Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Tigermanden

Sider: 1 [2] 3 4 ... 329
16
Debat om debatten / Av av av
« Dato: Juni 17, 2019, 06:34:39 pm »


Det foto må da næsten være fra hans tid på Oringe!  :big_grin:

Jeg var faktisk slet ikke klar over at Kaj havde været ansat der i sine unge år - men på den anden side, typisk Kaj at vælge at beskæftige sig med at gøre noget godt for sine mere svage medmennesker.  :yes:

Kajs store intellekt og hans udtalte humanistiske menneskesyn kommer da også til udtryk senere i livet - f.eks. når Kaj så smukt skriver:

'Når jeg mener, at muhammedanere er barbariske, så er det naturligvis ud fra deres adfærd og holdninger. De fremmede muhammedanere i Danmark dokumenterer dette. Det er hovedsageligt danske ludere, der går over til islam, simpelt hen fordi de kommer sammen med fremmede og vil leve som dem. Ingen gode danskere vil have noget med islam at gøre.

(Citat fra hjemmesiden til Fælleslisten mod Indvandringen; citeret i Jyllands-Posten, 26.7.2000).


 


 :smile1:

Uha, der er vist én, der føler sig personligt trådt over tæerne - hvorfor mon?  :big_grin: :dance3: :JC-hysterical: :JC-LOL:

Kommer din Pastor Kaj-profil egentlig nogensinde tilbage? 
:aww: :Cherna_29:

17
Debat om debatten / Sv: Er Kaj Vilhelmsen med her på debatten?
« Dato: Juni 17, 2019, 04:36:00 pm »
'Kaj Vilhelmsen'?

Ja, jeg kender ham naturligvis personligt - en ægte hædersmand!  :yes:

'Villemand' og jeg var begge ganske habile minigolf-spillere i starten af 70erne, og jeg SIGER dig - dengang var der bare masser af fisse at få på den konto!  :big_grin:

Jeg er sikker på at Kaj var en rigtig Score-Kaj. :yes:Det foto må da næsten være fra hans tid på Oringe!  :big_grin:

18
Fri Debat / Sv: Sig mig, hvem du omgås....
« Dato: Juni 16, 2019, 01:49:13 pm »
Vi ved, at den tidligere imam og ledende i Islamisk Trossamfund, Kasim Said Ahmad er en fremtrædende islamist. For ham står koranens ord over demokratiet og dets love, også i Danmark. Hans grundlov er shariaen - den bindende lov for muslimerne.
Og shariaen er jo netop en lov, som gælder for samfundet, for alt muligt i muslimens liv. Kom ikke og sig, at den nogensinde kan forenes med demokrati. Dette ved Pernille Skipper, men som mange andre venstreekstreme søger hun indtil videre fællesskab med islam.

Under profetkrisen i begyndelsen af 2006 demonstrerede K.S. Ahmad meget tydeligt, hvordan han ser på danske demokratiske værdier: Han og andre muslimske ledere assisterede særdeles aktivt magthaverne i muslimske lande, som forsøgte at knægte ytringsfriheden.

Nogen tror vist, at de islam-allierede Morten Østergaard og Pernille Skipper ikke forstår, hvad islam er. Det er en stor fejl. Vær sikker på, at de ved præcis, hvad de laver. Og jeg vil påstå, at en mere udpræget landsforræderadfærd er ikke set herhjemme siden 1945. Skipper som denne K.S. Ahmad i valgkampen udnævnte til at være "vores kandidat nummer 1 i København" !

RV og ELs seneste adfærd er et lærestykke i, hvordan man bevidst bruger demokratiet til at ødelægge et land og senere - som muslimerne ønsker - at afskaffe demokratiet, når de er mange nok.

Pas nu på dit blodtryk, du gamle, det er ikke sundt at blive så ophidset.  :big_grin:

19
Fri Debat / Sv: Sig mig, hvem du omgås....
« Dato: Juni 16, 2019, 01:22:57 pm »
Og ham har jeg naturligvis mødt indtil flere gange. Jeg kan forsikre dig for, at han er fuldstændig demokratisk indstillet.

