Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - PU

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 192
31
Samfund- & Kultur / Sv: Skal vores studenter have specialbeskyttelse?
« Dato: Juli 01, 2019, 11:33:34 pm »
Og hvor sandsynligt er det at flaskekasterne hedder Jens og Peter? Ønsketænkning kære perkerelsker!

32
Samfund- & Kultur / Sv: Skal vores studenter have specialbeskyttelse?
« Dato: Juli 01, 2019, 10:49:18 pm »
Mette Thiesen har et stort netværk, og hun kan naturligvis ikke udlevere sin politikilde, det vil være den sikre fyreseddel. Men hvad forlanger du egentligt af klokkeklare indicier kære Anklager? Helt dum, som homofaber er du ikke. 

33
Samfund- & Kultur / Sv: Skal vores studenter have specialbeskyttelse?
« Dato: Juli 01, 2019, 10:03:04 pm »
Politiets ledelse er landsforrædere, som bevidst lyver! Føj for den lede.   :JC_doubledown:

For 10 år siden var du en seriøs og dygtig debattør. Hvad gik der galt?
Vagtchefen har vildledt BT, det kan selv et barn konkludere... Du må da leve i en boble, hvis du tror noget andet.  :smile1:

36
Samfund- & Kultur / Sv: Skal vores studenter have specialbeskyttelse?
« Dato: Juli 01, 2019, 01:52:24 pm »
Politiets ledelse er landsforrædere, som bevidst lyver! Føj for den lede.   :JC_doubledown:

37
Fri Debat / Sv: Snart længe siden.
« Dato: Juni 29, 2019, 01:35:04 pm »
Efterretningstjenesterne har sikkert mere styr på det må man håbe. Terroristerne vidste at de ikke skulle slå til, lige før EU- og Folketingsvalg, da det ville skade islam. :)

38
Religion-& Filosofi / Sv: Ejendomsret til jord.
« Dato: Juni 29, 2019, 01:28:02 pm »
Hvordan kan nogen sætte sig på ejendomsretten til jord? Det er en naturressource. For mig forekommer det uretfærdigt at nogen kan tilegne sig den. Engang i fortiden, hvor der ikke var mennesker, lå jorden uden ejer. Men med den historiske udvikling, og samfundenes klassedeling, har nogen tilegnet sig ejendomsretten til jorden. Ikke tildelt af de højere magter, men i kraft af deres egne magtpositioner.

Den amerikanske økonom Henry George påpegede at de sociale og økonomiske fremskridt der bliver gjort i en kapitalistisk markedsøkonomi, opsluges af jordejere.

https://da.wikipedia.org/wiki/Henry_George

Fordi værdiskabelsen i samfundene finder kun sted i produktionen. Værdiskabelsen i besiddelse af jord er derfor overførsel af værdi fra produktionen til spekulationen. Vi så det udfoldet for vore øjne da ballonen eksploderede i forbindelse med den seneste finanskrise.

I Danmark har vi haft partiet Retsforbundet der gik ind for ideen og som var stærkt repræsenteret i Folketinget op til 70'erne. I 1962 var de i en position så de kunne sætte et forslag om fuld grundskyld til folkeafstemning. Dvs at værdistigninger på fast ejendom skulle beskattes med 100%. Forslaget faldt selvfølgelig med et brag. Og der blev virkeligt igangsat en gyserkampagne fra de borgerliges side. Plakaten med den sorte hånd der tager den lille mands hus.

Nu ved jeg at ideerne ikke er gennemførlige politisk. Men leg alligevel lidt med tanken om at værdistigninger på ejendom beskattes 100 %. Hvilke fordele det ville indebære for en retfæridg fordeling.

