Forfatter Emne: NASA indrømmer?  (Læst 29671 gange)

Vintersne

 • Gæst
Sv: NASA indrømmer?
« Svar #15 Dato: April 09, 2015, 10:53:36 am »
Jo, vi har været på månen. Tro på dem der er kvalificerede til at udtale sig om det, og ikke hvad mærkelige folk har kompileret til youtube videoer.

For det første består van-alen bæltet primært (men ikke udelukkende) af store radioaktivt ladede partikler, der sådanset kan være farlige nok, men er meget nemme at stoppe. Det er gamma stråling der er farligst for os. For det andet ville rumrejserne til månen havde været et problem hvis der havde været solstorme undervejs. Det var der ikke. For det tredje opholdt de sig ikke lang nok tid i zonen til at opsamle en farlig mængde stråling.

Faktisk har nasa guidelines for hvor meget stråling de accepterer at deres astronauter får på deres missioner. De accepterer ikke stråling der giver mere end 3% forøget risiko for at dø af kræft.

Ja da, selvfølgelig kan man vælge bare at tro på, hvad NASA siger - og dette er jo også det de vil have os til!

Man kan også vende hele problematikken om, og sige - hvorfor lave alle disse fejl i videoer og faste billeder, hvis det var produceret på Jorden, og skulle se ud som om det var fra Månen?

Så kunne man jo f.eks bare have produceret skyggerne med lige linier på billederne, i stedet for med diagonale linier osv.osv!

Dette kunne så indikere, at de var på Månen i virkeligheden*S*!

Imidlertid er materialet af fejl i vidoer og fastbilleder så omfattende "fra Månen", at mange ikke tror på den Apollo mission historie!

Prøv at se denne BBC dokumentar film i hele sin længde om Måne svindelen:

https://www.youtube.com/watch?v=r9xE4dyD5xE

Det er beviseligt, at samme landskabs baggrund ved forskellige missioner og dermed forskellige steder "på Månen", er brugt - og dette er selvfølgelig fuldstændigt umuligt, hvis de var på Månen!

Der er så mange fejl, at selv eksperter ikke kan forklare dem, hvis det var optaget på Månen!

De krydser der er på billeder, kan ikke være bag personer og materiel, og de skjules altså af personer og materiel i billedernes forgrund!

Dette indikerer, at billederne er manipulerede af NASA - En "Månesten", der havde rekvisit nummer C - bliver på senere offentligtgjorte billede slettet for dette C!

Og sådan er der et hav af billeder fra alle Apollo missionerne, som simpelthen ikke kan være optaget på Månen - igen ifølge eksperter på hver sit område!

Men igen igen - hvorfor lave alle disse helt åbenlyse fejl, som eftertiden ville afsløre en for en?

Ellers er jeg enig i, at en solstorm under disse missioner i ubeskyttet univers, ville astronauterne ikke kunnet have overlevet*S*!
Offline Lunavecchia

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 2204
 • Activity:
  0.6%
 • Country: dk
 • Køn: Kvinde
  • Vis profil
Sv: NASA indrømmer?
« Svar #16 Dato: April 09, 2015, 12:10:35 pm »
""Prøv at se denne BBC dokumentar film i hele sin længde om Måne svindelen:""

Hvis du virkelig selv tror på, at filmen er en BBC dokumentar, er du dummere end politiet tillader.

Havde det virkelig været en BBC dokumentar, ville alle der havde medvirket ved prodiktionen af filmen være blevet krediteret behørigt, enten i starten eller slutningen af filmen, hvilket ikke er tilfældet.
I'm a Troll

Vintersne

 • Gæst
Sv: NASA indrømmer?
« Svar #17 Dato: April 10, 2015, 11:32:47 am »
""Prøv at se denne BBC dokumentar film i hele sin længde om Måne svindelen:""

Hvis du virkelig selv tror på, at filmen er en BBC dokumentar, er du dummere end politiet tillader.

Havde det virkelig været en BBC dokumentar, ville alle der havde medvirket ved prodiktionen af filmen være blevet krediteret behørigt, enten i starten eller slutningen af filmen, hvilket ikke er tilfældet.

