Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - El_Nino

Sider: [1] 2 3 ... 156
1
Fri Debat / Sv: Nu kom hævnen
« Dato: I dag ved 11:55:05 am »
Mindst 156 er dræbt efter eksplosioner i kirker i Sri Lanka

https://www.berlingske.dk/internationalt/mindst-156-er-draebt-efter-eksplosioner-i-kirker-i-sri-lanka

Måske er det fordi, det sker så tit, at kristne myrdes af muslimer, så det er blevet en vane...men vi må se...

Nu må vi nok lige afvente undersøgelse af dette, for at fastslå hvem er de kriminelle. Mellemtiden, skal det være interessant at se om konvertit-frakken = NZs premier Jacinda Arden kommer nogen udtalelse, selvom dette ikke er sket i NZ, men hun formåede jo at få hele den vestlige verden til at hyle op. Jeg er IKKE for den slags terrorhandling, eller terrorhandling i det hele taget, men den hykleriske hylen op når det er muslimer som bliver ofre, men tavshed  når det er kristne som dræbes af muslimer, er jeg lodret imod. Jeg kom også i tanke om at LTTE (Tamilske tigre) MÅSKE kunne være genopstanden, selvom de var blevet nedkæmpet af Sri Lankas militær og opgav modstand d. 17. maj 2009, men har siden eksisteret som en underjordisk bevægelse i landet. Så jeg udelukker ikke helt det kunne være dem, som står bag angrebene på kirkerne og hotellerne :morpheus: :poke:

2
Samfund- & Kultur / Sv: Jihad-folks studier betalt af svenske skatteydere
« Dato: April 14, 2019, 01:45:29 pm »
Postet af: DerRudi
« Dato: I dag ved 01:30:51 pm »

    Indsæt citat -
Citér
Selvmordsstaten Sverige nøjes ikke med at lukke muslimske velfærdsjægere i hundredetusind-tal ind i svenskernes land, nej Det Centrale Studienævn i Sverige har også ydet økonomisk støtte til 71 personers studier (i islam) på Medinauniversitetet i Saudi-Arabien. En af de skolede blev endda et ret højtstående medlem af Islamisk Stat!

https://ditoverblik.dk/svensk-is-terrorist-fik-stoette-til-islamstudier-i-saudi-arabien/

Ja, det lyder som en rablende gal satire, men det er desværre rigtigt. En undersøgelse har desuden vist, at mindst 32 af de 71 tidligere studerende har været forbundet med ekstremisme (sympati for IS), og mindst fem rejste til Syrien og kæmpede for IS.

"Du gamle, du fria ..."  :no:
-

Tja det har jo længe rablet for dem "hinsidan". :help:


3
Fri Debat / Sv: Stolt familiefar vil SÅ gerne "hjem" til Danmark
« Dato: April 14, 2019, 01:37:39 pm »
Han og hans abe-familie skal sq ikke hertil, men kan rådne op i en kurdisk fangehul. Vi vil simpelthen IKKE have dette kryb :MG_229: :orc:

4
Samfund- & Kultur / Sv: Frisk Aalborg-gut jog arabersnuder på flugt
« Dato: April 08, 2019, 10:17:37 am »

Postet af: homofaber
« Dato: April 07, 2019, 07:05:30 pm »

    Indsæt citat
Citér
Sådan opfatter alle os andre DerRudi.http://www.pankypost.com/wp-content/uploads/2018/06/old-man-angry-pics-download-500x281.jpg

Åh, homofaber, du kan kun tale for dig selv. :skull: :morpheus:

5
Samfund- & Kultur / Sv: Som ræven og gæssene
« Dato: April 08, 2019, 10:10:50 am »
Postet af: Carlo
« Dato: I dag ved 03:35:59 am »

    Indsæt citat -><-
Citér
Vi har tidligere fået at vide at Abdol Hamids mand er dybt kriminel. Og så er hun ansat ved Fyns Politi.

Men ved Rungsted havn er et kriminelt bandemedlem blevet dræbt af en rivaliserende bande. Fred være med det. Intet kan interessere mindre.

