Forfatter Emne: "Alle arabere vil til Europa. Alle."  (Læst 7168 gange)

Offline Phil

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 3906
 • Activity:
  5.8%
 • Country: ph
  • Vis profil
Sv: "Alle arabere vil til Europa. Alle." ALLAH ER STOR!
« Svar #15 Dato: September 20, 2015, 05:25:19 pm »
Én lille sætning sagt af en 24-årig mand fra Najaf i Irak.
Den siger ALT om den uoverskuelige situation - og om, hvilken trussel danskere, nordmænd, svenskere og finner står overfor i dag. Og som vore børn og børnebørn vil blive ramt langt hårdere af, fordi det fortsætter og fortsætter.....

"Irakeren Seif har amerikansk statsborgerskab *)  og er ifølge eget udsagn kommet til Izmir for at hjælpe de mange flygtninge. I det slæng af flygtninge, han hænger ud med på byens kaffebarer, er det ham, der siger tingene uden filter:

Alle arabere vil til Europa. Alle, siger han og kigger rundt på vennerne. De nikker. "

http://www.b.dk/globalt/alle-arabere-vil-til-europa

Seifs bemærkning fortæller i al sin korthed alt om, at den situation vi oplever nu ikke bare stopper. Den vil eskalere.
Og den fortæller alt om, hvordan nordiske medier og politikere holder befolkningerne for nar. Ved at lade som om, at der er "flygtningekrise". Det er der jo ikke; en krise er noget midlertidigt, som går over igen.

"Alle." Ja, og når man så lige husker, at de allerfleste af "alle" er - muslimer

Europas sidste chance for - måske, ved en kraftanstrengelse - at redde de respektive befolkninger fra udslettelse er TOTALT lukkede grænser. For min skyld - byg mure med pigtrådshegn påsat barberblade, sæt vagter med skarpladte geværer, grav voldgrave med elektrisk hegn bag ... bare GØR NOGET!  I stedet for at snakke og snakke...

*) PS - amerikansk statsborgerskab! Hvor fanden mon han har købt det?


Sharia
Det muslimske lovsystem baseret på 1.Koranen, 2.Sunna, 3.qiyas dvs.analogislutninger, 4.idjma aftale de retslærde imellem

Sharia betyder egentlig "vejen til vandingsstedet", stedet, hvor man drikker. Af ordets rod fremgår også betydninger som "at begynde", "at lave en plan". Sharia er den vej, muslimen skal følge, for at opbygge det islamiske samfund og udbrede Ummaen til hele jorden.

Den islamiske lov står over værtslandets nationale love og en hvilken som helst anden lovgivning end d en islamiske, hvis man er sand muslim. Allahs lov er fuldkommen. Siden blev Koranens love videreudviklet, så de passede til det gamle arabiske stammesamfund. “Da udformningen af loven (shari´a´en) sluttede i 900-tallet, blev det besluttet, at shari´a´en skulle betragtes som både kasuistisk (da den er bygget på Muhammads åbenbaringer og hans og hans nærmestes sædvane/eksempel = sunna). Shari´a´en er iflg. de islamiske lærde Guds lov - selvom det var dødelige lærde, der udformede den. Gud betragtes som den egentlige lovgiver af Shari´a´en. Sharia er for den fromme muslim guddommelig, fuldkommen, statisk og uforanderlig. For ham står den højere end samfundet og kontrollerer samfundet . Den repræsenterer det evige ideal, som et samfund må stræbe efter”. Sharia kan ikke ændres af bogen og står over enhver anden lovgivning.

Sharialovgivningen omfatter alle handlinger og alle forhold i livet. Intet er undtaget. Endvidere inddeles alle handlinger i 5 kategorier, der giver plus eller minus i et regnskab, som tilsammen viser islam som bogholderreligion. De 5 kategorier af handlinger om-fatter:

1.) De obligatoriske handlinger, deriblandt opdragelsen af børn, omskæring og de fem søjler: trosbekendelsen, bønnen, den religiøse skat (Zakat), fasten (Sawm) og pilgrimsrejsen til Mekka (Hajj).

2.) Alt hvad der er forbudt (haram): spisning af svinekød og blod, drab, fornærmelse af profeten, ægteskabsbrud, etc.(straffes med strenge straffe her og i det hinsidige).

3.) De forkastelige handlinger: hestekød, hasardspil, sladder, over-forbrug, etc., som giver minusser på dommedag.

