Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - El_Nino

Sider: [1] 2 3 ... 166
1
Videnskab / Sv: Planeten Mars var en våd planet ligesom jorden
« Dato: December 07, 2019, 01:57:28 pm »
Ifølge Illustreret Videnskab var planeten Mars for 3,8 milliarder år siden lige så våd som jorden med floder, søer og et ocean, der dækkede en trediedel af planeten. Forskerne har længe undret sig over, hvordan alt dette vand kunne forsvinde?

Nu mener forskerne så at have løst gåden, og computersimuleringer har bekræftet deres teori: Mars er meget tættere på solen, end jorden jo er. Dette bevirker, at årstiderne bliver meget mere ekstreme på Mars og især på den sydlige halvkugle, der er meget tæt på solen om sommeren. Dette bevirker, at vand fordamper og ender højt oppe i atmosfæren. Solens varme bevirker så, at noget af vandet endog bliver spaltet til ilt og brint, og brinten vejer så lidt, at den bare forsvinder ud i rummet.

Det meste vand bliver dog oppe i atmosfæren, indtil det som nedbør falder ned ved polerne om vinteren. Men noget af vandet er så forsvundet og kommer aldrig tilbage. Dette mener forskerne derfor er forklaringen på, at Mars i løbet af få milliarder år mistede alt vandet og til sidst var tørret ud.

Men det er jo pudsigt, at Mars også eksisterede for 3,8 milliarder år siden, når jorden, solen og stjernerne ifølge Bibelen blev skabt af Gud for højst få tusinde år siden for, at Adam og Eva kunne blive de første mennesker og leve kun 72 slægtsled, før Jesus blev født i år 0! :smile1: (72 slægtsled kan jo næppe tage mere end 72*100 år, da mennesker normalt ikke får børn, når de bliver over 100 år gamle. Desuden var det jo også kun de allerførste slægtsled, der blev endnu ældre, og selv Metusalem blev jo ikke over 1000 år gammel! :smile1: )

Citér
Nu mener forskerne så at have løst gåden, og computersimuleringer har bekræftet deres teori: Mars er meget tættere på solen, end jorden jo er. Dette bevirker, at årstiderne bliver meget mere ekstreme på Mars og især på den sydlige halvkugle, der er meget tæt på solen om sommeren. Dette bevirker, at vand fordamper og ender højt oppe i atmosfæren. Solens varme bevirker så, at noget af vandet endog bliver spaltet til ilt og brint, og brinten vejer så lidt, at den bare forsvinder ud i rummet.

Øhhhhhh - tror du lige skulle læse om planeternes placering - igen. :dash2:

2
Historie / Sv: Tillykke Ukraine
« Dato: December 04, 2019, 02:04:08 pm »

Postet af: Carlo
« Dato: I dag ved 09:05:51 am »

    Indsæt citat
Citér
Bliver der militærkup eller borgerkrig i Ukraine?

Der skal snart være nye forhandlinger i Normandie-4 format. Direkte mellem Putin, Zelensky, Merkel og Macron. I de tidligere forhandlinger har Merkel og Macron været fuldstændigt på Ukraines side, men her har Putin gjort sit hjemmearbejde godt, på hans enormt træske facon. Fangeudvekslingen har givet et billede af russisk velvilje i Vesteuropa, trods der er tale om gidsler Rusland har taget. Der har været snak om tilbagetrækninger på frontlinien, som ikke rigtigt er blevet til noget. Giver også indtryk ar russisk velvilje, men hvis ukrainerne trækker sig tilbage er det kapitulation, for det er på deres eget territorium. Men især Macron er røget i med begge ben.

Så er der lagt i kakkelovnen. Hvis Macron og Merkel støtter Putin i at indgå kompromiser, for fredens skyld, og Zelensky går med til det, så går det galt når han kommer hejm. I militæret vil det blive opfattet som et dolkestød i ryggen. Også blandt dele af befolkningen.