Men sjovt bliver det, når vi får at vide, at den dræbtes far er ansat til at arbejde med kriminelle unge i Fredensborg Kommune.

https://fightthepowerwithfreespeech.blogspot.com/2019/04/20-arig-bandekriminel-drbt-i-rungsted.html?fbclid=IwAR1ERjvi1PdTOFYVerlJnbgTzi3KXPpahJW63yK66LbQVAiIUy-qC1WHf9Q&m=1

CARLO Jeg tror nu ikke Rungsted Havn har noget som helst med dette opgør ensidig kender disse ½-aber, men mere en sag for nordsjallands politi. Mere uhyggeligt er det, at den dræbtes far har arbejdet med unge - formodentligt vanskelige af typen. Det er sq en ommer til Fredensborg kommune. :aikido: :shablon_01:

6
Samfund- & Kultur / Sv: Det vender sig i én
« Dato: April 06, 2019, 10:58:50 am »
Postet af: Patrioten
« Dato: April 03, 2019, 11:17:49 pm »

    Indsæt citat
Citér
Citat fra: Tigermanden efter Marts 25, 2019, 05:59:02 pm

    Nej, der er ikke andre end dig, der væmmes. Jeg synes faktisk, det er en rigtig god måde at påvirke danske børn og unge i retning af Islam. Det er en fantastisk kultur, som danskerne nok skal komme til at lære meget mere om.


Citér
Vi er rigtig mange der væmmes kan jeg betro dig og vi bliver flere og flere i takt med muslimernes dårlige opførsel  :yes:
Ja, jeg får brækfornemmelse hele tiden, når jeg ser en af disse vraltende sorte sække- :dwarf:

7
Samfund- & Kultur / Sv: Ørestad Gymnasiums lærere
« Dato: April 03, 2019, 08:30:11 pm »
klap nu i med det åndsvage fædreland. Du lyder som en tosse. Der er ingen normale mennesker, der går op i det fædrelandspis.

Nej, du har jo oplyst du ikke har nogen fædrelandsforbindelse - hvor er du egentligt fra - Arabisk sandørken - eller en og anden vulkansk ø? :Laie_5: :morpheus:

8
Alt det andet / Sv: Velfærdsjægere efterlyses efter forsvindingsnummer
« Dato: April 03, 2019, 08:22:40 pm »
Vi gider ikke høre på mere muslimævl, Rudi.

Det er sq da ellers rimeligt aktuelt nyt - eller ikke  nyt - men bedrøvende gentagelse af de afrikanske halvabers opførsel; jeg tror ikke engang de alle er muslimer (muhamzsker), men lykkejægere. :yu: :yess:

9
Han hører ikke hjemme i et politikorps - Yt-av-Røret med ham.

10
Samfund- & Kultur / Sv: Det vender sig i én
« Dato: April 02, 2019, 07:52:24 pm »
Imam Ali Moskéen, I ved nok, den på Vibevej i København ...
Hvad nu? Joh, moskéen samarbejder med flere danske uddannelsesinstitutioner, og på "Den lille kulturnat" i København den 15. marts - specielt henvendt til børn - var der i følge programmet "fede aktiviteter" at deltage i. I Imam Ali Moskéen - for eksempel:

- Bliv hijabprinsesse og få taget et foto.
- Lyt og recitér små vers fra Den hellige Koran.
- Bed med os i hovedsalen.
- Mød en imam og prøv talerstolen.


Læs mere om dette vamle forsøg på at indfange de små i verdens mest afskyelige, blodbesudlede ideologi under dække af, at de bliver prinsesser ....

https://snaphanen.dk/2019/03/25/boernelokkerne-paa-vibevej/#mere-193528

Er der andre end mig, der væmmes?

Ja,  det er hjernevask  :bad: :bad:

Og vi skal ikke støtte hjernevask økonomisk !

Men det er jo det vi gør, og de får støtte fra udlandet, det skal også forbydes !