Her er noget du vil kunne lide*S*! :biggrin:

http://translate.google.dk/translate?hl=da&sl=en&u=http://topdocumentaryfilms.com/truth-behind-moon-landings/&prev=search

Selvfølgelig var de på Månen - eller var de nu også det?Offline Trådløse-Anna

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 1330
 • Activity:
  0.2%
 • Country: dk
 • Køn: Kvinde
 • Tror på en fremtid uden de bl?s indblanding, :))
  • Vis profil
Sv: NASA indrømmer?
« Svar #18 Dato: April 10, 2015, 03:22:30 pm »
Fortæl os hellere hvorfor DU synes at disse månelandinger er SÅ urealistiske,?  :girl_sigh:
<3 <3
Støttemedlem af brovte-banden, :)

Offline Carlo

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 12468
 • Activity:
  38.4%
 • Country: 00
 • Køn: Mand
 • Dialektisk materialist.
  • Vis profil
Sv: NASA indrømmer?
« Svar #19 Dato: April 10, 2015, 11:17:50 pm »
Fortæl os hellere hvorfor DU synes at disse månelandinger er SÅ urealistiske,?  :girl_sigh:

Du ved da godt: gamle kællinger af begge køn og i alle aldre..........
DerRudi: "så overlader de det fornødne til mig og en lille kreds af håndfaste yngre venner. (Så skal vi sateme' !....)"

Vintersne

 • Gæst
Sv: NASA indrømmer?
« Svar #20 Dato: April 13, 2015, 11:32:32 am »
Fortæl os hellere hvorfor DU synes at disse månelandinger er SÅ urealistiske,?  :girl_sigh:

Den første i 1969 med Apollo 11, var urealistisk derhen, at den havde vital militær betydning for USA, at de blev de første med mennesker på Månen, for at slå russerne i kapløbet, om at erobre rummet!

Havde missionen slået fejl, og astronauterne aldrig var vendt hjem igen, ville russerne have vundet, og det resterende Apollo program i 1970érne ville være blevet skrinlagt med det samme!

En sådan chance ville USA aldrig tage, da man aldrig havde sendt mennesker gennem Van Allen bælterne omkring Jorden - bælter som danner en beskyttelse for alt levende på Jorden!

Derfor blev billederne også gjort uskarpe, som en hel verden sad og så´ på, så man ikke kunne opdage svindelen på nogen måde!

Om så de efterfølgende Apollo missioner til Månen i 1970érne er noget de gjorde i virkeligheden, er stadigt den dag i dag nogen som debatteres på verdensplan i alle medier!

Som forsvar, til at de faktisk var der, kan man argumentere for, at hvis det var svindel - hvorfor så indbygge alle de helt åbentlyse fejl, som kan ses i videoer og fastbilleder i 1970 missionerne?

Hvis det var svindel, hvorfor så ikke i stedet lave det perfekt, ligesom vi ser en fremtidsfilm på TV, der foregår ude i universet?

Der findes fremtidsfilm, hvor man ikke kan se om det foregår i universet, eller i et filmsstudie!

Det bringer os så frem til, at der kan være en "naturlig" forklaring på alle de opdagede fejl i videoer og i alle billederne fra Månefærene*S*! :biggrin:

Hvordan man så vil forklare, som det er bevist af eksperter - at en bjergformation i Månens baggrund, kan optræde begge steder på to forskellige missioner og på to forskellige lokalisationer på Månen - ved jeg ikke*S*! :biggrin:


Offline Anti-rød

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 7573
 • Activity:
  5.6%
 • Country: 00
 • Køn: Mand
 • Socialisme - verdens menneskefjendske ideologi
  • Vis profil
Sv: NASA indrømmer?
« Svar #21 Dato: April 13, 2015, 03:44:02 pm »
Har du tænkt på det er dig der fejler noget ?
Der er også nogen der tror Dronning Margrethe sender blå og røde stråler efter dem, for at aflytte hvad de tænker.

¨
http://da.wikipedia.org/wiki/Konspirationsteorier_om_m%C3%A5nelandingen

Konspirationsteorier om månelandingen betegner en lang række hypoteser (snarere end egentlige teorier), der går ud på, at USAs månelandinger under Apollo-programmet 1969-1972 aldrig har fundet sted. Der er tale om egentlige konspirationsteorier, og de tidligste kom frem allerede i 1970'erne. Der er blevet produceret adskillige bøger, dokumentarfilm og hjemmesider om emnet.

