Forfatter Emne: Hvad er der dog sket??  (Læst 7166 gange)

Offline homofaber

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 3579
 • Activity:
  40.4%
 • Country: 00
  • Vis profil
Sv: Hvad er der dog sket??
« Svar #60 Dato: Januar 16, 2017, 09:26:30 pm »

Du bliver ved med dit vås. Og svarer ikke på de stillede spørgsmål.
Du tror, ligesom anklageren man kan diktere sandheden, noget der typisk findes hos socialister.
Selvom du påstår det er du ikke, mon ikke ?

Så du er altså ikke kreationist mere og tror, at Gud skabte det hele? Jeg ved ikke, hvad du mener med sandhed i forbindelse med diskussionen.

Meget passende citerede jeg wikipedia.
En ideologi er et sammenhængende system af politiske og eller filosofiske ideer.Du skriver:
Anti-rød, grunden til at jeg skrev som jeg gjorde var, at hverken moral eller logik kommer af ideologier. Ideologier har ikke indlejret nogen form for autonomi, og derfor kan du heller ikke se ideologier som fejlbare, perfekte eller midt imellem.


Jeg svarer. og ?
Ideologien kan da sagtens udvikles fra både logik og moral. At det modsatte ikke altid er tilfældet forhindrer ikke det første. Man kan lyve som socialisterne gør, når de påstår de har en høj moral, begrundet i de er socialister.
Poul Nyrup pralede da han sagde, "nu danner vi en regering med høj moraaaal"

Der er lige så meget filosofi og politisk teori i din ideologi som der er rejer i rejesalat. Men nej, ideolgier kan ikke fungere som selvstændige moralske fyrtårn. Et parti kan derimod godt have mærkesager, som er begrundet af moral, for eksempel abortmodstand, men ideologier, nej. Så er det ikke ideologi, men hvordan man forventer politik skal udføres i praksis.


Wikipedia skriver om moral:
Moral og Etik er begreber, der betegner synspunkter om hvordan man bør opføre sig. Moralsk opførsel er indbegrebet af, hvad en given person eller en gruppe af personer anser for sømmeligt og rigtigt for menneskelig handlen. Personens eller gruppens etiske overbevisning ligger til grund herfor, som udtryk for hvad person eller gruppe anser for gode og hensigtsmæssige mål, i livet generelt eller i særlige situationer.

Ideologi kan sagtens basere sig på moralske værdier, ifølge wikipedia. Hvo4for skulle den ikke det Homofaber ?

Jeg siger ikke basere sig på moral. Jeg siger, at ideologier ikke kan diktere, hverken etik eller moral, og jeg taler om selv begreberne, som man opfatter dem i filosofien. Du blander moral sammen med det at gøre det gode, altså gerninger, men moral som mål kan ikke kvantificeres. Læs selv hvad der står under etik. Man kan anvende etiske overvejelse på bestemte områder. Hvad siger din idelogi om dyreforsøg, hvis du skal formulere det med etiske principper og læresætninger? Intet. Du kan formulere en ideologi eller tænkesæt, hvor du er for eller imod, men der er ikke nogen one size fits all.

Wikipedia skriver om logik:
Logik (fra græsk λόγος, logos = sprog, ord, system, samling) er en filosofisk disciplin, der undersøger hvorvidt argumenter er i overensstemmelse med de klassiske tankelove. Navnlig kontradiktionsprincippet.

Ideologi kan sagtens basere sig delvist på logiske principper.
I antirød samfundet udskriver vi skatter fordi vi logisk har brug for penge til at opbygge et civiliseret samfund, det er logik det ikke kan lades sig gøre uden.
Igen, jeg skriver ikke basere. I øvrigt har dit eksempel ikke noget med den klassiske lære om logik at gøre. Jeg kunne også sige, at jeg røver en bank, fordi jeg logisk set har brug for pengene til at opbygge en tilværelse, da jeg ikke kan købe en bil uden penge. Du argumentere bare, hvorfor samfundet skal udskrive skatter. Det er også et cirkelargument for resten. Men jeg skal nok undgå for meget flueknepperi. :)

Du skriver:
Det er også derfor, dit anti-rød samfund er et diktatur med dig som kejser i toppen.

