Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Carlo

Sider: 1 [2] 3 4 ... 614
16
Fri Debat / Sv: Brugen af tørklædet
« Dato: April 16, 2019, 04:43:53 am »
.......................... ved at være klædt anstændigt.
 :aww: :Cherna_29:

Nådadada. Så kvinder der ikke bærer islamisk tørklæde, skulle være uanstændige? I området omkring Israel holdes de bag et otte meter højt stålhegn med al deres anstændighed. Fin ide!


17
Fri Debat / Sv: DR underkaster sig Islam
« Dato: April 16, 2019, 04:18:30 am »
Interessant! Hvordan klæder "almindelige" danskere sig?
Så vidt jeg ved, er der ikke lagt helt faste retningslinjer for, hvilke beklædningsgenstande, man skal bære for at kunne kalde sig dansk, eller tager jeg fejl?

En gang til: der kommer nogle kyllingehjerner anstigende fra nogle fjerne udørker. Også skal vi debattere hvordan vi skal gå klædt og om julemænd så også skal forbydes.

En ting kan de kyllingehjernerne og det er at sætte splid i de oprindelige befolkninger. Overalt hvor islam kommer frem.

18
Samfund- & Kultur / Sv: Jihad-folks studier betalt af svenske skatteydere
« Dato: April 15, 2019, 06:46:39 pm »
Husk nu på at Asien begynder ved Malmö. Og i Asien foretager de sig så meget underligt. Hvor man tænker: hvad skal der dog blive af dem? Her i Thailand er der nytår for tiden og de fejrer det med skiftevis at drikke whisky og køre motorkøretøj.

19
Samfund- & Kultur / Sv: Agerer Røde Kors som et rødt, politisk parti?
« Dato: April 15, 2019, 06:40:13 pm »
Martin Henriksen(DF) har i DR2-debatten i torsdags (11/4) kaldt Dansk Røde Kors for en "aktivistisk, politisk organisation."

Ja, skyd budbringeren!

Citér
Jeg synes, Henriksen er inde på noget væsentligt. Godhedsorganisationerne, i hvert fald de store og meget professionelle, har i mange år optrådt som en slags ekstra venstreorienteret politisk parti.

Skal de have mundkurv på og ikke offentliggøre fagfolks undersøgelser. Nej tak. Vi skal have ytringsfrihed. Også til ytringer vi ikke kan lide.

Citér
Det skævvrider den offentlige debat, for der er jo ikke en tilsvarende højreorienteret organisation.

Røde Kors er en dybt borgerligt funderet organisation. Hvis I synes der mangler noget tilsvarende højreorienteret, hvorfor starter i det så ikke bare? I stedet for at hælde vand ud af ørerne..

20
Religion-& Filosofi / Sv: Liberalisme for dummies.
« Dato: April 14, 2019, 08:29:24 am »
Liberalister går ind for ytringsfrihed. Nu skal der ikke så meget til at fylde avisspalterne med fladpandede artikler om at vi skal have lavere skatter.

Men åbenbart er dem der dominerer i medierne og hvordan vi skal tænke, dem der har råd til det. Det er ikke ytringsfrihed.

Men vi har også set hvordan liberalisten Donald Trump angriber forskning der siger ham imod og vil lukke forskningsinstitutter. Men vi skal ikke så langt som til USA for at finde det. Liberalisten Anne Libak vil skyde budbringeren for at ytre sig om den stigende ulighed, som liberal politik har medført.

https://sn.dk/Debat-/Mellemfolkeligt-Samvirke-foerer-valgkamp-for-roed-blok/artikel/829275

PS: til dem der bestandigt taler om den røde DR. DRs journaliststab er rekrutteringsbase for Venstres folketingsgruppe. Nu også Anne Libak Hvordan nogen kan få det til at blive rødt, overgår min forstand.

21
Religion-& Filosofi / Sv: Liberalisme for dummies.
« Dato: April 14, 2019, 07:30:33 am »
Jeg forstår ikke, hvad du siger. Hvad mener du med, at man så er lige vidt. Øget import er et tegn på opsving i økonomien, fordi efterspørgslen på produkter/udenslandske varer stiger. Man har ikke øget import, når der er lavkonjunktur. Tænker du på handelsbalancen?

Ikke så meget på handelsbalancen. Jeg tænker mere på beskæftigelsen. Og at de beskæftigede køber og forbruger.

Citér
Det er dumt at give skattelettelser, når der er højkonjunktur. Det har man jo set før. Men det har ikke noget at gøre med liberalisme.

