Fritid > Fritid

Drømme og søvn

(1/2) > >>

PU:
Jeg havde fri idag og kunne sove længe i dag.

Min søvn var lidt underlig. Først var det dyb søvn, med en drøm jeg har glemt. Men så midt om natten opdagede jeg at jeg drømte, selvom dette var jeg i en søvn, kunne og havde ikke lyst til at vende til vågen tilstand. Jeg tænkte at jeg kunne bestemme min drøm, og det gjorde jeg så: Forestillede mig at have sex med en gudesmuk kvinde, og det lykkedes, men før udløsning blev hun grimmere og grimmere, så....vågnede op istedet. jeg vågnede dog ikke op, men var i et LIMPO, hvor jeg var ved bevisthed, men ikke registrerede mine omgivelser, og desuden befandt mig i mit barndoms soveværelse.

Jeg synes min voksen søvn er anderledes end da jeg var barn? hvad med jer andre?

Anklageren:
Det er meget lang tid siden, jeg har kunnet huske en drøm.

PU:
Jeg har også lange perioder, hvor jeg ikke husker mine drømme.

politisk ukorrekt:
Det som PU synes at beskrive, lyder som det man kalder en LUCID DREAM. D.v.s. en bevidst drøm. Det tror jeg, at jeg har oplevet ganske få gange, men det er længe siden sidst. Altså hvor man er bevidst om, at man drømmer og synes at man kan styre drømmen. Jeg kunne dog godt tænke mig at have denne evne konstant, fordi det kunne jo være fedt selv at bestemme, hvilke drømme man vil have. Så kan jeg jo f.eks. besøge fjerne planeter og galakser og måske møde rumvæsener. :yes:

Jeg har dog hørt, at man kan træne denne evne til at have LUCID DREAMS. Det har jeg dog endnu ikke forsøgt mig på, men måske burde jeg. Nogle siger endda, at hvis man bliver i stand til konsekvent at kunne styre sine drømme, så vil man kunne tilgå parallelle universer. Det lyder spændende. :ohmy:

Nogle gange husker jeg intet fra drømmene. Mens andre gange husker jeg en del detaljer. Jeg har bemærket, at hvis jeg forsøger at huske drømmen i samme øjeblik, som jeg vågner, så kan jeg genkalde en del af drømmen. Men går der bare to minutter, så glemmer jeg lynhurtigt det hele. Det er pudsigt, som ens drømme er totalt afskåret fra ens virkelighed. Det er som om, at det er to forskellige universer/dimensioner. Når man er i drømmenes verden, er man ikke bevidst om virkeligheden. Og når man er i virkelighedens verden, forsvinder bevidstheden om drømmen.

Det får mig undertiden til at tænke på, om drømmeverdenen mon er lige så virkelig som den "virkelige" verden? Fordi når man drømmer, virker den jo som virkelighed. Altså drømmeverdenen. Lige så virkelig som virkeligheden virker, når man er vågen. Sådan da.

Nogle pudsige ting, jeg har bemærket ved drømme:

- Jeg er næsten altid mellem 15 og 20 år gammel i mine drømme. Hvilket undrer mig MEGET, da jeg er langt ældre i virkeligheden. Er det mon fordi, at når man er udenfor vor virkelige verden, så er ens sjæl ung og frisk, så man føler sig som en ung person? Jeg har nemlig hørt, at når folk dør, så i "himlen", så ligner alle folk nogle omkring 20 års-alderen. :yes:

- Nogle gange handler mine drømme om personer, jeg har mødt i den virkelige verden. Og andre gange synes de at være helt ukendte personer. Men måske nogle der eksisterer på den anden side? Eller nogle, jeg har mødt i et tidligere liv? ELLER personer, jeg HAR mødt i dette liv - men bare har glemt? Man glemmer jo mange af de flygtige bekendtskaber. Der er dog nogle typer, der går igen i drømmene. Det er selvfølgelig typisk ens nærmeste. Men andre gange er det folk, jeg ikke har haft noget at gøre med i årevis. Og så undrer det mig, at disse personer bliver ved at dukke op i min drøm. F.eks. er der en gammel klassekammerat, jeg gik i klasse med fra 1-6 klasse. Han er dukket op flere gange i mine drømme på det sidste. Det forstår jeg ikke. Fordi jeg tænker aldrig bevidst på ham til hverdag. Måske forsøger drømmen at fortælle mig, at han på en eller anden måde er en jeg er sjæleligt beslægtet med? Måske en jeg har mødt i et tidligere liv? Det sjove er, at forleden googlede jeg ham, fordi jeg ville se, hvad han laver i dag og sådan, fordi jeg ikke har set ham i mange år i virkeligheden. Da jeg googlede ham, fandt jeg ud af, at han hele sit voksne liv har boet næsten de samme steder som jeg - uden at jeg har været klar over det. Da jeg boede i Århus, boede han også dér. Så flyttede jeg til Kbh, og der boede han også dengang. Hvilket jeg ikke anede. Nu er jeg så i Aalborg. Og minsandten og han ikke også bor i Aalborg i dag?! Det er sgu for pudsigt, at jeg og ham min gamle klassekammerat, som jeg ikke har gået i klasse med siden vi begge var ca. 12 år, simpelthen har levet en slags parallelle tilværelser de samme steder. Uden nogensinde at møde hinanden. Måske er det derfor, han dukker op i mine drømme ret tit? Jeg aner det ikke. Men jeg synes, det er pudsigt. Det er som om, han følger mig overalt. Bor de samme steder som jeg. Er i mine drømme. Også selvom jeg aldrig ser ham i virkeligheden. I drømmene er han selvfølgelig stadig en teendreng, fordi det var han jo, dengang jeg faktisk kendte ham (som sagt er jeg også altid selv 15-20 år i mine drømme). Har ikke snakket med ham i årtier.

- Drømme foregår tit i byer eller på steder, jeg har besøgt i dette liv. Mens andre gange er det rene fantasisteder. Det sjove er, at der er nogle af disse fantasisteder, jeg vender tilbage til gang på gang. Hvilket får mig til at tænke på, om disse steder mon faktisk eksisterer. Altså i et parallelt univers. :yes: F.eks. er det morsomt, at når jeg drømmer, at jeg er i Århus (og jeg er tit i Århus i mine drømme, af en eller anden grund), så er der altid et fiktivt sted i byen, jeg vender tilbage til gang på gang. Men det er ikke et sted, jeg er bevidst om eksisterer i virkeligheden i Århus. Men måske gør det? Who knows? :ohmy:

- Jeg har også nogle gange frække drømme. Jeg er her så heldig, at dem, jeg drømmer om at have sex med, altid er hamrende lækre (kan ikke huske at de har været grimme). Så har man jo ikke lyst til at vågne, men vil gerne drømme lidt videre. Desværre er det sådan, at når man ikke kan styre drømmen, så kan man heller ikke styre handlingen. Så det er ret irriterende, når man er ved at score en hamrende lækker type (i drømmen), at så vågner man eller også sker der noget i drømmen, som ødelægger det hele. F.eks. at der kommer en eller anden idiot og forstyrrer én. Eller at man pludselig skifter scene fra ét sted til et andet.single females near you:

Navigering

[0] Emneindeks

[#] Næste side

Skift til fuld version