Forfatter Emne: Ny islamisk territorieerobring i Aarhus  (Læst 561 gange)

Offline DerRudi (OP)

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 2612
 • Activity:
  10.4%
 • Country: dk
 • Køn: Mand
 • Danmark - VÅGN OP!
  • Vis profil
Ny islamisk territorieerobring i Aarhus
« Dato: August 11, 2016, 12:41:40 pm »
I denne tid er der desværre mange jurister, jeg ikke stoler på (eksempelvis i forbindelse med tolkning af, om Danmark kan komme ud af menneskerettigheds-galskaben). Der er dog en, jeg altid har regnet med, nemlig dr.jur. Ole Hasselbalch.
Han skrev allerede for en årrække siden:

"Når banaliteterne og de formildende omsvøb skæres fra, kan det, der foregår i vor verdensdel for øjeblikket, vanskeligt karakteriseres som andet end en territoriekamp. Det er andre folkeslags forsøg på at skaffe sig "lebensraum", som Hitler kaldte det, da han rykkede mod øst for at åbne plads til tyskere i de slaviske områder. Denne gang foregår det blot ikke med traditionelle militære midler. Foreløbig bruges kun vor egen dumhed som brækjern.
[....]
Det sker gennem gradvis indtrængning i bestemte byområder med påfølgende ubehagelig- eller måske endog ulideliggørelse af forholdene dér for andre, således at de oprindelige beboere efterhånden flytter bort.
Immigranterne bliver derved til noget ganske andet end indvandrere i traditionel og positiv forstand. De bliver til ingressorer (indtrængere).

Når muslimerne stiller med deres evige krav om dit og dat, svares ikke, at så må de rejse til et sted, hvor omgivelserne passer dem bedre. Nej, det hedder sig, at vi må indrette de herværende forhold således, at disse "afspejler befolkningssammensætningen" og det moderne "multikulturelle" samfund. Med dette påskud pumpes endog store beløb i foranstaltninger, som skal hjælpe til at bevare selv de mest umulige fremmede kulturer her."

Hvis vi for en gangs skyld ikke dvæler ved de muslimske indtrængeres store overvægt i kriminalitet (herunder sex-chikane og regulære voldtægter) og i stedet ser på, hvordan deres religion breder sig rent fysisk med flere og flere moskéer og kulturcentre, ser vi en anden ubehagelig side af indtrænger- eller erobrerkulturen:

Tyrkisk Kulturforening har nu taget en ny (endnu en!) moské med tilhørende kulturhus i brug.
De tyrkiske imamer bliver fløjet ind, så bøn og religiøse studier kan foregå på tyrkisk.
Den tyrkiske stat bidrager til moskéens drift, bl.a. via aflønning af autoriserede tyrkiske imamer.

Det værste er næsten, at der skal opføres en minaret med anseelig højde. Et af erobrerkulturens næste skridt er utvivlsomt at få sat lyd til den!   :wacko:

Men nu skal man jo ikke tro, at herrefolket inde i moskéen er tilfredse, nej en af imamerne har været ude at brokke sig over, at moskéen i Brabrand kom til at ligge i et industrikvarter. Den skulle have ligget lige midt i Aarhus Centrum, mener han.

Den nye islamiske kaserne findes på.

Tyrkisk Kulturforening, Brabrand - Brabrand Ulu Cami
Sintrupvej 53, 8220 Brabrand.
mail: posta@BrabrandUluCami

Der er også et telefonnummer, hvis du skulle få en ubetvingelig lyst til at fortælle dem, hvad du mener om deres nye erobring af territorium:
86 25 15 83.


 


Danmark muhammedanerfrit!