Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Desdicardo

Sider: 1 ... 31 32 [33] 34 35 ... 38
481
Politik / Sv: Kan man forestille sig et retsopgør?
« Dato: September 08, 2015, 06:42:03 pm »
Helt ærligt: Synes du  det er klogt at skrive sådan noget her?

Du kan trods alt ikke sammenligne besættelsen og de forrædere der var dengang med nutidens  folk der vil hjælpe flygtninge der vælter (efter jeres mening) ind over grænserne.

482
Politik / Sv: Kan man forestille sig et retsopgør?
« Dato: September 08, 2015, 06:39:14 pm »
Du har ret, det ER yderliggående ekstremistisk tankegang at true med retsopgør der højest sandsynligt i visse tilfælde vil ende med dødsdomme, blot fordi disse mennesker har en anden mening.

483
Politik / Sv: Kan man forestille sig et retsopgør?
« Dato: September 08, 2015, 06:11:29 pm »
Prøver du at fortælle os at du gerne ser anklageren, tigermanden, Carlo, Popov og evt. trådløse-Anna stillet op af en mur når nu det store opgør med landsforræderne bliver sat igang? ja det er vel tilladt at bruge sin fantasi ikke? jeg får det ikke til andet når jeg nu læser din udmelding om disse "forrædere mod Danmark"

484
Politik / Man giver det bare et nyt navn så er problemet VÆK! :))
« Dato: Maj 22, 2015, 06:15:07 pm »
"Einzatskommando" ordet smager lidt af udryddelse. /:

485
Religion-& Filosofi / Sv: Hvorfor fejrer vi Pinsen?
« Dato: Maj 22, 2015, 05:58:53 pm »
Tak- Det anede jeg slet ikke. :)))

486
Politik / Sv: islam bliver selvfølgelig ikke forbudt i Europa
« Dato: Maj 22, 2015, 05:49:24 pm »
Den ene skriver det skal kunne bevises og den anden skriver at terningerne er kastet. Forsatanda, Troede vi var i Danmark.

Begge udsagn er gode nok, om end på latin. Som af en eller anden grund stadig væk bruges, selvom det er et "dødt" sprog.

Det skal bevises, og tiden må være det der beviser det. Derfor kan man sige terningen er kastet og udviklingen er sat i gang, og vil ikke blive ændret/stoppet og vil vise sig fra en ubehagelig side regner jeg med.

"Selv om det er et dødt sprog" - Hmm Stadig brugt i lægeverdenen + kirken/sagførerstanden.

487
Fra mig til dig / Sv: Hvor kunne Din-debat være god!
« Dato: April 28, 2015, 07:03:09 pm »
De er her, bare under andre navne.

488
Fra medierne / Sv: Islams regler moderniseres med toiletpapir?
« Dato: April 28, 2015, 10:01:59 am »
Et 1 tal for meget? så var det jo godt du var skarp nok til at afsløre denne utilgivelige bommert.

(Griner lidt her) :))

489
Af Sigurd Hartkorn Plaetner - Og Jeg. :))

På en bilkirkegård ved siden af mit gamle kontor på Refshaleøen står en slidt og forsømt Fiat Panda fra 80' erne og samler støv, fuglelorte og rådne efterårsblade.

I Guldbergsgade ser jeg ofte en duknakket pensionist i rædselsfuld fleece.

Han undviger, hver gang man har kollisionskurs, og han krummer sig sammen ved høje lyde.

Den åbenlyse forskel på de to må være, at hvor Pandaen er lavet af metal, gummi og glas, er pensionisten lavet af kød, knogler og andet organisk materiale.

Desuden har pensionisten antagelig en bevidsthed, og det tvivler jeg på gør sig gældende for Pandaen.

Når det er sagt, har det flere gange slået mig, hvor stor ligheden egentlig er mellem de to.

Begge er de af deres ejere blevet placeret på en pladsbesparende og ildelugtende institution med ligesindede, hvor deres eneste formål er at vente på afhentning af henholdsvis bedemand og ophugger.

Ingen af dem er konkurrencedygtige.

Hverken pensionisten eller Pandaen kan tage sig af en moderne familie med 3 børn, og ingen af dem hører til i København, hvis man spørger mig.

Og så er der den her eksistentielle skam, som de begge bærer over sig.