Jeg skrev:
Vi har i Danmark en usund blanding af snotdumme politikere og ansatte der beklæder stillinger.
Folk der ikke så meget som skulle bestyre en pølsevogn.
Nu slipper olien op i nordsøen, du ved Norge fik det meste. Hvad gør man så?
Jo render rundt og støder ind i hinanden. Og nedsætter kommissioner, der allesamme skal hedde noget med disruption og fremadrettet. Uden man ænser hvad det går ud på, og hvad mulighederne er. Men det lyder flot. Gud fader bevares.
Samtidig forsvinder det ene danske firma efter det andet til udenlandske ejere. Noget du har udtalt er "skidegodt Egon" Det er et led i disruption Mein Herr. Noget man skulle tage hånd om, som jeg har foreslået. Som du og dine ikke fatter en meter af.

Der medfører dårlige tilstande i Danmark. Hospitaler hvor man opererer for at opfylde kvoter - plejehjem hvor folk sidder i lortebleer. Problemet har stået på i årevis og intet er gjort.
Jeg kunne blot gennemgå aviserne, og det vil hobe sig op med den slags.
Brok ...

Jeg vil medgive dig, det kan være svært at finde hjerner, der er i stand til at køre samfundet, men det vil være et af kriterierne i anti-rød samfundet.
Vi vil iøvrigt ikke snakke om folks ønsker. Vi vil sende dem til folkeafstemning.
Hvor det viser sig, folket vil noget andet en fjolserne på Christiansborg.http://videnskab.dk/kultur-samfund/moralfilosofi-et-meget-kort-overblik

En af moralfilosofiens hovedopgaver er at forsøge at besvare og løse konkrete, praktiske moralske dilemmaer og problemer.

Nu du nu har fundet et link, må du også gerne komme med et eksempel på et område, som du begrunder med moralfilosofiske principper. Ganske normale dagligdagsproblemer, hvor følelser ikke er begrundelsen. Hvad er ideologiens holdning til transkønnede - hvordan skal de efter etisk-lære behandles?
Jeg tror nemmelig ikke, at du tænker så langt. Du tager nogle eksempler om ældre på plejehjem, som ikke bliver behandlet godt, synes du, og taler om dit moralsk forsvarlige samfund, men jeg tror ikke, du anvender begrebet i dybere forstand.

Offline Anti-rød

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 5518
 • Activity:
  13.6%
 • Country: 00
 • Køn: Mand
 • Socialisme - verdens menneskefjendske ideologi
  • Vis profil
Sv: Hvad er der dog sket??
« Svar #61 Dato: Januar 16, 2017, 10:35:00 pm »
Til Homofaber.
Du kommer længere og længere ud i torvene, og dine argumenter bliver mere og mere verdensfjerne.
Du kan ganske enkelt ikke komme med bare en ting der afviser min ideologi.

Så vis dog en for pokker, der er ringere end andre ideologier uden følelsesmæssig subjektivitet.

Derfor stillede jeg dig et spørgsmål i en separat tråd, som du ikke besvarer (kan ikke)
Dine ord synes mere og mere desperate. du kommer ind på moralske personer ikke kan formulere en ideologi med moral. Det kan man men ideologi er ikke udelukkende moral, som du så sort og hvidt vil farve mig.
Derfor er min pointe med det her, at socialister ikke bør lede landet, deres sind er meget lidt moralsk, og ender i menneskefjendske styreformer, som vi har set i verdenshistorien, selvom de altid kæfter op om moral, etik og bla bla bla.


