Forfatter Emne: En mors ondskab  (Læst 1647 gange)

Campanule

 • Gæst
En mors ondskab
« Dato: Oktober 14, 2012, 08:52:56 am »
Der er da heller ikke grænser for ondskaben....

Citér
Den sidste uge har amerikanerne fulgt en gruopvækkende retssag, hvor en mor er tiltalt for grov mishandling af sin lille datter.
 
Anklagemyndigheden havde i første omgang bedt om 45 års fængsel til moderen, mens den 23-årige Elisabeth Escalonas forsvarsadvokat havde anmodet dommeren om en straf under ti års fængsel og hjælp til at blive en bedre mor for sine i alt fem børn. Men dommeren Larry Mitchell fulgte hverken det ene eller det andet råd. Han i dømte i stedet den unge mor 99 års fængsel for sin udåd.
 
- Den 7. september 2011 bankede du på grusomste vis dit barn til kanten af døden. For det skal du straffes, sagde dommer Larry Mitchell ifølge New York Post, da Elizabeth Escalona fredag modtog dommen i hjembyen Dallas i den amerikanske delstat Texas.
 
Den 23-årige mor har indrømmet, at hun sidste år, mishandlede sin lille datter. I følge politiet sparkede hun datteren i maven, slog hende med en mælkekande og limede efterfølgende hendes ene hånd fast til væggen med super lim.

Lægerne konstaterede efterfølgende, at den lille pige have blødninger i hjernen, et brækket ribben, bidemærker og at noget af huden var revet af hendes hænder. Efter overfaldet var den lille pige så ilde tilredt, at hun lå i koma i to dage.

Det var den lille piges søskende, der fik tilkaldt politiet og fortalte om moderens overgreb. I følge børnene var årsagen til overfaldet problemer med potte træningen af den 2-årige.
 
Under retssagen er Elisabeth Escalona af anklageren blevet fremstillet som en løgner og et monster, der ikke egner sig til at være mor. Fra forsvarets side har dommeren derimod fået historien om, hvordan Elisabeth Escalona selv er vokset op i en familie, der var medlem i bander og hvor misbrug og stoffer var en del af hverdagen.

Dommeren troede på påstandene om, at Escalona blev misbrugt som barn. Men det er ingen undskyldning, mente han.

- Uden for rammerne af denne retssag, tror jeg endda, staten ville finde dig sympatisk, for vi retsforfølger folk for de ting, der er blevet gjort ved dig. Men det gør ikke, at jeg kan se bort fra beviserne i denne retssag, sagde han i følge New York Post.
 
Escalona's fem børn bor i dag hos deres mormor.


Kilde: http://www.bt.dk/udland/99-aars-faengsel-til-mor-limede-datter-fast-til-vaeg

Offline carmen

 • Fuld medlem
 • ***
 • Indlæg: 137
 • Activity:
  0%
 • Køn: Kvinde
  • Vis profil
  • Klub-SUK
Sv: En mors ondskab
« Svar #1 Dato: Oktober 14, 2012, 10:23:04 pm »
Det er til at blive helt dårlig af. Har kun hørt/læst overskrifter, og ja då din korte citat.

Fatter simpelthen ikke hvordan man kan få sig til at gøre den slags.

Kærlig hilsen
Carmen
De smukkeste ting i verden kan ikke ses eller røres.  De skal føles i dit hjerte

Campanule

 • Gæst
Sv: En mors ondskab
« Svar #2 Dato: Oktober 15, 2012, 10:01:26 am »
Jeg forstår det simpelt hen heller ikke. Det går langt over min fatteevne. Sådan et barn kan være ødelagt for livet