Forfatter Emne: Nyt terrorangreb i Bruxelles  (Læst 16766 gange)

Anklageren

  • Gæst
Sv: Nyt terrorangreb i Bruxelles
« Svar #75 Dato: Marts 26, 2016, 08:58:31 pm »
Hvorfor klovn?

Han var en klovn, fordi han var med til at skabe Muhammed-krisen og fordi han blev dømt for vold som nybagt lærer.

Der er to ting en lærer for alt i verden bør undgå, og den ene er at blive dømt for vold.

Andelen i Muhammed-krisen har han ganske vist fortrudt - og taler nu imod fundamentalisme - men alligevel.

Anklageren

  • Gæst
Det er ikke altid oplagt
« Svar #76 Dato: Marts 27, 2016, 09:05:34 am »
Undgå at blive dømt, men ikke undgå at begå vold?
Uheldig formulering, eller din ærlige mening?

Alle går i skole, så lærere møder en del vold i hverdagen.

Jeg kan komme med et eksempel. Som udgangspunkt siger fagforeningen, at vi lærere ikke må røre børnene, men på den anden side har vi pligt til at gribe ind.

For et par år siden skilte jeg to af de store elever ad, som var i voldsomt slagsmål. Så var jeg allerede på kanten af at bruge vold. Nå jeg stod jo der på gangen og holdt den mest aggressive indtil de var faldet til ro - troede jeg. Da jeg så slap ham, så røg han i hovedet på den anden elev og slog ham hårdt i ansigtet.

Jeg greb ham så igen - og så stod vi der igen, hvor han også til sidst virkede helt rolig - men det samme gentog sig en gang til.

Så havde jeg helt opbrugt min tålmodighed og slæbte ham gennem de lange gange op på inspektørens kontor, mens han gjorde modstand, det bedste han havde lært.

Det har jeg sådan set pligt til, fordi vi lærere skal gribe ind og forhindre vold - vi kan jo ikke stå der og glo, mens en elev bliver slået til lirekassemand -  men på den anden side, så er det nødvendigt at tage hårdt fat for at pacificere en stor rasende elev.

Det skete der ikke noget ved - men jeg kunne jo have været uheldig, at hans forældre havde været krakilere (vi møder også alle slags forældre, fordi alle går i skole), som havde anmeldt mig til politiet for (brug af unødig) vold.

Derfor synes jeg, at du skulle tænke dig lidt mere om, inden du dømmer nogen, for det er en slags vold at gribe og slæbe en elev imod hans vilje (men hvis der var nogen som mente, at jeg handlede forkert, så har jeg ikke hørt det, og der var mange elever som vidner).

http://www.fyens.dk/indland/Betjent-afviser-at-have-brugt-unoedig-vold-mod-anholdte/artikel/2928886

« Senest Redigeret: Marts 27, 2016, 10:54:43 am af Anklageren »