Forfatter Emne: Anders Ladekarls sukker-propaganda!  (Læst 724 gange)

MannerKA

  • Gæst
Anders Ladekarls sukker-propaganda!
« Dato: Februar 24, 2015, 10:39:17 pm »
Den store generalsekretær for Røde Kors, Anders Ladekarl opfordrer i Jyllands-Postens kronik danskerne til at melde sig som frivillige på integrationsområdet.
Han fortæller blandt meget andet, at nu kan der snart ikke hjælpes flere i deres nærområder, så nu må danskerne modtage flere og aktivt hjælpe ude i kommunerne med at servicere dem. Generalsekretæren kan jo huske det gamle (og vamle) slogan "En fremmed er en ven, du ikke har mødt endnu", så han broderer videre i sit opråb om, at danskerne bør indlede venskaber med disse mange nye fremmede, som strømmer ind i vort land.
Og sådan bliver han ved...

http://jyllands-posten.dk/debat/kronik/ECE7475947/Den-gode-modtagelse-er-en-udfordring/

"Den gode modtagelse.." Hvor man dog kender alle Røde Kors (og lignende organisationer) på deres sukkersøde floskler, som alle er beregnet på at få dig til at acceptere, at spørgsmålet om, hvorvidt Danmark overhovedet skal blive ved med at modtage og modtage, og om de fremmede skal integreres, ikke eksisterer. Det findes nemlig i ikke i Anders Ladekarls univers. Han fortsætter forgængere som Jørgen Poulsens evige stillen sig op med "gode" fraser. Se blot, hvad han skriver; Røde Kors tager initiativ til fire "folkemøder" rundt om i landet. Her skal debatteres hvordan vi tager imod flygtninge. Hvordan - ikke hverken om eller hvor mange!

Han glæder sig over, at én ud af fem danskere skal have tilkendegivet, at "det er sandsynligt, de i fremtiden vil have lyst til at hjælpe på integrationsområdet."
Ja så. Da vil jeg da håbe, at de fire andre ud af fem vil modarbejde ham.

Generalsekretær...hvad mon hans årsgage ligger på. Det eneste han er nr. 1 i, er at fodre den indre sukkergris.   :bad:

Danmark skal ikke integrere, for al integration er en hjælp til det multikulturelle helvede. Flygtninge - reelle - som det er tvingende nødvendigt at opbevare en tid, skal naturligvis interneres i lejre, afsondret fra det danske folk. Her kan de få sund mad, så længe deres ophold nu varer. Ikke noget hotelfaldera, indkøbsture eller taxa-ture ud i byen - der er også alt for mange mobiltelefoner og andet legetøj, som tilhører andre!
Nej Danmark skal slet ikke integrere.
Danmark skal REPATRIERE. Det må du gerne hilse ladekarlen og sige, hvis du uheldigvis skulle dumpe ind på et af hans "folkemøder."
« Senest Redigeret: Februar 24, 2015, 10:52:02 pm af MannerKA »