræverøde) er imod man registrerer den slags med CPR og lign.
.
.
I anti-rød samfundet vil man tage udgang i den almindelige dansker.
Hr. og Fru jensen der bor i et parcelhus/lejlighed, skal kunne gå på arbejde og tjene en god løn i et sikkert og sundt miljø.
De skal ikke komme hjem og se deres hjem er gennemrodet af en indbrudstyv og deres værdier er stjålet, hvor politiet ikke gør andet end optage rapport. de skal ikke opleve deres 17 årige datter er voldtaget af en muhammedaner.
De skal ikke være i utryghed og uvished om, der kommer ubehagelige rudekuverter med skattestigninger på grundskyld og afgifter på en pæn udsigt.

Hr og Fru Jensen vil have et komfortabelt liv med materielle goder som hus med fladskærm, samtalekøkkener tv og computer, som det er nu, 6 ugers ferie, men uden utryghed for at skulle forlade deres hjem når de går på pension, fordi papirnusserne har fundet på et nyt vurderingssytem.
De skal kunne betale deres hus, uden de konservative hyklere vil beskatte huset fra arvingerne. Hvordan skulle de så have motivation til at eje deres eget hus.
I anti-rød samfundet må man gerne eje uden hel og halvrøde er misundelige.

Når Hr. og Fru Jensens forældre skal på plejehjem, kan de være sikker på der er en nominering der sikrer værdig behandling. Der skal ikke være klippekort og andet uværdigt.

Hr. og Fru Jensen vil heller ikke risikere at der kommer et flygningecenter fyldt med forbrydere, hvor de bor.
Og aprospos Inger Støjberg der står og hælder vand ud af øret, om flygtninge der råber og skriger så de ikke kan komme med et fly sydpå, hvor tigeridioten fryder sig over ulovlighederne. Der vil muhammedaneren opdage han bliver proppet i en trækasse og sat i fragtrummet de 4-5 timer det varer at flyve til muhammedanien.

En ting er sikkert og vist. I anti-rød samfundet får muhammedanere ikke en krone.

Så med 2025 planen kaldet de halve løsningers plan.
Vil der fortsat være i titusindvise af forbrydelser, der vil komme en strøm af muhammedanere, der vil stadig være arbejdsløshed, der vil stadig ligge patienter på gangene, der vil stadigvæk blive smidt betonblokke ned på biler, der vil ikke ske et klap, der giver forbedringer.

Ret beset er politikerne er flok plattenslagere.

Ps. Skatteministeren har lige annonceret rentefradragsretten forringes, og andet sted ved vi ejendomsskatterne stiger.
Så gamle fru jensen der lige har mistet sin mand og er pensionist, må forlade sit hjem.

"Godt gået venstre" jeg håber i bliver yderligere reduceret ved næste valg.
« Senest Redigeret: August 30, 2016, 03:06:07 pm af Anti-rød »

Offline GuBBi

 • Administrator
 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 2723
 • Activity:
  0.2%
 • Country: dk
  • Vis profil
Sv: 2025 planen
« Svar #1 Dato: August 30, 2016, 05:45:14 pm »
Mht. Su til udenlandske studerende, så er det sådan at vi får flere udenlandske studerende her til landet, hvilket KAN være en rigtig god investering, hvis en del af dem vælger at bliver her og tage arbejde. Hvilket en del af dem jo gør fordi man i studietiden kan få kæreste, venner og studiejob i landet. Danmark har en ældrebyrde på den danske økonomi der betyder forventede underskud på de offentlige finanser fra 2020 til 2050. Hvis vi kan få flere unge til at blive og arbejde i landet vil det klart være en fordel.

Derfor vil jeg faktisk tro at det er en god forretning på sigt med SU til udenlandske studerende, men jeg må indrømme at jeg ikke har set om der er lavet en udregning på det. Jeg tør ikke helt udelukke at omkostningerne overstiger indtægterne, men min mavefornemmelse siger mig at det er omvendt.

