Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Phil

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 258
31
Fri Debat / Sv: Volden stiger!
« Dato: Marts 13, 2019, 01:23:47 pm »
Ganske vist fra Sverige i 2016, men ingen grund til at tro andet end at den stadigt er aktuel.

"Dödligt våld har minskat med en tredjedel sedan 90-talet"

Og

"Dödligt våld minskar både i Sverige och i västvärlden i stort."

Nogenlunde samme tendens i Danmark vil jeg tro.

https://sverigesradio.se/sida/avsnitt/816775?programid=5021&fbclid=IwAR0vxTUo7WLBa0b5zzZYi9ApwyeowGWSZvPMo9jHKKaKfHon35CKROCv9UM

Kan meget vel være sandt, men det forklarer ikke stigningen i simpel vold i Danmark de sidste tre år. Det er godt at den alvorlige vold har været stabil samtidig, naturligvis, men synes stadig den her stigning er foruroligende i sig selv. Jeg håber det har at gøre med en ændring af anmeldelsesprocedurer, men jeg har ikke set nogen forklaringer endnu.

Som sagt betyder det ikke at jeg er klar til at godtage enhver ad hoc forklaring som folk kommer med.


Svenske vælgere er utrygge: Voldtægter og drab stiger og stiger
På syv år er antallet af skuddrab steget med 120 procent. Svenskerne vil vide, om forråelse skyldes indvandring.
https://www.dr.dk/nyheder/udland/valgisverige/svenske-vaelgere-er-utrygge-voldtaegter-og-drab-stiger-og-stiger

Trist rekord i Sverige: Antallet af skuddræbte stiger til det højeste nogensinde
I løbet af 2018 er 44 mennesker blevet dræbt med skydevåben. Det er langt over en fordobling på syv år.
https://www.dr.dk/nyheder/udland/trist-rekord-i-sverige-antallet-af-skuddraebte-stiger-til-det-hoejeste-nogensinde

Efter 40 skuddrab i 2017: Svensk politi indfører våbenamnesti
https://www.fyens.dk/udland/Efter-40-skuddrab-i-2017-Svensk-politi-indfoerer-vaabenamnesti/artikel/3223064

Antallet af drab er det højeste i 14 år
https://www.bt.dk/krimi/klar-laest-antallet-af-drab-det-hoejeste-i-14-aar-det-kan-vi-ikke-aendre-paa


32
Samfund- & Kultur / Sv: Nu må det være nok! (II)
« Dato: Marts 13, 2019, 01:06:37 pm »

Jeg synes der er for mange der er for brede over bagen. Især DF'ere.

Det er nok rigtigt, - og her kan man tydeligt se hvem der stemmer DF og hvem ikke !

Hvis alle de bredrøvede danskere stemte DF ville det være landets største parti.
33

Hetzen mod indfvandrere bevirker, at deres børn bliver mobbet i skolerne, og der sker også ofte hærværk mod deres biler og hjem. - og sygler.

Syglerne,...- du glemte syglerne.

34

Som jeg tidligere skrev til DerRudi: "Det kan du være sikker på myndighederne ikke gør. Deres sager bliver kulegravet og de bliver fulgt tæt efterfølgende. Findes der noget strafbart, bliver de forfulgt efter loven."Hvordan vil du "kulegrave" i hvad tosserne har foretaget sig i IS ? - tror du der IS førte journaler og kartoteker over deres drab ?

Der er fundet masser af massegrave efter IS, men hvordan vil du overhovedet bevise hvem der har gjort hvad ?

Du kan være rolig for det vil hedde sig at de alle kun havde varetaget "humanitære" opgaver og bestemt aldrig skudt eller halshugget nogen, - det vil heller ikke være dem der spærrede unge piger inde i bure og brændte dem levende, - det har naturligvis været "de andre" der gjorde det alt sammen, - den historie kender vi, og vi ved også danskerne hopper på den.

Det er alt for naivt at tro de kan "afradikaliseres" - tror du også på du selv kunne "afkommuniseres" - og hvordan skulle det så gøres ?

Jyllands posten har en ganske god video der viser det og skriver :

I den overfyldte flygtningelejr Al Hol i det nordøstlige Syrien er der opstået problemer, rapporterer Reuters.

For lejren er i forvejen beboet af syrere og irakere, der er fordrevne som følge af krigen i Syrien, men for tiden strømmer det til med nye beboere i form af udenlandske kvinder, der støtter og har boet under IS' styre.