Hos pensionisten ses det på den bukkede nakke og halvdøde påklædning, hvor Pandaen manifesterer det med de slørede og nedadpegende forlygter, spinkle hjulophæng og et fladt fordæk.

Overflødige og til besvær
Byen og samfundet beundrer dem ikke for, hvad de var engang, alt deres hårde arbejde, de betalte skattekroner, tilbagelagte kilometer og alle deres rigtige beslutninger.

Pensionisten og Pandaen betragtes adskilt fra deres fortids bidrag og opnåelser.

De ses på med de løftede øjenbryn, der siger 'Ja ja, det er alt sammen meget fint, men hvad kan du gøre for mig nu?'.

Ingen husker de mange vintre, hvor Pandaen, som den første bil med firehjulstræk, hårdtarbejdende trak mindre privilegerede biler fri fra sneen, og ingen husker, hvordan pensionisten selv med influenza slæbte de mursten, der nu har ført til mange familiers hjem og hans egen krumme ryg. Og selv de, der husker, vil sige: 'Det var dengang. Nu har vi airbags, parkeringssensorer, elbiler, billige polakker, kraner og arbejdsskadeforsikringer'.

Og derfor skammer Pandaen og pensionisten sig over deres eksistens. De er ikke engang bare overflødige - de er til besvær! Forurenende, udgiftstunge, de sure tal i statistikken.

Når jeg ser Pandaen på Refshaleøen eller pensionisten i Guldbergsgade, slår det mig nogle gange: Hvordan havde de set ud, hvis de var i Italien? Landet, hvor en Panda fra 80' erne bliver kaldt verdens bedste bil, fordi den er pålidelig og trofast.

Landet, hvor de ældre mænd sidder i lapsede jakkesæt og med ranke rygge på byens torv og venter på, at barnebarnet kommer og spørger dem til råds. Landet, hvor du læner dig stolt op ad din Panda, viger for din oldefar, og hvor respekt er noget, du optjener igennem et langt liv med hårdt arbejde.

Men Pandaen står stadigvæk på Refshaleøen, og pensionisten vandrer stadig afvigende op og ned ad Guldbergsgade.

Sådan er det med København. Ting foregår, andre forgår, noget huskes, det meste glemmes, og om 50 år vil det muligvis være mig, der duknakket og med rædselsfuld fleece går ned ad Guldbergsgade som blot endnu en af fortidens forældede eksistenser i en by, der har travlt med funktion, forbedring og fornyelse.
Endnu engang har historien gentaget sig.

490
Fri Debat / Sv: Fyrster og huset Romanov var skyld i Sovjetunionen
« Dato: April 26, 2015, 04:50:43 pm »
Nu er det let nok at give kommunismen skylden for levevilkårene i Sovjetunionen, men de egentlige skyldige var huset Romanov og de russiske fyrster, for befolkningen lavede faktisk revolution, og sker ikke i et vel ledet land.

Et folk laver revolution når forældre ser deres børn sulte, og ikke ved deres levende råd om, hvordan de skal skaffe mad på bordet.

En revolution er en sund reaktion på en ulykkelig situation, men den fører ikke umiddelbart til noget godt, for det er et ødelagt land, der bliver ledet af nogen, som er uden erfaring i at lede et land.

Børnene fik dog hurtigt mad på bordet, og det er det vigtigste.


Det var en stakket frist. De fik snart kærligheden at føle fra det nye Sovjetstyre. Med massedeportering,  udsugning af befolkningen og 5 årsplaner der slog fejl,  Så hvad var der egentligt opnået ved at myrde Tzar familien?

491
Fra mig til dig / Sv: Hvor kunne Din-debat være god!
« Dato: April 25, 2015, 03:56:14 pm »
Citér
"Fænomenet", som jager ærlige og seriøse folk væk fra en side som 'Din-debat', er jo en slags troll. Men måske en særlig ondartet slags, fordi vedkommende forbliver på en debatside år efter år og utrætteligt arbejder ud fra denne simple taktik:

1. Smadr så vidt muligt oplæg fra nationalsindede. Gør seriøse brugere uinteresserede ved at skrive enten pjattede, ondt nedladende kommentarer eller "svar", som er fyldt med løgn.
2. Anvend bevidst forkerte oplysninger i egne indlæg. Går den, så går den!
3. Brug altid hån og fremstil de kræfter i samfundet mange gode danske frygter, som om de allerede har vundet. Det demoraliserer mod-debattørerne.
4. Hvis det er umuligt at finde på selv dårlige argumenter - da ty til at mistænkeliggøre modpartens kilder. Virker det ikke, så gå efter vedkommendes profilbillede. Gør nar af det for om muligt at fjerne interessen fra indlægget. (Den har overraskende ofte virket...utroligt nok!)