4.) De anbefalelsesværdige handlinger, som for eks. at gifte sig, at spise og hilse med højre hånd (som gir plusser på dommedag).

5.) Neutrale handlinger, som for. eks. cigaretrygning, der ikke registreres i bogholdningen
Den islamiske lovgivning regulerer således enhver handling i en muslims liv, lige fra hvilken hånd han spiser med, til hvilken fod han bruger, når han går ind af døren til et toilet.
Udskriv...

Sig mig er du ved at uddanne muslimer ? - er du blevet imam ? - eller øver du dig bare i at leve som dhimmi ?

Mon ikke de fleste fornuftige mennesker er hamrende lige glade med hvad der står i koranen. De har bestemt ikke i sinde at leve efter den, eller tage hensyn til den, - tværtimod, - så det undrer mig hvorfor du er så ivrig efter at fortælle os alle hvad der står i den ?

Fortæl hellere en god historie fra et af H.C.Andersens eventyr, det er i det mindste værd at læse.Phil ... For at bekæmpe en fjende er man nødt til at lære at kende ham godt ... Så det var måske ikke så tosset at læse lidt i denne mein koran ...  :whistle: :wink:

Korrekt nok, det støtter jeg, - her er lidt flere oplysninger der kan hjælpe folk med at lære dem bedre at kende

Sammenligning af gennemsnits IQ i muslimske og ikke-muslimske lande, giver også et helt godt indblik og forståelse

The present research found that the Muslim country mean IQ of 81 is half a standard deviation below the mean IQ of non-Muslim nations and is not related to strength of Muslim culture as defined by the percentage of Muslims in the country. The mean IQ of 84 in Arab countries is not associated with per capita income and is incompatible with the intellectual achievements of the golden age of the Muslim Empire. Possible explanations for this decline include hybridization with sub-Saharan Africans, dysgenic decrease in the more educated Muslims employing birth control as suggested by Meisenberg, the Muslim religion not fostering critical thinking, and the intellectual contributions being both exaggerated and made by non-Muslims.
https://www.questia.com/library/journal/1P3-2018704731/the-comparison-of-mean-iq-in-muslim-and-non-muslim

Muslims low IQ due to inbreeding
Danish Psychologist: “Serious consequences of Muslim inbreeding”
Among the results are lower average intelligence and impaired health
Muslim culture still practices inbreeding and has been doing so for the better part of 1400 years.
Statistical research on Arabic countries indicates that up to 34 percent of all marriages in Algeria are blood-related as are 46 percent in Bahrain, 33 percent in Egypt, 80 percent in Nubia (the southern part of Egypt), 60 percent in Iraq, 64 percent in Jordan, 64 percent in Kuwait, 42 percent in Lebanon, 48 percent in Libya, 47 percent in Mauritania, 54 percent in Qatar, 67 percent in Saudi Arabia, 63 percent in Sudan, 40 percent in Syria, 39 percent in Tunisia, 54 percent in the United Arabic Emirates and 45 percent in Yemen. According to Dr. Nadia Sakati of King Faisal Specialist Hospital in Riyadh, 45 percent of married Arab couples are blood-related. The fact that many of these couples are themselves children of blood-related parents increases the risk of negative consequences.
http://vrais66.com/muslims-low-iq-due-to-inbreeding/

"LOW IQ" IS THE NEW MUSLIM TERRORIST DEFENSE
How do you convict a Pakistani terrorist of anything?
http://www.frontpagemag.com/point/250925/low-iq-new-muslim-terrorist-defense-daniel-greenfield

Jeg synes du har nogen gode indlæg, og læser dem også, men det virker som om ordet Muslim får dig til at være lidt anderledes, og jeg aner ikke hvorfor, men måske vil du uddybe lidt.
Tyskland tager imod 1 million Syrier, eller Syrer, og de gør det med begrundelse at de for de første er meget intelligent, har overstået deres uddannelse, har meget livserfaring og mest af alt er unge.
De har ikke kostede staten (Tyskland) en krone hvor en voksne Dansker i gennemsnit koster ca. Kr. 800,000
Mener du de er dumme i Tyskland Phil

Det er rigtigt at ordet muslim tænder et par ekstra advarselslamper hos mig, lige som de gør hos alle andre søfolk der er vant til at færdes over det meste af jorden. Jeg har beskæftiget mig med sejlads det meste af mit liv og gør det stadig, fik endda tre måneders dispensation for at kunne sejle udenrigs med Mærsk inden jeg fyldte 15 år. Siden har jeg sejlet med flere andre rederier, men altid udenrigs, - bortset fra årene i kystfart på grønland.
De sidste mange år har jeg kun beskæftiget mig med lystbåde, hovedsagelig i stillehavet og hovedsagelig amerikanske.

