Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Carlo

Sider: 1 ... 607 608 [609] 610 611 ... 640
9121
Fra medierne / Sv: Politiken kalder politiet 'gerningsmænd'!
« Dato: Februar 16, 2015, 03:46:46 pm »
Igen er af de gensidigt skulderklappende tråde her på DD. Hvad debat der er i det, er svært at se.

9122
Politik / Sv: Manual til muslimer
« Dato: Februar 16, 2015, 03:22:21 am »
Du skriver masser gange Vi,  ........................

Med "Vi" menes ham/hende og hans æselkaravane.


9123
Almen / Sv: Sådan er kapitalismen
« Dato: Februar 16, 2015, 03:19:08 am »
Tysklands "arbejdende fattige" (dvs. folk der er fattige, selv om de har et fuldtidsarbejde) har deres problem på grund af, at arbejdsgiverne har importeret udenlandsk arbejdskraft i stor stil, for at presse de lavtlønnede endnu længere ned i løn. I dette tilfælde er problemets kilde ikke kapitalens fri bevægelighed, men arbejdskraftens fri bevægelighed. Også denne form for liberalistisk kapitalisme bør reguleres, af hensyn til samfundets bedste.

Jamen, det er op ad bakke. De internationale vinde blæser den modsatte vej. Vi har kun set begyndelsen. Snart kommer kineserne med billig arbejdskraft og så kan vi godt glemme polakkerne.

Og nu får vi snart TTIP-aftalerne, der vil tilsidesætte nationale parlamenter og EU-kommisionen overfor amerikansk storkapital. Og vi vil få endnu flere fattige i EU og den dekadent overforbrugende middel- og overklasse vil mæske sig i endnu mere overforbrug.

Der er ikke noget at stille i op i den kapitalistiske økonomis rammer. Hverken indenfor EU eller udenfor.

Kun et DDR-grænsehegn vil kunne gøre noget ved det, men det er ikke liiiiiige på dagsordenen. Men jeg er med på ideen.

9124
Almen / Sv: Sådan er kapitalismen
« Dato: Februar 16, 2015, 02:47:51 am »
Jeg synes du har ret i meget af det her, men du glemmer, at Danmark er et lille land, som er et forholdsvist overkommeligt offer for de store kapitalfonde, hvis vi står alene.

Den danske krones kurs er knyttet til Euroen og ikke sådan at destabilisere. Så vil det også gå ud over Euroen.

Men det får mig ikke til at ændre mening om at det er en satans verdensøkonomi at nogen kan destabilisere hinandens økonomier med ren spekulation. Uden at der er kommet et eneste nyttigt produkt ud af en fabrik eller sådan noget.

9125
Politik / Sv: Manual til muslimer
« Dato: Februar 16, 2015, 02:21:10 am »
Det er hørt og set så mange gange før her på Din Debat. OK. Men hvorfor starte en ny tråd? Der står jo intet nyt.

9126
Almen / Sådan er kapitalismen
« Dato: Februar 15, 2015, 09:19:37 pm »
I Grækenland går hvert fjerde skolebarn sultent i skole.

http://ipad.dagbladet.no/2015/02/13/kultur/meninger/ideer/helgekommentaren/lordagskommentaren/37693395/

En lille overklasse har plyndret Grækenland, ligesom de plyndrer så mange andre lande. Men sådan er kapitalismen.

De nationale parlamenter kan hverken gøre fra eller til, for plyndringsgodset flyder over landegrænse med nogle museklik.

Vi har hidtil ligget nogenlunde lunt i svinget i de skandinaviske lande, men vores tur kommer også. Vær sikker på det, med de kræfter der er i gang. I Tyskland har de allerede klassen af "Working Poor" Dvs folk der er så fattige, trods job, at de alligevel er nødt til at få bistandshjælp.

Der har lige været tale om spekulation imod den danske krone, men jeg er ikke inde i det. Men i USA sidder den superkapitalistiske valutasnylter Georg Soros og skalter og valter med milliarder af menneskers velfærd. Hans spekulation har indvirket signifikant på den engelske økonomi.

Den kapitalistiske verdenselites dispositioner med fører langt flere menneskers død end både Stalin og Mao.

9127
Fri Debat / Sv: Som ventet!
« Dato: Februar 15, 2015, 05:34:32 pm »
Men de over 100 personer fra Danmark, PET anslår kæmper for ISIS, ..........................................

Uden at være ekspert i efterretningsarbejde, så stiller jeg mig højst tvivlende overfor PETs påstande, al den stund at de ikke kan have den fjerneste viden om hvem der kæmper for IS i Syrien.

9128
Fri Debat / Sv: Som ventet!
« Dato: Februar 15, 2015, 04:59:33 pm »
Iøvrigt bør vi få nogle jura-hajer til at formulere nogle kloge love der sørger for at dem der bare er mistænkt for at kæmpe for IS slet ikke kan komme ind i landet igen.

Nådadadadadada. Du vil sanktionere folk på grundlag af mistanke? Det er uhørt i et retssamfund.

Og hvordan vil du så udpege de mistænkte? Skal det være forbudt at rejse til Syrien? Og hvad med dem der besøger Syrien uden at deltage i IS?