Konspirationsteorierne spænder vidt: Nogle mener at Neil Armstrong vitterligt landede på Månen, men at offentligheden ikke kunne tåle at se selenianernes krystalbyer, derfor blev billederne forfalsket. Andre mener at Apollo 13 var den første bemandede måneflyvning, og at falskneriet dækker over at NASA ikke nåede det inden udgangen af tresserne, som præsident Kennedy havde proklameret. Endelig accepterer flertallet af tilhængerne af forskellige konspirationsteorier, at mennesker er opsendt i lave jordbaner (under Van Allen-bælterne) og at ubemandede rumsonder har nået Månen, men mener at mennesker aldrig har været på eller omkring Månen.

Konspirationsteorierne afvises som rent nonsens af forskere, ingeniører og astronauter verden over. Mængden af materiale, der uigendriveligt beviser, at månelandingerne fandt sted, er så overvældende, at benægtelsen af dette faktum kan sammenlignes med Holocaust-benægtelse. Denne sammenligning går naturligvis ikke på indholdet af emnet, men på det absurde i at benægte noget, der er indiskutabelt.

I Danmark er Henrik Melvang en kendt fortaler for månekonspirationsteorien


Politisk fupnummer

USA kunne have god grund til at iværksætte et sådant fupnummer, idet man stod i en presset situation om at komme først til Månen, og desuden var missionen særdeles farlig. Det er dog svært at skjule for modparten, hvad man laver på Månen; i 1966 landede den første sonde på Månen, den sovjetiske Luna 9, men dens signaler blev også modtaget i England (Jodrell Bank radioteleskopet). Derfor blev de første billeder fra måneoverfladen publiceret i engelske aviser, så Sovjetunionen ville ligeledes kunne afgøre om amerikanerne snød.

Det lykkedes for Sovjetunionen tre gange at få robotter til at tage prøver med hjem til Jorden. Ved udveksling af Apollo- og Lunaprøver blev det konstateret, at sammensætningen af ilt-isotoper var ens, så ærkefjenden Sovjetunionen kunne godkende, at USA havde prøver fra Månen.

Månekapløbet var en konkurrence mellem USA og Sovjetunionen, der fandt sted midt under Den Kolde Krig. USA og Sovjetunionen havde rettet 5.000 kernevåben mod hinanden samtidig med at Sovjetunionen forsynede Nordvietnam med våben der dræbte amerikanske soldater. USA's og Sovjetunionens forhold til hinanden gjorde at de næppe kunne blive enige om at lade USA påstå en månelanding, hvis den ikke rent faktisk har fundet sted.

popov

 • Gæst
Sv: NASA indrømmer?
« Svar #22 Dato: April 14, 2015, 02:32:16 am »


Med al respekt for din menIng, men du laver nogen krumspring som gør det vanskeligt at tro på.
For eksampel er alle Dr Spock, osv film lavet i 35 mm format, hvilket svarer til de bedste kameraer idag, mens de ude i space skulle nøjes med film som var næsten 100 mindre i format.

Det forklarer måske de dårlige optagelse.Fortæl os hellere hvorfor DU synes at disse månelandinger er SÅ urealistiske,?  :girl_sigh:

Den første i 1969 med Apollo 11, var urealistisk derhen, at den havde vital militær betydning for USA, at de blev de første med mennesker på Månen, for at slå russerne i kapløbet, om at erobre rummet!

Havde missionen slået fejl, og astronauterne aldrig var vendt hjem igen, ville russerne have vundet, og det resterende Apollo program i 1970érne ville være blevet skrinlagt med det samme!

En sådan chance ville USA aldrig tage, da man aldrig havde sendt mennesker gennem Van Allen bælterne omkring Jorden - bælter som danner en beskyttelse for alt levende på Jorden!

Derfor blev billederne også gjort uskarpe, som en hel verden sad og så´ på, så man ikke kunne opdage svindelen på nogen måde!

Om så de efterfølgende Apollo missioner til Månen i 1970érne er noget de gjorde i virkeligheden, er stadigt den dag i dag nogen som debatteres på verdensplan i alle medier!

Som forsvar, til at de faktisk var der, kan man argumentere for, at hvis det var svindel - hvorfor så indbygge alle de helt åbentlyse fejl, som kan ses i videoer og fastbilleder i 1970 missionerne?

Hvis det var svindel, hvorfor så ikke i stedet lave det perfekt, ligesom vi ser en fremtidsfilm på TV, der foregår ude i universet?