Så jeg kender muslimerne, jeg har færdedes i området omkring Sues, Rødehavet og Persergolfen i årevis og også måttet arbejde sammen med både dem og mange andre folkeslag i Asien, Syd og Nordamerika og hvad der ellers findes. Så jeg kan godt sammenligne folkeslag og deres måder at være på.

Så det er kendskabet til muslimer, og erfaring gennem mange år der tænder mine tyverialarmer i særlig høj grad over for muslimer.
Det er ikke særlig usædvanligt, Preben Møller Hansen og de fleste andre gamle søfolk har det på samme måde. Find en gammel sømand og spørg ham om muslimer, så skal du se. Muslimernes ideologi og opførsel skiller sig helt ud fra alle andre folkeslag, og ikke på nogen positiv måde.

Håber det var uddybning nok, ellers må du da gerne spørge, jeg er ikke særlig anonym alligevel her på DD.

Hvordan kan Tyskland have testet Syrerne og fundet dem "meget intelligent, har overstået deres uddannelse, har meget livserfaring" som du skriver ?

Det er sket meget hurtigt, - måske lidt for hurtigt, - når man tager i betragtning at muslimer i gennemsnit har en IQ langt under ikke-muslimers, og at undersøgelser viser at den lave IQ skyldes inbreeding, altså lange rækker af fætter/kusine og andre blodrelaterede ægteskaber, - og derfor er uafhængig af social status.

https://www.questia.com/library/journal/1P3-2018704731/the-comparison-of-mean-iq-in-muslim-and-non-muslim

http://vrais66.com/muslims-low-iq-due-to-inbreeding/

At det derudover hovedsagelig er unge mænd, burde faktisk bekymre dem, - og at de ikke skulle koste Tyskland en krone må du længere ud på landet med, - det der kommer til at koste dem milliarder, men Tyskerne skjuler måske de virkelige udgifter for folket, lige som i Danmark ?

Jeg ved ikke om de er dumme i Tyskland, - var Atahualpa dum da han bød Pizarro velkommen med gaver og blomster, eller var han bare naiv ?
Det er den historie der er ved at gentage sig, så hvad vil du kalde Atahualpa/Tyskland ?
« Senest Redigeret: September 20, 2015, 05:36:31 pm af Phil »
Ser frem til at jordens befolkning reduceres til ca. 1% af det nuværende antal, i håb om at planeten så har en chance for at overleve.

Offline Anti-rød

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 5443
 • Activity:
  9%
 • Country: 00
 • Køn: Mand
 • Socialisme - verdens menneskefjendske ideologi
  • Vis profil
Sv: "Alle arabere vil til Europa. Alle."
« Svar #16 Dato: September 20, 2015, 06:09:06 pm »
Jeg synes ikke syrerne er særligt intelligente når de myrder løs på hinanden og ødelægger deres eget land.

Og de der siger syrerne er intelligente, er det vist heller ikke selv.

Offline fedt

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 2875
 • Activity:
  17.6%
 • Country: 00
 • Tvivl er begyndelsen til visdom
  • Vis profil
Sv: "Alle arabere vil til Europa. Alle."
« Svar #17 Dato: September 20, 2015, 08:58:09 pm »
Jeg ved ikke om de er dumme i Tyskland Tyskerne slæber stadigvæk rundt med dårlig samvittighed efter krigen, så her er chancen, for at vise stor medmenneskelighed?
Nogle mennesker siger, at sex er det bedste i verden; men så har de aldrig prøvet at være skidetrængende

Propov

 • Gæst
Sv: "Alle arabere vil til Europa. Alle."
« Svar #18 Dato: September 20, 2015, 10:37:49 pm »
Jeg ved ikke om de er dumme i Tyskland Tyskerne slæber stadigvæk rundt med dårlig samvittighed efter krigen, så her er chancen, for at vise stor medmenneskelighed?

