Om din-debat.dk > Nyheder

Købstilbud acepteret

(1/5) > >>

musenfryd:
Jeg har fået et tilbud på køb af DD som jeg har sagt ja til.
Det er bestemt ikke det højeste bud, men tankerne bag falder godt i tråd med hvordan jeg kørte DD engang og det jeg bedst kan lide ved et forum, så derfor blev det "høn" der vandt :-)
Nu skal vi lige have det hele på plads, og jeg vil lade det være op til personen selv om "høn" vil give sig til kende med sin debatør identitet.
Så fortsættelse følger.


Lige en ting.....
Lad være med at begynde at diskutere i denne tråd, så længe jeg er admin vil alle irelevante indlæg blive slettet herfra.

Tigermanden:
Nå ok, jamen når nu jeg, og de mennesker jeg repræsenterer, ikke kunne få lov til at købe siden, så håber jeg da i det mindste, at det er andre gode humanistiske kræfter, der tager over. Hvornår træder overtagelsen i kraft?

Trådløse-Anna:
Tillykke med salget,   :girl_smile:

Desdicardo:
Det var så det, kan man så sige. Og hvad sker der så nu? Kommer den store udrensning af "utilpassede" debattører?

GuBBi:
Nå, men jeg vil gerne give mig til kende. Det er mig der har været heldig og givet det vindende bud. Hvis nogen er bekymrede, tør jeg godt garanterer at jeg ikke vil indfører diktatoriske standarder. Jeg vil kører det videre meget som nu, hvor folk skal kunne sige hvad de mener. Detaljer og overdragelse osv. følger senere. Jeg håber at kunne føre forummet videre i samme gode ånd.

Navigering

[0] Emneindeks

[#] Næste side

Skift til fuld version