Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - PU

Sider: [1] 2 3 ... 189
1
Lad Paludan få ordet, så vi kan få lukket den debat  :yes:

2
Man har som advokat pligt til at hjælpe sin klient.

Ole Gerstrøm skrev følgende" Det virker på den måde, at domstolene har lister over såkaldt beneficerede advokater, som er villige til at være beskikkede advokater i straffesager. Hvis man så alligevel siger nej, og det sker for tit, bliver man fjernet fra listen. "

3
Hvorfor ikke tage sagen? Ellers tager en anden advokat den. Og hvem siger Paludan har anstrengt sig med at vinde sagen? ;)

Hvilken sag?

At forsvare asylsøgere fra udvisning.

4
Hvorfor ikke tage sagen? Ellers tager en anden advokat den. Og hvem siger Paludan har anstrengt sig med at vinde sagen? ;)

5
Fra mig til dig / Sv: Velkommen tilbage til Anklageren
« Dato: Maj 13, 2019, 07:03:58 pm »
Velkommen tilbage.
Måske vil jeg være mere aktiv nu, men det kræver, at der kommer noget, som er lidt over det, der har været standarden længe.

Tak

Har du nogen forslag?

Hvordan vi forhandler nye internationale regler for migration, så vi kan få sendt dem hjem, som er til ulempe for Vesten. Det kunne være at EU også prøver at blive en stormagt uden indre konflikter.

Hvorfor er Vesten unikt?

Kommunistisk undergravelse af Vesten

Var europæerne de første som opdagede Australien?

Hvordan takler Danmark udfordringerne i det arktiske område?

Arv og miljø.


6
Fra mig til dig / Sv: Velkommen tilbage til Anklageren
« Dato: Maj 13, 2019, 12:55:31 pm »
Velkommen tilbage.
Måske vil jeg være mere aktiv nu, men det kræver, at der kommer noget, som er lidt over det, der har været standarden længe.

7
Hvis det er noget du har set via GuBBis briller, så bliver det spændende at vide hvad der sker i morgen. :D

8
Den her tråd er egentligt ganske interessant. Selv jeg troede ikke på at Paludan havde en jordisk chance.....Men nu har jeg så sandelig andre tanker. 

9
Jeg troede at Homofaber bare var en hvid, politisk korrekt cuck, men nu er han vist sprunget ud som racefremmed muslim.
Måske er han noget identitetsforvirret  :ROFL:

10
Man må ifølge STASI-GuBBi ikke fortælle sandheden om homofaber, men enhver kan regne ud at det er lige så klamme oplysninger, som findes om hans pædofet....

11
Rasmus Paludan påstår nu at have 10 100 underskrifter ifølge en video på facebook.

12
Musik, film, TV og bøger / Sv: Vil du se "Danmarks sønner" ?
« Dato: April 13, 2019, 02:56:09 pm »

'Da jeg så den var det i en biograf der var rimeligt fyldt og næsten alle andre end mig og de 2 personer der var med mig var faktisk unge af anden etnisk herkomst, de opfører sig jo lidt anderledes end Danske unge gør fordi de her fyre kastede med flasker, kastede med popcorn de gik rundt i biografen under filmen de tog ingen som helst hensyn til andre mennesker på nogen måde.

Ham der sad ved siden af mig talte i telefon flere gange under filmen, publikum råbte: Allah akbar og de råbte: faket efter de hvide betjente i filmen og ikke mindst blev det hele afsluttet med rungende klapsalver da den folkevalgte politiker ham der skulle være statsminister blev plaffet ned det var bare noget der vakte rigtig stor glæde hos de unge mennesker i biografen, der var ikke nogen overvejelser om det var en god ide at skyde en lovlig valgt politiker, nej det var bare enormt fedt syntes de.

Tigermanden og hans venner havde det sikkert hyggeligt i biffen.  :negative:

13
Musik, film, TV og bøger / Sv: Vil du se "Danmarks sønner" ?
« Dato: April 12, 2019, 04:32:10 pm »
Klamt at perkerne nu er en del af underholdningsindustrien, med statsstøtte, så vi tvinges til at betale.  :bad:

Her en sober filmanmeldelse af Storm over Europa, 13 minutter godt givet ud.14
Samfund- & Kultur / Sv: Som ræven og gæssene
« Dato: April 10, 2019, 05:25:17 pm »
Nu har jeg søgt lidt på nettet, men jeg kan ikke finde nogen kilde. Den eneste er den som Carlo linker til, men heller ikke den nævner nogen kilde. Sluger I bare alt, hvad I læser uden at tænke kritisk?
Selv hvis det passer, kan jeg ikke se, at kommunen har gjort noget forkert. Kommuner udarbejder handleplaner for kriminalitetsbekæmpelse, men det er ikke de kommunale enheder, der står for arbejdet. SSP-samarbejdet fungerer for eksempel på kommunalt plan, men det er selvstændige enheder. På samme måde er det heller ikke kommunerne, der er ansvarlige, hvis en folkeskolelærer ikke kan gøre sit arbejde godt nok. Det er lederen på skolen, der har ansvaret, selv om det er kommunen, der ansætter lærerne.
Søg videre  :yes:

15
Politik / Sv: MOSBJERG FOLKEFEST den 22. juni
« Dato: April 04, 2019, 05:58:24 pm »
Det ser da hyggeligt ud. Men kan man ikke springe alle de lange kedelige taler over og først komme når der bliver serveret mad? :LaieA_045:

Man kan gå en tur i skoven, eller sludre afsides med dem som heller ikke er kommet for talerne.  :big_grin:

Sider: [1] 2 3 ... 189