I Ukraine er situationen at 70 % af befolkningen er flegmatisk og sidder på deres flade og venter på at Zelenskys valgløfte, om at gøre dem alleammen rige, bliver indfriet. Og så er der den meget patriotiske del af befolkningen, der muligvis vil rejse sig i et nyt Maidan. De tidligere Maidan-demonstrationer var fredelige, men næste gang vil det måske være med våben.

Rusland siger at de intet har med konflikten i Østukraine at gøre, men at det er en ren ukrainsk konflikt. Men Rusland er da velvillige mæglere til at løse konflikten. Et af de russiske forslag/krav er føderalisering af Ukraine, der garanterer Østukraine pladser i parlamentet, svarende til deres befolkning. Men det vil, sammen med de pro-russiske kræfter i parlamentet, være i stand til at splitte Ukraine fuldstændigt ad. Og gøre Ukraine til et shit-hole og russisk lydland.

Den Mongolske Horde har rejst sig igen.

Satanisk, at ham Trump(eten) sådan skamløst har svigtet Ukraine, men det kan måske ikke udelukkes, at han og Putin(ski) har lavet en lokumsaftale.  :JC_spank:

3
Fri Debat / Sv: Hedder det ikke vinterglimmer?
« Dato: November 28, 2019, 06:25:15 pm »
Nej. Det hedder en Christina piercing.Her er Carlos billede:
https://i.imgur.com/k1r3jBo.jpg  (Lad være med at klikke på det hvis du sidder på arbejdet eller konen er i nærheden.)

Kunne du ikke finde dit eget  :Laie_9: :Laie_92A: :Laie_93:

4
Fra mig til dig / Sv: Tidligere bruger fik ret!
« Dato: November 28, 2019, 06:18:03 pm »
Mens Din-debat.dk stille går i sin grav?

Det er nogle dage siden, jeg sidst kiggede herind. Men der ser ud nøjagtigt som sidst. Det første man ser, når man logger ind, er forsiden med de 10-15 senest kommenterede emnetråde. Og så står der, hvem der senest har kommenteret! ...

"Anklageren, Anklageren, Forsvareren, Anklageren, Forsvareren, Anklageren, Forsvareren, Forsvareren, Anklageren, homofaber, Anklageren, Anklageren ....

Ikke sandt:  :MG_273: GAAAAAAB ...

Nogen kunne ikke snuppe ham, der skrev under pseudonymet Langgaard-Nielsen i sin tid, men han ramte sgu plet for et par år siden, da han skrev denne her:

https://www.din-debat.dk/index.php?topic=7452.msg100152#msg100152

Synes det var rigtigt set. Det er kun gået ned ad bakke siden da. Nu er det kommet til at passe, at der sidder et par "humanister" og "anti-racister" tilbage og kan bekræfte hinanden i, at de nationalsindede "er færdige på debatten."
Med det mangeårige kendskab, jeg har til den ene af dem, er han endda fuldt overbevist om, at han "har vundet" og at vi nationale "tabte" ..
Tabte hvad??

Der er kun én, der har tabt, og det er ikke nødvendigvis en person, eftersom debattens ejer og moderator længe har virket mystisk ligeglad med siden. Nej taberen er debatten selv.

Men da jeg kan se, at Anti-rød og Patrioten stadig har slået et par slag herinde, vil jeg sige pænt tak for i år til dem.
Jeg er lidt - men også kun lidt - aktiv på 'debatforummet uden bindestreg'. Den er en smule bedre, men heller ikke mere. Men jeg ser, at der faktisk er flere navne, jeg kendte herinde fra, som findes derinde. Af forståelige grunde er de flyttet, trætte af svinskhederne, løgnene og brovte-tonen.
Desværre er Tigerklageren der jo også. Til et 'Paradis' hører altid en slange, ikke sandt? Ham gider jeg ikke beskæftige mig med foreløbig ....

