Forfatter Emne: 500 videnskabsmænds åbne brev til FN: Ingen klimakrise  (Læst 1114 gange)

Offline Licensnægteren (OP)

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 5189
 • Activity:
  0%
 • Country: 00
 • Foragter NWOeliten, løgnemedierne og multikulturen
  • Vis profil
500 videnskabsmænds åbne brev til FN: Ingen klimakrise
« Dato: November 06, 2019, 09:25:34 am »
Endnu en nyhed som løgnepressen nok ikke tager op. Imens så tager de en 17 årig pige ords op selvom hun er dybt utroværdig.


Citér
KLIMAHYSTERI: Der er ingen klimakrise. Sådan skriver et globalt netværk af 500 forskere og akademikere til FNs generalforsamling.

Der er ingen klimakrise. Sådan skriver et globalt netværk af 500 forskere og akademikere den 21. Oktober 2019 til FNs generalforsamling. De har i fællesskab skrevet følgende:

Klimavidenskab bør være mindre politisk, mens politiske retningslinjer bør være mere videnskabelige. Forskere bør åbent tage fat på usikkerheder og overdrivelser i prognoserne for global opvarmning, mens politikere lidenskabeligt bør tage højde for de reelle fordele og anslåede omkostninger ved at tilpasse sig den globale opvarmning, samt de faktiske omkostninger ved foreslåede foranstaltninger.

Naturlige såvel som menneskeskabte faktorer forårsager opvarmning.
Det geologiske arkiv viser, at jordens klima har varieret, så længe planeten har eksisteret, med naturligt koldere og varmere skift. Lille istid sluttede så sent som i 1850, så det er ikke overraskende, at vi nu oplever en periode med opvarmning.

Langsommere end forventet

Opvarmningen sker meget langsommere end forventet. Global opvarmning er mindre end halvdelen af ​​den oprindeligt forudsagte og mindre end halvdelen af, ​​hvad der kunne forventes på grundlag af menneskeskabte nettopåvirkninger og ubalance i stråling. Med andre ord, vi er langt fra at forstå klimaforandringer.

Retningslinjer for klimapolitikken hviler på defekte modeller. Klimamodeller har mange mangler og er ikke med rimelighed anvendelige som et redskab til politik. Derudover er det mest sandsynligt, at de overdriver effekten af ​​drivhusgasser, såsom kuldioxid. Derudover ignorerer de det faktum, at berigelse af kuldioxid i atmosfæren har gavnlige virkninger. Kuldioxid er plantemad, som er grundlaget for alt liv på jorden. Kuldioxid er ikke en forurening. Det er vigtigt for alt liv på jorden. Fotosyntese er en velsignelse. Mere kuldioxid er gavnligt for naturen og gør jorden mere grøn; mere kuldioxid i luften har øget væksten i den globale plantebiomasse. Det er også godt for landbruget og øger høsten på verdensplan.

Ikke flere naturkatastrofer

Den globale opvarmning har ikke øget naturkatastroferne. Der er ingen statistiske beviser for, at den globale opvarmning har intensiveret orkaner, oversvømmelser, tørke og lignende naturkatastrofer eller gør dem hyppigere. I modsætning hertil er foranstaltninger til reduktion af kuldioxid både skadelige og dyre. For eksempel dræber vindmøller fugle og flagermus, og palmeolieplantager ødelægger regnskovenes biologiske mangfoldighed.

Klimapolitikken skal respektere videnskabelige og økonomiske realiteter
Der er ingen klimakrise, og derfor er der ingen grund til panik eller angst. Vi er kraftigt imod den skadelige og urealistiske nul-net-kuldioxidpolitik, der er foreslået for 2050. Hvis der kommer bedre tilgange, vil vi have masser af tid til at reflektere og tilpasse os. Målet med international politik bør være at kontinuerligt levere energi til en rimelig pris til mennesker over hele verden.

Blandt underskriverne:

European Climate Declarations nationella ambassadörer

Professor Guus Berkhout / Nederlanderna
Professor Rickard Linzen / USA
Professor Ingemar Nordin / Sverige
Terry Dunleavy / Nya Zeeland
Jim O’Brien / Irland
Viv Forbes / Australien
Professor Alberto Prestininzi / Italien
Professor Jeffrey Foss / Canada
Professor Reynald du Berger / Canada
Professor Benoît Rittaud / Frankrig
Morten Jødal / Norge
Professor Fritz Vahrenholt / Tyskland
Rob Lemeire / Belgien
Monckton of Brenchley / Storbritannien

https://www.nordfront.dk/500-videnskabsmaends-aabne-brev-fn-ingen-klimakrise/
https://nyadagbladet.se/wp-content/uploads/2019/09/there-is-no-climate-emergency.pdf
https://clintel.nl/prominent-scientists-warn-un-secretary-general-guterres/
Afmeld DDRlicensen her https://www.dr.dk/om-dr/licens/selvbetjening/afmeld-medielicens-0 du bliver 2600 kroner rigere hvert år og du slipper for at betale til løgnepropagandaen (Husk nem-id)

