Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - homofaber

Sider: 1 2 3 [4]
46
Fri Debat / Prostitution
« Dato: Januar 14, 2014, 05:45:11 pm »
I har sikkert lagt mærke til, at debatten om prostitution er kommet frem igen efter Tanja Rahms meget kontakte bidrag mod kunderne, og hvis man, som jeg har, har flere liberale venner, er der en stor tilslutning til prostitution som værende helt legitimt. Jeg er splittet, for de fleste undersøgelser peger på, at disse piger ofte har psykiske problemer, hvor andre ikke har. Jeg kan simpelthen ikke forestille mig, at det er et erhverv, som alle andre, og som ikke ville medføre mén, og jeg bryder mig ikke om denne glorificering, som nogle forsøger sig med. Jeg er med på, at friheden egentlig kan være et udmærket argument, men det kan ikke stå alene; jeg mener, der er grund til en nærmere analyse af prostitution.
Hvad mener I? Kan man acceptere prostitution og se det som en helt normalt erhverv?

47
Familie, børn og parforhold / Venskaber af det modsatte køn?
« Dato: Juni 28, 2013, 08:52:03 pm »
Der findes de folk, der siger, at mænd og kvinder ikke kan være venner, rigtige venner, fordi der altid ville være tanken om, om det kan blive til mere. Det er vel rigtigt, at et venskab altid ændrer sig - ofte til det værre - hvis den ene pludselig ønsker mere. Jeg har altid ment, at det ikke passer, men jeg er begyndt at tvivle lidt på det seneste. Er det ofte bare unge mænd, der ikke kan styre sig, der påstår, at mænd og kvinder ikke kan være venner eller er der noget om snakken, at det bliver problematisk, tror I?

48
Tant og fjas / En naturlov mange mænd kan skrive under på.
« Dato: Marts 19, 2013, 01:39:03 pm »


HAHA.

49
Alt det andet / Tøsesure hystader...
« Dato: Oktober 24, 2012, 12:23:00 pm »
Ok, nu er jeg nysgerrig... er der nogen, der kan forklare mig, hvorfor piger har denne tendens til at blive hysteriske over ingenting og at man bliver nødt til at undskylde for noget, man ikke har gjort som den sølle tøffelhelt, jeg nu engang er?

51
Fra medierne / Tabere, voldsmænd, misbrugere og deres udseende.
« Dato: Juli 15, 2012, 06:52:07 pm »
Jeg sidder og læser artiklen om den mishandlet Tobias og ser billedet af forældrene og tænker - måske lidt (meget) fordomsfuldt - man kan sgu næsten se, de ikke er i stand til at tage vare på så meget som en dukke. Rene ligner en typisk bad boy på grænsen til en voldspsykopat og hun ligner en, der ikke har meget båndbredte i hovedet.
Og så kom er jeg til at tænke; hvorfor er det lige, at man kan se, at nogle personer har en personlighed, der bare ikke er normal, hvorfor kan man se, at visse narkomaner og alkoholikere bare har det her karakteristiske udseende. Blikket i øjnene på de her farlige mænd.

Jeg ved det, jeg er ude i et farligt emne på grænsen til at generalisere, men jeg prøver sgu...

http://ekstrabladet.dk/112/article1784340.ece

52
Fra medierne / Israelsk forbryder er død!
« Dato: Juli 03, 2012, 04:26:57 pm »
http://politiken.dk/navne/doedsfald/ECE1677270/en-af-israels-stoerste-politiske-skikkelser-er-doed/

Og kæmpe gjorde han. Shamir var medlem af de yderligtgående zionistiske militser Irgun og Lehi, der bekæmpede briterne med alle midler, herunder også attentater mod briterne og ved at skyde dem ned på gaden. Terrorisme ville man kalde det i vore dage, selv så Shamir – som mange moderne terrorister – det som patriotisme. Men et er sikkert: Det var farligt arbejde, så farligt, at Shamir kun gik ud om aftenen og da forklædt som ultraortodoks rabbiner.

Hvor ironisk - en modstander af besættelse kæmpede selv for at forsvare besættelse.

Sider: 1 2 3 [4]