Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Tigermanden

Sider: 1 [2] 3 4 ... 325
16
Fri Debat / Sv: Vi muslimer med den rette tro glæder os til Ramadanen
« Dato: Maj 11, 2019, 11:46:05 pm »
Enhver kan da se, at Allah ved bedste er en profil oprettet af Rudi for at stille mig og Anklageren i dårligt lys.   :aww: :Cherna_29:

17
Fri Debat / Sv: Klapjagt på islam-modstandere?
« Dato: Maj 11, 2019, 11:44:38 pm »
Politiet er nu endelig gået i gang med det hårde, men nødvendige arbejde med at rydde op i den betændte svinesti, som den ultrasorte højrefløj efterhånden har udviklet sig til. Det var så sandelig også på tide. Islamkritikken har ingen plads i et moderne, demokratisk samfund.

------- og islams modbydelige skrigende imamer skulle også forbydes - ud af røret med dem og luk så disse islam-propagande huler = Moskeer. :hairy:

Jamen, så fortæl os da, hvad du vil gøre ved det? Jeg lytter i spænding.

18
Aberne er næsten holdt op med at slås i Haderslev. Men nu interesserer jeg mig ikke for sport, men elsker tilskuervold. Nu har nogle grisefarvede leveret top-underholdning.

https://www.dr.dk/sporten/fodbold/80-mand-angreb-fck-fanbus-med-stenkast

Er du ikke i Thailand - for ellers må det sq da koste en bondegård med al den flyven frem og tilbage.  :on_the_quiet2:

Lad nu være med at flytte fokus fra de "grissefarvede", som Carlo der skriver om.

19
Politik / Sv: Megafon-måling: Stram Kurs står til 2,7%
« Dato: Maj 11, 2019, 11:42:45 pm »
Klamt, hvordan nye borgerlige har en ungdomsafdeling, hvor de hjernevasker uskyldige unge. Det er vel i bund og grund ulovligt.

20
Licensnægteren kender naturligvis intet til de dømtes etniske ophav.

21
Alt det andet / Sv: Nu vil jeg til moskeen.
« Dato: Maj 11, 2019, 11:40:34 pm »
Tigerklager

Citér
Det fællesskab, vi havde dengang, det er meget af det samme, man finder i Islam. Carlo, jeg tror, du vil blive glad for det her. Det tror jeg virkelig.

Hvilket fællesskab du havde....  det må jo have været nogle rockere, du havde fælleskab med dengang, de var dog mere fredelige, end de invandrerbander vi har i dag.
De glade tressere var en tid, hvor man kunne færdes frit, ingen overfald af muslimbøller i flok, ingen terror  - ingen bilbrande - - vi var glade og frie og morede os herligt, til baller på landet, der var fred og ingen fare dengang   :drinks:

Det er genkendeligt også for mig, det du skriver om den tid.
Islam eller muhammedanismen skulle ingen plads have i vores Norden. Det er sikkert og vist.

Du lyder ellers ikke som en, der var ung i 60'erne.  :JC_doubledown:

22
Ren racisme at bringe sådan et billede.

23
Politik / Sv: Efter valget
« Dato: Maj 11, 2019, 11:39:32 pm »
Tror du det er Dronningen der er kravlet op og sat sækken over hovedet på Chr. 4, eller en eller anden socialdemokrat, ansat ved kommunen der ikke afprøvede om sækken kunne hives af.

Citat:
Statuen er skænket af Dronning Margrethe og Prins Henriks Fond samt Augustinus Fonden

Det er hvad anklageren fortæller os. :hyper:

Drop det, du har ikke en chance mod Anklageren. Han er et rigtigt mandfolk, og det er jo nok grunden til, at I er så bange for ham.  :big_grin:

24
Velkommen tilbage til anklageren,  :girl_smile: :d_sunny:

Super skrevet, Anna. Vi på den humanistiske venstrefløj må dog stå sammen.