20
Fri Debat / Sv: Folkeskole forbyder V-tegnet
« Dato: Juni 16, 2019, 01:06:59 pm »
Jeg kan desværre ikke andet end gi dig ret - på det punkt i en mandsdomineret verden har kvinder altid skulle kæmpe, den kristne verden er jo ikk meget bedre mht forskelsbehandling, vi tror vi er så `lige´men vi er det jo alligevel ikke, bare se på lønnen, et eks-  :girl_sad:

Vores mødre, bedstemødre og oldemødre kæmpede hårdt for frihed og ligeløn og ja vi har ikke ligeløn endnu men vi har i det mindste fået friheden og den er vel når det kommer til stykket vigtigst - har vi den kan vi jo bruge den til at kæmpe for ligeløn. Kommer radikale kræfter til magten så forsvinder den frihed for os og vi kan begynde fra start igen, hvis vi er heldige

Derfor skal vi alle kæmpe for det demokrati vi har og med alle midler, holde systemer som den muslimske ummah eller de andre fascistiske systemer ude - hvad folk så ellers tror på hjemme er deres problem men de skal holde det hjemme og de må ikke bruge det til at indskrænke andres demokratiske rettigheder i samfundet og der skal ikke tages særhensyn til dem men de skal heller ikke behandles anderledes

Du kan selvfølgelig også blive glad og tilfreds under Islam, men det kræver nok lige en lidt mere åben og nysgerrig indstilling end det, du kommer med i øjeblikket.

21
Fri Debat / Sv: Folkeskole forbyder V-tegnet
« Dato: Juni 16, 2019, 01:04:36 pm »
"Få os ud" - sig mig engang, hvor har du egentlig tænkt dig at sende mig hen?

Hvorhen må du selv om. Det er bare med at komme afsted, hvis det skal være med livet i behold og huden ikke alt for perforeret.

Det mener du jo ikke. Det er fint med lidt humor her på siden; det skal der også være plads til.  :JC_doubleup:

22
Debat om debatten / Sv: Er Kaj Vilhelmsen med her på debatten?
« Dato: Juni 16, 2019, 01:03:50 pm »
Ellers tak. Jeg vil hellere være jomfru end at mine forældre skulle vælge hvilken af mine kusiner jeg skulle giftes med.

Det er jeg selvfølgelig ked af at høre, Torsten. Skulle du ombestemme dig en dag, så er du meget velkommen til at skrive til mig. Jeg vil gerne hjælpe andre, der har stået i samme situation som jeg har.

23
Debat om debatten / Sv: Er Kaj Vilhelmsen med her på debatten?
« Dato: Juni 16, 2019, 12:57:03 pm »
Nå, så er du altså også nazist.  :JC_doubledown:

Ja. Men jeg er kun en moderat nazist. :yes:

Ved du hvad, Torsten, jeg tror faktisk, at der også er noget for dig at hente i Islam. Du har skrevet om din ensomhed før, Torsten, så måske Islams arrangerede ægteskaber kunne være noget for dig. Det er jo ikke fordi jeg partout vil have dig til at konvertere, Torsten. Kun du kan i hjertet vide, om du vil blive mere glad ved et liv som Muslim. Lad mig spørge dig, var det ikke noget at prøve at gå lidt med ved nogle Islamiske arrangementer? Det er fint at prøve at danne sig et indtryk, der er mere objektivt end det, man får fra medierne. Jeg synes, du skulle tænke over det, Torsten, det synes jeg virkelig.

24
Debat om debatten / Sv: Er Kaj Vilhelmsen med her på debatten?
« Dato: Juni 16, 2019, 12:54:14 pm »
Nå, så er du altså også nazist.  :JC_doubledown:

Jeg er også nazist. Jeg vil dog ikke sende dem alle til Auschwitz med det samme, men give dem chancen for at stikke af først. Men så skal de også stikke hurtigt af.

