Diverse > Visdom, kloge ord og dine historier

Fremsynet mand i 1920

(1/2) > >>

PU:
Lothrop Stoddard

https://en.wikipedia.org/wiki/The_Rising_Tide_of_Color_Against_White_World-Supremacy

The Rising Tide of Color Against White World-Supremacy, predicts the collapse of white world empire and colonialism because of the population growth among people not of the white race.

En anden er Jean Raspail, som i 1973 skrev The Camp of the Saints (Le Camp des Saints). Som så at der ville komme store immigrantstrømme mod Europa.

https://en.wikipedia.org/wiki/The_Camp_of_the_Saints

Anti-rød:
Winston Churchill: Om Islam

Hvor frygtelige er ikke de forbandelser, som muhamedanismen lægger på sine tilhængere. Bortset fra det fanatiske vanvid, som er lige så farligt i et menneske som galskab i en hund, er der denne angstfyldte, fatalistiske apati. Virkningen er tydelig i mange lande. Uforudseende, sløsede vaner, sjuskede landbrugsmetoder, træge handelsmetoder og usikkerhed omkring ejendomsret, det er tilstanden overalt, hvor Profetens tilhængere regerer eller lever. En fornedrende sanselighed berøver dette liv dets ynde og det næste liv dets værdighed og urørlighed. Det faktum, at enhver kvinde i islamisk lov må tilhøre en mand som hans absolutte ejendom enten som barn, hustru eller konkubine forsinker den endelige udryddelse af slaveriet, indtil den islamiske tro er ophørt med at have magt mellem mennesker. Der findes ingen stærkere bagstræberisk bevægelse i verden.
 
Før anden verdenskrig sagde Chamberlain efter en samtale med Hitler: fred i vor tid.
Churchill blev leder af krigen mod Hitler.

Der er en afgørende forskel på idioter og intelligente.
Hvorfor bliver nogen ved med, at ville have idioter som ledere, og hvorfor kan idioter ikke tage ved lære. Se bare hvad der skrives her på DD.

Jeg er for så vidt ligeglad med idioter, hvis ikke det var fordi deres tåbeligheder går ud over andre mennesker, som myrdes, voldtages og lider.

Desværre har de en evne til at få beskyldt andre for deres fadæser, som så for det meste må tage skraldet. Nogen gange får idioterne endda istedet gyldne håndtryk.

Gentleman-Harry:
"Kom ikke og fortæl mig eventyr!
Muslimer, har du nogensinde set dem? Har du set dem med deres turbaner og kjortler?
Det er tydeligt, at det ikke er franskmænd!
Dem, der taler for integration har kyllingehjerner. De forsøger at blande olie og og eddike. Ryst flasken. Få sekunder senere
vil de være adskilt igen.

Arabere er arabere, franskmænd er franskmænd. Bilder I jer ind, at Frankrig kan optage 10 millioner muslimer, som i morgen
er blevet til 20 millioner og i overmorgen til 40 millioner?
Hvis vi foretager en integration, hvis alle arabere og berbere i Algeriet bliver betragtet som franskmænd, ville I så forhindre dem i at slå
sig ned i Frankrig, hvor levestandarden er så meget højere? Min hjemby ville ikke længere blive kaldt Colombey-de-to-kirker
men Colombey de-to-moskéer."

Charles de Gaulle.

http://www.dendanskeforening.dk/files/files/DANSKEREN%20nr%204%20-%202013.pdf   (rul ned til side 13.)

Nu har tre fremsynede haft ordet her på Din-debat.dk i dag.
Det er nærmest til at tude over, at det ikke var mænd som dem, der blev ledende i Europa i tiden fra 1980'erne.

Så ville her vel nok have været bedre at leve!

Anklageren:

--- Citat fra: PU efter Juli 18, 2016, 04:21:22 pm ---Lothrop Stoddard

The Rising Tide of Color Against White World-Supremacy, predicts the collapse of white world empire and colonialism because of the population growth among people not of the white race.

--- Afslutning på citat ---

Lothrops beskrivelse af herrefolkets sammenbrud på grund af forurening med laverestående racers gener modsiges af videnskaben, som jo har udviklet sig særdeles meget i mellemtiden på det genetiske område.

Lothrop Stoddard var ikke selv nazist, men havde forbindelse til nazi-Tyskland, hvor han under et besøg roste tvangssterilisationen af jøderne, som han anså for at være den største trussel imod herrefolkets racerenhed - også i USA.

Stoddard hævdede, at race og arvelighed var de ledende historiske og civilisatoriske faktorer, og Stoddard inddelte den hvide herrerace i tre typer: Den nordiske, den alpine og Middelhavs typen, hvor den nordiske type var den ypperste herrerace.

Det er meget underligt at flere debattører roser Lothrop Stoddards forudseenhed på Din-Debat (set i lyset af den historiske udvikling).PU:
Han var utrolig dygtig. Han så at de hvide ville miste deres kolonier og verdensoverherredømme. Nu vil vi også mistet vores hjemlande, hvis ikke vi forkaster ANKLAGERENS ideologi, og får sendt de fremmede hjem.

Navigering

[0] Emneindeks

[#] Næste side

Skift til fuld version