Forfatter Emne: 334.000 kr. for intet af lave?  (Læst 6026 gange)

Offline Anti-rød

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 5300
 • Activity:
  0%
 • Country: 00
 • Køn: Mand
 • Socialisme - verdens menneskefjendske ideologi
  • Vis profil
Sv: 334.000 kr. for intet af lave?
« Svar #15 Dato: Marts 05, 2015, 10:12:38 am »
Ok, så hvis vi antager at talene er repræsentative (hvilket jeg stærk anfægter at de er) kan vi se på det på to måder.

1. Vi skal gøre det mere attraktivt at arbejde ved at kæmpe for at øge minimumslønnen, eksempelvis ved at kæmpe for stærkere og billigere fagforeninger.

2. Slå bunden ud af samfundet, og sørge for at hvis du mister dit arbejde skal du gå fra hus og hjem, og dine børn skal leve af den mad man nu engang kan købe for 40 kr. om dagen.

Nr. 2 er helt klart det venstre ligger op til, og jeg brækker mig over det. Jeg er med på at skabe noget ulighed mellema t have job og ikke have det, men det skal gøres ved at løfte velstanden i vores samfund, og ikke ved at slå bunden ud af det. Jeg har absolut intet imod at betale skatter til at børnefamiler ikke behøver at miste alt fordi de er blevet arbejdsløse. Vi skal sørge for at næste generation af vores medborgere får nogle ordenlige forhold og dermed muligheder her i livet.citat:
1. Vi skal gøre det mere attraktivt at arbejde ved at kæmpe for at øge minimumslønnen, eksempelvis ved at kæmpe for stærkere og billigere fagforeninger.


Ja da - lad os indføre en minimumsløn på for eks. 200,- kr. i timen og "alt magt til folket" hvilket vil sige til  fagforeningerne, som er en slags socialisternes stasi.

En af mine gamle ideer var partiet "dansk totalidiotisk parti" der ville gøre alle danskere til millionærer, så havde ingen så meget brug for arbejde eller dagpenge.
Det skulle ske ved, man trykte en million kroner til alle danskere, som de fik tilsendt med posten.
Hurra.

Fagforeningerne har nemlig sådan en slags tryllestav de svinger med, og vupti så er lønnen blevet højere.
De stegte duer kommer flyvende af sig selv. Vi ved jo godt alle sammen, det ikke er arbejdsgiverne med deres fabrikker og export der giver smør på brødet, nej det er fagforeningernes krav og strejker Selvfølgelig er det det. Se bare SAS strejken, hvor værdiskabende den var , og sikken velstand den medførte - det er nærmest en åbenbaring.

Med en stærk fagforening ville både SAS og Norwegian komme til at makke ret. Alle krav som selvfølgelig både er retfærdige og fremadrettet, skal straks efterkommes af arbejdsgiverne.
Det ville også give en del fritid til de ansatte, da både SAS og Norwegian ville gå fallit.

Ingen ville have gartnerier i Danmark, når lønningerne gjorde en bakke danske jordbær kostede 75,-kr, bakken og en bakke tyske kostede 29,95kr.

Hvis anti-rød partiet havde regeringsmagten, ville der ikke være 58.000 arbejdsløse.
Vi havde for længst sat de klogeste hoveder til at regne ud hvad vi skal med arbejde og hvordan vi får planlagt bedst muligt.

Vi vil  ikke følge vore socialistiske venner og deres papirnusser og mange fair planer, med 12 minutter. Og Villy Søvndal der personligt lovede 140.000 nye arbejdspladser før valget.
Jeg så i tv man i Kina, skal have stempler på alt, lige fra at få børn til at flytte, hvad med at indføre en stempelordning i Danmark, eller lade folk grave et hul, og lade andre fylde det op igen.
Det vil give beskæftigelse  (nu med minimumsløn)
Vi kan også falde over vores egne ben så amerikanerne får kontrakter som den i Thule, hvor grønlænderne bliver arbejdsløse.
Vi kunne også indføre borgerløn, så kunne de der gad tage et arbejde, vi andre kunne ligge i en hængekøje. grille og den slags.

Jeg har spurgt ind til planlægning omkring det at arbejde "hvad er arbejde", men ingen kan give et intelligent bud. Jeg tager måske fejl. Det kan være det er revnende ligegyldigt med arbejdsløshed. For så har politikerne noget at kævles om.

En af mine venner flyttede tilbage fra Norge efter en årrække og var ikke medlem af nogen fagforening, men gik lige ud og fik et arbejde. All to easy.
Prøv lige at tænke........ vi er 5 millioner, verden er enorm, skulle vi ikke kunne skaffe export arbejdspladser nok............. Med lethed.
Den diskussion der føres om det her, er som at iagttage de blinde slås.

