Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Carlo

Sider: 1 ... 607 608 [609] 610 611 ... 615
9121
Tant og fjas / Hvor dybt kan man synke?
« Dato: December 06, 2012, 07:26:44 am »
(Pas på når du klikker på linket. Stødende indhold.)

http://ekstrabladet.dk/signesbrevkasse/article1867612.ece

Citér
Trekant med mor og mig

Min kæreste har spurgt, om jeg kunne have lyst til at deltage i sådan en trekant og måske spørge, om min mor kunne have lyst?

Tror I mor vil føle sig smigret? Jeg tror at mor'en bliver eddikesur på hendes datter resten af hendes dage. Hvad tænker folk dog på?

Iøvrigt er det et resultat af en pornoficeret verde. Nogen bliver fuldstændigt besat.

9122
Reklamer / Sv: Netdating
« Dato: December 06, 2012, 07:20:13 am »
Ved ikke hvor stor sandsynligheden er, sådan statistisk, men det kunne være lidt sjovt, hvis båd mand og kone i et ægteskab, uafhængig af hinanden, opretter en profil, og reflekterer på hinandens annonce, og mødes, og først der, finder ud af at hvem de er :o)

Jeg læser en del på SOL-debat og under debatkategorien "Utroskab" dukker der undertiden nogen kvinder op, der er fortvivlede fordi de har fundet ud af at deres mænd eller kærester har en profil på (sex-)dating sider. De finder ud af det, typisk ved at en veninde er stødt på deres mand profil, eller fordi manden har glemt at logge sig ud af sit lumre forehavende, før konen overtog 'puteren. Og så kunne hun se hvad han havde gang i .........

Jeg har ikke linket mere, men i et tilfælde var der ihvertfald en kvinde i den situation, der greb det mere fremmeligt an. Hun oprettede simpelthen selv en profil med en andens billede, und so weiter, og kontaktede ham, fordi hun ville finde ud af hvad han havde gang. Hun skrev at han indgik en fræk aftale med hende, før hun gav sig til kende. Hun skrev også at hun omgående strittede han ud. Han er da også en dum tosk.

9123
Reklamer / Sv: Netdating
« Dato: December 06, 2012, 07:10:40 am »
For de af os, der ikke kunne drømme om at være vores partner utro, er det jo direkte usmageligt med sådan en side.

Sådan cirka har jeg det også. Men som jeg skrev, så tvivler jeg på der er ret mange kunder i den butik. I betragtning af hvor svært et er for almindelige singler at finde en over nettet, så må det dér være 100 gange sværere og succesraten, omkring nul.

For det første fordi den næppe lokker nogen ud i utroskab, hvor lunten ikke er tændt i forvejen. For det andet fordi 99,9 % af profilerne der er mænd. Der kommer uhyre få af hunkøn. Bl a fordi at kvinder som er utilfredse i deres parforhold, overvejende vil gøre alt for at gøre rent bord før de forsøger sig med noget nyt. Og fordi en kvinde i den situation, vil ha' frit valg på alle hylder IRL. Der er ingen grund til at komplicere det, ved at søge gennem nettet.

Jeg var selv aktiv på Internetdatingmarkedet indtil for ca 5 år siden. Totalt uden succes, hvilket undrede mig. Kedelig IRL, hvilket er en vanskelighed IRL, men ikke burde være det på nettet. Jeg spurgte en pigebekendt, der også var søgende, om hvad der dog er der foregår. Så fik hun et lys til at gå op for mig. Netdating er simpelthen købers marked for kvinder! De kan vælge og vrage. Der er fem gange så mange mænd som kvinder der har profiler på de datingsider. Jeg spurgte hende så hvorfor, når befolkningen er kønsmæssigt lige sammensat. Jeg fandt ikke ud af det, men hun fortalte mig at der var kolossalt mange gifte mænd, og mænd i forhold, der havde datingprofiler som søgende. De søger elskerinde og vil ha' både i pose og sæk. Eller ville finde en ny model før de skifter den gamle ud.