Og hvad med mig der gerne rejser til Ukraine? Skal jeg mistænkes for at have deltaget i terror i Donbass?

9129
Samfund- & Kultur / Sv: Frygten for terror
« Dato: Februar 15, 2015, 04:53:33 pm »
Formålet med terror er at skabe frygt. I forhold til hvad der reelt er sket, så er mediernes og offentlighedens reaktion vildt overdreven.

Nu skaber medierne frygt og befolkningen gribes af frygt. Dermed kan man siges at terroristernes formål er lykkedes og at vi alle, og især vore medier, render terrorismens ærinde. For reelt er det skete jo ikke andet og mere end det er et skuldertræk værd.

Uha, hvor er der mange der kommer til virkeligt at hade mig nu.

9130
Politik / Sv: Kulturberigelse på Østerbro
« Dato: Februar 14, 2015, 07:41:19 pm »
Straffen bør ihvertfald være ektremt islamisk æreskrænkende. Nogen forslag?

9131
Religion-& Filosofi / Sv: Den rette udlægning af islam
« Dato: Februar 13, 2015, 10:21:40 pm »
Debatten svømmer i debatoplæg og kommentarer af selvbestaltede imamer, der vil give den sande udlægning af islam for muslimerne.

Mon ikke bare de tænker: "Sikke da en klovn, som kræver at være min imam, selvom han ikke engang tror på Allah og profeten"?

Sjovt at jeg har deltaget årelange debatter på SOL/debat/religion om hvad sand kristendom er. Jeg må sige jeg er ikke blevet klogere, men totalt rundforvirret.

9132
Politik / Sv: Hjælp Redox
« Dato: Februar 13, 2015, 10:09:18 pm »
Hej, Redox er et research-kollektiv, som bedriver samfundsgavnlig, humanistisk journalistik. I linket herunder kan I se, hvordan man tipper Redox, hvis man mener, man kan hjælpe dem.  :aww: :Cherna_29:

Registrer gerne mig hos Redox.  Jeg hader muslimer inderligt. Og jeg hader kun muslimer men har det fint med både polakker og negre. Dvs muslimer må gerne tro på Allah af al hjertens lyst, men vores tolerance ville stige betragteligt hvis de lod være med at kopiere deres ufattelig grimme kyllinger og lod være med at te sig som en flok aber når der er billigt toiletpapir hos Føjtex. Jeg har egentligt heller ikke noget mod islamisk tørklæde men samme  tørklæderbærers underliv frygter jeg det værste i form af nye små plagsomme muslimer kommer købende ud af deres fødekanall på knallert.

9133
Politik / Sv: Hjælp Redox
« Dato: Februar 13, 2015, 06:58:53 pm »
Vi skal i det hele taget indstille os på store forandringer i EUropa, med den fødelsrate der er i Tyrkiet Ægypten osv osv,

Tjek lige dine facts. Tyrkiet har en så lav fødelsrate at de ikke er i stand til at reproducere deres egen befolkning.

http://en.m.wikipedia.org/wiki/Demographics_of_Turkey

Der står 2,01 barn pr kvinde.

Og så har Tyrkiet en klokkespil økonomi og høj vækst. Det er fint for os der gerne ser muslimer ens hæl end hans tå, for så bliver det hjemme i stedet for at de kommer her og køer på knallert på fodgængerovergange med et hoverende udtryk i deres store grimme fjæs. Eller ter sig som en flok aber når der er tilbud på toiletpapir i Føtex.

9134
Almen / Sv: Slemme, slemme IS
« Dato: Februar 13, 2015, 12:55:56 am »
Der er da ingen sammenligning, ?

Jamen, jeg sammenligner Heller ikke nogen. Grunden til mit indlæg er at IS-TERROREN undertiden fremstilles som noget specielt islamisk i nutiden.

IS-terroren er ikke spor ekseptionel.  Ejheller specielt islamisk. Mennesker har altid behandlet hinanden yderst bestialsk.

Det ekseptionele er at der overhovedet er opmærksomhed om det.

Noget fra før mediernes globalisering: i 1969 myrdede pakistanske soldater op imod 3 millioner mennesker i Østpakistan - nu Bangladesh Desh. I det der måske er verdens måske, ikke største, men mest koncentrerede folkemord. Det var der ikke en kat der gøede ad og er totalt ukendt i dag.

Gennem slutningen af 80erne og op gennem 90erne var der krig i Congo der kostede 5 millioner mennesker livet. Boks Har er side børnehavebørn ved siden af. Men der er mediernes udvikling og verdens offentlige bevidste til forskel.

9135
Almen / Sv: Vi ses i Valhalla
« Dato: Februar 12, 2015, 08:52:49 am »
Er du rundforvirret hr. "Østeuropa-ekspert"?

Svoboda vandt 6 pladser i parlamentet ud af 480, men  fik 0,29% stemmer for lidt til at komme over spærregrænsen på 5% på den landsdækkende liste.

De er kommet ind her og der i nogle enkeltmandskredse og det må formodes at de slutter op omkring Poroshenkos koalition.

De var under "Blok Timoshenko" ved valget i 2011 som opposition til Yanukovich "Regionernes Parti".

I dag regnes Tjagnybok som landsbytosse i Ukraine.

Sider: 1 ... 607 608 [609] 610 611 ... 640