Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Carlo

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 40
31
Politik / Altsammen hørt før.
« Dato: Marts 08, 2019, 06:04:44 am »
Nu er Nye Borgerliges partiprogram på vej. Noget af det er kommet til pressen.

https://www.avisen.dk/nye-borgerlige-vil-fjerne-topskat-og-afgifter-paa-oe_415084.aspx?fb_action_ids=10218928770798841&fb_action_types=og.comments&fbclid=IwAR2ppi08wXUnOh2nyLOHw3HaF6pq8Z6yCPj9FDKTt3GiyMHEb3ghz8wbF7E

Og når jeg læser det tænker jeg: GAAAAAB!!!!!! Hvor har vi dog hørt det altsammen før. 50 år mindst har alle borgerlige messet det samme i deres templer, med små variationer. Og jeg er så træt af det. Hvornår kommer nogen med noget nyt?

Så der er skarp konkurrence på den fløj. NB får deres stemmer og tilhængere, fra andre lignende partier. Liberal kannibalisme - så at sige. Men det vil nok føre til et stemmespild, der vil bane vejen for en rød regering.

Og så er så er Riskær på banen, og giver anledning til yderligere borgerligt stemmespild. Jeg håber sådan at NB vil komme i folketinget. For de vil stille ultimative krav og lave virkeligt rock i den borgerlige synagoge.

32
Samfund- & Kultur / Hvad er der med "gettoplanen"?
« Dato: Marts 07, 2019, 03:51:19 pm »
Jeg plejer at kalde mit tidligere boligområde foren getto, men det er det egentligt ikke. De grisefarvede som bor der, er glade og tilfredse, men anerkender at der er problemer. Men problemerne er altid større på afstand, end når man er mit iblandt dem. Når jeg taler med folk ude omkring, undrer de sig over at jeg er i live endnu.

Nå, men regeringen. Med støtte fra S og Sf - satme, har vedtaget en gettoplan. Jeg har ikke forstået det helt, men en del af det almennyttige byggeri skal rives ned.

Men hvor skal folk så bo? Er min umiddelbare tanke. Det giver gettoplanen ikke rigtigt noget svar på. Da der er mangel på boliger, er det eneste tænkelige, at de skal over i ejerboligmassen. Se, se, når der er tale om ejerboliger, skydes der et snyltende mellemled af ejendomsmæglere og advokater ind. Plus at financieringsinstitutterne nyder godt af den store forskel på faktiske omkostninger ved en bolig, og faktiske priser. Rent snylteri på folks boligbehov, lige ned i lommerne på finanskapitalen.

Sådan er kapitalismen, eller er der noget jeg har misforstået.

I Tyskland køber store koncerner den billige boligmasse bare for at lade den stå tom, og holde prisen på ejerboligmarkedet oppe. Og da vi ved at i Tyskland er middelklassen på retur og klassen af 'working poor' er voksende.


33
Mandehørmen / Rolig. Det er bare ferskner
« Dato: Marts 03, 2019, 04:12:30 am »
I Japan.


34
Tant og fjas / Et par gamle fjolser.
« Dato: Marts 02, 2019, 03:16:56 pm »


Og


35
Almen / Verdens fattigdom FALDER.
« Dato: Marts 01, 2019, 05:02:57 pm »
Det har jeg nu hele tiden vidst, men her en artikel.

https://www.berlingske.dk/ledere/hurra-den-globale-fattigdom-falder-og-falder?fbclid=IwAR3cPPs2tFe-0H5onshYODUZb53C8YycxBaWsHGbFpDqOUfg_VO0FTa_ftQ

Men det har jeg 2½ amatøragtige bud på, hvorfor. Måske ikke særligt kvalificeret.

Det første er:

Motorcykler:

Små 150 ccm motorcykler koster måske 5000 kroner i 3. verden. Men det giver dem utrolige muligheder i forhold til prisen. Det kan komme snildt på arbejde og med en sidevogn kan de få deres produkter til markedet. Eller de kan udføre taxikørsel med en motorcykel.