Udlændingene har ifølge Reuters i flere tilfælde forsøgt at overfalde andre folk i lejren, som de anser for »vantro,« og de prøver også at påtvinge andre deres stærkt konservative islamistiske levevis.

Udlændingene er blevet tvunget til lejrene, efterhånden som IS har mistet territorie i Syrien. Især i den seneste tid, hvor IS' sidste enklave ved Baghouz er tæt ved at være ryddet, er flere tusinde IS-støtter havnet i flygtningelejre.

https://jyllands-posten.dk/international/mideast/ECE11240888/udenlandske-iskvinder-overfalder-og-belaerer-vantro-i-flygtningelejre-i-syrien/

Grotesk naivitet: IS-terrorist vendte hjem og blev hospitalsbehandlet for sine sår – så drog han ned for at myrde videre

https://www.expressen.se/gt/is-terroristen-fick-vard-i-sverige-reste-sedan-tillbaka-till-syrien/

oversat til dansk:

https://denkorteavis.dk/2019/grotesk-naivitet-is-terrorist-vendte-hjem-og-blev-hospitalsbehandlet-for-sine-saar-saa-drog-han-ned-for-at-myrde-videre/35
Hvor i alv er jeg ond og led her? det er da Rudi der er ond, han sparker til folk der ligger ned i dette tifælde hjemvendte syrien krigere der sikkert har fået straf nok  pga alt det grusomme de har været igennem,  :girl_sad:

Tænk dig om, vores soldater har været i krig med syrien tøsedrengene og jeg kunne da lige høre dig, hvis det var din søn, der kom død hjem til Danmark.


Først skaber tosserne et kalifat hvor de myrder tilfældigt løs blandt indbyggerne og omdanner hele landet til een stor koncentrationslejr.

Nu vil nogle der oven i købet kalder sig danskere så tage morderne fra koncentrationslejren tilbage, - lade alt være glemt og gøre dem til pædagoger og buschauffører i naive Danmark ? - det skal nok gå godt.

Det må være den samme slags tosser fra venstrefløjen som dannede dansk-cambodiansk venskabsforening med pol-pot da han hærgede og myrdede halvdelen af befolkningen i Cambodia.36
genuine Troll:
Citér
Rudi, hvorfor får du dig ikke bare en hobby som alle andre normale mennesker, behøver det virkelig at være noget med muslimer hele tiden? 

Svar:
Hvorfor i alverden tror du ikke, at jeg har en hobby? Det er jo ikke mig, der hænger 24/7 på debatsiden, det kunne du have sagt til dit idol fra Grønland, mens han var her.

At der "er noget med muslimer hele tiden", er et resultat af en selvmorderisk udlændingepolitik siden 1983. Det kan du dårligt bebrejde mig.
 Du burde derimod - som kvinde endda i dobbelt forstand - rette bebrejdelsen mod arabersnuderne og deres opførsel overfor danske kvinder.

God 8. marts !  :JC_doubledown:


De 33 eller 36  milliarder indvandringen/invasionen siges at koste, er kun de direkte udgifter, hvis vi dertil lægger udgifterne til politi, fængsler, hospitalsbehandling af deres ofre, udgifterne for deres hærværk, udgifterne for renovering eller nedrivning af boligblokke fordi de bliver til ghettoer m.v. fortsæt selv listen - ryger de virkelige udgifter for indvandringen op over 100 milliarder om året.

Der kunne fås en hel del velfærd for de penge, - i stedet skrottes velfærden og pensionsalderen sættes op til omkring 74 år, - så danskerne kan få lov at slave endnu mere og blive endnu mere til grin for at holde det cirkus kørende.

Vores udgifter til ikke-vestlig indvandring er reelt langt højere end påstået – det forsøger Finansministeriet at skjule
https://denkorteavis.dk/2017/udgifterne-til-ikke-vestlig-indvandring-er-78-milliarder-om-aret-det-forsoger-finansministeriet-at-skjule/

Udgifterne til ikke-vestlige er på 84 milliarder: Er steget med seks milliarder på ét år
https://ksdha.wordpress.com/2018/02/22/udgifterne-til-ikke-vestlige-er-paa-84-milliarder-er-steget-med-seks-milliarder-paa-et-aar-2/

Muslimsk indvandring koster dyrt og er en trussel mod vores tillid, tryghed og solidaritet
https://vafo.dk/Laeserbrev/Muslimsk-indvandring-koster-dyrt-og-er-en-trussel-mod-vores-tillid-tryghed-og-solidaritet/artikel/540807

