Afstemning

AFSTEMNING: Du har maks tre stemmer. Hvad eller hvilket emne eller emner synes du fylder for meget på din-debat?

Muslimer og indvandrere
0 (0%)
Konspirationsteorier
4 (20%)
Carlo´s Hvad rager det os?
4 (20%)
PJ-trollerier
3 (15%)
Lumre historier fra f.eks. Olsen og Albert
4 (20%)
Sørøverhistorier
0 (0%)
Profilgætterier om hvem der er hvem
2 (10%)
Ukvemsord, nedsættende sprog o.s.v. overfor andre brugere
2 (10%)
Afstemninger
1 (5%)
ANDET - find selv på noget
0 (0%)

Totale antal stemmeafgivende: 4

Afstemingen er lukket: November 08, 2017, 08:50:02 pm

Forfatter Emne: AFSTEMNING: Hvad fylder for meget her på din-debat?  (Læst 1111 gange)

politisk ukorrekt

  • Gæst
AFSTEMNING: Hvad fylder for meget her på din-debat?
« Dato: Juli 31, 2017, 09:50:02 pm »
Undertiden hører man utilfredse kvæk fra visse brugere. Nogle er utilfredse med, at der diskuteres for meget muslimer. Nogle med at PJ og Tryg fylder for meget. Andre synes, at der er for mange trollerier. Andre siger HVAD RAGER DET OS? til alt, der ikke interesserer dem.

Men hvad synes du fylder for meget her på din-debat? Jeg har valgt nogle ting ud, som jeg fornemmer, at enkelte eller flere brugere er trætte af. Men da jeg ikke kan læse alles tanker, kan I også stemme ANDET og selv fortælle, hvad I mener, der fylder for meget her på din-debat. :yes:

Da der sikkert er flere ting, der kan irritere én, har jeg været generøs og givet jer alle tre stemmer. Så I kan vælge tre af de ting, der irriterer jer mest....
« Senest Redigeret: Juli 31, 2017, 09:53:03 pm af politisk ukorrekt »

politisk ukorrekt

  • Gæst
Sv: AFSTEMNING: Hvad fylder for meget her på din-debat?
« Svar #1 Dato: Juli 31, 2017, 10:29:12 pm »
Jeg har stemt:

Carlo´s hvad rager det os har vi hørt til hudløshed nu. Den er ikke sjov længere. Nærmere ret irriterende. Og desuden er det en ubehøvlet måde at undertrykke andres ytringsfrihed på at sige, at det ikke rager OS - bare fordi manden selv ikke er interesseret i emnet.

Jeg synes også at PJ-trollerierne har taget lidt overhånd de seneste dage. Noget af det er meget sjovt, indrømmet. Men når der hver dag sidder 7-8 fiktive personer og troller løs, bliver det jo en ren farse. Alene i går og i dag er 5-6 nye nicks blevet beskyldt for at være Nobody undercover. Men det er forholdsvist nemt at regne ud, at den RIGTIGE PJ næppe er herinde. Medmindre det da er ham selv, der både er stalker og offer i én og samme høje person...Münchhausen I ved... :blum:

Den tredje ting, jeg har stemt på, er at jeg synes, at folk kunne tale lidt pænere til hinanden herinde. Det er fint at være uenig. Det er også fint at der er kant på debatten. Og man skal også kunne give hinanden lidt igen. Men nogle gange er folks omgangstone herinde jo på børnehaveniveau. Æv bæv bussemand, sure tæer i saftevand. Noget i den stil der. Det er jo egentlig lidt utroligt, når nu de fleste brugere er over 50 år herinde. Man skulle nogle gange tro, at gennemsnitsbrugeren var 12½.  :yes:
« Senest Redigeret: Juli 31, 2017, 10:32:24 pm af politisk ukorrekt »

Asmund Stridsmand

  • Gæst
Sv: AFSTEMNING: Hvad fylder for meget her på din-debat?
« Svar #2 Dato: August 08, 2017, 02:20:37 pm »
He he he.
Ser først denne "tråd" nu, men jeg vil lige fremhæve den, fordi den fortæller næsten alt om, hvad der er sket siden Din-debat.dk var en
debatside.
(I hvert fald denne sommer - for Anklager/Tigermand gjorde også sit til at ødelægge sitet længere tilbage med ekkolyd af stalkeren Carlo Klam.)

Men altså:
Det skællede, oppustede firben opretter en "debat-tråd", spørger hvad der fylder for meget på Din-debat.   :ROFL:

Svaret er let: Det gør han selv!!
Men folk er jo høflige, så ingen svarer ham - heller ikke da han svarer sig selv.

