Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - homofaber

Sider: 1 2 [3] 4
31
Fra medierne / Den Korte Avis - hvem sagde klar, skarp, seriøs
« Dato: December 07, 2016, 07:20:50 pm »
Jeg er normal ikke den, der linker så meget til DKA - I ved bloggen, der får ca 70.000 kr i mediestøtte - men denne informative artikel om en (kul)sort mand med skinnende blankt ansigt, der står og taler i telefon, kan jeg simpelthen ikke dechifrere, men så er det jo godt, at forfatteren kan hjælpe mig lidt på vej og forklare mig lidt om den kraniometriske differens mellem mennesker med højt og lavt melaninindhold i huden.

http://denkorteavis.dk/2016/en-sort-mand-stod-og-snakkede-mens/

32
Politik / Att: Carlo Var: DDR-hegnet
« Dato: December 06, 2016, 09:53:31 pm »
Du skrev i den oprindelig tråd, at ressurcer blevet suget over i Vesttyskland ingen muren kom op, hvor jeg måske ikke var helt enig. Men jeg skrev alligevel, at muren kom for at forhindre det, men jeg blev alligevel i tvivl. Jeg gik på jagt i min kælder for at finde bogen "Tyskland 1890-1990" af Christian Graf Von Krockow, som nok er den bog, der indeholder mest om Tyskland i den periode, og som jeg også har hentet meget af det, som mit svar indeholdte. Det er bare flere år siden, jeg har læst den. I bogen fra side 224 skriver han faktisk, at Østtysklands investering i uddannelsesystemet, skolesystem, børnepasning faktisk endte med at gøre mere gavn for Vesttyskland end for Østtyskland og at tallet inden muren kom op var på lidt under 5 mio, der fløttede til Vesttyskland, hovedsaligt børn og unge. Østtyskland mistede både menneskelig og økonomisk kapital i den periode. Om ikke andet har Østtyskland lidt under, at det især var børn og unge, der flyttede til Vest og Vesttyskland nød godt af det.
Der er naturligvis meget mere, men bogen er lang og tung, men jeg kan i hvert fald anbefale alle at skaffe bogen, hvis I ser den. Desværre er den udgået, men man har kunne finde den på bibliotekter.
Men hvis nogen skulle have interesse, kan jeg måske lokkes til at scanne nogle af siderne ind. Men bogen giver altså en lidt mere uddybende forklaring end blot kommunisme som årsag til det,  der gik skidt i Østtyskland. Og det er et stort emne, som folk har tendens til at forsimple.

https://bibliotek.kk.dk/ting/object/870970-basis%3A21275816
https://en.wikipedia.org/wiki/Christian_Graf_von_Krockow

33
Samfund- & Kultur / Nationaløkonomi og hjemmegående
« Dato: December 01, 2016, 04:37:07 pm »
Jeg har et spørgsmål, som jeg er lidt usikker på. I et land som USA har de en stor del af hjemmegående mødre og vi har også en del i Danmark - gider dog ikke lige finde tal på det - de fleste ville nok sige, at så længe den ene partner kan forsørge dem, er det ikke et problem. Men hvordan ser det ud i et makroøkonomisk perspektiv? Man kan jo ikke prissætte værdien af en hjemmegående, så flere hjemmegående ville betyde et fald i nationalregnskabet. Eller hvad? Der er sikkert flere ting, der kan spille ind og ikke mindst ægtefællens skattefradrag måske. Og hvordan ser det ud fra staten eller det offentliges side under høj- og lavkonjunkturer?
Spørgsmålet er, om det er totalt ligegyldigt, hvis den ene partner er hjemmegående, som folk ville sige, eller om det for samfundet kan være en ulempe. Jeg ligger mest til det sidste, men er lidt i tvivl. Der er måske heller ikke et enkelt svar på det.

Det er ikke en diskussion for eller imod hjemmegående, men kun hvad det har/får af konsekvens set ud fra de økonomsike teorier om samfundsøkonomi.