Som du var inde på med din velvilje overfor styret i Cuba (der myrdede egne borgere)

Citat af dig:
Der er lige så meget filosofi og politisk teori i din ideologi som der er rejer i rejesalat.

Svar:
Postulat uden bevis.

Du spørger:
Hvad siger din idelogi om dyreforsøg, hvis du skal formulere det med etiske principper og læresætninger? Intet. Du kan formulere en ideologi eller tænkesæt, hvor du er for eller imod, men der er ikke nogen one size fits all.

Dyreforsøg skal udføres hvor dyret ikke lider smerte, og hvis det gør, skal smerten være minimal og være tilladt i kort tid, hvor udbyttet for mennesker er meget stort af helbredsmæssige årsager.
Dyreforsøg for at udvikle kosmetik skal forbydes.
Så du ser jeg kan sagtens formulere en moralsk acceptabel ideologi.

Du fortsætter med retoriske manøvrer, for at undgå stillingtagen til min ideologi du har kritiseret sønder og sammen, uden nogen dokumentation.
Nuvel - du skriver:

Hvad er ideologiens holdning til transkønnede.
Anti-rød betragter liv med respekt, hvor det ikke medfører skade for andre. Vi har ikke noget imod at spærre kriminelle inde.
Transkønnede er mennesker og skal behandles som sådan, har de særlige behov, bør de have hjælp fra det offentlige. På linje med alle andre. Hverken mere eller mere. Der træffes altså et lægelig og psykologisk skøn.

Nå makker -  hvad er så forkert ved den ideologiske holdning til transkønnede.
Kan vi slippe for baloni og undskyldninger. Kun facts tak.

« Senest Redigeret: Januar 16, 2017, 10:40:55 pm af Anti-rød »

Offline homofaber

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 3579
 • Activity:
  40.4%
 • Country: 00
  • Vis profil
Sv: Hvad er der dog sket??
« Svar #62 Dato: Januar 16, 2017, 11:04:48 pm »
Anti, nu er det sådan, at moral og etik er emner, der indgår i den obligatoriske undervisning på seminariet. Jeg tror ikke, du har de samme kvalifikationer og forstår mere moral med nogle forsimplede analogier. Hvis du skal forklare med dine egne ord, hvad du forstår ved moral og etik, hvad vil du så svare? Og ikke noget med at kopiere fra wikipedia. Jeg forsøger faktisk at forklare dig noget, men du sviner debatten til med dine endeløse fraser om socialismen, som ikke er relevant. Hvad filen er en moralsk person for en starut?
Jeg kunne også godt sige, at dit eksempel med dyreforsøg ikke har noget med etik og moral at gøre. Det er bare meningstilkendegivelser. Men det nytter ikke noget, for vi taler med forskellige udgangspunker, så hvis jeg siger, du ikke har forstået hvad der ligger i moral og etik, vil du tage det personligt.

Offline Anti-rød

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 5518
 • Activity:
  13.6%
 • Country: 00
 • Køn: Mand
 • Socialisme - verdens menneskefjendske ideologi
  • Vis profil
Sv: Hvad er der dog sket??
« Svar #63 Dato: Januar 16, 2017, 11:18:32 pm »
Anti, nu er det sådan, at moral og etik er emner, der indgår i den obligatoriske undervisning på seminariet. Jeg tror ikke, du har de samme kvalifikationer og forstår mere moral med nogle forsimplede analogier. Hvis du skal forklare med dine egne ord, hvad du forstår ved moral og etik, hvad vil du så svare? Og ikke noget med at kopiere fra wikipedia. Jeg forsøger faktisk at forklare dig noget, men du sviner debatten til med dine endeløse fraser om socialismen, som ikke er relevant. Hvad filen er en moralsk person for en starut?
Jeg kunne også godt sige, at dit eksempel med dyreforsøg ikke har noget med etik og moral at gøre. Det er bare meningstilkendegivelser. Men det nytter ikke noget, for vi taler med forskellige udgangspunker, så hvis jeg siger, du ikke har forstået hvad der ligger i moral og etik, vil du tage det personligt.