I virkeligheden drejer det sig om en lille men i sagens natur meget aktiv debatterrorbande (de har ikke andet at lave). Til begynde med kaldte jeg dem for nemheds skyld "an-ti-car". Men jeg har nu udvidet det til "an-ti-car-po-gub". De hænger sammen i deres lave "debat"-form, hvilket gør det så meget ærgerligere, at den nationale fløj herinde mistede nogle gode debattører i februar. Men det har du selv nævnt.

Der er for få lødige svar. Og vi kender begge situationen, hvor man for at hjælpe sit fædreland/sætte fingeren på et vigtigt problem har gjort noget ud af et oplæg. Og så kommer der bare tre-fire dybt nedladende, pjattede eller løgnagtige kommentarer fra benævnte islamkollaboratører.
Det er træls. Men kampen går videre - mange steder. Alle vegne, ikke kun på debatfora. Ikke sandt?   :LaieA_017:

 
Gunsmoke, jeg håber da virkelig ikke at det er MIG du mener der er en " islamkollaboratør".

Jeg elsker dem sgu ikke mere end du gør. Min mening er at der langt tidligere burde være sat stærke begrænsninger for indvandring.

Det ville måske have været i orden hvis det havde været veluddannede og lovlydige ansøgere til Dansk Statsborgerskab men for det meste har det været "fætter landsby," fætter hustler" og "fætter lykkeridder"  hvis jeg må bruge de udtryk.

Det som også har harmet mig her er at nogen mener at "brune" Danskere automatisk er "dårlige liv" for Danmark at satse på og at de også automatisk er mistænkeligt gods i manges øjne.

For der er heldigvis også gode historier om integrering.

Men det er klart at folk som beviseligt ikke vil Danmark og ikke vil indordne sig har vi i sagens natur ikke brug for.

Jeg håber det er klart?

Mvh. DB. :)


492
Samfund- & Kultur / Man får ellers kun jernkorset for tapper dåd.
« Dato: April 25, 2015, 12:25:06 am »
Right, jeg er heller ikke i tvivl om at Hr jernkors gerne ser de skibe gå under før de når frem.

Eller gøre som Australierne, turn around and back to Africa again.

Løser bare ikke problemet, det er menneskesmuglerne der er skurkene her og de er næsten umulige at fange.

Så længe det er attraktivt at sende folk til Europa vil disse synkefærdige skuder sætte distination: Fort Europa.

Men du fik vist afdækket hele problemstillingen. :)

Ellers nogle andre gode ideer Hr Kaptain Picard,  eller var det Kirk? :))

493
Fri Debat / Sv: Min nabo er lige blevet hentet akut til sygehuset
« Dato: April 24, 2015, 07:08:22 pm »
Tillykke med dit nye "badge"  direkte fra Sovjettiden. Man bliver jo helt nostalgisk  når man ser det "Kammerat" Tiger. :))

Jeg MÅ simpelthen afspille denne Russiske hymne fra filmen: "Hunt for the Red Oktober" = "Красного Октября"

Husk at koble surrounding på og så fuld power på speakerne for total udbytte af denne klassiker. :)))


https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=9HkxGqRcpms

Se evt. filmen med Sean Connery.

494
Fra mig til dig / Sv: Hvor kunne Din-debat være god!
« Dato: April 24, 2015, 03:33:50 pm »
Du kan jo bare sætte dem på ignore så behøver du ikke engang at læse dem. :)

som Landboen skriver kan du jo bare skrive om ALT andet end det der vedrører Blue velvet, tigerdyr og den slags provokatører. :))

495
Fri Debat / Sv: Min nabo er lige blevet hentet akut til sygehuset
« Dato: April 24, 2015, 03:00:37 pm »
Du er da også provokerende. :)) Nu glædede staklen, (blue velvet) sig jo lige over at han var sluppet af med en muslim og så lover du flere på vej? Haha! bare det ikke bliver for meget for ham.

Sider: 1 ... 31 32 [33] 34 35 ... 38