Ps. sarkasme forekommer


Vintersne

 • Gæst
Sv: 334.000 kr. for intet af lave?
« Svar #16 Dato: Marts 05, 2015, 10:45:07 am »
334.000 kr. for intet at lave?

http://www.jyllands-posten.dk/premium/kommentar/taenketanken/ECE7505657/334.000-kr.-for-intet-at-lave/

"Nye tal fra Beskæftigelsesministeriet viser, at et kontanthjælpspar på over 30 år med to børn efter skat modtager 334.000 kr. årligt i kontanthjælp samt skattefrie ydelser og tilskud.

I de seneste dage har socialdemokrater og AE-rådet kaldt beregningen misvisende. Enhedslisten har sågar brugt ord som løgn og bedrag. Argumentet er, at lønmodtagere også kan modtage f.eks. boligsikring oven i deres løn, og at det derfor er misvisende at sammenligne kontanthjælp plus andre ydelser med løn uden disse.

Sidstnævnte er der imidlertid heller ingen, der har gjort. Ved sammenligning af rådighedsbeløb hos kontanthjælpsmodtagere og personer i beskæftigelse medtager man alle ”indtægter”, også overførsler. En HK-familie har således ca. 363.000 kr. årligt i lønindkomst, boligsikring m.v. efter skat. Med andre ord ca. 2.400 kr. mere om måneden end familien på kontanthjælp."

Ifølge venstrefløjen i folketinget, må det samlede ydelsesniveau ikke kommet for dagen!

De rigtige tal, vil skade deres politiske sag, om bl.a flygtninge og indvandringen til Danmark - henholdsvis kontanthjælpsmodtagere!

I tredjeverdens lande er Danmark en magnet, når de af kriminelle indslusere, får disse tal at vide!

Ikke noget at sige til, at de søger hertil i 100.000 vis, set ud fra deres økonomiske situation!

Det er såmænd os der er tossegode, for skatteborgernes hårdt betalte skatter og afgifter?

Hvad mener du?

At, det er fint S sender et ubegavet fjols som Jesper Pedersen ud i som forsvar.

Manden der forklare at nu kan det betale sig at gå på arbejde for 16,400, en af grundene til det er at "fradraget for faglige kontingenter er blevet løftet." :JC-ROFL:
[urlhttp://www.dr.dk/nyheder/politik/2015/02/05/0205055010.htm][/url]


Går du ind og nærlæser AE beregning, så holder deres regnestykke ikke.
Både børnepasning boligsikring holder ikke,men det er umuligt at regne ud fra det tænkte eksempel, og der mangler penge til transport.

Men alt det er sådan set også ligegyldigt, eftersom at inden årsskiftet, så er der begrænsning på børnechecken (2 børn) loft over kontanthjælp og starthjælp igen.

Hvis dette er er en af deres valgemner, så får de ikke flyttet mange stemmer.

Vi må jo også snart få af vide, hvem trunten vil prøve og danne regering med, mon ikke det bliver sjovt når hun er nødt til at gentage at tage de radikale med, det skal nok få et par stykker til at tænke sig om en ekstra gang, sidst troede de samme jo at hun ville rulle dagpengereformen tilbage, nu har de lært det på den hårde måde.

Var jeg ikke en af dem der skal være med til at betale for små 8000 fejltagelse i 11, så ville jeg mene BA selv skulle have lov og sidde når de fremtidspenge de har lånt for at skjule deres kæmpeunderskud mangler.

Men vi er ikke rige nok til at være røde her, så de skal sparkes af helved til før de får lavet flere uoprettelige skader.

Ha-ha, ja når der kommer sådanne tal på bordet, begynder folk at beregne en hel masse andre ting i det - og kommer så til nogle helt andre resultater, end det partiet Venstre har sat fingeren på*S*!

Det komiske er så, at det er tal fra regeringens eget Beskæftigelsesministerium, der udviser tallene!

Med sådanne indkomster til kontanthjælps familier, søger de nok ikke efter job, særligt meget!

Der har før været udsendelser på TV, hvor danske kontanthjælpsmodtagere sage nej tak til et job, da de ville få mindre ud af det økonomisk!

Straks kommer så særligt Enhedslisten, med en god løsning!

"Det er ikke kontanthjælpen eller dagpenge, der er for lille, men arbejdslønnen der er for lav"?

Typisk - for socialister fatter stadigt ikke, at vi skal konkurrere med udlandets lave lønninger, for at få de livsvigtige ordre, som vi lever af i Danmark!