Det var ikke meget du fik lært af moral timerne.
Du vender dig mod medmennskelighed overfor de, hvis huse er oversvømmet, fordi de er så dumme at bo et sted hvor der kom oversvømmelse.

Moral kan beskrives med en del ord.
Det kan også beskrives med Jesus ord.

Vær mod andre, som du vil have de skal være mod dig.


Men det er vel også forkert.Anklageren

 • Gæst
Sv: Hvad er der dog sket??
« Svar #64 Dato: Januar 16, 2017, 11:37:08 pm »


Vær mod andre, som du vil have de skal være mod dig.


Det passer glimrende på dig og islamisterne.

Hvad har Jesus dog tænkt på  :unsure:
« Senest Redigeret: Januar 17, 2017, 12:10:06 am af Anklageren »

Offline homofaber

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 3579
 • Activity:
  40.4%
 • Country: 00
  • Vis profil
Sv: Hvad er der dog sket??
« Svar #65 Dato: Januar 16, 2017, 11:49:55 pm »
Anti, nu er det sådan, at moral og etik er emner, der indgår i den obligatoriske undervisning på seminariet. Jeg tror ikke, du har de samme kvalifikationer og forstår mere moral med nogle forsimplede analogier. Hvis du skal forklare med dine egne ord, hvad du forstår ved moral og etik, hvad vil du så svare? Og ikke noget med at kopiere fra wikipedia. Jeg forsøger faktisk at forklare dig noget, men du sviner debatten til med dine endeløse fraser om socialismen, som ikke er relevant. Hvad filen er en moralsk person for en starut?
Jeg kunne også godt sige, at dit eksempel med dyreforsøg ikke har noget med etik og moral at gøre. Det er bare meningstilkendegivelser. Men det nytter ikke noget, for vi taler med forskellige udgangspunker, så hvis jeg siger, du ikke har forstået hvad der ligger i moral og etik, vil du tage det personligt.


Det var ikke meget du fik lært af moral timerne.
Du vender dig mod medmennskelighed overfor de, hvis huse er oversvømmet, fordi de er så dumme at bo et sted hvor der kom oversvømmelse.

Moral kan beskrives med en del ord.
Det kan også beskrives med Jesus ord.

Vær mod andre, som du vil have de skal være mod dig.


Men det er vel også forkert.
Så hvad er din holdning til fri abort? Hvad med prostitution? Hor? Flerkoneri? Utroskab?

Offline Carlo

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 9632
 • Activity:
  27%
 • Country: 00
 • Køn: Mand
 • Dialektisk materialist og ateist.
  • Vis profil
Sv: Hvad er der dog sket??
« Svar #66 Dato: Januar 17, 2017, 04:26:54 am »
Du vender dig mod medmennskelighed overfor de, hvis huse er oversvømmet, fordi de er så dumme at bo et sted hvor der kom oversvømmelse.

Moral kan beskrives med en del ord.
Det kan også beskrives med Jesus ord.

Vær mod andre, som du vil have de skal være mod dig.

Jesus sagde også at men høster som man sår. Hvis man placerer sit hus et sted, hvor der er brug risiko for oversvømmelse, så får man oversvømmelse.

Og så siger bibelen også noget om grådighed. De har fået store værdistigninger da området fik helårsstatus. Og nu skal det offentlige så bryde loven, fordi det er synd for dem. Det er grådighed.
Vi kan godt selv læse nyheder!

ussenterprise

 • Gæst
Sv: Hvad er der dog sket??
« Svar #67 Dato: Januar 17, 2017, 09:26:30 am »
Det undrer mig lidt hvad ham GuBBi vil med forum her. Han var meget aktiv på SOL i sin tid. Så opkøber han din-debat og er stort set kun online et par gange om ugen. Jeg ville måske have forventet, at han ville bruge mere tid på sit eget forum end han gjorde i sin tid på SOL...