34
Fri Debat / Ordet er frit om alt andet end Morten og Poul
« Dato: Oktober 30, 2016, 05:59:59 pm »
Nu hvor 50% af debatten handler om en eller anden Poul Jørgensen og 50% handler om EU-kritikeren Messerschmidts svindelsag i forbindelse med MELD og Dansk Folkepartis nedgang, er det som om, at de højrenationale islamkritikere ikke rigtig kan få taletid og risikere at sidde inde med en omgang forstoppelse med muslimforskrækkelse. Hverken Sharia eller El_Nino har postet de daglige artikler fra formiddagsbladene om muslimer.
Jeg tænker lidt, at vi kan dedikere denne tråd til at handle om alt andet end Messerschmidts kriminelle løbebane, misbrug og dobbelmoral samt denne Poul Jørgensen og istedet kan kæft, trit og retning-banden komme af med den sædvanlige galde om islam.

Så hvis du har set en muslim springe uretmæssigt foran i kassekøen i Føtex, gå over vejen uden at benytte fodgængerovergangen, ikke har været integreret nok og gået i en stor bue udeom hylden med Karen Wolf-pebernødder og klejner og købt nogle krydderier, som du ikke kan udtale, eller er du i tvivl om din and til Mortens aften er halal, har du set en kvinde i burka, eller frygter du, at julen i år bliver afskaffet eller noget helt andet, der handler om islam og muslimer, kan du frit skrive det her, uden at diskussionen kommer til at handle om alle de millioner, som Messerschmidt har svindlet med eller debat om denne Poul.
For at vise mit gode humør, behøver I ikke engang at begrunde noget (ikke at I plejer at gøre det), men udråb som "send dem hjem", "forbyd Koranen" kan I også bare komme ud med.

35
Politik / Whataboutism
« Dato: Oktober 25, 2016, 07:07:18 pm »
Whataboutism: Is a term describing a propaganda technique used by the Soviet Union in its dealings with the Western world during the Cold War. When criticisms were leveled at the Soviet Union, the response would be "What about..." followed by the naming of an event in the Western world.
https://en.wikipedia.org/wiki/Whataboutism

Er det ikke lidt ironisk, at kæft, trit og retning slænget, der har så travlt med at udråbe alle deres modstandere for socialister, kommunister, røde lejesvende, nu bruger en metode som Sovjetunionen åbenbart har fundet på? Husk det nu - I ved, hvem I er - når I linker til Margrete Aukens sag om valgannoncer, at havde det ikke været foruden Sovjetunionen, ville I være på røven, når I skal forsvare Morten Messerschmidt.

36
Fra mig til dig / Til Anti-rød
« Dato: September 12, 2016, 11:15:24 pm »
Ros skal gives, når ros er fortjent. Jeg har mødt masser af debattører i årenes løb, men ingen har bidraget så meget til den humoristiske side som dig, selv om det nok er lidt ufrivilligt. Jeg sidder næsten altid med et lille smil på læben, når jeg læser dine forsøg på at svare igen, som altid falder til jorden. Eller dine kilometerlange indlæg, hvor du skyder vildt i alle retninger. Men det sjove er, at man kan næsten helt fornemme din frustration, når du gang på gang må se dig slået, og jeg kan næsten fornemme, at du må ligge og gnave i gulvbrædderne af bare irritation.
Og det er ikke en kritik af dig som person. Jeg mener det faktisk, at du er sjov og på den måde bidrager positivt til DD, selv om det også er lidt synd for dig, at du af og til brænder inde med så mange frustrerede tanker.
Igen, ikke tage det som en kritik. :)

37
PC, internet og maskiner / Lyd/video-redigering
« Dato: August 08, 2016, 05:09:48 pm »
Nogen der kender noget til videoredigering?
Jeg har to film i avi-format. Jeg skal have lydsporet fra den ene (dansk) over på den anden da billedkvaliteten er bedre, men den har engelsk lyd. Jeg kan nok godt finde ud af at trække audio-delen ud, men hvordan får jeg det samlet og hvordan sikrer jeg mig, at lyd og billede følges nogenlunde? De to videofiler har ikke samme længde. Ca halvandet minut. Findes der et program, hvor man kan gå ind og angive, hvornår audiodelen skal afspilles?  Jeg orker ikke lige at bruge tid på at finde programmer, så jeg tænker, at der måske var en, der vidste, hvad jeg skulle bruge.