Hvordan mener du de har manifesteret sagen, eller hvor de har svigtede os

Offline Debatsvinet

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 2336
 • Activity:
  2%
 • Country: dk
 • Køn: Mand
 • En´ oneliner kan sige mere end 1000 ord ...
  • Vis profil
Sv: "Alle arabere vil til Europa. Alle."
« Svar #19 Dato: September 21, 2015, 04:44:05 am »
"Propov" som åbenbart er International flytter vel bare til et andet land når Danmark er blevet overrendt af muslimer ... :ermm:
Vågner, vågner Danske Helte, springer op og spænder bælte ...

Offline Phil

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 3906
 • Activity:
  5.8%
 • Country: ph
  • Vis profil
Sv: "Alle arabere vil til Europa. Alle."
« Svar #20 Dato: September 21, 2015, 10:09:19 am »
"Propov" som åbenbart er International flytter vel bare til et andet land når Danmark er blevet overrendt af muslimer ... :ermm:


Hvis du også har børn/børnebørn at tænke på og gerne vil have de skal vokse op i et frit og demokratisk samfund, er det vel en meget naturlig tanke ?

Vil du have dine børn/børnebørn skal vokse op i et muslimsk domineret land ?
Ser frem til at jordens befolkning reduceres til ca. 1% af det nuværende antal, i håb om at planeten så har en chance for at overleve.

Anklageren

 • Gæst
Total-paranoia
« Svar #21 Dato: September 21, 2015, 11:22:56 pm »
Der er 4% muslimer i Danmark, og flest kristne i verden - så man er altså mere end almindelig paranoid, hvis man tror, de overtager det hele.

Specielt jo da, fordi de kristne er totalt overlegne militært, teknologisk, industrielt, videnskabeligt, som styrer verdensøkonomien - og samtidig er de mest aggressive, som konstant angriber muslimske lande for at få fingre i olien.


« Senest Redigeret: September 21, 2015, 11:24:56 pm af Anklageren »

Offline Debatsvinet

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 2336
 • Activity:
  2%
 • Country: dk
 • Køn: Mand
 • En´ oneliner kan sige mere end 1000 ord ...
  • Vis profil
Sv: "Alle arabere vil til Europa. Alle."
« Svar #22 Dato: September 22, 2015, 04:54:26 am »


Anklageren skrev:

og samtidig er de mest aggressive, som konstant angriber muslimske lande for at få fingre i olien.
Hvad skal de også med den olie ??? ... Kameler bliver drevet af andet brændstof ...  :wink:

Den olie skulle være frataget dem for mange år siden (jeg har skrevet det før) ...

De rige olielande hjælper jo alligevel ikke deres "brødre" har vi jo set gang på gang ... Det overlader de til Europa ... Grr! ...

Næ, det var bedst de overlod os olien ... Os der har knowhow til at udnytte den, så kan de passende blive i ørkenen med mere tid til at tilbede deres onde krigsgud...  :ahappy:
Vågner, vågner Danske Helte, springer op og spænder bælte ...

Offline ak31

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 773
 • Activity:
  0.4%
 • Country: 00
 • Tigermanden der døde
  • Vis profil
Dansk fremtid
« Svar #23 Dato: September 22, 2015, 09:00:49 am »
Der er 4% muslimer i Danmark, og flest kristne i verden - så man er altså mere end almindelig paranoid, hvis man tror, de overtager det hele.

Specielt jo da, fordi de kristne er totalt overlegne militært, teknologisk, industrielt, videnskabeligt, som styrer verdensøkonomien - og samtidig er de mest aggressive, som konstant angriber muslimske lande for at få fingre i olien.

Der er løgn, forbandet løgn og statistik.

Du bliver ved med dine 2-4%.
Der er flere boligområder i Danmark som bebos af indvandre/muslimer hvor alle regler er sat ud af spil. Ambulancer og brandvæsen skal have beskyttelse af politiet.
Mange hospitaler og institutioner servere  halal kød, svømmehaller lukkes så der kun er kvinder på bestemte tidspunkter. Unge anden etniske drenge, færdes i flok for at kunne genere andre mennesker.
Carlo er flyttet på landet for at blive fri for dem. Tigermanden bor på landet blandet valmuer og kornblomster, og du sidder oppe i din iglo i Grønland.
I går så jeg fire drenge af anden etnisk bagrund, handle ind til aftensmaden. Forældrene var på hospitalet da der var en ny baby på vej.
Muslimer får flere børn end danskerne. Så uden import af flere, vilde meget hurtig bliver meget mere dominerende.
Det er Danmarks fremtid.