Politisk flertal vil stoppe udenlandsk støtte til friskoler

https://www.berlingske.dk/danmark/politisk-flertal-vil-stoppe-udenlandsk-stoette-til-friskoler

Mon det så er stoppet...  :bb:

Med Islam er det altså noget andet. VI kan ikke bruge vores traditionelle kulturelle racisme til at holde andre nede, bare fordi de ser anderledes ud end vi andre. Åbn da lidt op mod alt det nye og spændende! Det er sådan, vi vokser som mennesker!  :big_grin:

----------og du er og forbliver en stor klaphat med grisetryne.  :girl_witch: :getlost: :devil:

11
Samfund- & Kultur / Sv: Generaliseringer i en nøddeskal,
« Dato: Marts 26, 2019, 10:31:05 am »
Aha! - en pige er altså ikke en `skarp kniv i skuffen´ hvis hun forelsker sig i en `anden etnisk end Dansk? der kan man bare se,  :girl_sad:

Nej genuine Troll, du kan jo bare se på de tidligere danske pige, som er blevet gift med en muslim - ligner de øvrige muhamzske sorte sække med kulørt snøvs - jeg vil i hvert fald ikke kalde disse koner for den skarpeste kniv i skuffen:connie_skilletgirl: :bomb:

12
Samfund- & Kultur / Sv: Er det det som i Ønsker? Hvad?
« Dato: Marts 24, 2019, 03:56:04 pm »

Postet af: Warlock
« Dato: Marts 15, 2019, 11:51:28 am »

    Indsæt citat
Citér
Er det det som i ønsker? At muslimske borgere skal fjernes med alle midler?
At folk skal være bange for deres dansk-fødte muslimske naboer, og se enhver muslim som en fjende der indtager landet og skal bekæmpes?

https://www.dr.dk/nyheder/udland/terrorangreb-mod-moskeer-i-new-zealand-mindst-49-draebte

Hvis det ikke er hvad du mener, hvorfor skriver du det så?

Tænk dig nu om inden du kalder en stor del uskyldige folk for kriminelle indvaderende fjender.Ps. Jeg siger selvfølgelig ikke at i bifalder vold og bord, men måden i er med til at fremstille et Fjendebillede af at der ikke er uskyldige civile Muslimer er iblandt årsagerne til at nogen finder på den slags.

Tja, hvis de ikke kan indordne sig under danske love, men i tide og utide forlanger dit og dat - vil have - vil ikke have - så, ja Yt-av-røret med disse. Erkender, at der sikkert er en del muslimer som arbejder og betaler skat, men der er åbenbart et stort mindretal som, snylter på samfundet. :hmm: :connie_skilletgirl:

13
Samfund- & Kultur / Sv: .... og de opstiller selv på partilisterne
« Dato: Marts 24, 2019, 03:45:15 pm »
Skulle sq også fordømmes og forbydes her i DK.

14
Fri Debat / Sv: Jacinda Ardern er muslim
« Dato: Marts 21, 2019, 11:46:53 am »
Mon hun også betaler begravelserne og støtter de efterladte økonomisk når det er hvide der er blevet dræbt af muslimske terrorister?
Det burde vel være Brenton Tarrant der skulle betale erstatning til de efterladte og ikke skatteyderne, og udgifter til begravelse kommer vi vel alle til at skulle betale før eller siden alligevel.


Citér
Mon hun også betaler begravelserne og støtter de efterladte økonomisk når det er hvide der er blevet dræbt af muslimske terrorister?

Det tror jeg ikke hun kunne tænke sig; der har i øvrigt været al for meget skvalder fra hendes side om dette - uhyrlige angreb, som det er, men hvad så med alle de tilsvarende uhyrlige MUHAMZSKE angreb i EU, som er oppe på flere hundrede dræbte. Mon hun sørger på samme måde over disse?? - Næppe!  :angry: :ph34r:

15
Fra medierne / Sv: Rovmorderen fra Østerbro er af afrikansk afstamning
« Dato: Marts 21, 2019, 11:38:37 am »
Hvad med `solvang´ i californien i guds eget land US blær? de er ikk meget bedre, de hænger osse ved det Danske med danske gadenavne og wienerbrød hos den Danske bager,  :girl_smile:

Men skader ikke nogen - forlanger ikke særlige steder, som kun er for efterkommerne, men har blandet sig med lokale amerikanere - har blot holdt ved bagekunsten, og så fået lov til at beholde nogle danske gadenavne, som de iøvrigt er ved at have svært ved at udtale.  :LaieA_056: :LaieA_057:

Sider: [1] 2 3 ... 156