Lars Hedegaard: Indvandrere koster 100 mia. om året
https://www.bt.dk/politik/lars-hedegaard-indvandrere-koster-100-mia.-om-aaret37
Her er et masseslagsmål mere. Mon det ikke er i USA. Der bliver anvendt hvide havestole, så jeg tror Anti-rød har deltaget.

https://youtu.be/Q-j8fRfGOe0

Tror du ikke bare det er et muslimsk bryllup ?38

Jeg synes f eks ikke jeg skal være påtvunget at financiere veje over mine skatter, når jeg bare har brug for en syggelsti?

Du skrev du havde været buschauffør - ville du så køre bussen rundt på syggelstierne ?


39
Her udstilles venligboernes/venstrefløjens hykleri for fuld udblæsning.

Hvor ved du fra at de adspurgte er venligboere/venstreorienterede? For mig lyder det lige så vel borgerligt.

Citér
De vil så gerne spille hellige og gode, - men på andres bekostning og for andres regning.

Fordi de mener at det er en fælles opgave at tage imod flygtninge. Sådan er det med alt. Undervisningssektoren. Sundhedsvæsenet. Justitsvæsenet.

Og forsvaret. Tænk hvis vi benyttede Phils tankegang på forsvaret. Så skulle det være op til den enkelte ulønnet at yde til forsvaret og anskaffe sig sit eget skyts til Sveriges forsvar.

Og et par stykker skulle flikke et JAS-fly sammen i garagen.


Du glemte helt at forholde dig til spørgsmålet om demokrati og frihed under filmen.

Det gik udmærket for demokratierne med at bekæmpe de forrige der ville afskaffe demokrati og frihed, - og det var vist heller ikke med hjemmeflikkede fly de forsvarede og døde for det demokrati, ytringsfrihed, frihed til uddannelse og til at rejse og de andre vestlige værdier vi har i dag. Det er så vidt jeg ved også til forsvar af netop disse værdier vi over hovedet har et forsvar ?

Værdier som bl.a. kommunisme, nazisme og islamisme har det svært med og altid prøver at afskaffe alle steder de får magt til det.

Det er absolut ikke en "fælles" opgave at tage mod, hjælpe eller tvinge andre til at danne "fællesskab" med nogen som helst der vil afskaffe demokrati og frihed, - flygtninge eller ej, - Tværtimod.40
Så er det heller ikke værre. Det samme skete for 50 år siden ude på landet dengang, der var bal på kroen. Så kom karlene fra gåren og så blev der også delt ud med næverne. Dengang var folk ikke så sarte og ømskindede.

Nu er det ikke en kro og masser af øl og snaps, men et supermarked, men du elsker vel multikulturen, så din reaktion er forventelig.

Her udstilles venligboernes/venstrefløjens hykleri for fuld udblæsning.

De vil så gerne spille hellige og gode, - men på andres bekostning og for andres regning.

De vil alle tage mod indvandrere, - indtil Ali dukker op

Samnytt TV - Vem vill egentligen ta emot en invandrare? [eng subs!]Vi ville selvfølgelig have udspurgt Ali lidt om hans syn på demokrati, menneskerettigheder, ytringsfrihed, ligestilling m.v. og om han gik ind for demokrati eller sharia, og om han sammen med os vil være med til at forsvare og udbrede oplysningstidens værdier eller det modsatte - men det er der sjovt nok ingen af dem der gør.

DET og intet andet ville være afgørende for om vi ville tage mod og hjælpe Ali eller ej.41
Almen / Sv: Verdens fattigdom FALDER.
« Dato: Marts 02, 2019, 10:11:54 am »
Fint med de små motorcykler.Som sædvanligt når der kapitalisme, er der nogen der pløjer og harver og sår, mens nogle andre høster. Således også lande hvor fattigdommen er hævet. Der er virkeligt en overklasse der høster enorme formuer. Verdens rigeste mænd findes i netop de lande der har hævet fattigdommen. Thailand feks, som har haft 50 års stabil vækst.

Og ikke noget med sociale protester. Så går det en særdeles ilde. I Thailand 40 års fængsel for majestætsfornærmelse, fik en politiker der havde social retfærdighed på programmet. I Filippinerne er det bare at beskylde dem for narkohandel. Så er det frit for politiet at skyde en. I andre lande er der dødspatruljer der henter en om natten og lader ind finde nakkeskudt i en vejgrøft. Eller bare simple tæsk.