Resten af dit oplæg går på at alt i landet ville være fryd og gammen, og rent Morten Korch, hvis det ikke var for muslimer. Den præmis køber jeg som udgangspunkt ikke, selvom jeg er enig i at Europa som helhed har behov for at finde bedre (og fælles) løsninger på flygtningestrømme.

Offline Anti-rød (OP)

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 7017
 • Activity:
  52.4%
 • Country: 00
 • Køn: Mand
 • Socialisme - verdens menneskefjendske ideologi
  • Vis profil
Sv: 2025 planen
« Svar #2 Dato: August 30, 2016, 06:03:59 pm »
Det er i grunden underligt at fremlægge debat argumenter her på DD.
Der der altid en undertone af lykkeland og jo flere udgifter man kan hælde ud jo bedre, og mere ret har man i sine argumenter, som nu dig. Og passer det jeg skriver, ikke i drejebogen for socialisme, får jeg at vide jeg ikke har ret, og jeg er hængt til tørre, og bla bla bla.

Mange ting man henholder sig til, er nødvendigvis info man henter et sted. Om de studerende siger Lars Løkke der er en del rumænere, som straks efter de har studeret færdige vender tilbage til Rumænien. Men ok, det kan være manden lyver og manipulerer. Det kan jeg ikke vurdere.
Min holdning er du kan have ret, men jeg vil som udgangspunkt ikke være socialkontor for hele verden.

Muslimer er ekstremt dyre i drift, uanset hvor farvede briller du tager på, så ændrer det sig ikke.
En flygtning siges at koste 200.000kr. pr. år.
Det er garanteret løgn, for man regner ikke med skoler, hospitaler, fængsler samt investering i boligbyggeri.

Hvis vi har 500 tusind flygtninge hvoraf mange ALDRIG kommer i arbejde er det en udgift på 100 milliarder om året, dertil ulandshjælp på 16 milliarder.
Penge anti-rød ville spare.
Til gengæld vil vi ikke bruge dine socialistmetoder med gavebod til alle.

Vi ville opkøbe udenlandske firmaer, så vi havde nogen at eksportere til, og derved skaffe arbejde til mange danskere, og indtjening som udlændinge skaffer os. Det er nogen gange smartere end at betale til en flok voldsforbrydere.
Det vil på sigt betyde højere velstand og lavere skatter. Ikke bare jeres gyldne løfter i aldrig indfrier, om flottere julegaver og andet.
« Senest Redigeret: August 30, 2016, 06:07:38 pm af Anti-rød »

Offline GuBBi

 • Administrator
 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 2723
 • Activity:
  0.2%
 • Country: dk
  • Vis profil
Sv: 2025 planen
« Svar #3 Dato: August 30, 2016, 06:36:09 pm »
Et par punkter anti: Jeg er ikke socialist, og du bruger ordet socialisme forkert. Du bruger det som et skældsord for alt og alle du ikke kan lide, men det er nu engang en politisk ideologi, og en jeg ikke er tilhænger af.

Desuden forsøger jeg ikke at lege lykkeland. Jeg foreslår at vi skal kigge realistisk på problemer og holde os fra at male fanden på væggen, udelukkende for at spinde et narrativ om at vi skal have store stærke anti-rød til at redde os fra bøh-mændene.

Mine erfaringer med SU er baseret på min egen studietid, og der har jeg haft kontakt med en hel del udlændinge der studerede her, hvoraf jeg estimerer at flertallet faktisk er blevet her. Der var en enkelt rumæner jeg lige kan huske, og kan se på facebook at hun stadig i hvert fald stadig bor i københavn. Nu påstår jeg ikke at min erfaring er repræsentativ for hele Danmark, men jeg tror nu ikke at Løkke har nogle bedre tal på omfanget af folk der tager hjem efter studiet, end jeg har. Jeg er ikke klar over om der overhovedet findes nogle tal for det, og hvis der gjorde tror jeg Løkke ville have refereret direkte til dem.