« Senest Redigeret: September 22, 2015, 09:03:16 am af ak31 »
Den gamle lektor er en tudeprins når han afsløres, med et stadige grimt sprog.
Tænk, Tigermanden går helt vild ind for vold.
Han er lige så slem som nazisterne.

Propov

 • Gæst
Sv: Dansk fremtid
« Svar #24 Dato: September 22, 2015, 09:30:46 am »
Der er 4% muslimer i Danmark, og flest kristne i verden - så man er altså mere end almindelig paranoid, hvis man tror, de overtager det hele.

Specielt jo da, fordi de kristne er totalt overlegne militært, teknologisk, industrielt, videnskabeligt, som styrer verdensøkonomien - og samtidig er de mest aggressive, som konstant angriber muslimske lande for at få fingre i olien.

Der er løgn, forbandet løgn og statistik.

Du bliver ved med dine 2-4%.
Der er flere boligområder i Danmark som bebos af indvandre/muslimer hvor alle regler er sat ud af spil. Ambulancer og brandvæsen skal have beskyttelse af politiet.
Mange hospitaler og institutioner servere  halal kød, svømmehaller lukkes så der kun er kvinder på bestemte tidspunkter. Unge anden etniske drenge, færdes i flok for at kunne genere andre mennesker.
Carlo er flyttet på landet for at blive fri for dem. Tigermanden bor på landet blandet valmuer og kornblomster, og du sidder oppe i din iglo i Grønland.
I går så jeg fire drenge af anden etnisk bagrund, handle ind til aftensmaden. Forældrene var på hospitalet da der var en ny baby på vej.
Muslimer får flere børn end danskerne. Så uden import af flere, vilde meget hurtig bliver meget mere
dominerende.
Det er Danmarks fremtid.


Jeg er flyttet flere gange på grand af trafik, og jeg vil også flytte fra dårlige steder , så hvad er din begrundelse at blive i din forfærdelige omgivelser.

har du forresten et link fra de lovløse steder, eller er det din fornemmelse.

Her i byen har der i et kortere periode også været problemer met ungerne i et område med mange indvandre, de smedte stener after nogen busser, og problemer blev hurtigt løst

Anklageren

 • Gæst
Sv: Dansk fremtid
« Svar #25 Dato: September 22, 2015, 10:32:38 am »
Der er 4% muslimer i Danmark, og flest kristne i verden - så man er altså mere end almindelig paranoid, hvis man tror, de overtager det hele.

Specielt jo da, fordi de kristne er totalt overlegne militært, teknologisk, industrielt, videnskabeligt, som styrer verdensøkonomien - og samtidig er de mest aggressive, som konstant angriber muslimske lande for at få fingre i olien.

Der er løgn, forbandet løgn og statistik.

Du bliver ved med dine 2-4%.
Der er flere boligområder i Danmark som bebos af indvandre/muslimer hvor alle regler er sat ud af spil. Ambulancer og brandvæsen skal have beskyttelse af politiet.
Mange hospitaler og institutioner servere  halal kød, svømmehaller lukkes så der kun er kvinder på bestemte tidspunkter. Unge anden etniske drenge, færdes i flok for at kunne genere andre mennesker.
Carlo er flyttet på landet for at blive fri for dem. Tigermanden bor på landet blandet valmuer og kornblomster, og du sidder oppe i din iglo i Grønland.
I går så jeg fire drenge af anden etnisk bagrund, handle ind til aftensmaden. Forældrene var på hospitalet da der var en ny baby på vej.
Muslimer får flere børn end danskerne. Så uden import af flere, vilde meget hurtig bliver meget mere dominerende.
Det er Danmarks fremtid.

Nu er du også utilfreds med, at der ikke er flere muslimer i Danmark.

Du er sørme svær at stille tilpas.

Muslimernes frugtbarhed er faldet overalt i verden - og i Mellemøsten er den faldet fra, at hver kvinde i gennemsnit fødte 6,3 barn i 1980 - til at de fødte 2,7 børn i 2008.

http://verdensnyt.dk/2012-12-20-global-fertilitet-stabil

Jeg er ked af, at du ikke lærte at forholde dig kritisk til statistik, da du gik i skole, så du kan bedømme kvaliteten af dette.