Tja, en hel del af det du skriver er rigtigt nok, men der er nu godt nok noget du har fået galt i halsen hvis du tror du bare kan beskylde nogen for narkohandel og så går politiet ud og skyder dem for dig, - på Philippinerne er det dig der vil ende i fængsel hvis du prøver på det.

Du skal have hele gaden og barangayen med med i din anklage, folk der bor dør om dør med manden og har kendt ham i årevis, - og kan de ikke bekræfte hvad du siger, kan du roligt regne med det bliver dig der ryger i spjældet.

Man skal kende barangay systemet for at forstå det. Barangayen er frivillige og det er de lokale i hver eneste gade der selv vælger deres barangay, - blandt de lokale i gaden, - og er du ikke tilfreds med dem kan du vælge nogle andre fra gaden næste gang.  Barangayen har delvis politimyndighed men er også dem der ved hvem der trænger til social hjælp og tager sig også af det hvis nogen bliver syge eller har brug for anden hjælp. Det er vores naboer, vi ser dem hver dag på gaden, de kender dig og dine børn, hilser på dem og hjælper dem i skole om nødvendigt, - Barangayen har også en stor social funktion som tydeligvis fungerer bedre end i DK, fordi de ved hvem der trænger til hjælp og hvem der er platugler.

Et barangay district er ikke ret stort, ofte kun tre-fire gader, der er mange hundrede barangay districter i en by som Manila.

I modsætning til det danske system, hvor dem der skal yde hjælpen ikke kender, ikke omgås og intet ved om dem de skal hjælpe fordi de bor i hver sin ende af byen, - med det resultat at platuglerne får i hoved og røv og dem der trænger intet får.

Men hvis hele gaden narkohandleren bor i samt deres barangay ved manden har handlet med narko i årevis, - henvender de sig alle til manden og beder ham om at stoppe, - og det bliver filmet når de gør det, nogle af filmene bliver endda lagt på youtube hvor du selv kan se dem - og det gør de ofte mere end een gang. Hvis manden så - efter et par opfordringer ikke stopper, - tja, så har politiet fået besked på at stoppe ham og det gør de så.

Det vil også være barangayen der griber ind hvis politiet tror de kan gøre det du tror.

Her er et eksempel på nogle politifolk der endte med at få hver 40 år i spjældet fordi de nok troede det samme som dig.

3 Philippine Police Officers Are Convicted in a Drug War KillingFrom left, Arnel Oares, Jerwin Cruz and Jeremias Pereda, seen during a hearing in Manila last year, were each sentenced to up to 40 years in prison in the killing of Kian Loyd delos Santos, 17.

“The use of unnecessary force or wanton violence is not justified when the fulfillment of their duty as law enforcers can be effected otherwise,” the judge in the case, Rodolfo Azucena Jr., said in his ruling on Thursday. He said a “shoot first and think later attitude” could never be justified.42
Fri Debat / Sv: Pernille Vermund anmeldt for 'racisme'
« Dato: Marts 01, 2019, 01:07:07 pm »
Racisme er i en mere bred betydning nært beslægtet med handlinger som diskrimination, undertrykkelse, fremmedhad osv. Herunder stemples former for diskrimination eller forskelsbehandling ud fra kultur, religiøs, sproglig, etnisk, politisk orientering og national herkomst som racisme.

Vi er vidst ude i "Hitler var ikke Racist, da Jøder ikke er en Race"Næ, når vi er ude i at muslimerne også dræber jøder, blot fordi de er jøder, og nazisterne ligesom muslimerne vil afskaffe demokrati ytringsfrihed, ligestilling m.v. er Hitler naturligvis ikke racist hvis muslimerne ikke er det,
 - og hvis Hitler var racist er muslimerne dermed også racister, - og oven i købet de værste af slagsen.

Man skal vist være temmelig hjernevasket for ikke at kunne indse at muslimernes gentagne overfald og røverier, 10 mod en på hvide drenge, og deres masse-voldtægter af hvide piger helt ned til 10 års alderen er rendyrket racisme, - hvorfor fortie det ?

En anden god sammenligning er at nazisterne, især inden krigen startede, også havde en masse medløbere og sympatisører (venligboere) i Danmark der ikke anede hvad det i virkeligheden drejede sig om.