Det har så meget med liberalisme at gøre, at liberalister altid harper løs om skattelettelser. Over hele verden. Kravene om skattelettelser kommer nedefra. Det er ikke personlig frihed at skulle aflevere en del af sin indtægt i skat. Desuden er det forvridning af naturlig social ulighed.

https://faktalink.dk/liberalisme

Citér
Det, der er det bedste, er ikke nødvendigvis det, der også kan findes flertal for.

Det skal guderne vide!

Citér
Det er også svært at finde flertal for at hæve prisen på cigaretter, selv om det vil være positivt for befolkningens sundhed.

Ja, men liberalister er glade for privathospitaler. Og privathospitaler skal have kunder. Rygere bliver sygere og bliver kunder for privathospitalerne.

"Borgerne skal have valg" er parolen blandt liberalisterne for at indføre privathospitaler. Men de læner sig roligt tilbage og venter på at privathospitaler undergraver det offentlige sundhedsvæsen.

Men det er de meget liberale LA der er imod øgede afgifter på smøger. Både fordi sådanne afgifter er imod liberale principper og fordi det er imod ideen om personlig frihed.

Men mht rygepolitik er der selvfølgelig høj grad af pragmatisme inde i billedet. Vi så lige hvordan nogle regionsrådsformænd, hvor Venstre er totalt dominerende, gik ind for skærpet rygepolitik. Fordi de sidder med de direkte udgifter, viger de ideologiske sværdslag selvfølgelig.

22
Religion-& Filosofi / Sv: Liberalisme for dummies.
« Dato: April 13, 2019, 07:02:48 am »
Selvom samtlige Liberalister går ind får et skatte-finansieret sygehus-væsen, er det stadig en Socialistisk omfordering og ikke  Liberalistisk.

Liberalister harper ellers løs med privatiseringer. Også på sundhedsområdet.

[/quote]Så du kan ikke bare tage det some Liberalistiske politikere siger og kalde det for Liberalisme...[/quote]

Hvad I himlen navn kan jeg så regne med, hvis det ikke er det som de siger? Og gør?

Citér
Den næste ting; Skattesænkning. En del af Liberalismen er at lade folk beholde mest muligt af det de selv tjener og dermed lavest mulige skat. Nogen SUPER ULTRA RENDYRKEDE Liberalister kan sige at ren Liberalisme ikke ville have en Stat og Ingen skat...

Det er drømmere. Mainstream-liberalister vil have flere motorveje, politi og fængsler.

Citér
... men du tolker og du lægger selv konkusionen at Liberalismen så går ind for sociale forringelser. Det gør den ikke.

Jo, overalt hvor der er ført mere liberal politk, har det betydet sociale forringelser.

Citér
De fleste liberalister går ind for et socialt sikkerhedsnet, ...................

Hvorfor er der så sociale forringelser overalt?

23
Religion-& Filosofi / Sv: Liberalisme for dummies.
« Dato: April 13, 2019, 06:53:20 am »
Når der for eksempel er lavkonjunktur skal staten føre en ekspansiv finanspolitik. Det kan den gøre ved at sænke skatten og/eller øge det offentlige forbrug. Det fører til mere efterspørgsel og øger bruttonationalproduktet.

Nemlig. Det vil øge bruttonationalproduktet - i Kina.

Det var politik man førte med succes i bl a Danmark under 30'ernes krise. Men verdensøkonomien har forandret sig siden. Det er forbudt af EU at føre en politik der begunstiger indenlandsk efterspørgsel. Hvis et land derfor fører økonomisk politik for at stimulere økonomien, vil det også føre til efterspørgsel af importerede varer. Og så er vi lissom lige vidt.


Citér
Når der er højkonjunktur skal staten omvendt dæmpe væksten ved fx skattestigning. ............

Ingen regering kan skaffe flertal til at øge skatterne. De vil omgående få befolkningen imod sig. Overalt lyder kravet om sænkede skatter og afgifter.

24
Religion-& Filosofi / Sv: Liberalisme for dummies.
« Dato: April 12, 2019, 05:46:03 am »
Og derved rammer du fuldstændig forbi.
Du rammer både forbi definitionen af hvad Liberalisme er, ..........................

Jo, i beskrivelsen af liberalismen tager jeg udgangspunkt i det link, du selv gav. Jeg vidste det nu godt i forvejen.

Citér
................... ved at du tager nogle konkrete politikeres holdninger og fordi de kalder sig liberale, kalder du alt de siger liberalisme.

Ja, hvad ellers? Jeg ved også godt at der er høj grad af pragmatisme inde i billedet. Især i DK.

