Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - PU

Sider: 1 ... 187 188 [189] 190 191 192
2821
Almen / Sv: Disney film om julemandens værksted - Gætteleg
« Dato: December 16, 2012, 09:18:16 pm »
Disney er ikke længere ejet af Disney,  nej det er ejet af en rig jøde.

Om det er grunden til censur kan man kun gisne om.


Disney Norden har med svensk TV’s velsignelse besluttet at skære nogle scener ud af den traditionelle julefilm.

Man anser tilsyneladende disse scener for at være skadelige, fordi de spiller på stereotyper om sorte, jøder og blondiner.

http://denkorteavis.dk/2012/disney-og-svensk-tv-censurerer-anders-ands-juleshow/

2822
Almen / Disney film om julemandens værksted - Gætteleg
« Dato: December 15, 2012, 04:19:18 pm »
Se denne herlige film, og gæt på hvorfor den ikke må vises for svenske børn.


2823
Jeg håber I andre deler min forargelse over at vore skatteyderpenge bruges til ingen verdens nytte, når et nakkeskud koster omtrent 10 kroner.

http://www.uriasposten.net/archives/42953

2824
Samfund- & Kultur / Sv: Muslimer stemte imod juletræ
« Dato: November 26, 2012, 01:36:10 pm »
En sjov lille film, som jeg ikke håber nogen finder stødende. :-)


2825
Samfund- & Kultur / Sv: En mindedag
« Dato: November 25, 2012, 10:22:33 am »
Russere, nej. Toppen af partiet og mange vigtige kommisærere var jøder. Kommunismen var opfundet af den jøden Karl Marx. Jødisk had til hvide kunne nemt omsættes til kommunistisk massemord. Lenin var gift med en jøde og havde selv jødiske aner. Og Trotsky var naturligvis jøde. Jeg kan sagtens gå med til at racisme var et motiv.

Læs mere 'Behind Communism' af Frank L. Britton : http://www.biblestudysite.com/bcomm.htm

2826
Samfund- & Kultur / Sv: Muslimer stemte imod juletræ
« Dato: November 21, 2012, 10:36:58 pm »
Krarup har ordet:

"Juletræssagen i Kokkedal er skriften på væggen, der dokumenterer farerne ved den masseindvandring, der er en konsekvens af udlændingeloven af 3. juni 1983, og som vi er nogle stykker, der har advaret imod i en menneskealder.

Begivenhederne i Kokkedal, hvor et muslimsk flertal i boligblokken har forbudt et dansk og kristent mindretal at sætte et juletræ op for således at fejre dansk jul, er meget tankevækkende og dybt uhyggelige.

Det er islam, der allerede på dette tidspunkt af masseindvandringen af muslimer til Danmark søger at drive danskheden ud og overtage magten. Det er skriften på væggen, der dokumenterer farerne ved den masseindvandring, der er en konsekvens af udlændingeloven af 3. juni 1983, og som vi er nogle stykker, der har advaret imod i en menneskealder.

Det har naturligvis ikke noget med demokrati at gøre. For det er rigtigt, at i et demokrati er det flertallet, der bestemmer, men der er forhold, som ikke vedrører en demokratisk mekanik, fordi de angår sjæl og ånd. Hvad er Danmark? Det er jo ikke at definere som et demokrati. Men Danmark er en nation, er danskernes fædreland, er et fælles hjem for det danske folk, som netop er et folk, fordi det har samme sprog, historie og kultur. Demokrati er styreform. Men danskhed er identitet. Demokrati handler om at tælle stemmer.

