Forfatter Emne: Jeg føler mig lykkelig  (Læst 3370 gange)

Anklageren

  • Gæst
Det sætter sandsynligvis gang i dansk økonomi
« Svar #15 Dato: Februar 21, 2016, 01:50:11 pm »
De syriske indvandreres integrationsydelse vil ryge lige ud i forbrug, så det er mere gavnligt for dansk økonomi at udbetale integrationsydelse end at bruge pengene på skattelettelser til den mere velstående middelklasse (som der forhåbentlig ikke bliver råd til nu).

Integrationsydelsen ender jo lige i lommerne på dansk erhvervsliv lige så snart den bliver udbetalt (fordi den er så lav, at flygtningene ikke har noget at spare op af) - og det sætter gang i væksten.

Var pengene nu endt som skattelettelser til den mere velstående middelklasse, ville det ende som opsparing, for deres forbrug er høj nok i forvejen.

Med Venstre ved roret er der dog en fare for at det i stedet mest går ud over gamle fru Jensen, så den mere velstående middelklasse alligevel får deres skattelettelser - og det hjælper du regeringen med, fordi du synes at det bare er så naturligt, at pengene skal tages fra gamle fru Jensen (og det gør det alligevel let for regeringen at give skattelettelser til de velstående på trods af udgifterne til flygtningene).Faktisk burde jeg være stolt af, politikerne og godhedsindustrien møder op med blød slatten pædagogik, og sørger for alle de rare syriske muhammedanere kommer og går i arbejde fra dag et (efter 29 forudgående forgæves forsøg) og gør Danmark til et overflodssamfund af velstand og fred.

Ligesom i andre lande man har hørt om den slags er sket.
Melodien her understreger det ganske godt.
https://www.youtube.com/watch?v=t8EMx7Y16Vo
.
.
.

Hvorfor er jeg dog stadig så skeptisk ?

Det er mig

  • Gæst
Sv: Jeg føler mig lykkelig
« Svar #16 Dato: Februar 21, 2016, 03:52:57 pm »
Det er mig:
Citér
En indsatte i en sibirisk fængsel blev efter 30 år ulykkeligt ophold sat fri, uden at han fik at vide hvorfor.
Alle vagter var væk, døren var åbent.
Det blev den lykkeligste dag i hans liv, han pakkede hvad han kunne af mad og tøj og startede med at gå, han gik hele dagen og da det blev mørk lagte han sig ned under et lille busk, og fros sig selv næsten ihjel.
Dette prøvede han et nat til, og løb tør for mad og tør tøj, ikke anede hvor han var vende han tilbage til hvor han kom fra.

Pisse træt kom han tilbage til fængselet, de åbnede døren for ham, han fik et bad, varm tøj og noget at spise, hvorefter han sov for første allerførste gang lykkeligt i hans egen seng, i hans egen celle.

Det var så mit bidrag til lykken

"Moralen", hvis man kan tale om én, er lidt i slægt med forfatteren Hans Scherfigs "Den forsvundne fuldmægtig". Hovedpersonen Theodor Amsted finder til sidst kun en slags lykke ved at være i fængsel. Dér er orden, daglig rutine og en seng at sove i.

Tankevækkende....

Shawshank Redempsion er Amerikanerens fortrukne nytårs film, med Morgan Freeman i en af de hovedroller.
Det handler netop om "moralen" at være lykkeligt i fængsel, eller omvendt at kunne klare sig uden faste rammer udenfor fængslet.
Hvorfor det er blevet sådan ved jeg ikke, men det er også et fremragende film.