Gad vidst, om dette "debatforum" eksisterer til næste år? Jeg tvivler.

Havde tænkt på at slette min profil, men jeg lader den lige stå lidt endnu for det tilfældes skyld, at venligsindede gamle medkæmpere skulle have én eller anden PB til mig. Hører gerne om, hvis de har fået øje på et eller andet forum, hvor der er fair og upartisk moderation, og hvor nationalsindede også kan give deres mening til kende uden at blive svinet ned under gulvbrædderne "fordi midlerne er underordnede!"
May your god be with you!  :hmm:   :LaieA_054:

Håber sq ,da du bliver her - ellers er der kun det det røde at se på, vi har jo mistet nogle før : Dolf eller Dolph var en sjov skribent; jeg skal lige grave i hjernekisten for flere :JC_coffee2: :girl_devil:

5
Fri Debat / Sv: Vi forstår, at du keder dig
« Dato: November 17, 2019, 11:30:51 am »
Så meget, at man nu på Jubii's dindebat.dk - som Tigermand - ...........................

Vi hører ikke meget til dig fra din Albert-profil, men det er også for koldt til dine foretrukne aktiviteter på Amager Fælled for tiden.

Har du noget bevis for, at DerRudi og Albert er samme - IP-adresser, o.a.?  :mamba: :Mauridia_22:

6
Fri Debat / Sv: Fra mandag sender vi IS-krigere hjem til Europa?
« Dato: November 17, 2019, 11:26:17 am »
Her er årsagen til hvorfor vi hverken skal modtage is krigere eller deres hjernevaskede yngel.

https://24nyt.dk/video-her-svaerger-boern-troskab-til-isis/

Helt enig Patrioten og ham Ahmed Salem (SATAN) El-Haj skal sq ikke have ret til at være her - men sendes til Gaza (er han ikke opr. palæstinenser?  :JC_PacMan: :JC_rant:

7
Fri Debat / Sv: Fra mandag sender vi IS-krigere hjem til Europa?
« Dato: November 12, 2019, 11:05:05 am »
-----han skal forblive i et rottehul indtil han krepere.

8
Politik / Sv: "Det er ikke mit bord!"
« Dato: November 10, 2019, 05:04:23 pm »
Har du det bedre nu hvor du kom af med al din galde,  :girl_smile:

Du glemte at nævne de somaliske pirater der hærgede for nogle år siden,  :girl_wink:

Nåeh - DerRudi har nok ikke "glemt" disse, men mere sprunget over dem - der er jo også pirater i andre dele af verden; sjovt nok lige på den anden side af Afrika, hvor Guineabugten er særdeles farligt at sejle i, især for mindre skibe med lavt friborde, som det også var tilfældet ud for Østafrika.  :triniti: :vinsent:

- men i Vestafrika er der flest kristne, så det kommer vi nok ikke til at høre meget om.

Men er der nu det - Du har jo Boko Haram inde i Nigeria (nord og sydøst) og i (vestlig del af Cameroun) - Såeh - jeg er ikke sikker - de kristne i Vestafrika, er jo også udsat for terror o.a., fra bl.a. Boko Haram. :connie_witchy: :alien:

9
Fri Debat / Sv: Som Kain og Abel
« Dato: November 10, 2019, 01:21:50 pm »


DerRudis profilbillede er et af de få farvefotos af danske SS-soldater, der var frivillige på østfronten

https://www.google.com/search?sxsrf=ACYBGNSiMw4zIhCXiVCoZyqnaXUrePMcJg:1573325596895&q=waffen+ss+soldiers+ww2&tbm=isch&tbs=simg:CAQSlQEJqwhwY75KQCYaiQELEKjU2AQaAgg9DAsQsIynCBpiCmAIAxIoyBbjF-UXyRaSFeIX1R7SHtYe5hfsOeAt7TmRONUr0yvmOdQr5iTiKRowD2zZDQMRgy7TepHZdW9TOpXWbfbKoxorIoh54ce3sDT-Tyx2da2BH2xSps78VXKDIAQMCxCOrv4IGgoKCAgBEgSOWuccDA&sa=X&ved=0ahUKEwiRkcbK5t3lAhWIzlkKHbqADbcQ2A4ILSgB&biw=1920&bih=969#imgrc=xXy-MOhEjigcIM:

