Forfatter Emne: Der er ingen, der kan fange mig ...  (Læst 1534 gange)

Campanule

  • Gæst
Der er ingen, der kan fange mig ...
« Dato: Oktober 09, 2012, 08:58:06 am »
Ja er det ikke folk, som stikker af fra politiet, fra domstole, varetægtsarrester, fængsler osv., så kan en forklædning klare det hehe

Er det ikke lidt tit, forbrydere stikker af på den ene eller anden måde?

Citér
Statsfængslet i Nyborg skal nu lave en redegørelse til Kriminalforsorgen om, hvordan det lørdag lykkedes et fange at stikke af i en burkalignende dragt.

Det fortæller sikkerhedschef hos Kriminalforsorgen, Michael Gjørup. Han påpeger, at det ikke var en burka, men et tørklæde og en lang kjole, som fangen benyttede til sin flugt.

- Men når det er sagt, så er vi ikke burka-forskrækkede. Uanset, hvad besøgende har på, skal personalet være sikker på, at det er de samme, der går ud, som gik ind, siger Michael Gjørup.

- Det er et kiks

Han fortæller, at der ikke centralt er udstukket regler for, hvordan besøgende legitimerer sig.

- Det fremgår af reglerne, at den enkelte institutionsleder selv fastsætter regler for, hvordan man sikrer, at det er de samme, der går ind og ud i forbindelse med besøg, siger Michael Gjørup.

Ikke nok med, at det lykkedes fangen at stikke af, men også kvinden, der besøgte ham og gav ham flugttøjet forsvandt i forbindelse med flugten, selv om hun i første omgang tilsyneladende blev tilbage i fængslet.

- Vi vil også have undersøgt nærmere, hvorfor man lukker kvinden ud. Det er et kiks af dimensioner og dybt beklageligt, siger Michael Gjørup, der regner med at modtage en redegørelse fra Nyborg Statsfængsel indenfor 10 dage.

Kilde: http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2012/10/08/1008195005.htm