Forfatter Emne: Jøderne er allahs mest ondskabsfulde skabninger  (Læst 4510 gange)

Offline Trådløse-Anna

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 1330
 • Activity:
  0.2%
 • Country: dk
 • Køn: Kvinde
 • Tror på en fremtid uden de bl?s indblanding, :))
  • Vis profil
Sv: Jøderne er allahs mest ondskabsfulde skabninger
« Svar #15 Dato: Marts 14, 2015, 10:03:05 am »
Fatter ikke du gider svare -
<3 <3
Støttemedlem af brovte-banden, :)

Offline slrepsac

 • Fuld medlem
 • ***
 • Indlæg: 101
 • Activity:
  0%
 • Køn: Mand
 • Ateist
  • Vis profil
Der er et netværk for Jødisk-muslimsk Samarbejde i Danmark (The Jewish Muslim Cooperation Platform/Denmark), som ignoranterne på den yderste fløj selvfølgelig ikke kender:

https://jodiskmuslimsk.wordpress.com/om-netvaerket/

Der er mange ting som jøder og muslimer samarbejder om, og noget af det er helt selvfølgeligt, som at de vil have lov til at spise kød fra dyr der er slagtet ved at dyret får halspulsåren skåret over, så blodet kan løbe fra dyret - de vil have lov til at omskære deres drengebørn og de vil være fri for at spise svinekød i daginstitutioner, fordi de er enige om at svin er urene.

Formålet med foreningen, der er et jødisk-muslimsk netværk, er at støtte samarbejde, dialog og partnerskab mellem jødiske og muslimske grupper lokalt og nationalt, synliggøre og styrke eksisterende jødisk-muslimsk samarbejde samt igangsætte og støtte nye muligheder for dialog og samarbejde mellem jødiske og muslimske grupper i samfundet. Desuden ønsker foreningen at afdække og forebygge antisemitisme og islamofobi i Danmark.

Den europæiske organisation CEJI har siden 2005 arbejdet for at fremme og støtte dialog og forståelse mellem jødiske og muslimske samfund. I 2007 deltog 70 jødiske og muslimske delegerede i "Konferencen for Europæisk Jødisk-Muslimsk Dialog" og som et resultat herfra blev “Den Europæiske Platform for jødisk-muslimsk Samarbejde” stiftet. Platformen har siden 2007 søsat forskellige projekter. I 2008 tog danske græsrødder initiativ til at danne en national udgave af Europæisk Platform her i Danmark.

Foreningen blev stiftet i 2009 og fik navnet "Netværk for Jødisk-Muslimsk Samarbejde i Danmark".


Imam Fatih Alev og oboist og musikskoleleder, bl.a., Henrik Goldschmidt ser begge frem til øget samarbejde mellem muslimer og jøder i Danmark.

Muslimen og jøden: Der er ikke noget alternativ til at stå sammen

Vi har ikke råd til ikke at samarbejde, lyder det fra repræsentanter for de to trosretninger i Danmark.

http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2015/02/17/163551.htm

Religion i en nøddeskal. Endelig kan man finde nogen, der står sammen, og så går de ind for dyremishandling og børnemishandling. Og samtidig skal de fremstilles som fornuftige og godhjertede mennesker. 
- “That which can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence.”
- "Religion poisons everything!"
    ― Christopher Hitchens

Anklageren

 • Gæst

Religion i en nøddeskal. Endelig kan man finde nogen, der står sammen, og så går de ind for dyremishandling og børnemishandling. Og samtidig skal de fremstilles som fornuftige og godhjertede mennesker.

Det slag har jøderne tabt, for et år siden er det nu kun er tilladt at slagte dyr efter religiøse ritualer med forudgående bedøvelse, som det hedder i bekendtgørelsen.

Her har Danmark strammere regler end EU. Araberne vil jo godt spise kød fra dyr som er slagtet med bedøvelse, så for dem var der ingen ændringer af betydning.

Jeg har prøvet at finde ud af, om det stadig er lovligt at slagte kaniner, høns og ænder hjemme ved sig selv til privat forbrug på den gode gamle danske måde med en huggeblok og en økse uden bedøvelse, og det tror jeg, at det er - men ikke på et slagteri.

Det er forbudt at omskære piger, men hvert år bliver mellem 1000 og 2000 drenge omskåret i Danmark.

Der kom også en ny vejledning sidste år om omskæring med retningslinier om lægelig medvirken, men selve spørgsmålet om at man foretager omskæring af nogen, som ikke har givet deres samtykke, blev der ikke taget stilling til.

Det er heller ikke let, for mange mener, at det er en privatsag, og jeg kan huske, at også Jesper Langballe var en markant modstander af et forbud imod omskæring.