Jeg ved godt, at du selvfølgelig bare laver sjov, selvom jeg ikke synes, det er noget at lave sjov med. Jeg har altid opfattet dig som en solid debattør, der kæmper Muslimernes sag her på siden.  :JC_doubleup:

25
Historie / Sv: Dansk filmhistorie
« Dato: Juni 16, 2019, 12:04:39 am »
 :JC_doubledown: Jeg har nu altid opfattet Poul Jørgensen som prototypen på den lille mand mod systemet, og normalt er det sådan, at man holder med netop den lille mand.

Jeg er da ikke i tvivl om, at Poul er blevet syg af alt det der med den sag, og derfor skriver han sådan.

26
Historie / Sv: Vort flotte DANNEBROG fylder 800 år
« Dato: Juni 16, 2019, 12:00:37 am »
Jamen, jeg forsøger jo bare at støtte den nye regering.

27
Debat om debatten / Sv: Er Kaj Vilhelmsen med her på debatten?
« Dato: Juni 15, 2019, 11:56:32 pm »
Jeg ved ikke om det bare er mig, men jeg synes det er lidt sjovt den måde han prædiker på.


Jeg har altid opfattet ham som psykisk syg.

28
Fri Debat / Sv: Folkeskole forbyder V-tegnet
« Dato: Juni 15, 2019, 11:52:39 pm »
Det her blir faktisk mit eneste svar til dig for du er direkte sindsyg rumblæst i kysen - men hvis du tror at du som muslim er sikker her i europa, så se ud over din næsetip - vi er kun i begyndelsen af en bølge der vil have jer ud - for din og alle andres skyld håber jeg at det sker nu for hvis ikke kommer der sindsyge magthavere til magten, der får Rasmus Paludan til at ligne en sød skoledreng og som er kalr på at gøre med jer suslimer som med jøderne for 70 år siden - og det blir ikke kun jer der blir ofre - som altid ryger osse de handikappede og romaer og homoseksuelle med og vi kvinder blir tvunget hjem til kødgryderne - alt det kan vi takke utilpassese muslimer for

"Få os ud" - sig mig engang, hvor har du egentlig tænkt dig at sende mig hen? Min slægt kan spores tilbage til middelalderen her i det jyske - og derfor er jeg mere dansk end du er.

29
Debat om debatten / Sv: Er Kaj Vilhelmsen med her på debatten?
« Dato: Juni 15, 2019, 11:49:07 pm »
Nå, så er du altså også nazist.  :JC_doubledown:

30
Fri Debat / Sv: Folkeskole forbyder V-tegnet
« Dato: Juni 15, 2019, 11:43:29 pm »


Intet men prøv du at forklar det til de 77 % muslimer her i Danmark som mener at koranens ord og hadith skal efterleves fuldt ud, osse selv om det strider mod dansk lovgivning og Grundloven.

https://www.kristeligt-dagblad.dk/danmark/flere-danske-muslimer-oensker-leve-efter-koranens-bogstav


Det er ikke min opgave at reformere islam. For min skyld kan de gøre, hvad de vil, hvis de overholder lovgivningen.

At de er overrepræsenterede vedrørende overtrædelser af lovgivningen - er det eneste, som jeg synes kommer mig ved.

Det kan jo hurtigt blive dit og mit problem for jo fler der bliver jo større bliver andelen  i alt der vil indføre sharia  - du som mand har jo dit sikret men vi kvinder bliver de store tabere - glem aldrig hvad der skete i Iran da socialisterne hjalp Ayatollahen til magten - da han sad sikkert på magten gik jagten ind på alle andre end islamisterne

Nu er det sådan set sådan, at Anklageren er vores leder udad til her på siden, så du bedes venligst rette ind! :angry:

Sider: 1 [2] 3 4 ... 329