Hvis arbejdslønnen bliver for høj her, så render firmaer i udlandet med ordrene, eller danske firmaer flytter fra DK og til et land med lavere lønomkostninger!

Og det får vi så bare endnu flere arbejdsløse og kontanthjælpsmodtagere af!

Der er kun én vej ud af suppedasen, og det er at gøre det attrakttivt at arbejde, i stedet for at modtage overførselsindkomster fra det offentlige!

Derfor er det vigtigt, at blå stue vinder det kommende folketingsvalg!

Offline Anklageren

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 19354
 • Activity:
  80.4%
 • Country: gl
 • Køn: Mand
  • Vis profil
Svar til Anti-rød
« Svar #17 Dato: Marts 05, 2015, 02:50:32 pm »


Som det er nu, financeres godhedsindustrien af arbejdsgiverne, der er nemlig ikke andre.Det lå ovre på den anden side. Befolkningen var delt op i to næsten lige store grupper.
Højpanderne og fladpanderne.
Fladpanderne var de mest højtråbende. "Vi har en bedre moral end jer højpander" påstod de. I tænker ikke meget på andre,
"se på os, vi tænker overordentligt meget på os selv" det gør I ikke, og det er meget forkert.

"Derfor skal I rige højpander,  betale til os fladpander ...


Højpanderne og fladpanderne er i virkeligheden kortskallerne og langskallerne som Anders Retzius lavede en dengang meget udbredt videnskabelig teori om. Hvis kraniets bredde er under 80% af længden, er der tale om en langskalle, og det kan måles med en krumpasser.

Langskallerne står over kortskallerne i mental formåen, og en dag anførte langskallerne et oprør mod de forsumpede kortskaller, som havde indført, at danskerne skulle slave for de arbejdssky elementer fordi godhedsindustrien forærede de arbejdssky elementer deres penge.

Danskerne var vældig fornøjede måned, for de fik pludselig flere penge til sig selv, da de betalte mindre i skat fordi godhedsindustrien blev fyret, og dem brugte de på nye biler og fede ferier i udlandet.

Danskerne levede i sus og dus indtil virksomhedernes ordrer begyndte at svinde ind, fordi de arbejdssky elementer havde ikke længere råd til at shoppe, og så var der ikke grund til at butikkerne bestille så meget hjem.

Der blev derfor skrevet nogen fyresedler i virksomhederne, men de resterende danskere på arbejdsmarkedet var stadig glade for den lave skat, om end lidt mindre trygge, for det var ved at gå op for dem, hvad det betød at blive fyret, nu hvor det pludselig var blevet aktuelt på deres egen virksomhed.

Nu havde hverken de arbejdssky eller de for nyligt fyrede råd til at shoppe, så ordrebøgerne blev endnu mere slunkne, så blev der fyret nogen flere, og der var efterhånden ved at være mange virksomheder som kørte med underskud, fordi de havde mistet temmelig mange kunder.

Nogen arbejdsgivere var allerede flyttet til udlandet, fordi der er masser af kunder i Kina, og det er galimatias at producere i Danmark, når varerne skal sejles om på den modsatte side af kloden.

Der var også ved at blive komme demonstrationer, fordi borgerne ikke kunne forstå hvorfor industrirobotterne i tekstilindustrien skulle slukkes, når der var så mange borgere, som var ved at blive lasede i tøjet – og nu blev der talt om skattestigninger, fordi den stadig voksende skare af arbejdsløse hverken tjente penge eller betalte skat.

Skattestigningerne skete ikke fordi de nye arbejdsløse skulle forsørges, men staten har mange udgifter som er konstante, og nu var der færre til at betale dem.
Langskallerne forstod ikke, hvordan det gik til, at de sparede og sparede i den offentlige sektor og fjernede mange byrder for erhvervslivet, men alligevel nyttede det ikke noget, fordi ordrebøgerne var tomme.

De var ellers også begyndt at spare på lønningerne i den private sektor, hvor medarbejderne var lykkelige, når bare de kunne få lov til at gå på arbejde.

Det gav selvfølgelig nogen medarbejdere der også var dårligere kunder, men det var jo mest de andre virksomheder der mistede dem.

Lige meget hjalp det.

Langskaller er helt overkloge - men alligevel er der nogen af dem, som er klogere end andre - og de var begyndt at studere arbejdsløsheden i tidligere tider – FØR - godhedsindustrien begyndte at uddele penge til de arbejdssky elementer, og de opdagede, at der også var store problemer med slunkne ordrebøger i erhvervslivet dengang, og at folk alligevel ikke var så rige og fuldkommen lykkelige, som de teoretisk skulle være - så de var i fuld gang med at skrotte deres gammeldags dogmer - meeeen så langt er vi ikke nået nu i historien – det kommer!