Jeg tror, at Din-debat er færdig inden børnenes efterårsferie i år.
Der var én der skrev i morges, at der slet ingen debat er, og det har han ret i. Det, der foregår herinde, er da ikke debat.
Det er uartige, frustrerede børn, der mobber hinanden - hvem tør indsende et billede af en stiv pik, skrive lort o.s.v.
Og det er "morsomme" Carlo Klams "rejsebeskrivelse"... :bad:

Men p.t. er det mest af alt dette skællede, ækle firbens selvfede pusten sig selv op. "Afstemninger", hvoraf ikke én har haft nogen berettigelse - i øvrigt ofte om ting, man i sagens natur ikke kan stemme om! Og hele tiden cirklende rundt om emner, hvor krybdyret kan få sig selv i fokus: egen-interesser omkring sport (JEG var engang en formidabel fodboldspiller etc.), JEG har mødt så og så mange kendisser (argh!) o.s.v. JEG er så tolerant overfor net-trolle og i det hele taget andre skribenter. Kvidder, kvidder, hvor ER jeg dog sød og rar. (Li-ige undtaget de nationale, der får piben en anden lyd. Vi består af "en enkelt person, som har skrevet alle de nationales indlæg overhovedet" (argh! argh!)

Jeg er kommet til at tænke på digteren  Carl E. Soyas fabel, skrevet under 2. verdenskrig, "GÆSTEN".
I denne historie vokser et ulækkert dyr sig større og større for til sidst at dominere alt og alle. Tyk og forædt af at æde alt, der forefindes, sidder dette dyr bare og dominerer hele huset.
Hvis der er et par stykker med lidt hjernekapacitet tilbage herinde:
Prøv at udskifte hus med debatside!

"Politisk Ukorrekt", du har det altovervejende ansvar for, at Din-debat er gået i hundene på ret kort tid. For det er i den tid, hvor du har "vokset dig større og større for til sidst at dominere alt" (på Din-debat), at hele det lollandske slæng med pornografi og indspiste undermåler-skænderier er kommet igen.

Er du stolt?
« Senest Redigeret: August 08, 2017, 02:24:00 pm af Asmund Stridsmand »

politisk ukorrekt

  • Gæst
Sv: AFSTEMNING: Hvad fylder for meget her på din-debat?
« Svar #3 Dato: August 08, 2017, 02:27:42 pm »
Det er meget sigende, at efter at de har holdt lidt mere end en uges pause fra din-debat, dukker hele 3-4 højrefløjsdebattører op SAMME dag og inden for 3-4 timer. Det beviser bare endnu engang, at disse profiler er oprettet af én og samme mand.

Asmund Stridsmand, Sergeant Voight og Sturmbannführer er meget pudsigt alle dukket op i dag efter godt en uges fravær. Og dersom de også har samme skrivestil, har vi hermed en ekstremt kraftig indikation på, at det er samme person, der står bag disse profiler. Bannerføreren og Langgaard-Nielsen er også samme person. HELT tydeligt. :yes:

Så denne persons kritik af mig som debattør kan jeg ikke tage seriøst på nogen måde, når han selv opfører sig så trollet.


Alligevel er der dog to bemærkninger, jeg gerne vil besvare, da jeg godt kan se, hvad der menes. Så mit svar dertil er:

1) Med hensyn til Lolland- og PJ-sagaen, kan jeg ikke se, hvad jeg har med det at gøre. Det er ene og alene GuBBi´s ansvar at holde styr på det. Og da GuBBi i disse tider - sikkert på grund af velfortjent ferie, bevares - ikke er ret meget online, får disse PJ-debattører bare længere snor end normalt.

Jo, det er så rigtigt, at jeg leger med på noget af trolleriet (fordi jeg sagtens kan se det sjove i noget af det), men helt ærligt ved vi jo godt, at hvis jeg ikke gjorde det, ville PJ-manden jo bare oprette nogle fiktive profiler og snakke med sig selv fra dem. Så i praksis gør det ingen forskel, om jeg fodrer ham lidt ved at lege med...inde på SOL skriver han endnu mere end HER, og derinde svarer jeg ham kun sjældent (måske ét svar om ugen, ca.).

2) M.h.t. om jeg fylder for meget herinde, ja, så er det da sandt, at jeg er en af dem, der skriver mest. Men det er vel ikke forbudt? I andre kan da bare selv skrive noget mere, så kan I jo overdøve mig.....
« Senest Redigeret: August 08, 2017, 02:37:36 pm af politisk ukorrekt »