Offline Licensnægteren (OP)

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 5189
 • Activity:
  0%
 • Country: 00
 • Foragter NWOeliten, løgnemedierne og multikulturen
  • Vis profil
En rigtig fornuftig kommentar jeg fandt på klimadebat.dk
« Svar #1 Dato: November 06, 2019, 09:32:47 am »
Jeg står 100% med alt hvad den person har skrevet. Dejligt at han også nævner NWO, så ved man at der er andre danskere der også er kritisk overfor NWO.


Citér
"Ja, det eneste interessante i opråbet er, at det som regel altid er aldrende mænd, der underskriver klimaskeptiske udtalelser."


Naturligvis er det aldrende mænd. De yngre "videnskabsmænd" er økonomisk dybt afhængige af regeringstilskud gennem det IPCC, som tidligere IPCC formand Rajendra Pachauri fastslog kun udførte politisk bestillingsarbejde på ordre fra verdens regeringer (1). Uden disse tilskud ville mange tusinde "videnskabsmænd blive arbejdsløse.

IPCCs arbejde er altså pseudovidenskab, som det også klart fremgik af Climategate-skandalerne. Eller anderledes udtrykt: politisk ideologisk, ja religiøs manipulationspropaganda for det, som EUs ledere betegner som "Den Nye Verdensorden" (2).

Denne orden er global kommunisme a la Sovjet gennem omfordeling af vestens rigdom til 3. verdenslandene. der altid vil forblive afhængige af Vesten. Det har jo en uomtvistelig grund, at de er så tilbagestående.

I København vedtog verdens regeringer, at Vesten fra år 2020 skal sende foreløbig 100 milliarder dollars som "klimaafbødning" til U-landene, fordi "vi har forårsaget global opvarmning gennem udledning af (harmløst) CO2 til skade for U-landene".
Samtidig tillod/tillader man verdens største udleder af CO2 og kulpartikler, nemlig "U-landet Kina", at fortsætte som hidtil!

"Klimaafbødningen" kan betragtes som bestikkelse til diktatorerne i den 3. verden. Det oplevede Den Europæiske Investeringsbank, der sendte projektpenge tll disse lande.
Pengene havnede i diktatorernes og storbankernes private skattely-konti (4).
Det er således eliten i U-landene og ejerne af storbankerne, der profiterer af denne kommunistiske omfordeling.
Det er jo ikke nogen tilfældighed, at vores penge til klima-omfordelingen skal foregå gennem Rothschilds Global Environmental Facility, som inkluderer Verdensbanken og angiveligt er verdens største bank! Den bank snørede FN 179 lande til at godkende på Rio-Konferencen i 1992.

Ret og vrangt i klima-økologi-verdensordenen skal nu foregå gennem en FN-Klimadomstol (5, 6) under oprettelse. Den har eneret til at bestemme i disse anliggender - som jo omfatter praktisk alt. En udvidelse af FNs en-verdensregering.

Vores velfærdskommunisme fordeler med succes rigdom. Den sig udviklende gentagelse af sovjetkommunismen vil atter blive fordeling af fattigdom overalt, uden incitament til initiativ.
"Sludder"? Internet censur-politiet ECIPS har hacket min tidligere blog new.euro-med.dk sønder og sammen for 1/2 år siden - og fjernede 9 vigtige files. Min nye blog, kristigenkomststorpolitik.blog, har ikke fundet nåde for Googles søgeliste. Jeg er udelukket fra Facebook.

"Der findes ikke nogen samlet organisation, der arbejder med klimaforskning, der vil underskrive sådan en gang bras"

Dette er uvidenhed. Se bl.a. The Heartland Institute (3)

Det er ikke tilfældigt, at det er venstrefløjene i verden, der driver klimareligionen op på et urealistisk og hysterisk plan


