Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Carlo

Sider: 1 [2] 3 4 ... 641
16
Videnskab / Sv: Videnskab.dk
« Dato: Juli 17, 2019, 03:18:07 pm »
Det er underligt at det samme segment der jublede over Paludan op til valget, nu melder sig på banen som klima-benægtere. Undertiden ovre i det konspirationsteoretiske.

17
Videnskab / Sv: Videnskab.dk
« Dato: Juli 17, 2019, 12:59:52 pm »
Mon ikke vi snart kan konkludere at Videnskab.dk bedriver dårlig vidensformidling?

Citér
7. Jeg opponerer mod den ensidige klimadebat, som her i landet især finder sted i DR og Politiken. Navnlig forestillingen om, at 97% af 'klimaforskerne' er enige om, at nutidens klimaforandringer helt overvejende er menneskeskabte. Det er vist igen og igen, at denne påstand ikke holder, overhovedet.

Måske. Det er velkendt at der også finder naturlige klimaforandringer sted. Men de klimaforandringer vi har nu er langt hurtigere end nogen klimaforandringer i tidligere historiske og geologisk epoker.

Klimaforandringer eller ej? Det er svært at forestille sig, at det skulle være uden konsekvenser at brænde CO2 op, som ellers har været bundet til Kul, olie og gas i årmillioner. Jeg ved ikke hvor mange procent afbrændingen er, i forhold til solens indstråling.

18
Fra medierne / Sv: Kan det ske i Danmark?
« Dato: Juli 17, 2019, 12:36:02 pm »

Ja, kunne det ske i Danmark?

Et utrolig væsentligt spørgsmål skribenten der stiller.
Og han spørger yderligere, om de ca. 200 moskéer i Danmark er med til at fremskynde tidspunktet, hvor sharia bliver en del af Danmark?

Disse spørgsmål videregiver jeg hermed til debatten.

Jeg synes da også de islam-bavianer i Nigeria skulle have en militær røvfuld der lærer dem at krybe - rigtigt krybe. For den hvide mands knusende overmagt.

Men derfra til at nogen i DK vil have indført sharia. Det er for langt ude! Muslimerne i DK har det godt som de har det og det vil de ikke lave om på, og slet ikke i islamisk retning.

19
Videnskab / Sv: Det er dig - der drømmer
« Dato: Juli 17, 2019, 12:25:43 pm »
Er det noget, præsten siger henne i rigssalen?

Religiøse, der spår menneskets undergang, er ikke meget anderledes end andre, der siger det samme.

Tjae.......... der har tidligere været dommedage i mindre skala. i 1362 omkom 7 600 mennesker på en nat på øen Rungholt i Vadehavet, der dengang hørte under Danmark.

http://www.din-debat.dk/index.php?topic=352.msg2918#msg2918

Her på debatten var vi tidligere inde på at nordbokolonierne i Grønland gik under. Anklageren var inde på at jorden blev udpint. Hvis det er rigtigt, har mennesker selv ødelagt deres eksistensgrundlag.

I 400-tallet halveredes Norges og Sveriges befolkninger på grund af nogle vulkanudbrud i El Salvador.

Men det mest udprægede eksempel på hvordan mennesker har undergravet deres egen eksistens er Påskeøen. Der var de 5 000 - 10 000 mennesker i  1600-talltet. I 1877 var de 111 tilbage. De havde ødelagt deres eget eksistensgrundlag og nærmest uddøde. Det er menneskeheden vat gøre nu, bare i større skala.

20
Politik / Sv: Stakkels nazister
« Dato: Juli 16, 2019, 08:46:34 pm »
De får helt sikkert mange tæsk af grønlænderne, hvis de åbner næbbet.

Her er meget mere vold, end du er vant til.

Du skal også kigge dig tilbage over skulderen når karakterbøgerne udgives.

21
Videnskab / Sv: I februar blev en marmorkrebs fundet i Karup Å
« Dato: Juli 16, 2019, 08:33:24 pm »
Marmorkrebs  findes i akvarier, hvor den er blevet populær, fordi den formere sig så villigt. Derfra er den endt i naturen,

Hvis først den får fat i vandløbene ude i Danmark, så er det fuldstændig håbløst at stoppe den igen.

Udsætning af ål kan måske redde noget. Om det specifikt gælder marmorkrebs, ved jeg ikke.

For krebs er ål den ultimative fjende. Krebs lever i huller i bunden og i brinken. Hvor ålene nemt kan nappe dem ud og især når krebsene har hamskifte og de er bløde.

I DK æder vi ikke ferskvandskrebs, men svenskerne er vilde med dem. Så meget at DK har eksport af flodkrebs til Sverige. En niche for fallerede bønder er at avle krebs i nedlagte gyllebeholdere.

Men der er i forvejen en invasiv/importeret art på spil, nemlig signalkrebs, som kommer fra USA. Den blev populær i 60'errne blandt krebseavlere, fordi den var mere modstandsdygtig og havde hurtigere vækst. Den kan bære krebsepest, men er selv immun.

22
Videnskab / Sv: Mere klima.
« Dato: Juli 16, 2019, 06:04:41 pm »
Planter og træer forbruger co2.

Nej, det gør de faktisk ikke.

Citér
Vi kan sende en mand til månen, men kan man så ikke udvikle et system, der omdanner drivhusgasser, så der kommer ligevægt? Hvor meget vil det mon give, at plante og dyrke skove?

Kun meget lidt. Siden 60'erne har der været ævlet om at regnskoven er "Jordens Lunger". Forkert! Nogle er gået så vidt som at hævde at det er afskovningen der er skyld i klimaforandringerne. Forkert! Klimaforandringerne skyldes afbrænding af fossil energi.