9124
Reklamer / Sv: Netdating
« Dato: December 05, 2012, 08:00:01 am »
Her er en kulørt datingside jeg grinte lidt af:

http://www.victoriamilan.dk/

Citér
Er du gift eller i et forhold men savner lidenskab?

GØR LIVET LEVENDE -
- HA' EN AFFÆRE !

Men jeg tvivler på der bliver langet ret mange varer over disken der. 99 % af profilerne er gifte mænd der søger singledamer.


9125
Samfund- & Kultur / Sv: En mindedag
« Dato: November 29, 2012, 06:30:58 pm »
Russere, nej. Toppen af partiet og mange vigtige kommisærere var jøder. Kommunismen var opfundet af den jøden Karl Marx. Jødisk had til hvide kunne nemt omsættes til kommunistisk massemord. Lenin var gift med en jøde og havde selv jødiske aner. Og Trotsky var naturligvis jøde. Jeg kan sagtens gå med til at racisme var et motiv.

Jada. Intet opstår af sig selv. Kun lommeuld.

Alle de blodsudgydelser der fandt sted, med kulmination i Stalintiden? Når vi tænker på hvilke blodsudgydelser der tidligere har fundet sted over for jøderne i Rusland og Ukraine. Kunne det tænkes at grusomhederne er en kvitttering med tak for sidst, fra jødernes side?

Det er historisk hjemmestrik fra min side, men mon det ikke holder vand?

På den anden side set: Sovjetunionen stillede sig på arabernes side i den jødisk arabiske konflikt. Det rimer ikke.

9126
Samfund- & Kultur / Sv: Muslimer stemte imod juletræ
« Dato: November 29, 2012, 06:24:21 pm »
Og hvorfor i alverden skulle "muslimer" og andre ikke søge hjælp, når den nu er der?

Det er ikke desto mindre et udtryk for god gammeldags muslimsk nasse- og snyltementalitet, ligesom det er udtryk for samme mentalitet når de tilegner sig 60 000,- kroner af indbetalte huslejer til at holde deres afskyelige eid-fest for.

Citér
De kan vel være lige så meget på r.... som en "pæn etnisk dansk familie på kontanthjælp"

Det kan de vel, men at bedømme ud fra de biler de kører rundt i, er "værdigt trængende" ikke er det første ord der falder en ind. Og have råd til dyre huse i hjemlandet og dyre rejser til hjemlandet med hele familien når de er på kontanthjælp? Der er vist nogle gøgeunger i reden.

9127
Fra medierne / Sv: fra berlineren
« Dato: November 29, 2012, 06:16:16 pm »
Der skulle hidkaldes nogle raske gutter fra græske "Gyldent Daggry" med deres knipler og knojern, til at give hende en ordentlig omgang. Dernæst skal hendes søstre og kusiner have en tilsvarende omgang. Bagbind dem og slæb dem ud til afklapsningspladsen og se om råddenskaben ikke kan bankes ud af deres muslimske sind.

Uha, skrev jeg virkeligt det?

9128
Samfund- & Kultur / En mindedag
« Dato: November 24, 2012, 03:21:57 pm »

I dag er det 70 år siden et af de værste folkemord i historien blev indledt. Russernes myrderier af ukrainerne. Det såkaldte Holodomor.

http://da.wikipedia.org/wiki/HolodomorHolodomor museum i Kiev. Værd at se

http://primetour.ua/en/excursions/museum/Natsionalnyiy-muzey--Memorial-pamyati-zhertv-golodomorov-v-Ukraine-.html

Nej, jeg er ikke på den med at det er kommunismens skyld. Den racisme som var næringen gennemsyrede den russiske befolkning og russerne har altid massakreret ukrainere.