(1) https://timesofindia.indiatimes.com/india/I-am-happy-that-truth-has-come-out-Pachauri/articleshow/6482854.cms
(2) https://youtu.be/a7D21rPpBrk
(3) https://www.heartland.org/Center-Climate-Environment/index.html
(4) https://web.archive.org/web/20170827154143/https://www.theguardian.com/business/2010/nov/25/european-investment-bank-criticised
(5) https://web.archive.org/web/20180926131509/https://wattsupwiththat.com/2011/12/09/durban-what-the-media-are-not-telling-you/#more-52760
(6) https://www.foxnews.com/politics/u-n-floats-global-climate-court-to-enforce-emissions-rules
https://www.klimadebat.dk/forum/der-er-ingen-klimakrise-500-uafhaengige-videnskabsmaend-d12-e3637.php
Afmeld DDRlicensen her https://www.dr.dk/om-dr/licens/selvbetjening/afmeld-medielicens-0 du bliver 2600 kroner rigere hvert år og du slipper for at betale til løgnepropagandaen (Husk nem-id)

Offline Anklageren

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 6553
 • Activity:
  23%
 • Country: 00
  • Vis profil
Det er bare typisk, og det vidste jeg næsten i forvejen
« Svar #2 Dato: November 06, 2019, 09:54:36 am »
Derfor slog jeg nogen af dem op.

Professor Guus Berkhout / Nederlanderna  er en hollandsk ingeniør, der har arbejdet for olie- og gasindustrien og som professor. Berkhout startede sin karriere ved at arbejde for Shell.

Som ingeniør har han ikke mere forstand på klima end alle andre.

https://en.wikipedia.org/wiki/Guus_Berkhout


Professor Rickard Linzen / USA
Professor Ingemar Nordin, er professor emeritus ved Institut for Kultur og Kommunikation (IKK) ved Linköpings Universitet. Som studerende læste Nordin både matematik og fysik såvel som filosofi. Doktorafhandlingen fra 1980 omhandler determinisme og kvantemekanik. Han har heller ikke mere forstand på klima end de fleste andre.Terry Dunleavy / Nya Zeeland er en tidligere journalist, der heller ikke har nogen relevante kvalifikationer. Han har heller ikke mere forstand på klima end de fleste andre.


https://en.wikipedia.org/wiki/New_Zealand_Climate_Science_Coalition


Jim O’Brien / Irland har ikke nogen uddannelse. Han startede med at læse til præst, men droppede ud og blev disc jockey ved en radio station WFIL. Omkring 1973 tiltrådte han WPVI-TV Channel 6 Action News- teamet som et sportsanker. Han blev snart vejrmanden og til sidst medforankrede nyhedsudsendelserne 12:00 og 17:00, den lokale udgave af Dialing for Dollars og weekendmagasinet Primetime. Han har heller ikke mere firstand på klima end de fleste andre.


https://en.wikipedia.org/wiki/Jim_O%27Brien_(reporter)

Viv Forbes / Australien er stipendiat ved Australasian Institute of Mining and Metallurgy. Han er formand for Carbon Sense Coalition, der blev skabt for at ”forsvare kulstofens rolle på jorden og i atmosfæren. Han har heller ikke mere firstand på klima end de fleste andre.Professor Alberto Prestininzi / Italien kan jeg ikke lige finde, men han er medforfatter på en bog om Forskydningsmønstre for et jordskred påvirket af menneskelige aktiviteter.

Nu gider jeg ikke at søge mere, men jeg kan se, at langt de fleste ikke har forstand på klima.

Nogen af dem har slet ikke en uddannelse som Jim O’Brien, der er med - fordi han er et kendt ansigt, som har læst vejrudsigten op.


Professor Jeffrey Foss / Canada
Professor Reynald du Berger / Canada
Professor Benoît Rittaud / Frankrig
Morten Jødal / Norge
Professor Fritz Vahrenholt / Tyskland
Rob Lemeire / Belgien
Monckton of Brenchley / Storbritannien
« Senest Redigeret: November 06, 2019, 10:12:50 am af Anklageren »

Frihed for Loke såvel som for Thor

Offline Forsvareren

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 3164
 • Activity:
  38%
 • Country: 00
  • Vis profil
Sv: 500 videnskabsmænds åbne brev til FN: Ingen klimakrise
« Svar #3 Dato: November 06, 2019, 10:21:14 am »
Der er ikke noget nyt i dette. For I 1990'erne så vi det samme om "videnskabsmænd", der forsøgte at nedgøre risikoen ved rygning. De viste sig at arbejde for firmaer, der var økonomisk afhængige af tobaksindustrien eller at være rygere, men slet ikke videnskabsmænd.

Nu ser vi så det samme med "videnskabsmænd", der enten arbejder for firmaer, der er afhængige af kul- eller olieindustrien. Eller som bare ikke er videnskabsmænd alligevel. Nu er det bare CO2 udslippet, som de nedgør faren ved, hvor det jo tidligere være faren ved rygning, som sådanne "videnskabsmænd" ikke ville anerkende.