Jeg er bekendt med hjemmesiden Grundskyld.dk og det virker meget intelligent, men jeg er ikke økonom, så det er kun en mavefornemmelse, som siger mig det er den rette vej, men det kan ikke bruges som argument. :) At Antirød tror det er noget socialistisk halløj, er lidt sjovt  :ROFL: 

39
Fri Debat / Sv: Man kan roligt deltage i Mosbjerg Folkefest
« Dato: Juni 26, 2019, 12:00:40 pm »
Jeg havde det helt fint med antallet af folk til Mosbjerg. Om der var 350+ som der står ngole steder på nettet skal jeg ikke kunne sige. Jeg havde ikke tid at hilse på alle folk, men alle jeg mødte var dejlige imødekommende folk. Ingen Brian-typer overhovedet.

Nu er alle talerne kommet online på jewtube, find dem via http://snaphanen.dk/2019/06/25/gavin-boby-og-alle-taler-paa-mosbjerg/

Beklager jeg ikke har tid til at lege med jer. Men må I have en dejlig sommer, og må de af jer der er væmligboerne blive klogere. ;)

40
Politik / Sv: Falkeøje havde ret
« Dato: Juni 10, 2019, 06:20:17 pm »
Citér
Det liberale demokrati har vist at det er en katastrofe.

"Flertallet er ikke enige med mig. Det er katastrofalt, og flertallet skal derfor kues med vold og magt"

Nej tak. Nyd den frihed det liberale demokrati giver dig, for den styreform du åbenbart ønsker har per definition ikke samme frihed.

Jeg ved ikke hvad du kan bruge friheden til, hvis alt ser sort ud.  :yes:

41
Politik / Falkeøje havde ret
« Dato: Juni 08, 2019, 08:45:19 pm »
Valgsvindel og medier der manipulerer virkeligheden. Det liberale demokrati har vist at det er en katastrofe.

Lær at skyde, jagttegn, skydeklub, hjemmeværn. Og hold dig i form. Og lad os få en folkelig opstand overalt i Vesten.

Falkeøje havde ret!  :yes:

42
Politik / Sv: Hvis eleverne bestemte: Stram Kurs 4. størst
« Dato: Maj 27, 2019, 11:20:10 pm »
En rigtig dejlig nyhed.

Citér
Flest personlige stemmer fik Rasmus Paludan af de knap 200 elever på Korsør Produktionshøjskole. Han fik en mere end Stén Knuth (V)

Resultatet af et prøvevalg afviklet blandt de 186 stemmeberettigede elever på Korsør Produtionshøjskole gør Stram Kurs til det fjerde største parti med 8,8 procent af stemmerne. Flest stemmer får Socialdemokratiet (25,8 pct.). Herefter følger Venstre (13,7 pct.) og SF (9,7 pct.).

11 elever sætter dereskryds ved Rasmus Paludan fra Stram Kurs, der dermed er på de personlige stemmers førsteplads. Stén Knuth (V) er nummer to med ti personlige stemmer, mens Tom Block (S) indtager tredjepladsen med fem stemmer.
Umgdommen har mere føling med perkerplagen, lyt til dem.https://sn.dk/Slagelse/Hvis-eleverne-bestemte-Stram-Kurs-4-stoerst/artikel/842885
Rart at se at Stram Kurs er så populær blandt unge.

43
Det er synd for muzzierne de ikke får tændlægehjælp. Men heldigvis har imanen stor ekspertise :yes:


44
Kære Anklager bevis at der ikke er nogen som helst perker, som får gavn af ordningen. Indtil da så spreder jeg nyheden, så meget jeg kan. :D

45
Fri Debat / Nye danskere - En by større end Esbjerg...
« Dato: Maj 20, 2019, 09:59:42 pm »
Danmarks 5. største by Esbjerg har pt. 72 tusind indbyggere
https://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mortenjensen/ECE11391687/83310-flere-ikkevestlige-fra-2015-og-til-2019-hvorfor-mon-lars-loekke-snart-er-fortid/

"83.310 flere ikkevestlige fra 2015 og til 2019 – hvorfor mon Lars Løkke snart er fortid?
Lars Løkkes utilgivelige svigt i de sidste fire år vil komme til at stå som en skamplet i Danmarks historie."

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 192