Han er en anakronisme, der er meget optaget af livet i Danmark for 75 år siden, og her mest af de frivillige på østfronten.Han havde tidligere Joachim Peiper, der var en tysk SS-fører i Waffen-SS under 2. verdenskrig og adjudant for Heinrich Himmler som profilbillede.

Det er ikke gennemsnits islamkritikere, der poster i tråden.

Islam er heller ikke en gennemsnits religion...

Søren Krarup sammenligner tørklædet med et hagekors, så det passer godt sammen.

Tror (mener) med sikkerhed, at nederste billede af ham med kasketten er Hauptsturmführe Michael Wittmann, dræbt 8. aug. 1944 nær Saint-Aignan-de-Cramesnil, Bretagne.  :Laie_5:

Hmmmmmm - jeg kan have taget fejl af Joachim Peiper og Michael Wittman - De ligner hinanden enormt - Jeg er ikke meget bekendt med J. Peipers gøren og lande men kender lidt mere til  Wittmanns

10
Historie / Sv: Mens der fejres
« Dato: November 10, 2019, 11:53:39 am »
30 årsdagen for murens fald. Det er fortvivlende. Hele vejen gives DDR skylden. Muren skyldes en fuldstændig stejl og kompromisløs holdning fra Vestmagternes og især den tyske Forbundsrepubliks side.

Sovjetunionen var ikke interesseret i muren og grænsehegnet, da den var afsindigt dyr. Og DDR ville hellere end gerne bruge ressourcerne på at gavne deres befolkning, frem for at bevogte grænsen. Og de ville hellere end gerne indgå en aftale med Vesttyskland for at undgå muren. Men det ville Vesttyskland ikke. Vesttyskland ville KUN opsluge DDR-staten.

Det er da noget det største gasudslip, jeg har læst. Det var på ordre af daværende DDR regering

Fra Wikipedia -:
Citér
Efter at det officielle tal for borgere der havde forladt DDR, i 1956 havde nået 1,72 millioner, afskaffede man den lov, der hidtil havde gjort udstedelse af rejsepas forholdsvis nem. Republikflugt blev hermed officielt kriminaliseret.

Indtil 1960 fortsatte udvandringen med at stige, da mange bønder stadig ville gøre meget for at undgå at blive tvunget ind i en LPG. Alene i september 1960 meldte de vesttyske myndigheder om 20.968 flygtninge fra den sovjetiske sektor (som Vesttyskland stadig omtalte DDR). Næsten 3 millioner forlod DDR fra dets grundlæggelse og frem til 1961. Da det ofte var de bedst uddannede, der forlod staten, blev det en alvorlig bremse på den økonomiske udvikling, som i forvejen havde det vanskeligt. Det var ikke uventet, at ledelsen i DDR ønskede at foretage sig noget for at stoppe udvandringen. 13. august 1961 vågnede Berlins borgere op til en by, der nu rent fysisk var blevet splittet op i et øst og et vest i form af Berlinmuren eller den antifascistiske beskyttelsesmur. Udvandring ville frem over være med livet som indsats.