Jeg tror såmænd at mandens intentioner er fine nok, men jeg tror også han er lidt naiv, når han tror at et forum vil fungere i længden, når der gives så lang snor til trolls og stalkers, som tilfældet er her. Det er som om at han romantiserer trolls lidt som nogle, der bare er sjove og uskadelige. Men nogle af dem kan jo være ret ubehagelige og påtrængende, tenderende til personligt stalkende.

Ikke at jeg er uenig i, at lidt harmløst trolleri hist og her såmænd ikke gør så meget. Lidt sjov i gaden skal der da være plads til. Men når det er tydeligt, at nogle kun er her for at sabottere forum, synes jeg ikke at de burde få så lang snor, blot fordi de teknisk set ingen regler bryder. Her kunne man godt slå en streg i sandet og sige hertil og ikke længere (her tænker jeg på åbenlyse trolls som tigermanden f.eks.).

Ja, det undrer også mig, hvad GuBBi vil med dette forum. :yes:

Og ja, der sidder en hel del aktive profiler her, som kun har det formål at sabotere forummet.
Det der dem vi kalder stalkere, Trolle og spammere, og som ikke er interesseret i en egentlig seriøs debat om tråde, men kun på at sabotere dem bedst muligt.

Herudover sidder der en hel masse inaktive profiler, som enten har opgivet at skrive noget, fordi de ved at det alligevel bliver saboteret af stalkerne, eller også er de gået fra siden for længst - selv om deres profil stadigt står i medlemslisten.

Enhver kan jo selv se, hvilke profiler der Troller her - det er dem der angriber andre seriøse profiler på det personlige plan - uanset hvad de seriøse profiler ellers skriver - Eller også så begynder Trollene en hel anden debat, som intet har med trådstarterens emne at gøre - eller også så angriber stalkerne hinanden indbyrdes.

Det er kommet så langt ud nu med Trollenes overtag af siden, at jeg tror at GuBBi har opgivet at gøre noget ved problemet, for hvis han begyndte at smide psykopaterne ud, ville der nok kun være mig og dig tilbage på siden, og måske et par seriøse stykker mere. :yes:

Anklageren

 • Gæst
Sv: Hvad er der dog sket??
« Svar #68 Dato: Januar 17, 2017, 12:35:14 pm »

Ja, det undrer også mig, hvad GuBBi vil med dette forum. :yes:

Og ja, der sidder en hel del aktive profiler her, som kun har det formål at sabotere forummet.
Det der dem vi kalder stalkere, Trolle og spammere, og som ikke er interesseret i en egentlig seriøs debat om tråde, men kun på at sabotere dem bedst muligt.

Herudover sidder der en hel masse inaktive profiler, som enten har opgivet at skrive noget, fordi de ved at det alligevel bliver saboteret af stalkerne, eller også er de gået fra siden for længst - selv om deres profil stadigt står i medlemslisten.

Enhver kan jo selv se, hvilke profiler der Troller her - det er dem der angriber andre seriøse profiler på det personlige plan - uanset hvad de seriøse profiler ellers skriver - Eller også så begynder Trollene en hel anden debat, som intet har med trådstarterens emne at gøre - eller også så angriber stalkerne hinanden indbyrdes.

Det er kommet så langt ud nu med Trollenes overtag af siden, at jeg tror at GuBBi har opgivet at gøre noget ved problemet, for hvis han begyndte at smide psykopaterne ud, ville der nok kun være mig og dig tilbage på siden, og måske et par seriøse stykker mere. :yes:

Gubbi vil vel undgå, at det ender med en mand, der debatterer med sig selv, ligesom denne:

http://debatten.freeforums.org/dognets-begivenheder-f4.html