Og flygtninge koster penge, hvorfor jeg gerne vil have reformeret hele området, da jeg mener at man taber en fortjeneste i form af deres arbejdskraft ved at lade dem rådne op i centre her i landet. Nu har vi heldigvis slet slet ikke 500.000 flygtninge her i landet, og ved ikke hvor du tryllede det tal frem fra. Desuden bliver udgifter til flygtninge også taget af ulandsbistanden, så det er ikke noget der kommer oveni. Teknisk set vil jeg mene at det gavner betalingsbalancen at have flygtninge i landet, fordi ulandsbistanden ikke forlader landet, men betalingsbalancen er jo ikke alt.

Citér
Vi ville opkøbe udenlandske firmaer, så vi havde nogen at eksportere til, og derved skaffe arbejde til mange danskere, og indtjening som udlændinge skaffer os. Det er nogen gange smartere end at betale til en flok voldsforbrydere.
Det vil på sigt betyde højere velstand og lavere skatter. Ikke bare jeres gyldne løfter i aldrig indfrier, om flottere julegaver og andet.

Så du tager penge der i øjeblikket ligger i dansk økonomi, fjerner dem fra den danske økonomi og lader dem avle i udlandet i stedet for. Og du forventer at denne manøvre vil skabe FLERE arbejdspladser i Danmark?
Vi har i forvejen overskud på handelsbalancen, så hvorfor skulle vi subsidierer udlandets opkøb af danske varer med vores egne skattekroner? Lugter af protektionisme, og faktisk noget jeg var overbevist om at du ville have kaldt SOCIALISME.


Offline homofaber

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 4797
 • Activity:
  55.4%
 • Country: 00
  • Vis profil
Sv: 2025 planen
« Svar #4 Dato: August 30, 2016, 07:05:03 pm »
Anti-rød. Anti-rød samfundet vil være dømt til at være en katastrofe. Når der ikke er flere muslimer i Danmark og alle de højtuddannede dansker vælger at forlade skuden, ville I alle resterende ende med at vade hvileløst rundt på gaderne som en flok zombier, fordi navlestrengen, der kostant fodrer jer med muslimtanker og holder jer i live, er blevet kappet. Det er simpelthen utroligt, at du kan få alt til at handle om muslimer og give dem skylden. Du sætter også hele tiden lighedstegn mellem flygtninge, indvandrere er muslimer, men de er langt, lang fra kun muslimer

Din forslag med at opkøbe udenlandske ffirmaer giver virkelig ingen mening. Hvad har det med eksport at gøre og har du tænkt dig at folk skulle flytte til udlandet for at arbejde for den danske stat.

Offline Anti-rød (OP)

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 7017
 • Activity:
  52.4%
 • Country: 00
 • Køn: Mand
 • Socialisme - verdens menneskefjendske ideologi
  • Vis profil
Sv: 2025 planen
« Svar #5 Dato: August 30, 2016, 07:28:21 pm »
Et par punkter anti: Jeg er ikke socialist, og du bruger ordet socialisme forkert. Du bruger det som et skældsord for alt og alle du ikke kan lide, men det er nu engang en politisk ideologi, og en jeg ikke er tilhænger af.

Desuden forsøger jeg ikke at lege lykkeland. Jeg foreslår at vi skal kigge realistisk på problemer og holde os fra at male fanden på væggen, udelukkende for at spinde et narrativ om at vi skal have store stærke anti-rød til at redde os fra bøh-mændene.

