Forfatter Emne: I skulle have lyttet til "fremmedhaderne"  (Læst 649 gange)

Offline PU (OP)

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 2734
 • Activity:
  36.4%
 • Country: 00
 • Køn: Mand
 • Politisk Ukorrekt
  • Vis profil
  • Dagens Blæser
I skulle have lyttet til "fremmedhaderne"
« Dato: Februar 13, 2015, 11:39:59 am »
Det er ikke had til fremmede, at foretrække sit eget folk.

Nyt indlæg på Morten Uhrskovs blog. http://mortenuhrskov.dk/befolkningsudskiftning-storbritannien/
--------------------
Befolkningsudskiftning i Storbritannien

Hvis man stadig forbinder England og i videre betydning Storbritannien som bolværket i Europa, som konservatismens kerneland i kraft af Edmund Burke og alle de andre gode navne som Thomas Hobbes og Adam Smith, tror man grueligt fejl. Storbritannien, men især England, forandrer sig i disse år med rivende hast.

Det næste valg til det britiske underhus, House of Commons, skal afholdes senest til maj i år. For første gang nogensinde har to valgkredse et flertal af vælgere født uden for Storbritannien. Der er med andre ord ikke engang tale om, at mere end 50 procent af vælgerne er ikke-briter i etnisk henseende, men at bare den ekstreme tilstrømning gennem de seneste årtier gør disse valgkredse til et valg for et flertal af udlændinge, der er født andetsteds.

Fire millioner udenlandsk fødte – ca. ti procent af det samlede antal vælgere – kan stemme ved det næste valg til underhuset. Når medtælles efterkommere og efterkommeres børn, må tallet nødvendigvis nå betydeligt højere op. Vi må mindst sige 15 procent, måske op imod 20 procent. Storbritannien er altså de facto ophørt med at være et demokratisk samfund for de hjemmehørende og overgår i stedet i stigende grad til ukendt jurisdiktion, hvor hele verden kan stemme med, når det nominelt europæiske land Storbritannien afholder valg.

I 25 valgdistrikter vil udenlandsk fødte udgøre ca. en tredjedel af vælgerne og mindst en fjerdedel af vælgerne i yderligere 50 valgkredse.

Latterliggørelsen

Hvor mange gange har vi ikke hørt, at det var paranoidt at tro, at vi – europæerne – ville blive et mindretal i egne lande? I hvor høj grad er vi ikke blevet svinet til for at påpege, at demografi er skæbne, og at en tilstrækkelig uansvarlig udlændingepolitik ville føre til i sidste ende undergangen for Europa som netop Europa, beboet af et overvældende flertal af etniske europæere?

Det sker nu lige for øjnene af os. Lokalområde efter lokalområde, valgdistrikt efter valgdistrikt og snart også region efter region. Historien slutter aldrig, men det ender så sikkert som døden og skatterne med, at vi – danskerne, tyskerne, englænderne, svenskerne med mange flere europæiske folkeslag – ikke længere bestemmer i vores eget hus.

Se til Storbritannien, min ven. Se til det England, der engang var højborgen for solid og fornuftig regeringsførelse og statsskik. Og se så, hvad der er blevet tilbage af det.

Frygt først og fremmest for dine børn og børnebørns fremtid. For din kulturs fremtid. For europæernes ret til at have hjemlande.
-------------------------------
Iøvrigt mener jeg, at vi skal hjemsende de fremmede.