Havde du det svært med matematik?
Offline Phil

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 3906
 • Activity:
  5.8%
 • Country: ph
  • Vis profil
Sv: Dansk fremtid
« Svar #26 Dato: September 22, 2015, 10:43:36 am »
Der er 4% muslimer i Danmark, og flest kristne i verden - så man er altså mere end almindelig paranoid, hvis man tror, de overtager det hele.

Specielt jo da, fordi de kristne er totalt overlegne militært, teknologisk, industrielt, videnskabeligt, som styrer verdensøkonomien - og samtidig er de mest aggressive, som konstant angriber muslimske lande for at få fingre i olien.

Der er løgn, forbandet løgn og statistik.

Du bliver ved med dine 2-4%.
Der er flere boligområder i Danmark som bebos af indvandre/muslimer hvor alle regler er sat ud af spil. Ambulancer og brandvæsen skal have beskyttelse af politiet.
Mange hospitaler og institutioner servere  halal kød, svømmehaller lukkes så der kun er kvinder på bestemte tidspunkter. Unge anden etniske drenge, færdes i flok for at kunne genere andre mennesker.
Carlo er flyttet på landet for at blive fri for dem. Tigermanden bor på landet blandet valmuer og kornblomster, og du sidder oppe i din iglo i Grønland.
I går så jeg fire drenge af anden etnisk bagrund, handle ind til aftensmaden. Forældrene var på hospitalet da der var en ny baby på vej.
Muslimer får flere børn end danskerne. Så uden import af flere, vilde meget hurtig bliver meget mere dominerende.
Det er Danmarks fremtid.

Nu er du også utilfreds med, at der ikke er flere muslimer i Danmark.

Du er sørme svær at stille tilpas.

Muslimernes frugtbarhed er faldet overalt i verden - og i Mellemøsten er den faldet fra, at hver kvinde i gennemsnit fødte 6,3 barn i 1980 - til at de fødte 2,7 børn i 2008.

http://verdensnyt.dk/2012-12-20-global-fertilitet-stabil

Jeg er ked af, at du ikke lærte at forholde dig kritisk til statistik, da du gik i skole, så du kan bedømme kvaliteten af dette.

Havde du det svært med matematik?


Hvad har al den udenomssnak med muslimernes overrepræsentation i kriminal og socialstatistikkerne at gøre ?

Eller prøver du bare at snakke uden om ?
Ser frem til at jordens befolkning reduceres til ca. 1% af det nuværende antal, i håb om at planeten så har en chance for at overleve.

Offline ak31

 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 773
 • Activity:
  0.4%
 • Country: 00
 • Tigermanden der døde
  • Vis profil
Sv: Dansk fremtid
« Svar #27 Dato: September 22, 2015, 11:36:28 am »
Der er 4% muslimer i Danmark, og flest kristne i verden - så man er altså mere end almindelig paranoid, hvis man tror, de overtager det hele.

Specielt jo da, fordi de kristne er totalt overlegne militært, teknologisk, industrielt, videnskabeligt, som styrer verdensøkonomien - og samtidig er de mest aggressive, som konstant angriber muslimske lande for at få fingre i olien.

Der er løgn, forbandet løgn og statistik.

Du bliver ved med dine 2-4%.
Der er flere boligområder i Danmark som bebos af indvandre/muslimer hvor alle regler er sat ud af spil. Ambulancer og brandvæsen skal have beskyttelse af politiet.
Mange hospitaler og institutioner servere  halal kød, svømmehaller lukkes så der kun er kvinder på bestemte tidspunkter. Unge anden etniske drenge, færdes i flok for at kunne genere andre mennesker.
Carlo er flyttet på landet for at blive fri for dem. Tigermanden bor på landet blandet valmuer og kornblomster, og du sidder oppe i din iglo i Grønland.
I går så jeg fire drenge af anden etnisk bagrund, handle ind til aftensmaden. Forældrene var på hospitalet da der var en ny baby på vej.
Muslimer får flere børn end danskerne. Så uden import af flere, vilde meget hurtig bliver meget mere dominerende.
Det er Danmarks fremtid.

Nu er du også utilfreds med, at der ikke er flere muslimer i Danmark.

Du er sørme svær at stille tilpas.

Muslimernes frugtbarhed er faldet overalt i verden - og i Mellemøsten er den faldet fra, at hver kvinde i gennemsnit fødte 6,3 barn i 1980 - til at de fødte 2,7 børn i 2008.

http://verdensnyt.dk/2012-12-20-global-fertilitet-stabil

Jeg er ked af, at du ikke lærte at forholde dig kritisk til statistik, da du gik i skole, så du kan bedømme kvaliteten af dette.