De kan transportere 3 - 4 personer. I Fjernøsten flere.Det andet er:

Smartphones:

tjaeeee..... sådan en svend koster vel 10 - kroner fra en kinesisk fabrik, og 200 - 300 kroner på markedet i 3.-verden. Den giver dem fantastiske muligheder. En bonde f esk der står og vil sælge et par hundrede kilo løg, kan undersøge markedet og finde hvem der vil betale mest for dem. Og ikke sælge i blinde og han kan spare mellemhandlere.

Også for vognmanden der skal transportere løgene til aftagerne har muligheder med sin Smartphone. Hidtil har han skullet tjatte rundt med småpartier, men han kan tjekke hvad der skal transporteres og tilrettelægge et fuldt læs. (Og mere til. Spørg bare Phil) Nogle gange går det dog ikke helt efter planen.Og varerne bliver samtidigt billigere for aftageren, fordi der skal ikke financieres ineffektivt spild.

Afregning sker med noget Mobilpay-agtigt noget. Fantastisk ressourcebesparende.

Til deres smartphones anskaffer dig sig en solcellelader med batterybank. Så kan de oplyse deres negerhytter med LED-lamper.

Ellers er indendørs oplysning med petroleumslamper, med hvad det indebærer af gifitig røg i lungerne. LED-lamper koster ingenting i forhold til petroleum. Kun en minimal investering.

Banalt vil nogen måske sige, men når en milliard mennesker gør det og hvad det betyder for deres levestandard ikke at skulle købe petroleum.

Men, men, men. Når de får snotten økonomisk oven vande, er der kun en ting der gælder. Det er: Biler! Biler! Biler! Afvekslende med aircondition og bordelbesøg.
36
Almen / Hende fra solariet
« Dato: Februar 28, 2019, 09:57:25 am »
Det er ikke hende her, selv om hun kunne ligne en der mødes med muslimske hanner i flokkevis i solariet.

Det er datteren af Putins talsmand og pressesekretær Dmitry Peskov.

https://en.wikipedia.org/wiki/Dmitry_Peskov

Der er ballade i øjeblikket fordi hun er trainee som sekretær hos en EU-parlamentariker. Han er fra den yderste højrefløj, som har sympati for Putin og selvfølgelig er der løftede øjenbryn over hvad hun kan lave fra den position.

https://www.rferl.org/a/daughter-of-putin-s-spokesman-working-in-european-parliament/29789851.html?fbclid=IwAR04St9kB38gjjSlFKCAlzgR1rD0ERkx7lcqsQ6VJJYzfiWH_nHmPskqzrgog


37
Fra medierne / Ny IS-horror
« Dato: Februar 27, 2019, 04:06:57 pm »
Engelske soldater her fundet en bunke med 50 afhuggede hoveder af sex-slaver i en IS-tunnel i Syrien.

https://www.thesun.co.uk/news/8497375/sas-find-sex-slaves-isis-rat-tunnels/

The Sun er sensationsavis, og de har tilbøjelighed til at smøre ekstra på.

Et underligt forhold ved GYSER-kulturen: hvis ligene ligger i bunker gysser vil. Hvis ligene ligger spredt, er vi ligeglade. Den mexicanske narkokrig, uha!

38
Samfund- & Kultur / Markedet virker satme....
« Dato: Februar 26, 2019, 05:44:03 pm »
Vi ved jo at udbud og efterspørgsel bestemmer prisen. Det oplevede jeg i sin ultimative konsekvens her i Thailand.

Jeg var ude og køre med bus af den slags hvor der en række sæder på ladet af en lille lastbil.Bussen var fuld da vi kom til et stoppested, hvor der var en del ventende mennesker. Men så kom chaufføren ud af bussen og gik om bagved og råbte en masse på thai. Min ledsager, jeg og en del andre forlod bussen. Andre stod på.

Jeg fattede ikke en brik. Men min ledsager forklarede mig, at det var fordi der var stor efterspørgsel havde chaufføren fordoblet prisen. Det var op til en selv om man ville foretrække at betale, eller gå.

Altså Full Blown anvendt markedsmekanisme.

Vi tog en Uber-bil til at køre os videre. Det var billigere end at betale ham.

39
Mandehørmen / Euro-hvad-for-noget?
« Dato: Februar 24, 2019, 03:07:04 pm »
Der har været meget bøsseri i Melodi Grand Prix. Men her er den ukrainske vinder. Mon det ender som live-show?