9129
Reklamer / Sv: Sko på nettet
« Dato: November 22, 2012, 05:54:43 pm »
Nu fandt jeg ud af det. Et par pæne og solide sko. I en skoforretning? Nej, jeg fandt dem hos tømmerhandleren. Et par sikkerhedssko, som ikke ser grimme og klodsede ud og er robuste nok til at kunne bruges til masser af cykelture og ture i skoven og også kan bruges når jeg skal ned og handle i Netto.

Skotøjsforhandlerne skulle stramme ballerne. Jeg har fået at vide at grunden til at jeg har svært ved at få sko i min størrelse, ikke er at de ikke laves, men at der er så stor efterspørgsel efter dem, at de bliver udsolgt med det samme.

Uha, tåber i produktionen. Jeg har også lange arme. I virkeligheden ikke længere end folk flest, men alt hvad jeg kommer i nærheden af, af skjorter og trøjer, stumper ved ærmerne. Så kan jeg prøve nogen der er lidt større, men de har nøjagtigt samme længde på ærmerne, selvom de ville være logisk at lave ærmerne længere til en større størrelse. Men nej!

Det er blevet bedre de senere år. Da jeg var ung var den helt gal. Og hvorfor? De par centimeter ekstra stof der skal til et længere ærme, kan da ikke vælte systuens budget.

9130
Reklamer / Sv: Sko på nettet
« Dato: November 22, 2012, 05:42:02 pm »
Der er også Deichmann:

Jeg har prøvet Deichmann. De havde EN model hvor størrelsen passede, men de gik i stykker og sålen blev slidt efter et par uger.

9131
Religion-& Filosofi / Ateister boller bedre
« Dato: November 22, 2012, 09:50:17 am »
Så er det videnskabeligt. Ateister boller bare bedre.

http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-1388827/Atheists-better-sex-religious-followers-plagued-guilt.html

Fordi de ikke er belastet af religiøs skyld. Mormonerne ligger i bund i undersøgelsen. Derefter kommer Jehovas Vidner.

Dette har selvfølgelig ikke noget at gøre med selve spørgsmålet om gud eksisterer eller ej:

Men alligevel: Bliv ateist og kvit de religiøse betonklodser om benene


9132
Dyr / Sv: Katten afleverede lige en levende rotte..!
« Dato: November 22, 2012, 04:50:52 am »
Jeg er også blevet rigtig ferm til at fange mus, efter Isis er blevet udekat. Hun er godt nok en dygtig jæger, og der går næsten ikke en dag, uden hun kommer hjem med en mus, eller en fugl. Og nu altså også en rotte. Hun er også rigtig god til at fange guldsmede, men det er nu mest mus hun kommer ind med. Det er alle mulige arter, og min erfaring er at spidsmus er de sværeste at fange, når hun har sluppet dem løs. De er nogle arrige spektakler og går ikke af vejen for at bide, når man forsøger at fange dem.

Komme hjem med fugl? Eller spidsmus? Eller halsbåndmus? Det er derfor jeg synes at katte er lede. Jeg hader katte. Og så når de prøver at fedte sig ind på en. Uff.

Jeg passer i øjeblikket min mors gamle gård. Det indebærer at der skal være nogle katte, som nødvendigt onde, for at holde mus og  rotter nede, som, i den sammenhæng, vitterligt er skadedyr. Men katte skal da ikke holdes så de tager vilde dyr eller angriber faunaen. Så er katte skadedyr. Jeg er dyreven. I konsekvens heraf hader jeg katte.

9133
Alt det andet / Sv: Tøsesure hystader...
« Dato: November 20, 2012, 04:52:35 pm »
Et tillægsspørgsmål... Tror I, der er forskel på hunnerne alt afhængig af land/område og deres temperament - mit nævnte kendskab, som jeg godt kunne ha' været foruden, var fra fra Mellemøsten. Er stadig i chok. :)

Hvad er der særligt ved Mellemøsten i den henseende?