Offline Licensnægteren (OP)

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 5189
 • Activity:
  0%
 • Country: 00
 • Foragter NWOeliten, løgnemedierne og multikulturen
  • Vis profil
Mere info på klimarealisme.dk
« Svar #4 Dato: November 06, 2019, 06:09:56 pm »
Citér
Jeg vil gerne opfordre vores følgere, medlemmer af AB & bestyrelse mv. til at overveje om I kan skrive under. Underskrifterne styres af Dr. Guus Berkhout, Emeritus Professor of Geophysics, The Netherlands Founder of Climate Intelligence Foundation (CLINTEL) and Initiator/Coordinator of this Initiative (ECD) Member of The Royal Netherlands Academy of Arts and Sciences (KNAW) Senior Member of the Dutch Academy of Engineering (AcTI). E-mail: guus.berkhout@clintel.org

Her er punkterne i deklarationen:

Natural as well as anthropogenic factors cause warming
The geological archive reveals that Earth’s climate has varied as long as the planet has existed, with natural cold and warm phases. The Little Ice Age ended as recently as 1850. Therefore, it is no surprise that we now are expe – riencing a period of warming. Only very few peer-reviewed papers even go so far as to say that recent warming is chiefly anthropogenic.

Warming is far slower than predicted
The world has warmed at less than half the originally-predicted rate, and at less than half the rate to be expected on the basis of net anthropogenic forcing and radiative imbalance. It tells us that we are far from understanding climate change.

Climate policy relies on inadequate models
Climate models have many shortcomings and are not remotely plausible as policy tools. Moreover, they most likely exaggerate the effect of greenhouse gases such as CO 2 . In addition, they ignore the fact that enriching the atmos – phere with CO 2 is beneficial.

CO 2 is plant food, the basis of all life on Earth
CO 2 is not a pollutant. It is essential to all life on Earth. Photosynthesis is a blessing. More CO 2 is beneficial for nature, greening the Earth: additional CO 2 in the air has promoted growth in global plant biomass. It is also good for agriculture, increasing the yields of crops worldwide.

Global warming has not increased natural disasters
There is no statistical evidence that global warming is intensifying hurricanes, floods, droughts and suchlike natural disasters, or making them more fre – quent. However, CO 2 -mitigation measures are as damaging as they are costly. For instance, wind turbines kill birds and insects, and palm-oil plantations destroy the biodiversity of the rainforests.

Climate policy must respect scientific and economic realities
There is no climate emergency. Therefore, there is no cause for panic and alarm. We strongly oppose the harmful and unrealistic net-zero CO 2 policy proposed for 2050. If better approaches emerge, we will have ample time to reflect and adapt. The aim of international policy should be to provide reliable and affordable energy at all times, and throughout the world.

ECD AMBASSADORS
PROFESSOR GUUS BERKHOUT / THE NETHERLANDS
PROFESSOR REYNALD DU BERGER / FRENCH CANADA
TERRY DUNLEAVY / NEW ZEALAND
VIV FORBES / AUSTRALIA
PROFESSOR JEFFREY FOSS / ENGLISH CANADA
MORTEN JØDAL / NORWAY
ROB LEMEIRE / BELGIUM
PROFESSOR RICHARD LINDZEN / USA
PROFESSOR INGEMAR NORDIN / SWEDEN
JIM O’BRIEN / REPUBLIC OF IRELAND
PROFESSOR ALBERTO PRESTININZI / ITALY
PROFESSOR BENOÎT RITTAUD / FRANCE
PROFESSOR FRITZ VAHRENHOLT / GERMANY
THE VISCOUNT MONCKTON OF BRENCHLEY / UNITED KINGDOM

https://klimarealisme.dk/2019/10/09/500-videnskabsfolk-skriver-under-paa/
Afmeld DDRlicensen her https://www.dr.dk/om-dr/licens/selvbetjening/afmeld-medielicens-0 du bliver 2600 kroner rigere hvert år og du slipper for at betale til løgnepropagandaen (Husk nem-id)

Offline Carlo

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 12492
 • Activity:
  41%
 • Country: 00
 • Køn: Mand
 • Dialektisk materialist.
  • Vis profil
Sv: Mere info på klimarealisme.dk
« Svar #5 Dato: November 07, 2019, 12:13:34 am »
Citér
PROFESSOR GUUS BERKHOUT / THE NETHERLANDS

Man kan nemt undersøge, hvad det er for nogle gutter, med Google. Og Guus Berkhout har været i en ledende stilling hos Shell. Næppe uhildet.

Jeg tjekkede baggrunden for et par af de andre. Samme historie.
DerRudi: "så overlader de det fornødne til mig og en lille kreds af håndfaste yngre venner. (Så skal vi sateme' !....)"