Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - homofaber

Sider: 1 2 3 [4]
46
PC, internet og maskiner / Telefonabonnement
« Dato: Juli 31, 2016, 07:21:41 pm »
Hvilket telefonabonnement har I, og hvad lægger I vægt på? Kan I finde på at skifte, hvis I ser noget billigere? Jeg har hos Call me og har været tilfreds, men prisen er blevet hævet. Egentlig vil jeg ikke skifte, selv om jeg måske kunne spare lidt, men er det dumt? Det betyder jo, at de kan hæve prisen, hvis de ved, at konkurrencen ikke er stor.

47
"Det indvandrerkritiske borgerværn Soldiers of Odin’s danske leder, Jakob Egholm Andersen, er medlem af en officiel Hells Angels-støttegruppe og er tidligere dømt for vold. I andre skandinaviske lande er gruppen også præget af plettede straffeattester og tætte forbindelser til højreekstreme miljøer."

Det var jo, hvad man kunne forvente. Det er dybt problematisk, at man har en gruppe kriminelle voldsdømte til at "patruljere" for at undgå vold. Det er i bundt og grund en gruppe mennesker, der er ligleglad med folk i gadebilledet, bare de kan opsøge voldelige konflikter.

http://nyheder.tv2.dk/krimi/2016-03-31-soldiers-of-odin-er-styret-af-voldsdoemte-og-hoejreekstreme

48
Religion-& Filosofi / Fremsige shahada
« Dato: Marts 16, 2016, 05:38:17 pm »
Det måtte jo komme. Efter lang tids overvejelse har jeg gjort op med mig selv, at jeg er parat til at tage islam til mig. Alhamdulillah. Det sker på fredag og jeg venter spændt på dette store øjeblik. Jeg føler virkelig, at det er der, jeg høre til. Jeg er stadigvæk den samme; en dansker med islam i hjertet, og det er vigtigt for mig at vise, at den sande islam ikke er nogen fare eller modsætningen til det danske samfund.
Jeg får sikkert nogle grimme kommentarer fra udkanten af Danmark, men må Allah (subhanahu wa ta'ala) tilgive haterne.

49
Fra mig til dig / Enten er jeg
« Dato: August 06, 2015, 08:25:32 pm »
ufattelig elendig til at trolle, eller også falder de fleste antimuslimer for selv de mest vanvittige ytringer, bare de stemmer overens med deres angst for alt for alt, der har med venstreorienterede eller muslimer og fremmede at gøre. Shit mand, hvor er I nemme. :D

50
Religion-& Filosofi / Eid mubarak
« Dato: Juli 20, 2015, 11:00:37 pm »
til vores muslimske medborgere. Jeg har været til to eid middage med masser af mad, sang og dans - og søde piger med tørklæder. Altid rart med et godt fællesskab på kryds og tværs af religion og kultur.

51
Musik, film, TV og bøger / Viaplay eller Netflix
« Dato: Februar 25, 2015, 08:18:26 pm »
Jeg har prøvet netflix hos en, og bortset fra, at det er ret nemt, hvis der er det, man ønsker, vil jeg gerne høre, om der er noget bedre med hensyn til udvalg og den slags. Er der nogen, der har prøvet Viaplay, eventuelt sammenlignet med Netflix, og hvad synes I?
Jeg savner et lidt større udvalg, også af lidt ældre film, og at det ikke kun er de mest populære, man har tilgang til. Er det korrekt, at udvalget ikke er så stort i den "danske" Netflix?
Har brug for lidt råd og input.

52
Debat om debatten / Hvad er der sket?
« Dato: Januar 25, 2015, 11:45:57 am »
Efter lang tids fravær logger jeg ind på DD for blot at konstatere, at DD er blevet hijacket af folk, der ikke har andet at gå op i end at sidde og beklage sig over muslimer. Der er ikke meget "debat". Ud af de første 40 ulæste beskeder handler 35 af dem om islam og muslimer. Det er nærmest Uriasposten. Er der ikke andet at give sig til i udkantsdanmark?