Det var således Østtyskland, som selv byggede muren, for holde borgerne inde i Østtyskland - ikke (som du skriver "kompromisløs" holdning fra vestmagterne)_Jeg tror du skulle sætte dig lidt mere ind i den historie, inden du slynger al det vås ud.  :LaieA_009: :JC_spank:

11
Politik / Sv: "Det er ikke mit bord!"
« Dato: November 10, 2019, 11:18:51 am »
Har du det bedre nu hvor du kom af med al din galde,  :girl_smile:

Du glemte at nævne de somaliske pirater der hærgede for nogle år siden,  :girl_wink:

Nåeh - DerRudi har nok ikke "glemt" disse, men mere sprunget over dem - der er jo også pirater i andre dele af verden; sjovt nok lige på den anden side af Afrika, hvor Guineabugten er særdeles farligt at sejle i, især for mindre skibe med lavt friborde, som det også var tilfældet ud for Østafrika.  :triniti: :vinsent:

12
El_Nino:
Citér
Er du ikke i Thailand - for ellers må det sq da koste en bondegård med al den flyven frem og tilbage.

Sådan er jo 'den fagre nye verden', kære Nino.
Der sidder masser af den slags sociale tabere rundt om på internettet og fx tror de kan bilde voksne mennesker ind, at de skiftevis bor i Thailand og Sønderjylland i løbet af ugen. De er formentlig opvokset med en pc eller en mobil i hånden, og deres verden foregår på det fantastiske net, hvor man bare kan lyve i en uendelighed - også om sig selv.

Profilen Carlo er næppe ret gammel, måske går han i skole endnu. På nettet prøver han at udleve lidt af alt det han drømmer om i sin ensomhed ... palmer og thailandske teenagepiger i bikini. En drengs drømme, ikke sandt?
Hans barnlige vrøvl bør du ikke værdige mange blikke.


Citér
Profilen Carlo er næppe ret gammel, måske går han i skole endnu. På nettet prøver han at udleve lidt af alt det han drømmer om i sin ensomhed ... palmer og thailandske teenagepiger i bikini. En drengs drømme, ikke sandt?
Hans barnlige vrøvl bør du ikke værdige mange blikke.

Ok - men altid lidt underligt med den profil. :JC_ThankYou:

13
Samfund- & Kultur / Sv: Bwalya Sørensens had-kommentar til Vermund
« Dato: November 06, 2019, 01:52:32 pm »
Vi gider ikke dine store røde BT-bogstaver!

Hvad er der galt med RØD farve?  :excl: :dash1:

14
Samfund- & Kultur / Sv: Hvad mener du om det?
« Dato: Oktober 31, 2019, 10:28:13 am »
Regeringen bestemmer over embedsmændene - og kan beordre dem til, at de ikke skal tage statsborgerskabet fra en hjemvendt IS-kriger - fordi ministeren synes, det er synd for ham.

Det skal ministeren ikke kunne bestemme - det skal gå retfærdigt til.

Jeg medgiver at alle forbrydelser begået i Danmark skal forbi en dommer, imidlertid er Syrien uden for vores jurisdiktion, hvorfor vi ikke har mulighed for at eftervise eventuelle forbrydelser begået på Syrisk jord.

Konklusion:
Tiltalefrafald grundet sagens stilling.

Og det er lige præcist DET, som jeg og mine ligesindede ikke ønsker.

Derfor er administrativ indragelse af statsborgerskabet rigtigt godt...

Nu er der jo nogen, som tog ned for at bekæmpe Islamisk Stat sammen med amerikanerne - især kurdere.

Bør det også koste statsborgerskabet?

Er der tal på hvor mange, som rejste ned til kurderne, for at kæmpe mod ISIS; og nej, disse skal ikke (hvis der er nogle) fratages statsborgerskabet. Kun morderne i ISIS skal.  :kattemad_03:

15
Musik, film, TV og bøger / Sv: Bog: "I venstrefløjens øje"
« Dato: Oktober 30, 2019, 11:34:39 am »
Det er da synd for katte pjevs, men så bruger han vel en af de andre profiler.

Naeh, så slipper vi andre for, at skulle rulle forbi hans evindelig muslimsk pladder. :Laie_39: :Laie_38:

Sider: [1] 2 3 ... 166