25
Fra mig til dig / Velkommen tilbage til Anklageren
« Dato: Maj 11, 2019, 11:30:09 pm »
Jeg vil bare i al ydmyghed have lov til at sige velkommen tilbagen til Anklageren. Det er så godt at se dig igen her på siden. Jeg tør nok sige, at vi er mange, der har savnet dig. Nu kan forummet nok blive sig selv igen, hvor vi igen har en humanistisk og fornuftig leder som sidens ansigt udad til, danmarks bedste debattør. Og så er det da perfekt timet nu, hvor danmark igen får en rød regering. Intet kunne være mere perfekt. Jeg vil i hvert fald godt stå frem og sige, at jeg har savnet dig, og jeg ser frem til dine mange begavede og skarpe indlæg i tiden fremover. Tak for dig!  :JC_doubleup:

26
Alt det andet / Sv: Nu vil jeg til moskeen.
« Dato: Maj 10, 2019, 11:06:16 pm »
Hvilket fællesskab du havde....  det må jo have været nogle rockere, du havde fælleskab med dengang, de var dog mere fredelige, end de invandrerbander vi har i dag.
De glade tressere var en tid, hvor man kunne færdes frit, ingen overfald af muslimbøller i flok, ingen terror  - ingen bilbrande - - vi var glade og frie og morede os herligt, til baller på landet, der var fred og ingen fare dengang   :drinks:

Lyjse, det jeg taler om er det socialistiske fællesskab, som vi havde i ungdomsoprøret. Vi havde musikken, kunsten og politikken. Det var Rifbjerg, PH og Mao, der var heltene. Vi havde fri adgang til universitetet. Vi gik ind og så "Dødens Triumf", og Hendrix spillede i K.B. Hallen. De første "fremmedarbejdere" (som de hed dengang, eller "Nydanskere", som jeg hellere vil kalde dem) begyndte at strømme til landet. Vi fik inspiration fra østlig filosofi. Nogle drog til Nepal og fortabte sig i den indre skønhed. Lyrikken blev moderne, Skousen og Ingemann udgav "Herfra hvor vi står". Det var en herlig tid, hvor mennesker kom hinanden ved. Jeg har aldrig givet slip på den følelse fra dengang, jeg synes, det var så god en tid at være ung i, og det lærte mig meget om fællesskab og sammenhold. Islam er meget det samme, og vi kan mødes som mennesker imellem. Lyjse, du slår mig selv som et åndeligt væsen, jeg tænkte, om ikke det kunne være noget for dig at gå lidt med til nogle Islamiske arrangementer? Jeg tror, du kunne være glad ved at opleve lidt af varmen fra en fredagsbøn? Lyjse, jeg tror virkelig, det var noget, der kunne åbne øjnene på dig til et bedre liv og tilværelse.

27
Spørgsmål, knus og klask / Sv: Lukket for tilgang af brugere?
« Dato: Maj 10, 2019, 04:40:48 pm »
"talte i telefon i aftes med en god bekendt"

Godt set, Gubbi - det er selvfølgelig Rudi, der er ved at opruste med en ny omgang profiler. Gad vide, om "Helle" så også snart kommer tilbage.  :big_grin: :dance3: :JC-LOL:

28
Politik / Sv: Megafon-måling: Stram Kurs står til 2,7%
« Dato: Maj 10, 2019, 07:36:44 am »
Hvorfor har så mange af dem solbriller på, når det er overskyet?

29
Alt det andet / Sv: Nu vil jeg til moskeen.
« Dato: Maj 10, 2019, 07:16:08 am »
Kære Carlo, hvor det glæder mit hjerte at læse, at du har taget imod mit forslag om at prøve at snuse lidt til Islam. Carlo, det er jo ikke fordi, jeg partout vil have dig til at konvertere, kun du, Carlo, kan afgøre, om du vil blive lykkeligere som Muslim. Dog siger jeg dig, og dette vil du ved selvsyn kunne konstatere, at hvor Islam hersker, har mennesker fred i hjertet. Men prøv at gå lidt med ved nogle arrangementer, lyt til en fredagsbøn eller to; oplev og mærk den hjertelige og varme stemning fra fællesskabet. Carlo, jeg ved jo, at du - som jeg  - er en gammel 68'er. Det fællesskab, vi havde dengang, det er meget af det samme, man finder i Islam. Carlo, jeg tror, du vil blive glad for det her. Det tror jeg virkelig.

30
Fri Debat / Sv: Når man kommer tilbage ...
« Dato: Maj 09, 2019, 03:00:57 pm »
Carlo, det havde jeg ikke troet om dig  :bad:

Jeg får kvalme af, at være herinde, så jeg holder pause, til GuBBi får slettet de brændende flag, så må vi se, hvornår jeg vender tilbage.

Det kan du godt glemme lyjse, GuBBi er herinde på D-D 2 gange om mdr og det tager ham ca 10min per gang.
Fandens også at GuBBi fik lov til at købe D-D, når det kun er legetøj for ham og han ikke har tid til at passe sitet.

Islam er i fremgang, og der er altså ikke andet for, end at du må tilpasse dig de nye tider.  :big_grin:

Sider: 1 [2] 3 4 ... 325