Men f eks når liberalister bestandigt harper løs med skattesænkninger. Tjaeee..... så slutter jeg at at skattesænkninger er liberal politik. Og med skattesænkninger følger nødvendigvis sociale forringelser. Hvor skal skattesænkninger ellers komme fra?

Og så ser jeg på liberalismen som den udøves i den store verden. Med Thatchers valgsejr i UK, Reagans i USA og Schlütters i DK omkring 1980. Efterfulgt af andre valgsejre rundt omkring.

25
Fri Debat / Sv: Nu er der næsten 600.000 muslimer i Danmark
« Dato: April 11, 2019, 06:06:38 pm »
Fedt, du skal passe på dit blodtryk i din alder. Det har din læge også sagt til dig.

26
Fri Debat / Sv: Nu er der næsten 600.000 muslimer i Danmark
« Dato: April 11, 2019, 03:26:46 pm »
Danskerne skal til gengæld lide afsavn i form af ringere ældrepleje, dårligere hospitalsbehandling, hvor man for eks. overser brystkræft hos kvinder.

Det er fordi der er ulighed i det danske samfund. Ikke fordi der mangler ressourcer.

De midler der anvendes på muhamedanerne er penge der kommer i cirkulation og er med til at holde hjulene i gang.

Citér
Carlo har en opfattelse der går ud på, det ikke rager ham.

Sådan cirka, ja. For jeg går ud fra at det er sådan befolkningen vil have det, siden de stemmer på de politikere vi har. Det tager jeg bare til efterretning.

27
Fri Debat / Sv: Nu er der næsten 600.000 muslimer i Danmark
« Dato: April 11, 2019, 06:23:43 am »
..............................., men ellers bruger han mere tid på sammen med homofaber at gøre nar af os, der vil bekæmpe islamiseringen af Danmark.

Du er en anakronisme, DerRudi. Du skulle have været født omkring 1820. Så kunne du have skrevet meget om Danmark til Elben, der ville være faldet i god jord og ingen der ville være uenige. Dog ville der have opstået et problem i 1864, hvor du ville have været nødt til at stoppe op og tænke dig om, om det var den rigtige vej at gå.

Citér
PS Hvis der er 600.000 muhammedanske indvandrere og efterkommere i Danmark, er det præcis 600.000 for mange.   :thumbsup:

Det synes jeg da også. Vesten kan bare lade være med at fucke deres lande op.

28
Fri Debat / Sv: Nu er der næsten 600.000 muslimer i Danmark
« Dato: April 10, 2019, 06:31:08 pm »
Og børn af DF'ere der har importeret og avlet med deres Thai, betegnes også som indvandere.

At være DF'er er ellers den mest sikre præventionsmetode der findes.

29
Fri Debat / Sv: Nu er der næsten 600.000 muslimer i Danmark
« Dato: April 10, 2019, 06:11:48 pm »
Muhammedanerne ødelægger samfundet, ved at omdanne det til et forbrydersamfund, de skyder løs i Rungsted bl. andet.

Et område på fem gange ti meter i Rungsted havn, hvor der blev skudt, er ikke at ødelægge samfundet.

Citér
Jo flere muhammedanere, jo større underskud har staten på dem. Danskerne skal til gengæld lide afsavn i form af ringere ældrepleje, dårligere hospitalsbehandling, hvor man for eks. overser brystkræft hos kvinder.

Hold op med dit slimede propaganda.

Citér
Ps. Jeg fik aldrig et bevis for mange i vesten er vilde med udslidte bilvrag fra Cuba.

Prøv at tage til Cuba og forsøg at købe sådan en vintage-bil. For det første skal du virkeligt op med pungen. For det andet er det svært at fåen eksporttilladelse.

Citér
Apropos -  så kommer socialdemokraten Mette Frederiksen med valgpropaganda - i ved godt det er bar løgn ikke ?
Først cubanske biler. Dernæst Mette Frederiksen. Du kommer langt omkring.

30
Religion-& Filosofi / Sv: Liberalisme for dummies.
« Dato: April 10, 2019, 05:45:07 pm »
Man finder heller ikke ret mange partier, der fører politik ud fra rene ideologier i dag.

Jamen det ved jeg da godt. De erklærer sig liberale, men i deres politik er de det ikke. Der er ingen grænser for hvilke forvridende økonomisk foranstaltninger de træffer. Behøver jeg at nævne EU-landbrugsstøtten, som har massiv liberal opslutning?

Lidt længere nede, er der Venstre byråd og borgmestre, der kigger meget lidt på ideologi, når deres politik skal føres ud i livet.


Sider: 1 [2] 3 4 ... 614