Diverse > Metropolen

Rejse lyst og oplevelser

(1/3) > >>

popov:
Jeg fandt denne sted egnet til formålet, jeg planlægger løbende at skrive om diverse rejser og oplevelser fra udlandet og håber andre vil gøre de samme.

I går var dagen hvor vi gjorde hvad alle turister gør, ned i byen Manhatten og besøge diverse steder som stå under FDR brøen, besøge Chinatown in Brooklyn og kigge på en Broadway show.
Det er et dyrt fornøjelse og vi går det kun en gange, vi købte fysisk billeter der hvor man virkeligt kan tjene penge

Tre steder kan man købe fysisk billeter til alle shows osv i NY, de fleste gør det på selveste Broadway,  men her er altid kø på nogen gange 2 timer eller mere, men udsigten og stemning er forrygende, på dise steder køber man last minut billeter, til halv pris eller endnu mindre, vi gjorde det på andet sted med tre timer advance, som gjorde et prisforskel på 50%

Vi valgte the musical of the Jersey boys ( the old group of the four seasons) med Ricky Valli som lead singer, han lever stadigvæk mener jeg. Et forrygende musical med alle de gamle sanger gamle mennesker kender, som Bye Bye baby, Walk like a man, Big girls dont cry, Can,t take my eyes off you og mange andre gamle hits.

Lyden var perfect, artister virkede ægte og næsten fuld hus, Men vorherre bevare var stole alt for lille og ingen knærum til et billetpris på 82 dollar, og det er halv pris ,o (
Pyt engang skal men jog opleve Broadway, men jeg kiggede noget jaloux  på de andre shows som the late night show with David Letterman, Dr Chivago, eller live jazz og blues, men vælge skal men, og måske kommer der en andet gang.

Heldigt er utroligt mange ting gratis her, hvis man ellers er så heldigt at være ledsaget af to lokale, The Metropilitan museum "" 5 dollar for 4 personer når man vælger at entre billet købes i form af en donation med service og pæn behandling, og jeg ved godt at de håber på mere, men det er også et gestus for ældre personer med små middler, de får lov at opleve hvad ellers er for dyrt.

Onsdays er de Zoo gratis, og kigger man er det de samme for mange andre attraktioner, keep your eyes peeled.

Mad er ikke dyrt her og specielt hamburgers er en hit, midt i Manhatten stå de gerne i kø for en man lidt længere væk er de ligeså godt og man kan fa et bord, og burgers her købes Well done, medium eller rare og du får dem précis som du bestiller dem med ægte og gode frites for omkring 70 kroner inklusive en drink.

Jeg har ikke spurgt om kødet er halal men med så mange ortodokse jøder og muslimer omkring regner jeg med de er, pþttttttttttt

Mere anden gangpopov:
Mere New York.
Easter på 5th Ave mellem 49 og 55 er noget af den største oplevelse jeg har været med til i mit livet, og jeg har set lidt.
Fra kl 10 om morgen til ca kl. 16 samler hundred tusind plus de løse sig mellem de 6 gader, men mest foran St Patricks kirke.

Titusindvis af New Yorkere  går rund med påske tøj på men mest med alverdens hatter og andre specielt udstyr
De går rund med kun et formaål, at blive set, de elsker når man tager billeder af dem, og de poserer gerne med andre.
Alle er glad og smiler, der er ingen alkohol at få, der er masser af børn og de hele er utroligt farverigt, jeg tog over 700 billeder med hjemme, og for en gang skydt var steet fotografie nemt og enkelt.

Et oplevelse jeg kan varm anbefale, og normalt er vejret rimeligt, søndag var det ca 20 grader, så også Central park
lige ved siden er fint,
Det ville jeg bare dele

Carlo:
Nej, USA er det sidste sted i verden jeg ville sætte mine flade fusser. Aversionen skyldes bl a alt det amerikanske kulturelle bræk man bliver udsat for gennem vore kabel-TV-pakker.

popov:

--- Citat fra: Carlo efter April 07, 2015, 01:14:14 am ---Nej, USA er det sidste sted i verden jeg ville sætte mine flade fusser. Aversionen skyldes bl a alt det amerikanske kulturelle bræk man bliver udsat for gennem vore kabel-TV-pakker.

--- Afslutning på citat ---


Hehe Carlo, vi har i de sidste to måneder her ikke en eneste gang set fjernsyn :almirena_04:
Når vi er hjemme har vi købt os til et fjernetjening hvor vi har et on/off funktion.
Måske skal du flytte til Usa for at slippe.

fedt:
popov Rigtig god rejse beskrivelse af New York og jeg nyder at læse dine beskrivelser af livet "over there" Bliv ved med det. Du skulde vel aldrig, have et ekstra værelse, til en der gerne vil på ferie, med en personlig guide.   :almirena_01:

Navigering

[0] Emneindeks

[#] Næste side

Skift til fuld version