Der findes fremtidsfilm, hvor man ikke kan se om det foregår i universet, eller i et filmsstudie!

Det bringer os så frem til, at der kan være en "naturlig" forklaring på alle de opdagede fejl i videoer og i alle billederne fra Månefærene*S*! :biggrin:

Hvordan man så vil forklare, som det er bevist af eksperter - at en bjergformation i Månens baggrund, kan optræde begge steder på to forskellige missioner og på to forskellige lokalisationer på Månen - ved jeg ikke*S*! :biggrin:

Vintersne

 • Gæst
Sv: NASA indrømmer?
« Svar #23 Dato: April 14, 2015, 10:09:59 am »
http://videnskab.dk/kultur-samfund/prygl-til-konspirationsteorier-om-manelanding

Som jeg også skriver, så kan der være en naturlig forklaring, på alle de såkaldte fejl vi ser ved Måne missionerne - som kan læses i ovennævnte link*S*!

Men på grund af det der står i linket, er jeg langt fra overbevist om, at de faktisk gjorde det allerede i 1969 med Apollo 11*S*!

'If you can't make it, fake it'?

Tja... hvem ved?

Kan du få øje på bare ét element, der antyder, at der kan have været fup involveret?

Står der i linket!

Her kan jeg så få øje på ét element, nemlig at det kan godt være, at kameraerne ikke kunne fotografere stjernerne på en kulsort himmel, og at dette kan forklares videnskabeligt - men ikke som det er blevet bevist på en pressekonference med Apollo 11 astronauterne, at ingen af dem på noget tidspunkt så´ nogen som helst stjerner med deres egne øjne*S*!

Selv hvis man går ud om natten på Jorden med en kulsort nattehimmel, og står på en helt oplyst plads - eller i en oplyst by - kan man alligevel se alle stjernerne på den sorte himmel!

Måske vil man så forklare dette stjerne-mysterium på Månen, med at der ingen atmosfære er på Månen?

Selv om man skulle tro, at netop ingen atmosfære, ville give en perfekt udsigt til alle stjernerne på Månen, med menneskets egne øjne!

Det kan selvfølgelig også forklares naturligt, derved at astronauterne slet ikke så´ på nattehimlen med deres egne øjne*S*!?Med al respekt for din menIng, men du laver nogen krumspring som gør det vanskeligt at tro på.
For eksampel er alle Dr Spock, osv film lavet i 35 mm format, hvilket svarer til de bedste kameraer idag, mens de ude i space skulle nøjes med film som var næsten 100 mindre i format.

Det forklarer måske de dårlige optagelse.Fortæl os hellere hvorfor DU synes at disse månelandinger er SÅ urealistiske,?  :girl_sigh:

Den første i 1969 med Apollo 11, var urealistisk derhen, at den havde vital militær betydning for USA, at de blev de første med mennesker på Månen, for at slå russerne i kapløbet, om at erobre rummet!

Havde missionen slået fejl, og astronauterne aldrig var vendt hjem igen, ville russerne have vundet, og det resterende Apollo program i 1970érne ville være blevet skrinlagt med det samme!

En sådan chance ville USA aldrig tage, da man aldrig havde sendt mennesker gennem Van Allen bælterne omkring Jorden - bælter som danner en beskyttelse for alt levende på Jorden!

Derfor blev billederne også gjort uskarpe, som en hel verden sad og så´ på, så man ikke kunne opdage svindelen på nogen måde!

Om så de efterfølgende Apollo missioner til Månen i 1970érne er noget de gjorde i virkeligheden, er stadigt den dag i dag nogen som debatteres på verdensplan i alle medier!

Som forsvar, til at de faktisk var der, kan man argumentere for, at hvis det var svindel - hvorfor så indbygge alle de helt åbentlyse fejl, som kan ses i videoer og fastbilleder i 1970 missionerne?

Hvis det var svindel, hvorfor så ikke i stedet lave det perfekt, ligesom vi ser en fremtidsfilm på TV, der foregår ude i universet?

Der findes fremtidsfilm, hvor man ikke kan se om det foregår i universet, eller i et filmsstudie!