23
Videnskab / Sv: Batteritog er ikke gode nok endnu
« Dato: Juli 16, 2019, 05:57:54 pm »
Det har du måske ret i, men det er fremtid.

I Tyskland laver man forsøg med et batteritog, der er en prototype af togproducenten Bombardiers Talent 3-tog, som har en rækkevidde på 40 kilometer. Til næste år forventer producenten at have udviklet næste generation af batteritoget, som skal kunne køre op til 100 kilometer per opladning.

Med hvilken accelleration og med hvilken hastighed?

Noget Poul Jørgensen-agtigt herfra. At i stedet for at toget skal slæbe på tunge batterier, så kunne man lave det magnetbane-agtigt til at komme op i marchhastighed. Det er accellerationen der er energikrævende. Ikke når det er i marchhastighed.

Jeg læste lidt om at man eksperimenterer med det med fly. At sende flyet i luften med en katapult af magnetbanefamilien. Fordelagtigt, fordi det er start og accelleration der koster meget brændstof. Det bruger ikke meget når det er i luften på marchhastighed.

24
Videnskab / Sv: Det er ikke sandt
« Dato: Juli 16, 2019, 05:50:33 pm »
Citat: "Ingen ved sine fulde fem vil i dag bygge et nyt kulkraftværk. For det er mere fordelagtigt at investere i vindmøller og solceller. Men nyopførte vindmøller og solceller konkurrerer med en eksisterende flåde af kraftværker, der er afskrevet for længst. Derfor er de stadig afhængige af støtte."

Citatet er fra Michael Drexler, Head of Investors Industries i WEF, da rapporten blev udgivet. World Economic Forum (WEF) er meget anderkendt, og Michael Drexler udtalte sig i forbindelsen med udgivelsen af en rapport.

Hvorfor står Goldman-Sachs, Morgan Bank og alle de andre så ikke i kø for at investere i vedvarende energi? Hvis det er så lovende. De har gysser der trænger til noget afkast.

Citér
Det er altså forkert - at kulkraft er den eneste mulighed for hovedparten af verdens befolkning.

Hvorfor bruger hovedparten af verdens befolkning så stadigt fossil energi, hvis det er så ufordelagtigt?

Kom med mig til Thailand, når jeg tager dertil i november og fortæl alle 67, 8 millioner thaiere at det ville være bedre for dem med noget vedvarende energi.

Citér
Indien er verdens største U-land med en sjettedel af jordens befolkning - og Indien satser på vindkraft.

Haha, i Indien er der enten vindstille eller orkaner.

Hvem i Indien er i en position til at beslutte at indføre vindkraft. Og hvem i Indien er i en position til at føre en sådan beslutning ud i livet?

Indiens vindkraft er nok en fis i en hornlygte.

25
Politik / Sv: Det er tom snak
« Dato: Juli 16, 2019, 02:59:32 pm »
Det er ligesom i Danmark, hvor over halvdelen af muslimerne er kommet til landet under VKO-regeringer - og de har vel snakket mest om muslimer i alle de år  :smile1:

Hverken V, K eller O har nogensinde talt om at stoppe tilstrømningen af muslimer.

Det første VK-regeringen gjorde da de kom til i efteråret 2001, var at lukke for kædeindvandring af muslimer.

26
Spørgsmålet er bare, hvor hurtigt det går.

Eksplosionsmotoren er nemlig uhyre ineffektiv

Nutidens bedste bilmotorer har en energieffektivitet på højst 30 procent - og hovedparten af energien bliver til varme, som sendes ud gennem glohede udstødningsrør.

Det ved jeg altsammen godt. Men tag du ud og fortæl det til bilkøberne. "Boom i familiebiler skaber parkeringskaos på villaveje".

https://www.dr.dk/nyheder/regionale/hovedstadsomraadet/boom-i-familiebiler-skaber-parkeringskaos-paa-villaveje

Hvordan er det lige det går med den højt opreklamerede klimaindsats?

27
Videnskab / Sv: Er du ærlig over for dig selv?
« Dato: Juli 15, 2019, 10:11:36 am »
..............................., og udover at kulkraft udleder CO2, så forurener det ret groft.

Det er nemt og billigt at bruge. Og det er det der er afgørende. Og den eneste mulighed for hovedparten af verdens befolkning.

28
Politik / Sv: Immigranter fra latinamerika vælter ind i USA under Trump
« Dato: Juli 14, 2019, 11:30:53 pm »
Det er hvad amerikanerne får ud af at vælge en amatør som præsident

Han får det uid af det, at han bliver valgt som præsident igen, hvis der ikke kommer en der er endnu værre. Men nu skørper han retorikken: "These aren't people. These are animals."

https://eu.usatoday.com/story/news/politics/2018/05/16/trump-immigrants-animals-mexico-democrats-sanctuary-cities/617252002/?fbclid=IwAR3AO0mZnosaLI2iqm9aMOHYh_IeNVEkd927dIpIp4mx0l5WGT1knETXvPE

29
Politik / Sv: Nu lyver du igen
« Dato: Juli 13, 2019, 03:35:07 pm »
Som vi ser virker propagandaen, og selv de blå er er ikke fri for at blive hjernevasket.

Og Anti-rød sidder højt oppe i sit elfenbenstårn og kigger ned på staklerne dernede, som famler forblindede rundt dernede. Selv er han ikke spor hjernevasket. Næsten med Profilgnaskerens altseende øje.

30
Politik / Sv: 58 migranter er fundet døde ved Tunesien efter kæntring
« Dato: Juli 13, 2019, 03:11:16 pm »
Hvem skal så besøge min grotte.

Jeg vil gerne igen, for det var godt sidst jeg var der. Din grotte er simpelthen nam-nam.

Sider: 1 [2] 3 4 ... 641