Frihed lad være vort Løsen i Nord
Frihed for Loke saavelsom for Thor

Offline Carlo

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 7578
 • Activity:
  21.4%
 • Country: 00
 • Køn: Mand
 • Forkyndende og missionerende ateist og kommunist
  • Vis profil
Sv: 334.000 kr. for intet af lave?
« Svar #18 Dato: Marts 05, 2015, 02:58:25 pm »
Typisk - for socialister fatter stadigt ikke, at vi skal konkurrere med udlandets lave lønninger, for at få de livsvigtige ordre, som vi lever af i Danmark!

Danmark har stadigt relativt lav arbejdsløshed - faktisk. Og DK har det højeste overskud på betalingsbalancen i 60 år. Dermed er din påstand punkteret.

I Tyskland har de både lavere lønninger og lavere skatter og alligevel sendes produktion til udlandet i endnu højere grad end i DK, og der er mange flere østarbejdere i Tyskland end i DK.

Tjuhej, hvor det går ....................
Licensnægteren: "Charlottesville er ingen ting i forhold til hvad der kommer i Sverige fra NMR fremover."

Offline Anti-rød

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 5300
 • Activity:
  0%
 • Country: 00
 • Køn: Mand
 • Socialisme - verdens menneskefjendske ideologi
  • Vis profil
Sv: 334.000 kr. for intet af lave?
« Svar #19 Dato: Marts 05, 2015, 03:50:43 pm »
Der var engang en rig mand der døde.
I testamentet havde han bestemt formuen som han havde tjent, skulle fordeles på tre personer.

Den første person investerede i en virksomhed der fabrikerede en særlig slags plastikslanger til hospitalsbrug, det reddede mange liv. Han blev meget meget velhavende.
For pengene købte han et gammelt slot som forfaldt. Det satte han istand så Danmark ikke mistede denne kulturarv, men kan eksistere lang tid efter mandens død.

Den anden mand lånte pengene ud til den første, så firmaet kom op og stå, og han selv fik et godt arbejde i firmaet.

Den tredie mand var socialist, og mente de penge der kom som følge af kapitalisme var nedrigt udbytte af arbejderne. Men da penge ikke lugter synes han det var en god humanitær og moralsk rigtig handling at han fik pengene, da han så ivrigt havde både ønsket og krævet at komme til penge. Han havde både strejket og demonstreret, men lige meget hjalp det. Så den rige mands penge bekom ham vel.

Han åd, drak og fråsede  til pengene var brugt. Hvorefter han gik til de to andre og sagde: "det er forkasteligt I har investeret og tjent penge som den rige mand gjorde.
Derfor skal I give mig pengene for jeg har ikke flere.

Offline Debatsvinet

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 2211
 • Activity:
  6.2%
 • Country: dk
 • Køn: Mand
 • En´ oneliner kan sige mere end 1000 ord ...
  • Vis profil
Sv: 334.000 kr. for intet af lave?
« Svar #20 Dato: Marts 05, 2015, 04:32:30 pm »
Æde,  drikke og frådse ... På andres regning ... Det er Socialkammerater som regel bedst til ...  :wink:
Vågner, vågner Danske Helte, springer op og spænder bælte ...

Offline Anklageren

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 19354
 • Activity:
  80.4%
 • Country: gl
 • Køn: Mand
  • Vis profil
Jeg kender den virksomhed
« Svar #21 Dato: Marts 05, 2015, 06:59:53 pm »
Der var engang en rig mand der døde.
I testamentet havde han bestemt formuen som han havde tjent, skulle fordeles på tre personer.

Den første person investerede i en virksomhed der fabrikerede en særlig slags plastikslanger til hospitalsbrug, det reddede mange liv. Han blev meget meget velhavende.
For pengene købte han et gammelt slot som forfaldt. Det satte han istand så Danmark ikke mistede denne kulturarv, men kan eksistere lang tid efter mandens død.

Den anden mand lånte pengene ud til den første, så firmaet kom op og stå, og han selv fik et godt arbejde i firmaet.

Den tredie mand var socialist, og mente de penge der kom som følge af kapitalisme var nedrigt udbytte af arbejderne. Men da penge ikke lugter synes han det var en god humanitær og moralsk rigtig handling at han fik pengene, da han så ivrigt havde både ønsket og krævet at komme til penge. Han havde både strejket og demonstreret, men lige meget hjalp det. Så den rige mands penge bekom ham vel.