Men danskhed er det danske folks sjæl og ånd, som ikke gøres op i stemmetal. Derfor er muslimernes adfærd i Kokkedal et åndeligt overgreb imod det danske folk, der har givet muslimer lov til at bo i Danmark, men som ikke derfor har accepteret at blive fremmed i sit eget hjem. Vi tillader naturligvis muslimer at fejre deres helligdage på deres maner. Men vi fastholder, at dette er Danmark, og at det danske folks identitet og eksistens er uløseligt sammenknyttet med den kristendom, der i julen fejrer Kristi fødsel. Juletræet er en del af dansk kultur. Og at ville forbyde danskerne at sætte juletræ op i julen er det samme som en krigserkæring imod det danske folk, hvis land der er tale om. Begivenhederne i Kokkedal vidner om vores nuværende virkelighed i Danmark.

Der er to katastrofer i det 20. århundredes danmarkshistorie. Den ene er 9. april 1940, hvor tyskerne erobrede landet og satte danskerne fra styret. Den anden er 3. juni 1983, hvor kulturradikalismens gennemførelse af udlændingeloven gjorde Danmark til et indvandringsland, der ikke længere kunne hævde sin grænse og bestemme, hvem der tog bolig i landet.

Også under den tyske besættelse søgte man at lukke øjnene for virkeligheden ved at henvise til demokratiet. Det var også dengang kulturradikalismens måde at bagatellisere den nationale katastrofe på, idet man henviste til stemmetal og legede folketingsvalg i marts 1943 og således krampagtigt lukkede øjnene for den virkelighed, som bestod i, at tyskerne bestemte i Danmark. Især Hal Koch gjorde et nummer ud af demokratiet for at kunne flygte fra besættelsens virkelighed. Som formand for Dansk Ungdomssamvirke gjorde han demokratiet til det folkeligt samlende, hvor sandheden naturligvis var, at det er dansk suverænitet og dermed danskhed, der er folkets identitet og egentlighed.

Nej, demokrati er en styreform. Det er en måde at fordele magten i landet. Men det er naturligvis landets eller folkets magt, der skal fordeles på denne måde, og derfor er folket selv det egentlige og afgørende i forholdet. Det handler stadigvæk om eksistens, ikke om form. Det har at gøre med at fordele danskernes magt. Ikke om at udslette danskerne ved udøvelse af demokratisk mekanik. Danmark er en nation. Danmark er danskernes fædreland. Danmark er det danske folks hjem. Ikke et tomt og tilfældigt landområde, åbent for og prisgivet alskens talkombinationer. Det er ikke tilfældigt, at den demokratisme, der er konsekvensen af Hal Kochs og andres misbrug af styreformen demokrati, nu bruges af Hal Kochs efterfølgere i kulturradikalismen til at bagatellisere den undertrykkelse eller fordrivelse af dansk kultur i Kokkedal, som finder sted.

På samme måde lukkede han også øjnene for besættelsens virkelighed. Ved hjælp af samme slagord flygtede han og kulturradikalismen 1940-43 fra det, der reelt skete i Danmark. Først modstandsbevægelsen sagde sandheden. Først modstandsbevægelsen turde sige og fastholde, at dette land er Danmark og ikke et tilfældigt landområde, hvor talkombinationer og begrebsakrobatik og radikale slagord skal afgøre identiteten. Kokkedal er Danmark. Danmark er danskernes land. I Danmark skal dansk identitet og kultur aldrig, aldrig gøres fremmed og forbudt."

(http://www.b.dk/kommentarer/aandeligt-overgreb-mod-det-danske-folk )

2827
Samfund- & Kultur / Sv: Muslimer stemte imod juletræ
« Dato: November 15, 2012, 04:40:12 pm »
Den muslimsk repræsentant fra bestyrelsen har nægtet at tage imod juletræer fra velmenende danskere, fordi han slet ikke ønsker, at der skal fejres jul i Egevænge.

Men fru Hartmann mener åbenbart at det er den kvindelige danske formands skyld......(suk)
Og det gjorde han fordi ?? De ikke ønsker indblanding udefra, i et rent internt anliggende.
Du mener at formanden har tilbudt sig til tjansen - andre siger at der ikke var nogen der gad tage sig af det.
Påstand mod påstand, som ingen af os udenforståernde nogensinde får det rigtige svar på.