53
Fri Debat / Prostitution
« Dato: Januar 14, 2014, 05:45:11 pm »
I har sikkert lagt mærke til, at debatten om prostitution er kommet frem igen efter Tanja Rahms meget kontakte bidrag mod kunderne, og hvis man, som jeg har, har flere liberale venner, er der en stor tilslutning til prostitution som værende helt legitimt. Jeg er splittet, for de fleste undersøgelser peger på, at disse piger ofte har psykiske problemer, hvor andre ikke har. Jeg kan simpelthen ikke forestille mig, at det er et erhverv, som alle andre, og som ikke ville medføre mén, og jeg bryder mig ikke om denne glorificering, som nogle forsøger sig med. Jeg er med på, at friheden egentlig kan være et udmærket argument, men det kan ikke stå alene; jeg mener, der er grund til en nærmere analyse af prostitution.
Hvad mener I? Kan man acceptere prostitution og se det som en helt normalt erhverv?

54
Familie, børn og parforhold / Venskaber af det modsatte køn?
« Dato: Juni 28, 2013, 08:52:03 pm »
Der findes de folk, der siger, at mænd og kvinder ikke kan være venner, rigtige venner, fordi der altid ville være tanken om, om det kan blive til mere. Det er vel rigtigt, at et venskab altid ændrer sig - ofte til det værre - hvis den ene pludselig ønsker mere. Jeg har altid ment, at det ikke passer, men jeg er begyndt at tvivle lidt på det seneste. Er det ofte bare unge mænd, der ikke kan styre sig, der påstår, at mænd og kvinder ikke kan være venner eller er der noget om snakken, at det bliver problematisk, tror I?

55
Tant og fjas / En naturlov mange mænd kan skrive under på.
« Dato: Marts 19, 2013, 01:39:03 pm »


HAHA.

56
Alt det andet / Tøsesure hystader...
« Dato: Oktober 24, 2012, 12:23:00 pm »
Ok, nu er jeg nysgerrig... er der nogen, der kan forklare mig, hvorfor piger har denne tendens til at blive hysteriske over ingenting og at man bliver nødt til at undskylde for noget, man ikke har gjort som den sølle tøffelhelt, jeg nu engang er?

58
Fra medierne / Tabere, voldsmænd, misbrugere og deres udseende.
« Dato: Juli 15, 2012, 06:52:07 pm »
Jeg sidder og læser artiklen om den mishandlet Tobias og ser billedet af forældrene og tænker - måske lidt (meget) fordomsfuldt - man kan sgu næsten se, de ikke er i stand til at tage vare på så meget som en dukke. Rene ligner en typisk bad boy på grænsen til en voldspsykopat og hun ligner en, der ikke har meget båndbredte i hovedet.
Og så kom er jeg til at tænke; hvorfor er det lige, at man kan se, at nogle personer har en personlighed, der bare ikke er normal, hvorfor kan man se, at visse narkomaner og alkoholikere bare har det her karakteristiske udseende. Blikket i øjnene på de her farlige mænd.

Jeg ved det, jeg er ude i et farligt emne på grænsen til at generalisere, men jeg prøver sgu...

http://ekstrabladet.dk/112/article1784340.ece

59
Fra medierne / Israelsk forbryder er død!
« Dato: Juli 03, 2012, 04:26:57 pm »
http://politiken.dk/navne/doedsfald/ECE1677270/en-af-israels-stoerste-politiske-skikkelser-er-doed/

Og kæmpe gjorde han. Shamir var medlem af de yderligtgående zionistiske militser Irgun og Lehi, der bekæmpede briterne med alle midler, herunder også attentater mod briterne og ved at skyde dem ned på gaden. Terrorisme ville man kalde det i vore dage, selv så Shamir – som mange moderne terrorister – det som patriotisme. Men et er sikkert: Det var farligt arbejde, så farligt, at Shamir kun gik ud om aftenen og da forklædt som ultraortodoks rabbiner.

Hvor ironisk - en modstander af besættelse kæmpede selv for at forsvare besættelse.

Sider: 1 2 3 [4]