Det bringer os så frem til, at der kan være en "naturlig" forklaring på alle de opdagede fejl i videoer og i alle billederne fra Månefærene*S*! :biggrin:

Hvordan man så vil forklare, som det er bevist af eksperter - at en bjergformation i Månens baggrund, kan optræde begge steder på to forskellige missioner og på to forskellige lokalisationer på Månen - ved jeg ikke*S*! :biggrin:

Offline Anti-rød

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 7573
 • Activity:
  5.6%
 • Country: 00
 • Køn: Mand
 • Socialisme - verdens menneskefjendske ideologi
  • Vis profil
Sv: NASA indrømmer?
« Svar #24 Dato: April 14, 2015, 12:17:58 pm »

Vintersne

 • Gæst
Sv: NASA indrømmer?
« Svar #25 Dato: April 15, 2015, 08:54:14 am »
Ha-ha, det skulle såmænd ikke undre mig*S*! :biggrin:

Men hvad er din forklaring på, at astronauterne fra Apollo 11 offentligt på en pressekonference udtalte, at de ikke så´ nogen stjerner overhovedet med deres egne øjne, da de var på Månen?

Vintersne.

Du har støv på hjernen.
http://videnskab.dk/kultur-samfund/prygl-til-konspirationsteorier-om-manelanding

Offline Anti-rød

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 7573
 • Activity:
  5.6%
 • Country: 00
 • Køn: Mand
 • Socialisme - verdens menneskefjendske ideologi
  • Vis profil
Sv: NASA indrømmer?
« Svar #26 Dato: April 15, 2015, 10:13:37 am »
Ha-ha, det skulle såmænd ikke undre mig*S*! :biggrin:

Men hvad er din forklaring på, at astronauterne fra Apollo 11 offentligt på en pressekonference udtalte, at de ikke så´ nogen stjerner overhovedet med deres egne øjne, da de var på Månen?

Vintersne.

Du har støv på hjernen.
http://videnskab.dk/kultur-samfund/prygl-til-konspirationsteorier-om-manelanding


Efterhånden som de idiotiske påstande afvises en efter en, opfinder man nye.
Jeg ved ikke hvorfor astronauterne meddeler de ikke så stjerner. En meget sandsynlig forklaring er man ikke ser stjerner hvis man står i skarpt lys fra solen, selvom verdensrummet er sort, hvilket det altid vil være.

Når hele konspirationen står og falder med den slags nonsens og formålet skulle være at narre russerne, så havde de nok afsløret en svindel for længst skal du se.


Jeg har et tilbud til dig. Jeg står bag et konsortium der udsteder aktier i Eiffeltårnet, der består af sjældent metal der er udvundet af meteorer der har passeret månen og har optaget helium 3.
Man er træt af tårnet i Paris, der samtidig desværre viser tegn på at være  tæret op. Man er derfor bange for det ramler ned.

Fortjenesten ved at nedrive tårnet og sælge det er meget stor. Du kan være med hvis du køber nogen aktier af mig. De koster kun 10.000,00kr pr. stk.

Metallet har nogen egenskaber der gør det beskytter mod van Allen bæltet og dumhed.
Så det er med at komme først.
Men det er ikke alt, hvis du køber nu, får det en særlig rumhjelm der gør man kan se sol og måner og stjerner, især hvis man slår sig med den i hovedet.
Blandt køberne er Darth Vader, Anakin Skywalker, George Lukas og hendes majestæt dronningen, Du får også et diplom med dit navn på.

Du indsætter bare pengene på kontoen 112112112.Vintersne

 • Gæst
Sv: NASA indrømmer?
« Svar #27 Dato: April 15, 2015, 05:05:48 pm »
Anti-rød

"Efterhånden som de idiotiske påstande afvises en efter en, opfinder man nye.
Jeg ved ikke hvorfor astronauterne meddeler de ikke så stjerner. En meget sandsynlig forklaring er man ikke ser stjerner hvis man står i skarpt lys fra solen, selvom verdensrummet er sort, hvilket det altid vil være.

Når hele konspirationen står og falder med den slags nonsens og formålet skulle være at narre russerne, så havde de nok afsløret en svindel for længst skal du se."

Ha-ha, en meget tynd forklaring du kommer med her - helt ude i skoven!

Selvfølgelig kan man alle stjernerne, hvis man stod på Månen!

Hvordan har du tænkt dig, at russerne skulle kunne afsløre det i 1969?