40
Mandehørmen / Fra brevkassen.
« Dato: Februar 21, 2019, 08:30:17 am »
En mand giver et godt råd til en kvinde.


41
Historie / Glem Oradur
« Dato: Februar 20, 2019, 05:41:13 pm »
Velkendt er Oradour-sur-Glane massakren i Frankrig med 634 ofre 1. juni 1944.

https://en.wikipedia.org/wiki/Oradour-sur-Glane_massacre

Men der fandt meget værre massakrer sted på Østfronten. Den muligvis værste fandt sted mod landsbyen Koryukivka med næsten 700 dødsofre 1. marts 1943.

Massakren fandt sted som hævn for nogle partisaners aktiviteter i området.

Det er en ting. Men det ser ud til at det sovjetiske styre bevidst fremprovokerede den slags massakrer for at fremme sin egen sag. Fuldstændigt uden hensyn til de menneskelige omkostninger. Nemlig! Fordi de havde selv udøvet verdenshistoriens mest koncentrerede folkemord i Ukraine i 1932. Nu ville de vise befolkningen at tyskerne var endnu værre. Krigslykken på slagmarken var vendt og det sovjetiske styre imødeså en situation, hvor de kunne vende tilbage og blive mødt som befriere fra tyskerne.

http://euromaidanpress.com/2018/03/30/the-forgotten-tragedy-of-koryukivka-how-the-nazis-exterminated-a-town-of-7000-souls/

42
Tant og fjas / Make Denmark Great Again.
« Dato: Februar 19, 2019, 05:32:16 pm »
Vi mangle bare lige Peter Lundin og U-båds-Madsen som justitsministre.


43
Mandehørmen / Hvad?
« Dato: Januar 30, 2019, 10:04:43 am »
Fra FB-gruppen "Christian Mothers against Masturbation". Never marry a masturbator.


44
Samfund- & Kultur / Snylteri på offentlig virksomhed.
« Dato: Januar 27, 2019, 12:27:35 pm »
Det har hele tiden været tilfældet, hvor privatiseringer har været oppe. De private vil ind og skumme fløden af offentlig virksomhed. Det ses på hospitalsområdet, hvor privathospitaler typisk tager sig af nærmest samlebåndsagtige behandlinger, mens det offentlige får lov til at beholde de dyre behandlinger.

Men også på den kollektive transport. F eks var der for nogle år siden en vognmand der var sur over at han ikke kunne få lov til at køre busser mellem Hovedstaden og Kalundborg, for det kunne han gøre billigere. Der sagde DSB omgående, at hvis han fik lov til det, ville de selv reducere togdriften tilsvarende. Der var jo ingen grund til at køre med tomme tog, når vognmanden skummede fløden. Dengang var det aå langt ude, at selv venstre-borgmestre takkede nej, for de kunne fint overskue konsekvensen.

Men nu skal vi have en ny runde. Regeringen og DF vil "liberalisere" busdriften, så busfirmaer kan skumme fløden fra togdriften.

https://www.dr.dk/nyheder/politik/advarsel-til-regeringen-nye-busregler-risikerer-nedlaegge-ruter-i-yderomraader

Men her er også lokale ventre-borgmestre imod. For de ved at det vil undergrave den kollektive trafik, og gøre resten af den endnu dyrere.

Og den ringere kollektive trafik medfører flere biler på vejene, og så er de glade hos bilhandlerne.

45
Religion-& Filosofi / Islam i en nøddeskal.
« Dato: Januar 20, 2019, 06:18:16 pm »
Islam er slavesamfundets religiøse overbygning. Med muslimerne som dem der nyder, mens andre yder som slaver. Den holdning har de stadigt, men på en anden måde. Muslimer er de nydende. Her yder de vantroende kvinder til muslimen. Den Saudiske kronprins Salman poserer i Las Vegas.Dette er ikke bare et ekstremt tilfælde, men en holdning der er i enhver muslims sind.

De fleste har nok læst det, men i øjeblikket er der diplomatisk krise mellem Canada Og Saudi-Arabien, fordi Canada har givet asyl til en flygtet saudisk pige. Hun er flygtet fra familiens vold og tvangsægteskab. Og han har frafaldet islam, hvilket der er dødstraf for SA. Hende forlanger Salmans Saudi-Arabien udleveret fra Canada.

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 40