Han åd, drak og fråsede  til pengene var brugt. Hvorefter han gik til de to andre og sagde: "det er forkasteligt I har investeret og tjent penge som den rige mand gjorde.
Derfor skal I give mig pengene for jeg har ikke flere.

Du har ikke hørt det hele om virksomhed, der fabrikerede en særlig slags plastikslanger til hospitalsbrug, for den virksomhed solgte han til amerikanerne, og købte en tekstilfabrik i Herning. I stedet fik han tøjet syet på en tekstilfabrik i Østen, hvor børnearbejdere kunne sy tøj til en tiendedel af prisen.

En del af dem der nu får  334.000 kr. for intet af lave, fordi de har mange børn og fordi udregningen ef beløbet er løgnagtig - kommer netop fra de to virksomheder, der blev lukket, da produktionen flyttede til USA og til Østen.

Det var faktisk sådan, han blev så stinkende rig, og han har siden investeret i et firma som håndterer elektronisk affald.

Elektronisk affald indeholder mange skadelige stoffer, skal det oparbejdes hos særligt godkendte virksomheder, og må ikke eksporteres fra i-lande til u-lande.

Alligevel kan man dagligt se kolossale mængder elektronik fra hans virksomhed, som stammer fra EU - og via Bosnien ankommer til lande i Afrika, hvor det bliver brændt i små bål på lossepladser.


Frihed lad være vort Løsen i Nord
Frihed for Loke saavelsom for Thor

Offline Anti-rød

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 5300
 • Activity:
  0%
 • Country: 00
 • Køn: Mand
 • Socialisme - verdens menneskefjendske ideologi
  • Vis profil
Sv: 334.000 kr. for intet af lave?
« Svar #22 Dato: Marts 05, 2015, 08:02:39 pm »
Fantastisk godt gået Anklager, eftersom det var en historie jeg fandt på, ud fra en inspiration jeg fik. Det har intet med tidligere eller nulevende personer at gøre.

På Fyn var der en ung mand der hed Arnold. Hans stiftede et rederi som gik godt, fordi Arnold var både dygtig og flittig. Derfor kunne han give arbejde til stadigt flere personer. Faktisk var det mange tusind efterhånden. Under 2. verdenskrig, hjalp han de allierede mod tyskerne.
Han blev stinkende rig.

Der var også en anden mand, der hed Thorvald. Han var en fordrukken sut, der gerne drak sig i hegnet, men bevares han nåede at blive statsminister, og nærede beundring for Hr. Hitler.
Han gav også arbejde, til en underbetalt ung pige.
Et familiemedlem var ung pige i huset i København, og blev gode venner med den anden ung pige i huset. Hos Thorvald ......Stauning var det. Han holdt skam tyende, til en latterlig lav betaling sandsynligvis.

En dag kom en delegation arbejdere for at råbe hurra for Stauning, der var gået ud på altanen sammen med sin kone for at modtage folkets hyldest.
Han vendte sig om mod konen og tænkte ikke over den unge pige hørte han sagde til sig kone:
"Hør nu brøler kvæget"

Historien er sand. Også den om A.P. Møller.

Så hvem gjorde noget for beskæftigelsen, og hvem havde respekt for arbejderne. Og hvem udnyttede hvem ?
« Senest Redigeret: Marts 05, 2015, 08:12:56 pm af Anti-rød »

Offline Anklageren

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 19354
 • Activity:
  80.4%
 • Country: gl
 • Køn: Mand
  • Vis profil
Mange år siden A.P. Møller har gavnet Danmark
« Svar #23 Dato: Marts 05, 2015, 09:26:16 pm »
Du har da lov til at beundre A.P.Møller, men selvom Danmark har gjort så ufattelig meget for den mand, så gavner A.P.Møller koncernen ikke Danmark.

Det er helt ubetydeligt, hvor mange danske arbejdspladser der er i koncernen, som bruger filippinske søfolk på skibene selvom danskerne har foræret koncernen så mange milliarder, som så bliver investeret i udlandet.

Dansk Undergrunds Consortium fik en aftale med andre naive beundrere af A.P.Møller så Danmark mistede 2-3 milliarder om året sammenlignet med hvordan vilkårene var i de øvrige Nordsø-lande.

Det er bare så nemt for sådan en mand, at fuppe sådan nogen som dig og VK.

En virksomhed som Siemens, er meget mere værd for Danmark, for dem er der mange danske arbejdspladser i, og jeg beundrer ikke bare folk, fordi de er rige - men for det de gør.