Offline Anti-rød

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 7573
 • Activity:
  5.6%
 • Country: 00
 • Køn: Mand
 • Socialisme - verdens menneskefjendske ideologi
  • Vis profil
Sv: NASA indrømmer?
« Svar #28 Dato: April 15, 2015, 06:44:53 pm »
Anti-rød

"Efterhånden som de idiotiske påstande afvises en efter en, opfinder man nye.
Jeg ved ikke hvorfor astronauterne meddeler de ikke så stjerner. En meget sandsynlig forklaring er man ikke ser stjerner hvis man står i skarpt lys fra solen, selvom verdensrummet er sort, hvilket det altid vil være.

Når hele konspirationen står og falder med den slags nonsens og formålet skulle være at narre russerne, så havde de nok afsløret en svindel for længst skal du se."

Ha-ha, en meget tynd forklaring du kommer med her - helt ude i skoven!

Selvfølgelig kan man alle stjernerne, hvis man stod på Månen!

Hvordan har du tænkt dig, at russerne skulle kunne afsløre det i 1969?

Anti-rød

"Efterhånden som de idiotiske påstande afvises en efter en, opfinder man nye.
Jeg ved ikke hvorfor astronauterne meddeler de ikke så stjerner. En meget sandsynlig forklaring er man ikke ser stjerner hvis man står i skarpt lys fra solen, selvom verdensrummet er sort, hvilket det altid vil være.

Når hele konspirationen står og falder med den slags nonsens og formålet skulle være at narre russerne, så havde de nok afsløret en svindel for længst skal du se."

Ha-ha, en meget tynd forklaring du kommer med her - helt ude i skoven!

Selvfølgelig kan man alle stjernerne, hvis man stod på Månen!

Hvordan har du tænkt dig, at russerne skulle kunne afsløre det i 1969?
Jeg må tilstå, du har ret
Der har aldrig været mennesker på månen.

Det skyldes de i rummet blev mødt af aliens, hvor mesteren Orthon havde et budskab til jordens befolkning.
Det var under den kolde krig, og thetanerne, fra planeten Endor havde planlagt at ødelægge jorden med atomvåben, hvis ikke amerikanerne og russerne kom til en forståelse.
Der var fare for at de hemmelige baser på månens bagside ville blive afsløret. Hvilket ville bringe uorden i galaxen, og det kan man jo ikke have.
Apollo 13 var ikke ude for et uheld, men blev beskudt af en x-ving med thetanere ombord, fordi Apollo 13 kom for tæt på månen. Man havde overført et force-field fra planeten Endor for at beskytte mod van Allen bæltet, og det udnyttede amerikanerne, men blev altså stoppet af det intergalaxiske politi fordi de fløj for stærkt.

Det lykkedes at føre astronomiske møder mellem Orthon og amerikanerne og russiske kosmonauter der hemmmeligt var med på de andre apollo missioner. Det blev også aftalt at præsident Kennedy nødvendigvis skulle skydes, og blev det af udsendte thetanere, som straks efter forsvandt i deres rumskibe, der naturligvis var usynlige.

Man planlagde at få missionerne til at se ud som om de var ægte, samtidig med man startede en konspirationsteori, der var så dybt åndsvag at ingen ville tro på det, undtagen de skarpsindige debattører, der vedholdende afviser alle kendsgerninger.

Jeg kan ikke røbe mere, men hvis du vil vide sandheden, kan du købe oplysninger for en pris af kun 10.000,00 kr.
Men det er ikke alt. Du får også et hemmeligt medlemskort, og får fortalt det hemmelige håndtryk.
Det er der kun få der kender. Som regel nogen der også tror de er Napoleon, og Batman, og bor særlige steder med stivede gardiner for vinduerne.

Jeg synes du skal ringe til ekstra bladet med din nyhed. jeg er sikker på de vil få et billigt grin.

hvis nogen mener det her topmålet af idioti, viser det netop det er sandt -ik´ osse snemand.
« Senest Redigeret: April 15, 2015, 07:00:50 pm af Anti-rød »

Offline Desdicardo

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 827
 • Activity:
  0.2%
 • Køn: Mand
 • Livet kan være godt.
  • Vis profil
Fantasi mangler du ikke Antirød. ;)
« Svar #29 Dato: April 16, 2015, 12:02:09 am »
Måske er du alligevel et oplagt emne for Folketinget med dit "Antirødparti," mange af medlemmerne der er ligeså fantasifulde. Haha! :)
« Senest Redigeret: April 16, 2015, 07:19:31 am af Desdicardo »
Intet er sikkert her i livet udover døden,