Havde du det svært med matematik?
Jeg tror at du skal bruge en anden kikkert end den du bruger på jagt.
Når jeg ser en muslimsk familie med mere end fire børn, så er det da meget mere end dine 2,7 %.
Jeg fik det formuleret lidt forkert, vi behøver ikke importere flere muslimer, da deres fødselsrate er stor.
En muslimsk kvinde ( tørklæde) med en barnevogn og to børen på hver side, tror du at de er dagplejemødre alle sammen??
Den gamle lektor er en tudeprins når han afsløres, med et stadige grimt sprog.
Tænk, Tigermanden går helt vild ind for vold.
Han er lige så slem som nazisterne.

Anklageren

 • Gæst
Det sete afhænger af øjnene
« Svar #28 Dato: September 22, 2015, 02:09:36 pm »
Der er 4% muslimer i Danmark, og flest kristne i verden - så man er altså mere end almindelig paranoid, hvis man tror, de overtager det hele.

Specielt jo da, fordi de kristne er totalt overlegne militært, teknologisk, industrielt, videnskabeligt, som styrer verdensøkonomien - og samtidig er de mest aggressive, som konstant angriber muslimske lande for at få fingre i olien.

Der er løgn, forbandet løgn og statistik.

Du bliver ved med dine 2-4%.
Der er flere boligområder i Danmark som bebos af indvandre/muslimer hvor alle regler er sat ud af spil. Ambulancer og brandvæsen skal have beskyttelse af politiet.
Mange hospitaler og institutioner servere  halal kød, svømmehaller lukkes så der kun er kvinder på bestemte tidspunkter. Unge anden etniske drenge, færdes i flok for at kunne genere andre mennesker.
Carlo er flyttet på landet for at blive fri for dem. Tigermanden bor på landet blandet valmuer og kornblomster, og du sidder oppe i din iglo i Grønland.
I går så jeg fire drenge af anden etnisk bagrund, handle ind til aftensmaden. Forældrene var på hospitalet da der var en ny baby på vej.
Muslimer får flere børn end danskerne. Så uden import af flere, vilde meget hurtig bliver meget mere dominerende.
Det er Danmarks fremtid.

Nu er du også utilfreds med, at der ikke er flere muslimer i Danmark.

Du er sørme svær at stille tilpas.

Muslimernes frugtbarhed er faldet overalt i verden - og i Mellemøsten er den faldet fra, at hver kvinde i gennemsnit fødte 6,3 barn i 1980 - til at de fødte 2,7 børn i 2008.

http://verdensnyt.dk/2012-12-20-global-fertilitet-stabil

Jeg er ked af, at du ikke lærte at forholde dig kritisk til statistik, da du gik i skole, så du kan bedømme kvaliteten af dette.

Havde du det svært med matematik?
Jeg tror at du skal bruge en anden kikkert end den du bruger på jagt.
Når jeg ser en muslimsk familie med mere end fire børn, så er det da meget mere end dine 2,7 %.
Jeg fik det formuleret lidt forkert, vi behøver ikke importere flere muslimer, da deres fødselsrate er stor.
En muslimsk kvinde ( tørklæde) med en barnevogn og to børen på hver side, tror du at de er dagplejemødre alle sammen??

Næh - men jeg behøver ikke at gætte på, hvor mange børn muslimer får ud fra, hvem jeg tilfældigt møder på gaden, når jeg er i Danmark - for Danmark er et civiliseret land med et CPR register (der har meget bedre styr på, hvem der får børn, end du har).

« Senest Redigeret: September 22, 2015, 02:12:02 pm af Anklageren »

Offline GuBBi

 • Administrator
 • Hyper medlem
 • *****
 • Indlæg: 2627
 • Activity:
  4.6%
 • Country: dk
  • Vis profil
Sv: "Alle arabere vil til Europa. Alle."
« Svar #29 Dato: September 23, 2015, 04:09:16 pm »
non-sequitor.

Fordi rigtig mange mennesker gerne vil til rige europæiske lande, følger det ikke at der ikke er nogen flygtningekrise. Der er en flygtningekrise, men det er også et faktum at nogen udnytter dette, og snyder sig under under dække af at være syriske flygtninge. Det benægter ingen mig bekendt. Tricket er at få dem frasorteret i behandlingen af deres asyl.