Der var åbenbart ingen problemer da der skulle fyres 60 000,- af på eid.

2828
Samfund- & Kultur / Sv: Hvorfor anlægger mænd skæg?
« Dato: November 15, 2012, 04:38:37 pm »
:biggrin:  fantastisk morsom omskrivning af hulemand, tak for dagens grin

Ja, den er god.

Jeg har næsten altid været nybarberet, men en dag ville maskinen ikke rigtig, og den rev så det gjorde ondt. Fra da af anlagde jeg skæg, som dog blev trimmet helt ned til skægstubbe med skægtrimmeren. Jeg må indrømme at jeg ikke gjorde så meget ud af det, så jeg lignede en ægte vildmand lige inden trimmingen.

Det var en pige og en del kommentarer, som fik mig til at købe en barbermaskine. Så nu er jeg igen nybarberet. 

2829
Samfund- & Kultur / Sv: Muslimer stemte imod juletræ
« Dato: November 14, 2012, 01:32:19 pm »
Den muslimsk repræsentant fra bestyrelsen har nægtet at tage imod juletræer fra velmenende danskere, fordi han slet ikke ønsker, at der skal fejres jul i Egevænge.

Men fru Hartmann mener åbenbart at det er den kvindelige danske formands skyld......(suk)

2830
Samfund- & Kultur / Sv: Muslimer stemte imod juletræ
« Dato: November 11, 2012, 09:09:04 pm »
Ville dække juletræssagen: Bøller smadrede TV2s bil

de danske unge er simpelthen uopdragne, de kunne lære meget af vore kære udlændinge:

http://www.bt.dk/krimi/ville-daekke-juletraessagen-boeller-smadrede-tv2s-bil

2831
Samfund- & Kultur / Sv: Muslimer stemte imod juletræ
« Dato: November 11, 2012, 06:34:21 pm »
Man ser det overalt i den vestlige verden. Vor kultur er ikke engang på retræte, den er på hastigt tilbagetog.
I USA hedder det ikke længere merry cristmas, nej, det hedder happy hollyday.

Her fra Bryssel:
http://www.uriasposten.net/archives/42284

Citér
Bruxelles afskaffer det traditionelle juletræ og krybbespil på Grote Markt – Erstattes af et ‘tv-vintertræ’

Samme dag jeg gæsted Bruxelles skriver lokale medier, at bystyret i EU’s uofficielle hovestad nu afskaffer juletræet på Grote Markt og installerer et såkaldt ‘tv-vintertræ’. Fra The Right Perspective – Bruxelles Bans offensiv ‘Christmas Tree For muslimer.

    “Government officials in Brussels, Belgium banned Wednesday a popular Christmas tree exhibit out of concerns that the local Muslim population found it ‘offensive.’ An ‘electronic winter tree,’ will take the place of the traditional Christmas Tree and Nativity scene at the city center of Grand Place, reports Brussels News.

    The electronic sculpture will stand 25 meters (82 feet) tall and consists of a set of television screens, reports Brussels Expat.

    ‘During the daytime you can climb to the top of the tree where you will be able to enjoy a panoramic view of the city,’ the website explains. ‘As soon as it becomes dark the tree turns into a spectacle of light and sound. Every ten minutes an amazing show will unfold.’”

Læs evt. Julen ændres for indvandrernes skyld - http://danskernesparti.dk/archives/2209

2832
Visdom, kloge ord og dine historier / Sv: Er du lykkelig ?
« Dato: November 08, 2012, 05:45:27 pm »
Jeg kender godt følelsen af lykke. Det er  erindringen om den følelse, som holder mig i gang, når alt ser sort ud.

Nogle dejlige historier du kom med Rudolf

2833
Fra medierne / Familiefar efter brandattentat: “Vi lever i frygt”
« Dato: November 08, 2012, 05:42:28 pm »
Skrækkeligt at det kan være sådan, hvad er det efterhånden et voldeligt samfund vi lever i?