Det er meget gammeldags at regne selskaber for at være danske eller tyske - ud fra - hvem der engang startede dem, da kong Volmer var barn, når alle store selskaber forlængst er blevet internationale.

Der var engang da A.P.Møller var vigtig for Danmark, men det har selskabet trukket store veksler på i mange år.
« Senest Redigeret: Marts 06, 2015, 12:13:03 am af Anklageren »
Frihed lad være vort Løsen i Nord
Frihed for Loke saavelsom for Thor

Offline Anti-rød

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 5300
 • Activity:
  0%
 • Country: 00
 • Køn: Mand
 • Socialisme - verdens menneskefjendske ideologi
  • Vis profil
Sv: Mange år siden A.P. Møller har gavnet Danmark
« Svar #24 Dato: Marts 06, 2015, 09:28:03 am »
Du har da lov til at beundre A.P.Møller, men selvom Danmark har gjort så ufattelig meget for den mand, så gavner A.P.Møller koncernen ikke Danmark.
/
Citér

Anti-rød:
Det gør jeg skam også.

Citér
Det er helt ubetydeligt, hvor mange danske arbejdspladser der er i koncernen, som bruger filippinske søfolk på skibene selvom danskerne har foræret koncernen så mange milliarder, som så bliver investeret i udlandet.

Dansk Undergrunds Consortium fik en aftale med andre naive beundrere af A.P.Møller så Danmark mistede 2-3 milliarder om året sammenlignet med hvordan vilkårene var i de øvrige Nordsø-lande.

Det er bare så nemt for sådan en mand, at fuppe sådan nogen som dig og VK.

En virksomhed som Siemens, er meget mere værd for Danmark, for dem er der mange danske arbejdspladser i, og jeg beundrer ikke bare folk, fordi de er rige - men for det de gør.

Det er meget gammeldags at regne selskaber for at være danske eller tyske - ud fra - hvem der engang startede dem, da kong Volmer var barn, når alle store selskaber forlængst er blevet internationale.

Der var engang da A.P.Møller var vigtig for Danmark, men det har selskabet trukket store veksler på i mange år.


http://www.faktalink.dk/titelliste/maersk/maersks-betydning


Hvilken betydning har Mærsk for dansk økonomi?

Ifølge artiklen ”Mærsk: Nr. 1 på Dansktoppen” (se kilder) beskæftigede A.P. Møller – Mærsk Gruppen i 2003 i alt 58.905 personer i Danmark. Dertil kom de indirekte virkninger af virksomhedens aktiviteter, hvilket artiklen angiver til at give beskæftigelse til 29.778 personer. I alt var 88.683 personer altså direkte og indirekte beskæftigede hos A.P. Møller – Mærsk i Danmark, svarende til 3,3 % af den samlede beskæftigelse i Danmark. Samme år stod virksomheden ifølge samme artikel for en samlet produktion på 171 milliarder kroner, hvilket svarer til 7,2 % af den samlede danske produktion (BNP).

Henrik Sornn-Friese, der er lektor ved Institut for Innovation og Organisationsøkonomi på Copenhagen Business School, siger i samme artikel, at de danske rederier er et gode for dansk økonomi. Ifølge Henrik Sornn-Friese sejler rederierne mere end 180 milliarder kroner hjem i fremmed valuta, hvilket giver et nettobidrag til den danske betalingsbalance i størrelsesordenen 40-50 milliarder kroner. Sammenholdt med, at overskuddet på betalingsbalancen i 2006 var på 16,9 milliarder kroner, giver det et billede af, at A.P. Møller – Mærsk har en afgørende betydning for dansk økonomi.
 
Anti-rød.
Hvad kan vi så beundre socialisterne for ?
Løftebrud, indlemmelse af terrorister i Danmark er bare et par forslag. Store ord og fedt flæsk.
Et stærkt værn mod terror. Ja Helle Thorning er godt nok skræmmende med sine uafbrudt kørende kæft.
Bare ærgerligt det er tom snak.
 Aprospos A.P.Møller, så fik fagforeningerne krævet så meget at skibsværftet Lindø måtte lukke.
"Godt gået fagforeninger. Sikken velstand der kom ud af det."

Men lad os høre Anklager, hvad du kan give som bud på hvilke socialister vi skal beundre.
Oplad din store visdom om de heltegerninger du kan berette om. Hvor mange drejer det sig om ?« Senest Redigeret: Marts 06, 2015, 09:44:40 am af Anti-rød »

Offline Anklageren

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 19354
 • Activity:
  80.4%
 • Country: gl
 • Køn: Mand
  • Vis profil
Sv: Mange år siden A.P. Møller har gavnet Danmark
« Svar #25 Dato: Marts 06, 2015, 11:01:26 am »
http://www.faktalink.dk/titelliste/maersk/maersks-betydning


Hvilken betydning har Mærsk for dansk økonomi?