Mine erfaringer med SU er baseret på min egen studietid, og der har jeg haft kontakt med en hel del udlændinge der studerede her, hvoraf jeg estimerer at flertallet faktisk er blevet her. Der var en enkelt rumæner jeg lige kan huske, og kan se på facebook at hun stadig i hvert fald stadig bor i københavn. Nu påstår jeg ikke at min erfaring er repræsentativ for hele Danmark, men jeg tror nu ikke at Løkke har nogle bedre tal på omfanget af folk der tager hjem efter studiet, end jeg har. Jeg er ikke klar over om der overhovedet findes nogle tal for det, og hvis der gjorde tror jeg Løkke ville have refereret direkte til dem.

Og flygtninge koster penge, hvorfor jeg gerne vil have reformeret hele området, da jeg mener at man taber en fortjeneste i form af deres arbejdskraft ved at lade dem rådne op i centre her i landet. Nu har vi heldigvis slet slet ikke 500.000 flygtninge her i landet, og ved ikke hvor du tryllede det tal frem fra. Desuden bliver udgifter til flygtninge også taget af ulandsbistanden, så det er ikke noget der kommer oveni. Teknisk set vil jeg mene at det gavner betalingsbalancen at have flygtninge i landet, fordi ulandsbistanden ikke forlader landet, men betalingsbalancen er jo ikke alt.

Citér
Vi ville opkøbe udenlandske firmaer, så vi havde nogen at eksportere til, og derved skaffe arbejde til mange danskere, og indtjening som udlændinge skaffer os. Det er nogen gange smartere end at betale til en flok voldsforbrydere.
Det vil på sigt betyde højere velstand og lavere skatter. Ikke bare jeres gyldne løfter i aldrig indfrier, om flottere julegaver og andet.

Så du tager penge der i øjeblikket ligger i dansk økonomi, fjerner dem fra den danske økonomi og lader dem avle i udlandet i stedet for. Og du forventer at denne manøvre vil skabe FLERE arbejdspladser i Danmark?
Vi har i forvejen overskud på handelsbalancen, så hvorfor skulle vi subsidierer udlandets opkøb af danske varer med vores egne skattekroner? Lugter af protektionisme, og faktisk noget jeg var overbevist om at du ville have kaldt SOCIALISME.Du er ikke socialist!
Men en radikal er en slags pseudoelite socialist, og når han samtidig er djøffer tjener han en enorm høj gage.
Så er det let at køre på frihjul, og have en, i dobbelt betydning akademisk holdning, til almindelige mennesker.

Du synes åbenbart jeg er pessimist, når jeg forarges over alle de mange indbrud, dårlig behandling af gamle, at Køge sygehus gør folk til zombier, bilbrande, nedsmidning af betonblokke osv osv.
Jeg er træt af politikere der tror de opfinder et columbusæg, hver gang de kommer med en eller anden håbløs plan, der er fantastisk lige til den skal laves om.
Sådan arbejder man ikke i forretningsverdenen, som er der penge genereres. Ikke på Christiansborg eller dit kontor, (tror jeg.)
Jeg har helt sikkert en anden og noget mere progressiv agenda end du har.
Jeg kan samtidig undre mig over hvordan du vil skaffe vækst hvert eneste år de næste 100 år og længere frem. Mon det kan lade sig gøre, og findes der ressourcer, Næppe min ven.

Du mener altså lars Løkke er fuld af løgn, jeg vil ikke sige dig imod.
Med hensyn til flygtninge tryller jeg ikke så meget, men har set hvordan man tryller flygtninge om til, uha, noget så danske. Den gode danske mand heder Bahudimir Mumba Salih.
Hvad har du imod Morten Korch.

I debatten har jeg nævnt det var smartere at importere kinesere end muhammedanere. Lagde du mærke til hvor spage hallal-hippierner blev i mælet. der er nemlig ikke rigtigt nogen gode argumenter imod som socialist, man kan jo ikke så godt indrømme man vil have muhammedanere, for at støtte godhedsindustrien. Nå men tanklen om  kinesere var bare for at udstille hallal-hippierne, som er for nemme.

