Forfatter Emne: "Ensamkommande barn" - en trussel for Sverige  (Læst 1302 gange)

Hellefront

 • Gæst
"Ensamkommande barn" - en trussel for Sverige
« Dato: Februar 02, 2016, 10:43:25 am »
For en uge siden kostede det en ung pige - ansat på asylcenter for "uledsagede børn og unge" i Mölndal, Sverige - livet, at Sverige har en meget lemfældig indgang til begrebet "ensamkommande flyktingbarn."

Løgnen om de "uledsagede børn" er et af de største bedragerier, som det statssocialistiske Sverige humper afsted med. Disse "børn" udnytter denne svenske regel til  - dels at komme ind i Sverige uden videre problemer, dels at opnå en hurtig vej til at blive sammenført med den kære familie i Mellemøsten eller Nordafrika. Sådan fortsætter det år efter år. Og som flere har påvist, handler det i virkeligheden ofte om unge mænd mellem 20 og 35 år!

"Ensamkommande flyktingbarn":

(antal ankommet til Sverige)

2004:   388
2008:   1.510
2012:   3.578
2014:   7.049
2015:  35.369

De 35.369 "uledsagede børn", hvoraf mange altså er store klepperter i tyverne koster pr. styk 1 million kroner.

Engelske Daily Mail har været opmærksom på bedrageriet i forbindelse med "den 15-årige somalier" og hans bestialske knivmord på en 22-årig kvindelig ansat for en uge siden. Man kan her se flere billeder af "ensamkommande barn" - bemærk især den søde lille gut, som krammer sit sovedyr!   :bad:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3422000/Just-old-think-migrant-children-Alarming-pictures-shed-light-growing-scandal-amid-asylium-crisis.html

Vi danske har ofte rystet på hovedet af Gak-Sverige i de senere år, men ærligt talt - når nogle af deres politikere nu for første gang har taget ordet udvisninger i deres munde, hvorfor gør de så ikke noget ved den kæmpetrussel, som indslusningen af alle disse "børn" udgør ?
Og der næst: Hvad med Danmark ? Hvor mange af slagsen har vi, og er der styr på deres alder ?
« Senest Redigeret: Februar 02, 2016, 10:47:45 am af Hellefront »

Online Carlo

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 11581
 • Activity:
  53.2%
 • Country: 00
 • Køn: Mand
 • Dialektisk materialist.
  • Vis profil
Sv: "Ensamkommande barn" - en trussel for Sverige
« Svar #1 Dato: Februar 02, 2016, 11:06:34 am »
Jamen, hvad vil du stille op? Det er svært at fastslå en persons alder. Og hvis der fastslås at personen er over 18 år, hvad så? Hvordan får man ham ud igen? Det har jeg spurgt om i en anden tråd. Hvordan sende dem hjem?

 Og så kan man komme af med et par enkelte, og imens kommer der hundrede andre. Som Danaidernes kat.
anti-rød: "Det er muligt at udvinde energien fra Co2."

Hellefront

 • Gæst
Sv: "Ensamkommande barn" - en trussel for Sverige
« Svar #2 Dato: Februar 02, 2016, 11:34:54 am »
Carlo:
Citér
Jamen, hvad vil du stille op? Det er svært at fastslå en persons alder. Og hvis der fastslås at personen er over 18 år, hvad så? Hvordan får man ham ud igen? Det har jeg spurgt om i en anden tråd. Hvordan sende dem hjem?
Og så kan man komme af med et par enkelte, og imens kommer der hundrede andre. Som Danaidernes kat.

Nej, det er ikke så svært at fastslå - særlig når det drejer sig om forskellen på et barn (op til 15 år, f.eks.) og en voksen i 20'erne.
I Danmark har der været sager, hvor Udlændingeservice simpelthen ikke har villet tro på historierne fra alle disse granvoksne somaliere og eritreanere med begyndende fuldskæg. Der kan læger og tandlæger hjælpe med undersøgelser.

Men iøvrigt skal man slet ikke acceptere dette store antal "uledsagede" personer. Hvis jeg bestemte i Danmark, ville få af dem overhovedet komme så langt, idet ikke-vestlige ingen som helst "ret" ville have til at få "deres sag" prøvet her.
Derfor ville det ikke strømme til med nye samtidig med repatrieringen.

Ikke-vestlige skal sendes til deres hjemlande, hvis der ikke er krig eller hungersnød; ellers til internationale lejre som Danmark betaler bidrag til efter befolkningstal. (Husk forøvrigt, at det falder, når vi kommer af med mange tusinde ikke-vestlige "velfærdsjægere". Vi "producerer" jo lovlig få børn her til lands - jeg f.eks. har kun bidraget med et.)Offline Germania Magna

 • Senior medlem
 • ****
 • Indlæg: 346
 • Activity:
  0%
 • Køn: Mand
 • Daner, grib til våben!
  • Vis profil
Sv: "Ensamkommande barn" - en trussel for Sverige
« Svar #3 Dato: Februar 02, 2016, 06:43:54 pm »
Kære Hellefront, det et godt og eftertænksomt indlæg, du kommer med. Det er på tide, at de vågner op fra deres Tornerosesøvn ovre i Sverige. Det kan ikke længere være nok, at de mennesker selv oplyser deres alder. Nej, samtlige hvor man er i tvivl bør underkastes lægelige undersøgelser, sådan at man kan få styr på de mennesker. VI har jo til al tydelighed set, hvor farligt, det er, når der ikke er styr på noget som helst - ganske som socialisterne ønsker det her i vort land!