38
Debat om debatten / Sol-debatten
« Dato: August 01, 2016, 04:38:30 pm »
Gider I ikke tage alle de diskussioner om sol-debatten i en privat chat, hvor os, der ikke kender noget til det, kan blive fri for delagtiggørelse i det. Det er bare et venligt ønske, for det er virkelig irriterende at læse alt det mundhuggeri, når man ikke kender noget til Sol eller har nogen interesse i det.

39
PC, internet og maskiner / Telefonabonnement
« Dato: Juli 31, 2016, 07:21:41 pm »
Hvilket telefonabonnement har I, og hvad lægger I vægt på? Kan I finde på at skifte, hvis I ser noget billigere? Jeg har hos Call me og har været tilfreds, men prisen er blevet hævet. Egentlig vil jeg ikke skifte, selv om jeg måske kunne spare lidt, men er det dumt? Det betyder jo, at de kan hæve prisen, hvis de ved, at konkurrencen ikke er stor.

40
"Det indvandrerkritiske borgerværn Soldiers of Odin’s danske leder, Jakob Egholm Andersen, er medlem af en officiel Hells Angels-støttegruppe og er tidligere dømt for vold. I andre skandinaviske lande er gruppen også præget af plettede straffeattester og tætte forbindelser til højreekstreme miljøer."

Det var jo, hvad man kunne forvente. Det er dybt problematisk, at man har en gruppe kriminelle voldsdømte til at "patruljere" for at undgå vold. Det er i bundt og grund en gruppe mennesker, der er ligleglad med folk i gadebilledet, bare de kan opsøge voldelige konflikter.

http://nyheder.tv2.dk/krimi/2016-03-31-soldiers-of-odin-er-styret-af-voldsdoemte-og-hoejreekstreme

41
Religion-& Filosofi / Fremsige shahada
« Dato: Marts 16, 2016, 05:38:17 pm »
Det måtte jo komme. Efter lang tids overvejelse har jeg gjort op med mig selv, at jeg er parat til at tage islam til mig. Alhamdulillah. Det sker på fredag og jeg venter spændt på dette store øjeblik. Jeg føler virkelig, at det er der, jeg høre til. Jeg er stadigvæk den samme; en dansker med islam i hjertet, og det er vigtigt for mig at vise, at den sande islam ikke er nogen fare eller modsætningen til det danske samfund.
Jeg får sikkert nogle grimme kommentarer fra udkanten af Danmark, men må Allah (subhanahu wa ta'ala) tilgive haterne.

42
Fra mig til dig / Enten er jeg
« Dato: August 06, 2015, 08:25:32 pm »
ufattelig elendig til at trolle, eller også falder de fleste antimuslimer for selv de mest vanvittige ytringer, bare de stemmer overens med deres angst for alt for alt, der har med venstreorienterede eller muslimer og fremmede at gøre. Shit mand, hvor er I nemme. :D

43
Religion-& Filosofi / Eid mubarak
« Dato: Juli 20, 2015, 11:00:37 pm »
til vores muslimske medborgere. Jeg har været til to eid middage med masser af mad, sang og dans - og søde piger med tørklæder. Altid rart med et godt fællesskab på kryds og tværs af religion og kultur.

44
Musik, film, TV og bøger / Viaplay eller Netflix
« Dato: Februar 25, 2015, 08:18:26 pm »
Jeg har prøvet netflix hos en, og bortset fra, at det er ret nemt, hvis der er det, man ønsker, vil jeg gerne høre, om der er noget bedre med hensyn til udvalg og den slags. Er der nogen, der har prøvet Viaplay, eventuelt sammenlignet med Netflix, og hvad synes I?
Jeg savner et lidt større udvalg, også af lidt ældre film, og at det ikke kun er de mest populære, man har tilgang til. Er det korrekt, at udvalget ikke er så stort i den "danske" Netflix?
Har brug for lidt råd og input.

45
Debat om debatten / Hvad er der sket?
« Dato: Januar 25, 2015, 11:45:57 am »
Efter lang tids fravær logger jeg ind på DD for blot at konstatere, at DD er blevet hijacket af folk, der ikke har andet at gå op i end at sidde og beklage sig over muslimer. Der er ikke meget "debat". Ud af de første 40 ulæste beskeder handler 35 af dem om islam og muslimer. Det er nærmest Uriasposten. Er der ikke andet at give sig til i udkantsdanmark?

Sider: 1 2 [3] 4