Du er ikke nogen ørn til at handle, så lad dem der kan om det. Et firma som Nestle fra
Schweitz har fillialer overalt. Tror du de gør det, hvis ikke nogen af pengene flyder tilbage til Schweitz, Så er du naiv, og jeg må sige det er en tanke jeg har haft og har.


Offline Anti-rød (OP)

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 7017
 • Activity:
  52.4%
 • Country: 00
 • Køn: Mand
 • Socialisme - verdens menneskefjendske ideologi
  • Vis profil
Sv: 2025 planen
« Svar #6 Dato: August 30, 2016, 07:43:23 pm »
Anti-rød. Anti-rød samfundet vil være dømt til at være en katastrofe. Når der ikke er flere muslimer i Danmark og alle de højtuddannede dansker vælger at forlade skuden, ville I alle resterende ende med at vade hvileløst rundt på gaderne som en flok zombier, fordi navlestrengen, der kostant fodrer jer med muslimtanker og holder jer i live, er blevet kappet. Det er simpelthen utroligt, at du kan få alt til at handle om muslimer og give dem skylden. Du sætter også hele tiden lighedstegn mellem flygtninge, indvandrere er muslimer, men de er langt, lang fra kun muslimer

Din forslag med at opkøbe udenlandske ffirmaer giver virkelig ingen mening. Hvad har det med eksport at gøre og har du tænkt dig at folk skulle flytte til udlandet for at arbejde for den danske stat.


Der er meget du ikke fatter.

jeg ville meget gerne købe Nestle, og eksportere deres produkter fremstillet danmark, f.s.v. det lader sig gøre. Det kan det et langt stykke af vejen. Eller unilever.
I anti-rød samfundet er der ingen arbejdsløshed, og heller ingen dovne muhammedanere.

Jeg kan garantere dig. Danmark har ingen brug for muhammedanerer eller socialister, men for kapitalister, som er dem der får tingene til at ske.

Fortæl mig hvilke kendte socialister der har skabt store arbejdspladser ?
Fortæl mig hvilke socialistisk drevne lande der har skabt velstand og frihed for folket.
Fortæl mig hvilke muhammedanske lande der har en fremstillingsindustri og forskning som vesteuropa eller nordamerika.
Nævn bare en revolutionerende opfindelse der er gjort i muhammedanien i nyere tid.

Bemærk hvor let det er at male en hallal-hippie op i et hjørne.
« Senest Redigeret: August 30, 2016, 07:51:10 pm af Anti-rød »

Offline Trådløse-Anna

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 1303
 • Activity:
  0%
 • Country: dk
 • Køn: Kvinde
 • Tror på en fremtid uden de bl?s indblanding, :))
  • Vis profil
Sv: 2025 planen
« Svar #7 Dato: August 30, 2016, 08:08:59 pm »
Muslimerne opfandt da TAL systemet som alle bruger i dag,  :girl_smile:

TAL- Grundstenen for enhver nyere viden, ikk!

Og tal, det er selv det fantastiske antirød samfund nødt til at bruge,  :girl_haha:
« Senest Redigeret: August 30, 2016, 08:14:46 pm af Trådløse-Anna »
<3 <3
Støttemedlem af brovte-banden, :)

joJO

 • Gæst
Sv: 2025 planen
« Svar #8 Dato: August 30, 2016, 08:26:47 pm »
Muslimerne opfandt da TAL systemet som alle bruger i dag,  :girl_smile:

TAL- Grundstenen for enhver nyere viden, ikk!