Ifølge artiklen ”Mærsk: Nr. 1 på Dansktoppen” (se kilder) beskæftigede A.P. Møller – Mærsk Gruppen i 2003 i alt 58.905 personer i Danmark. Dertil kom de indirekte virkninger af virksomhedens aktiviteter, hvilket artiklen angiver til at give beskæftigelse til 29.778 personer. I alt var 88.683 personer altså direkte og indirekte beskæftigede hos A.P. Møller – Mærsk i Danmark, svarende til 3,3 % af den samlede beskæftigelse i Danmark. Samme år stod virksomheden ifølge samme artikel for en samlet produktion på 171 milliarder kroner, hvilket svarer til 7,2 % af den samlede danske produktion (BNP).

Henrik Sornn-Friese, der er lektor ved Institut for Innovation og Organisationsøkonomi på Copenhagen Business School, siger i samme artikel, at de danske rederier er et gode for dansk økonomi. Ifølge Henrik Sornn-Friese sejler rederierne mere end 180 milliarder kroner hjem i fremmed valuta, hvilket giver et nettobidrag til den danske betalingsbalance i størrelsesordenen 40-50 milliarder kroner. Sammenholdt med, at overskuddet på betalingsbalancen i 2006 var på 16,9 milliarder kroner, giver det et billede af, at A.P. Møller – Mærsk har en afgørende betydning for dansk økonomi.
 
Anti-rød.
Hvad kan vi så beundre socialisterne for ?
Løftebrud, indlemmelse af terrorister i Danmark er bare et par forslag. Store ord og fedt flæsk.
Et stærkt værn mod terror. Ja Helle Thorning er godt nok skræmmende med sine uafbrudt kørende kæft.
Bare ærgerligt det er tom snak.
 Aprospos A.P.Møller, så fik fagforeningerne krævet så meget at skibsværftet Lindø måtte lukke.
"Godt gået fagforeninger. Sikken velstand der kom ud af det."

Men lad os høre Anklager, hvad du kan give som bud på hvilke socialister vi skal beundre.
Oplad din store visdom om de heltegerninger du kan berette om. Hvor mange drejer det sig om ?

Lad os forestille os, at A.P.Møller gruppen flytter Dansk Supermarked til Norge.

Du får to valgmuligheder:

1. Nordmændene spiser dobbelt så meget, og der udbryder hungersnød i Danmark.

2. Nogen andre vil sælge ost, skinke, skøjter osv til danskerne, som også ville beskæftige nogen i supermarkederne til at sætte varer på hylderne.

Dertil kommer at Dansk Supermarked holder nogen af Europas højeste priser i forretningerne, og at muligheden for at flere forskellige ville komme ind på markedet foreligger, så der ville opstå konkurrence og danskerne fik billigere priser.

Nu er vi der igen: Danskerne har gjort så ufattelig meget for A.P.Møller - også at betale overpriser på deres dagligvarer.

Danske dagligvarer er EU's dyreste: http://politiken.dk/forbrugogliv/forbrug/indkoeb/ECE2166813/danske-dagligvarer-er-eus-dyreste/

Indtjeningen fra skibsfarten - hvor skibene bliver bygget i udlandet, og som sejler med en besætning af filippinske søfolk - er A.P.Møllers penge - og hvor de ender henne ved jeg ikke, men muligheden for at de ender i skattely vil jeg ikke udelukke, selvom du kommer med det citat.
« Senest Redigeret: Marts 06, 2015, 11:15:50 am af Anklageren »
Frihed lad være vort Løsen i Nord
Frihed for Loke saavelsom for Thor

Offline Anti-rød

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 5300
 • Activity:
  0%
 • Country: 00
 • Køn: Mand
 • Socialisme - verdens menneskefjendske ideologi
  • Vis profil
Sv: 334.000 kr. for intet af lave?
« Svar #26 Dato: Marts 06, 2015, 11:25:23 am »
Dansk Supermarked er solgt til Salling !

Kendsgerningerne er vist ikke vand på din mølle Anklager.
Fortæl nu hvilke socialistiske tiltag vi skal beundre.

Offline Anklageren

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 19354
 • Activity:
  80.4%
 • Country: gl
 • Køn: Mand
  • Vis profil
Sv: 334.000 kr. for intet af lave?
« Svar #27 Dato: Marts 06, 2015, 02:50:47 pm »
Dansk Supermarked er solgt til Salling !