9134
Politik / Sv: Akutpakken
« Dato: November 16, 2012, 11:26:06 am »
Frankrig er åbenbart på ræven p gr a at lønningerne er for høje.

http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article1865588.ece

Citér
Ifølge Economist har Frankrig også en for høj mindsteløn,..........................

Frankrig har en afsindigt rig overklasse og en stor del af landbrugsproduktionen udføres af illegale indvandrere fra 3. verden.

9135
Politik / Sv: Akutpakken
« Dato: November 14, 2012, 07:51:55 pm »
Måske alle hellere skulle se på om ikke de danske lønninger er for høje!

Jada, "vi" har overforbrug så det basker. Men de  danske lønninger er for høje og skulle reduceres. Hvem skal holde for?

Ifølge liberalistisk tankegang, så er det det de laveste der skal holde for. Sidst der var løndnedgang i SAS, var det de lavtlønnede stewardesser der skulle mest ned i løn, mens de højtlønnede piloter der skulle mindst ned.

Citér
Du, og andre kalder det løntrykkeri, .....................

Nej, det gør vi faktisk ikke. Vi køber da allesammen hvor det er billigst. Det gør arbejdsgivere også når skal bruge arbejdskraft.


Citér
.............. men hvad er det lige der gør, at f.eks. polakker synes det er himmerrige at arbejde her i DK, selv til en meget lavere løn end danskeren?

At de penge de tjener her har meget høj købekraft i Polen, f eks.

Citér
Danmark er ikke konkurrencedygtig nok.

For det første, så modsiges det af det faktum at DK har haft overskud på handelsbalancen i mange år. Det ville DK jo ikke have hvis lønningerne var for høje.

Citér
Vi mister hele tiden arbejdspladser og dermed indtægter til lande der har mere fornuftige lønninger.

Ja, men det gør alle lande. Tyskland, hvor lønniveauet er meget lavere, har samme problem med at jobbene flytter til udlandet. Emnet var i stor stil oppe i den amerikanske valgkamp.

http://news.yahoo.com/blogs/ticket/koch-industries-sends-pro-romney-packet-employees-195709471--election.html

Jeg læste at også Kina flytter produktion til Malaysia fordi kinesiske arbejdre skal ha' for meget i løn.

Citér
Jeg kunne f.eks. sagtens have undværet en pæn del af min løn, og det ville flere sikkert kunne, uden derfor at miste eksistensgrundlaget.

Jada, samme her, men satme om jeg godvilligt vil lægge for med lønnedgang. Lad de rige begynde.............

Citér
Men det ville hverken arbejdsgiver eller fagforening høre tale om. Så hellere kyle jeg ved ikke hvor mange ud i arbjedsløshed.
Dét er hvad den siddende regering, og de fandens røde fagforeninger mener er OK.

Nej, de gør da ej. De kan bare ikke gøre noget i globaliseringens tid.

Lad mig lige knytte en kommentar til det sidste her. I 30-ernes økonomiske krise satte regeringerne en masse beskæftigelsesarbejder i gang. Financieret gennem skatterne og lån. Det kunne man dengang fordi DK var en relativt lukket økonomi og midlerne cirkulerede inden for DK's grænser. Man fik vitterligt noget for pengene. Storstrømsbroen og den gamle lillebæltsbro står endnu og vi har stadigt gavn af dem.

Man gik så vidt som at sætte folk til at grave huller i jorden som de derefter skulle dække til igen.

Man kan ikke sætte lignende projekter i gang i dag fordi pengene vil fosse ud af landet. Danske beskæftigelsesprojekter vil skabe glæde i de små polske, eller kinesiske, hjem.

http://ekstrabladet.dk/nationen/article1813603.ece

Citér
Helles kickstart: 6000 job til polakker

Økonomer og fagforeningsfolk frygter at mange af de jobs regeringen skaber går til udlændinge

Sider: 1 ... 607 608 [609] 610 611 ... 615