"Familiefar efter brandattentat: “Vi lever i frygt”

En familie i Sophiehaven i Hillerød er blevet udsat for hærværk og chikane i et par måneder - tirsdag blev de udsat for et brandattentat

“Vi lever i frygt.”
Så kort beskriver en familiefar fra bebyggelsen Sophiehaven ved Ullerød i Hillerød den situation, han, hans hustru og deres 12-årige datter har været i siden starten af august.
Her startede en stribe af chikanerier, der tirsdag aften kulminerede med et brandattentat mod familien.
“Vi har flere gange fået knust ruder. Vi er blevet stalket nede i byen. Vi ved aldrig, hvornår det næste vil ske”, siger familiefaren, der ikke ønsker sit navn i avisen.
Tirsdagens brandattentat skete omkring klokken 22.15.
“Jeg lå og slappede af ved siden af min datter, der lige var faldet i søvn. Min kone sad og så tv, da hun pludselig opdagede, at alt stod i lys lue udenfor.”
Brandstifterne havde stukket ild til en knallert. Flammerne spredte sig til en anden knallert og et udhus. Ifølge vidner stod flammerne op over taget i den to etager høje boligblok. Varmen var så voldsom, at ruder blev sprængt i familiens lejlighed, og der kom røgskader hos overboen.
Ifølge familiefaren er gerningsmændene med stor sandsynlighed unge i området. Han havde et mindre sammenstød med et par af dem i starten af august, og derefter begyndte chikanen.
“De har ikke noget at tage sig til, og det går ud over os. Vi ved aldrig, hvornår den næste sten ryger gennem ruden. Det påvirker os meget. Min datter har siddet på sit værelse og oplevet, at en stor sten blev kastet ind gennem hendes vindue”, siger familiefaren.
Død kanin
Datteren har også mistet sit kæledyr.
“Hun havde taget en halvblind kanin til sig, der ellers skulle have været aflivet. Den fandt vi slået ihjel en dag. Vi frygter hvad det næste bliver. En molotov-cocktail gennem vinduet? Eller en kugle?”
Familien har flere gange henvendt sig til politiet om sagen. Tirsdag aften kom politiet da også massivt til stede og gik spor med hunde - dog uden resultat.
“Men det virker ellers ikke, som om der bliver gjort nok”, konstaterer faren.
Efter tirsdagens brand er det Nordsjællands Politis afdeling for personfarlig kriminalitet, der har overtaget sagen.
Her ønsker lederen Morten Risager Pedersen ikke at kommentere på forløbet forud.
“Vi har lige overtaget sagen fra lokalpolitiet i Hillerød. Men nu går vi i gang med efterforskning. “Jeg kan ikke sige så meget konkret endnu, men vi skal i gang med afhøringer af vidner og tekniske undersøgelser. Vi har hele paletten fremme,” siger Morten Risager Pedersen.
Ud over branden ved familiens lejlighed blev der også stukket ild til en campingvogn på en nærliggende parkeringsplads i bebyggelsen.
“Det er ikke vores, men den tilhører nogen, der tidligere har været i strid med de samme mennesker”, siger den brandramte familiefar.

"
Læs mere: http://hilleroed.lokalavisen.dk/familiefar-efter-brandattentat-vi-lever-i-frygt-/20121108/artikler/311089999/1139#ixzz2BeMieiMI


2834
Samfund- & Kultur / Sv: Mand malede graffiti på million-maleri
« Dato: November 08, 2012, 05:11:34 pm »
I glemte at se min smiley.

 Lad os få på plads at jeg er imod hærværk.

2835
Politik / Sv: Så blev Obama genvalgt
« Dato: November 07, 2012, 07:00:41 pm »
Nu venter der de hvide en mange års lang ørkenvandring, ligesom for jøderne. Mon de klarer opgaven?

Sider: 1 ... 187 188 [189] 190 191 192