Kendsgerningerne er vist ikke vand på din mølle Anklager.
Fortæl nu hvilke socialistiske tiltag vi skal beundre.

Kendsgerninger er heller ikke din stærke side, for A.P. Møller-Mærsk ejer stadig 19 procent af aktierne i Dansk Supermarked efter salget at aktier til Salling-fondene.

Det aktiesalg tjente A.P. Møller-Mærsk omkring 17 milliarder kroner på, og det er penge som danskerne ufrivilligt har foræret A.P. Møller-Mærsk gennem overpriser i forhold til priserne i resten af Europa.

Din helte er nogen kønne planter.

Anti-rød samfundet er befolket af idioter, som ikke selv kan noget, og som skal gå i evig taknemmelighedsgæld til de genier, som sørger for at de får noget at spise, et hus og en dyt.

Anklager samfundet er befolket af ligeværdige dygtige danskere.
Frihed lad være vort Løsen i Nord
Frihed for Loke saavelsom for Thor

Offline Carlo

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 7578
 • Activity:
  21.4%
 • Country: 00
 • Køn: Mand
 • Forkyndende og missionerende ateist og kommunist
  • Vis profil
Sv: 334.000 kr. for intet af lave?
« Svar #28 Dato: Marts 06, 2015, 02:59:18 pm »
Æde,  drikke og frådse ... På andres regning ... Det er Socialkammerater som regel bedst til ...  :wink:

Nej, det er kapitalisterne som æder, drikker og frådser for det de har udbyttet. VK(O) er et pragteksempel. De satte gang i overforbrug, financieret af en boligboble. Nu døjer økonomien med at skulle rette op efter deres hærgen.

Ikke alene æder, drikker og frådser de. De pisser og skider også. Både bogstaveligt og overført. Se bare den nuværende kampagne imod overførselsindkomster.
Licensnægteren: "Charlottesville er ingen ting i forhold til hvad der kommer i Sverige fra NMR fremover."

Offline Anti-rød

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 5300
 • Activity:
  0%
 • Country: 00
 • Køn: Mand
 • Socialisme - verdens menneskefjendske ideologi
  • Vis profil
Sv: 334.000 kr. for intet af lave?
« Svar #29 Dato: Marts 06, 2015, 06:44:54 pm »
Dansk Supermarked er solgt til Salling !

Kendsgerningerne er vist ikke vand på din mølle Anklager.
Fortæl nu hvilke socialistiske tiltag vi skal beundre.

Kendsgerninger er heller ikke din stærke side, for A.P. Møller-Mærsk ejer stadig 19 procent af aktierne i Dansk Supermarked efter salget at aktier til Salling-fondene.

Det aktiesalg tjente A.P. Møller-Mærsk omkring 17 milliarder kroner på, og det er penge som danskerne ufrivilligt har foræret A.P. Møller-Mærsk gennem overpriser i forhold til priserne i resten af Europa.

Din helte er nogen kønne planter.

Anti-rød samfundet er befolket af idioter, som ikke selv kan noget, og som skal gå i evig taknemmelighedsgæld til de genier, som sørger for at de får noget at spise, et hus og en dyt.

Anklager samfundet er befolket af ligeværdige dygtige danskere.


Jeg ved godt Mærsk ejer 19% aktier i DS.
Men har ikke længere ledelsen. Hvis ikke folk mener priserne er i orden, hvorfor køber de så varerne.


Du kan ikke rigtigt komme i tanke om noget vi skal beundre socialismen for, nok fordi der ikke er noget.
Arne Bybjerg stinkende rig skabte en arbejdsplads på en flad mark der beskæftigede 3800 personer. Det kunne fagforeningsbossen bare have gjort. Alt hvad han kunne var at iværksætte den ene arbejdsnedlæggelse efter den anden.
Hvor mange arbejdspladser skabte fagforeningsmanden. Det skal jeg sige din. Nul og niks.
Da Carmen lukkede, kom fagforeningen så og reetablerede virksomheden ?
Nej Anklager - det gjorde de ikke.

Jeg tror du sætter din lid til ønskefeen,. julemanden eller heldet, som ser ud til at udeblive.

Anti-rød samfundet er ikke et hvor folk går i takt og synger "Når et rødt flag smælder"
Her er der frihed og tryghed.


Ps.
 i Netto koster 1 Heinz ketchup fra Tyskland 20,-kr
i brugsen koster den samme 28,-kr. Det er 40% mere.

Du har et problem med troværdigheden, og kendsgerningerne, Hr. Anklager.