Og tal, det er selv det fantastiske antirød samfund nødt til at bruge,  :girl_haha:


Og politikere er blevet så dygtigt i at Manipulere med tal

Offline homofaber

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 4797
 • Activity:
  55.4%
 • Country: 00
  • Vis profil
Sv: 2025 planen
« Svar #9 Dato: August 30, 2016, 08:32:20 pm »
Anti-rød. Anti-rød samfundet vil være dømt til at være en katastrofe. Når der ikke er flere muslimer i Danmark og alle de højtuddannede dansker vælger at forlade skuden, ville I alle resterende ende med at vade hvileløst rundt på gaderne som en flok zombier, fordi navlestrengen, der kostant fodrer jer med muslimtanker og holder jer i live, er blevet kappet. Det er simpelthen utroligt, at du kan få alt til at handle om muslimer og give dem skylden. Du sætter også hele tiden lighedstegn mellem flygtninge, indvandrere er muslimer, men de er langt, lang fra kun muslimer

Din forslag med at opkøbe udenlandske ffirmaer giver virkelig ingen mening. Hvad har det med eksport at gøre og har du tænkt dig at folk skulle flytte til udlandet for at arbejde for den danske stat.


Der er meget du ikke fatter.

jeg ville meget gerne købe Nestle, og eksportere deres produkter fremstillet danmark, f.s.v. det lader sig gøre. Det kan det et langt stykke af vejen. Eller unilever.
I anti-rød samfundet er der ingen arbejdsløshed, og heller ingen dovne muhammedanere.

Jeg kan garantere dig. Danmark har ingen brug for muhammedanerer eller socialister, men for kapitalister, som er dem der får tingene til at ske.
Jeg snakkede engang med en hizb ut tahrir fyr. Han sagde lidt ligesom dig, at i Khalifa vil der heller ikke være arbejdsløshed ol. for hvis folk blev arbejdsløse, fik de jo bare et job og hvis de var sultne, fik de jo mad. Her var det bare kapitalismen, der var problemet, men jeg tror, du skal overveje at melde dig ind i HuT, for det lyder som om, I har mange ting til fælles, når det kommer til nemme løsninger.

Fortæl mig hvilke kendte socialister der har skabt store arbejdspladser ?
Warren Buffet. Mere er der vist ikke behov for at nævne. Om han er socialist jf din ordbog ved jeg ikke, men din ordbog har også en meget bred definering af, hvad en socialist er.

Fortæl mig hvilke socialistisk drevne lande der har skabt velstand og frihed for folket.
Øhm, jeg må indrømme, at jeg går vitterlig ikke ret meget op i dine socialist-tanker og hvilke lande der er hvad. Min verden er ikke sort og hvid eftersom ingen nævneværdige lande i dag er socialistisk drevet.

Fortæl mig hvilke muhammedanske lande der har en fremstillingsindustri og forskning som vesteuropa eller nordamerika.
Nævn bare en revolutionerende opfindelse der er gjort i muhammedanien i nyere tid.
Indonesien og Iran er de to mest succesfulde lande i henholdvis Asien og Lilleasien og sammenlignet med de lande, der ligger i den gruppe. De er medlem af G20 og den 16. største økonomi målt på gpd. De har en stor industri inden for handel og luftfart. Iran har en gigantisk medicinalindustri især på behandling og er på det punkt i Vesten, også i USA anerkendt. Du kan selv følge op.
Når du snakker om "muhammedanien" viser du med al tydelighed, at din verdensopfattelse ikke har hold i virkeligheden, eftersom der er over 50 muslimske lande på tre kontinenter, og størstedelen af muslimerne bor altså i Asien.

Består din højre hjernehalvdel af islam og den venstre af socialister eller er det omvendt, Anti-rød?


Offline Carlo

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 11593
 • Activity:
  52.2%
 • Country: 00
 • Køn: Mand
 • Dialektisk materialist.
  • Vis profil
Sv: 2025 planen
« Svar #10 Dato: August 30, 2016, 08:55:03 pm »
Muslimerne opfandt da TAL systemet som alle bruger i dag,  :girl_smile:

ARABERNE tog det talsystem i brug vi har i dag, i tiden før islam. Muslimer har aldrig fundet på andet end at være plagsomme.
anti-rød: "Det er muligt at udvinde energien fra Co2."