Asmund Stridsmand

  • Gæst
Sv: AFSTEMNING: Hvad fylder for meget her på din-debat?
« Svar #4 Dato: August 08, 2017, 03:24:06 pm »
politisk ukorrekt:
Citér
Det er meget sigende, at efter at de har holdt lidt mere end en uges pause fra din-debat, dukker hele 3-4 højrefløjsdebattører op SAMME dag og inden for 3-4 timer. Det beviser bare endnu engang, at disse profiler er oprettet af én og samme mand.
Asmund Stridsmand, Sergeant Voight og Sturmbannführer er meget pudsigt alle dukket op i dag efter godt en uges fravær. Og dersom de også har samme skrivestil, har vi hermed en ekstremt kraftig indikation på, at det er samme person, der står bag disse profiler. Bannerføreren og Langgaard-Nielsen er også samme person. HELT tydeligt. :yes:

"3-4 højrefløjsdebattører" - det skulle så være Sgt. Voight, Sturmbannführer og mig. Hvem er den mulige fjerde?   :big_grin:
Vi kigger lige på de pågældendes profilsider.
Sgt. Voight har skrevet meget få indlæg på Din-debat (jeg ved ikke, om han er aktiv på andre fora). Det seneste herinde før i dag var
i marts !!
Men at han så pludselig skriver et i dag "beviser", at "jeg er ham"... drrrrnnn, drrrrnnn!   :connie_22:
Lige en påmindelse til andre: Pas på endelig ikke at være logget ind samme dag (!) som nogen I er lidt enige med. Det giver politisk ukorrekt - og forøvrigt Tigermanden, når han er i sit es - "beviser" i hænde.... :big_grin:   :JC-hysterical:

Bannerføreren og Langgaard-Nielsen? Har ikke set dem skrive herinde for nylig.
Hvorfor mon iøvrigt ikke Rudi nævnes? Nåh nej, han har slet ikke været online siden 22. juni, kan jeg se. Heldigt for ham, at han ikke loggede ind i dag!
Men han skriver lidt andetsteds har jeg set - og det er godt.

Citér
Så denne persons kritik af mig som debattør kan jeg ikke tage seriøst på nogen måde,


I lige måde!! - også i DÉN grad....

Citér
M.h.t. om jeg fylder for meget herinde, ja, så er det da sandt, at jeg er en af dem, der skriver mest. Men det er vel ikke forbudt? I andre kan da bare selv skrive noget mere, så kan I jo overdøve mig.....

En debatside handler ikke om at overdøve andre men om at udveksle meninger.
Men iøvrigt er det i øjeblikket umuligt at få nogen debat frem herinde. De dominerendes adfærd (tråd-obstuktion i stil med "Er det nu vi skal spørge om bla bla Danskernes Parti" eller "hvad raaaager det mig") fik de fleste seriøse til at fortrække. Og det ved du jo udmærket godt.
Hvad angår dine sædvanlige beskyldninger om, at jeg er den samme som en række andre profiler, skal jeg lige minde dig om dine egne ord her:

"Jeg spiller bare med åbne kort og siger derfor, at GuBBi har tilladelse til at offentliggøre hvilke profiler jeg står bag."

http://www.din-debat.dk/index.php?topic=6332.msg83823#msg83823

Det samme her. Så ville det komme for en dag, om jeg skriver f.eks. Sturmbannführers indlæg, han som jeg - muligt helt uforskyldt - ikke helt stoler på som ægte profil. Jeg kender ham i hvert fald ikke. Sgt. Voight ej heller; han skriver jo også yderst sjældent herinde.
Skællede dyr, du er et løgne- og tågehorn. Kan de ikke bruge dig på havnen deroppe i Aalborg? Buuuuuuuuuuhh...

politisk ukorrekt

  • Gæst
Sv: AFSTEMNING: Hvad fylder for meget her på din-debat?
« Svar #5 Dato: August 08, 2017, 04:34:39 pm »
Det er da nemt at se, at mange af højrefløjsprofilerne er de samme. F.eks. Bannerfører og Sturmbannführer - lidt sjovt, at de vælger to nicks, der ligger så tæt op ad hinanden.

Og i øvrigt bruger du samme smileys som mange af de andre højrefløjsdebattører. Den der rullende mand, du bruger, når du lader som om, at du skraldgriner, bruger de andre nicks også. Pudsigt sammentræf.

Og din sidste flatterende betegnelse af mig som "skællede dyr, du er et løgne- og tågehorn" lyder da i dén grad som samme jargon og tone, som de andre højrefløjsdebattører bruger, når de f.eks. kalder andre for kloakrotter o.s.v.

Så du kan skriver så meget, du vil. Jeg hopper ikke på dine søforklaringer. Du er én og samme mand, der står bag flere forskellige fiktive højrefløjsprofiler. Fordi du gerne vil give indtryk af, at I er hulens mange. I virkeligheden er det bare dig selv, der sidder ensomt og udgiver dig for at være en masse forskellige. En tastasturkriger er hvad du da skam er :yes:...

Alene navnet ASMUND STRIDSMAND siger alt. :blum:
« Senest Redigeret: August 08, 2017, 04:37:19 pm af politisk ukorrekt »