"Racist" er et ord venstrefløjen bruger meget, - ordet betyder "Vi er løbet tør for argumenter", ikke andet - så ved i det.43
Fri Debat / Sv: Pernille Vermund anmeldt for 'racisme'
« Dato: Marts 01, 2019, 09:25:01 am »
Nye Borgerliges formand Pernille Vermund er blevet anmeldt for 'racisme'.
Det sker med baggrund i, at Vermund har kaldt de betonklodser, som islam-terror i Europa har medført opstilling af, for 'koranklodser.' Som de fleste af os vel snart gør - ellers må vi til det nu.  :smile1:
For - må vi lige være her?

https://bt.dk/politik/vermund-anmeldt-for-racisme-de-hedder-koranklodser

Anmelderen er sikkert en Zenia Stampe-type, som insisterer på, at muslimer er 'en race' ....
Den slags mennesker skulle måske rive et par minutter ud af kalenderen til at studere nogle få billeder af islamtroende mennesker fra fx Malaysia, Somalia, Irak og EL-politikeren Anna Rytter. 'Én race'? Ha ha ha.

Vermund om koranklodserne:
- De står der for at beskytte os mod mennesker, der med koranen som moralsk rettesnor dræber andre mennesker, der begår den form for terror med biler mod fodgængere i de europæiske lande, vi har oplevet i de senere år, retfærdiggør deres handlinger gennem islam. Det er et simpelt faktum.

Netop.

Politiet har i skrivende stund ikke taget stilling til, om der bliver rejst sigtelse mod Pernille Vermund.
Jeg vil ikke tøve med at ønske hende tillykke; de allerfleste af dem, jeg kan huske er blevet anmeldt i hht. 'racismeparagraffen' (§266b) de seneste 25 år, har været guttermænd- og kvinder.

Så skal sagen nok også behandles af koran-politiet, og dømmes af de sædvanlige koran-dommere i Danmark.


44
Samfund- & Kultur / Sv: Markedet virker satme....
« Dato: Februar 26, 2019, 09:56:30 pm »

Det er synd du er buschauffør, for jeg er da helt sikker på du sagtens kunne køre bus i Bangkok - havde du nu bare været elektriker i stedet havde dine chancer i thailand måske været større.45
Samfund- & Kultur / Sv: Markedet virker satme....
« Dato: Februar 26, 2019, 09:30:10 pm »
Vi ved jo at udbud og efterspørgsel bestemmer prisen. Det oplevede jeg i sin ultimative konsekvens her i Thailand.

Jeg var ude og køre med bus af den slags hvor der en række sæder på ladet af en lille lastbil.Bussen var fuld da vi kom til et stoppested, hvor der var en del ventende mennesker. Men så kom chaufføren ud af bussen og gik om bagved og råbte en masse på thai. Min ledsager, jeg og en del andre forlod bussen. Andre stod på.

Jeg fattede ikke en brik. Men min ledsager forklarede mig, at det var fordi der var stor efterspørgsel havde chaufføren fordoblet prisen. Det var op til en selv om man ville foretrække at betale, eller gå.

Altså Full Blown anvendt markedsmekanisme.

Vi tog en Uber-bil til at køre os videre. Det var billigere end at betale ham.


Hvorfor tog i ikke bare den næste lige som de andre ?

Den slags små "busser" findes også på Philippinerne, de kaldes "jeepneys" og ser lidt anderledes ud.

De har den fordel at de kører i alle retninger og ca. hvert 5 minut, så der er aldrig noget med at vente i timevis på den næste, - de kommer i en lind strøm.

På Philippinerne ville det chaufføren gjorde heller ikke være lovligt, idet taksterne er fastsat af regeringen og skal være opslået i samtlige jeepneys. ligesom den rute den kører skal stå malet på siden af jeepneyen. Prisen er normalt 10 peso, og så er det ligemeget hvor langt du kører, - der er heller ingen faste holdepladser, hvis man vil med rækker man armen ud og når man vil af banker man bare i loftet. Biletter findes heller ikke.

Til gengæld har taxierne mere frit spil, de kan indstille uret som de vil, men starttakst og kilometerpris skal stå malet på siden af bilen, og så er det op til folk selv at se sig for inden de stiger ind, - også selv om det ofte står med meeeget små bogstaver og tal.Men de er nu hyggelige, og man kommer hinanden ved og møder nye mennesker på en hel anden måde end i en dansk bus.-Nogle af dem er helt vildt flotte.


Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 258