Offline Anti-rød (OP)

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 7017
 • Activity:
  52.4%
 • Country: 00
 • Køn: Mand
 • Socialisme - verdens menneskefjendske ideologi
  • Vis profil
Sv: 2025 planen
« Svar #11 Dato: August 30, 2016, 09:03:58 pm »
Fra wikipedia

Amerikanske sanktioner mod Iran gælder ikke for medicinsk udstyr eller lægemidler. Der er over 100 iranske virksomheder, der repræsenterer de internationale leverandører på dette marked, håndtering både fremme og eftersalgsservice af produkterne. Iran er et modent marked , når det kommer til medicinsk udstyr . De fleste af de store internationale aktører i denne sektor er til stede i Iran marked:

3M
Aesculap
Boston Medical Group
Cordis
GE Healthcare - ( MRI -maskiner og CT-scannere ) [50]
Guidant
Hiticha
Johnson & Johnson
Medtronic
Ohmeda
Philips
Siemens
Smith & Nephew
Stryker
Toshiba Medical Systems
Varian Medical Systems
Zimmer

joJO

 • Gæst
Sv: 2025 planen
« Svar #12 Dato: August 30, 2016, 09:16:27 pm »
Muslimerne opfandt da TAL systemet som alle bruger i dag,  :girl_smile:

ARABERNE tog det talsystem i brug vi har i dag


Brug nu wifi fornuftigt CarloOffline Anti-rød (OP)

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 7017
 • Activity:
  52.4%
 • Country: 00
 • Køn: Mand
 • Socialisme - verdens menneskefjendske ideologi
  • Vis profil
Sv: 2025 planen
« Svar #13 Dato: August 30, 2016, 09:16:56 pm »
Muslimerne opfandt da TAL systemet som alle bruger i dag,  :girl_smile:

TAL- Grundstenen for enhver nyere viden, ikk!

Og tal, det er selv det fantastiske antirød samfund nødt til at bruge,  :girl_haha:Og så er det opfundet af inderne.
Er det nu du skal beskylde mig for at hade jøder, og vil have dem i gaskamre ?

Redigeret for tone - GuBBiGubbi.
Du synes åbenbart ikke det er både klamt og ledt løgnagtigt at beskylde folk for at ville udrydde jøder i gaskamre. Det er i sig selv modbydeligt.

Personen der lyver om mig, står ikke til troende for noget som helst. Og bør stoppes i at sprede misinformation. Gerne udstilles, indtil hun sår ved det hun skriver.
Samler du på den slags debattører, du beskytter i hvert fald den slags.
« Senest Redigeret: August 31, 2016, 10:00:44 am af Anti-rød »

Anklageren

 • Gæst
Sv: 2025 planen
« Svar #14 Dato: August 30, 2016, 10:05:43 pm »
Der er meget du ikke fatter.

jeg ville meget gerne købe Nestle, og eksportere deres produkter fremstillet danmark, f.s.v. det lader sig gøre. Det kan det et langt stykke af vejen. Eller unilever.
I anti-rød samfundet er der ingen arbejdsløshed, og heller ingen dovne muhammedanere.

Jeg kan garantere dig. Danmark har ingen brug for muhammedanerer eller socialister, men for kapitalister, som er dem der får tingene til at ske.

Fortæl mig hvilke kendte socialister der har skabt store arbejdspladser ?
Fortæl mig hvilke socialistisk drevne lande der har skabt velstand og frihed for folket.
Fortæl mig hvilke muhammedanske lande der har en fremstillingsindustri og forskning som vesteuropa eller nordamerika.
Nævn bare en revolutionerende opfindelse der er gjort i muhammedanien i nyere tid.

Bemærk hvor let det er at male en hallal-hippie op i et hjørne.

Hvorfor fortæller du ikke bare, hvad du har skabt - og hvor mange medlemmer der er i Anti-rød partiet - så vi bedre kan bedømme, om du nu også er så meget bedre end os?