Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Emner - Carlo

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 39
31
Samfund- & Kultur / Befolkningensudskiftningen.
« Dato: Januar 05, 2019, 12:27:23 pm »
I USA. De hvide står overfor noget der ligner det meteornedslag der udryddede dino'erne for 65 millioner år siden.

https://johnpavlovitz.com/2019/01/04/the-extinction-of-the-white-american-dinosaur/?fbclid=IwAR2NdVP-2T-hv4Ac1-NqsSaWnRLsDYL3jWKRKwZ2tBhv-dJ6MUPveH6OTrM

Spørgsmålet er så om den hvide race er værd at bevare.Så hellere de her, end de hvide. Hvorfor ses på billedet.


32
Debat om debatten / Gengivelse af videoer.
« Dato: Januar 03, 2019, 10:56:16 pm »
Mobiltelefon videoer er den 11. ægyptiske plage. Og gengivelse af dem på Facebook er den 12. plage.

Men engang imellem kommer der nogle guldkorn. Men så er problemet, at så skal brugeren være logget ind på Facebook, og det er upraktisk. Findes der en måde at gemme disse videoer et sted, og så linke til det for Din-debat?

På samme måde som jeggør med billeder. Lader dem gå via Imgur, hvor jeg kan give dem en brugervenlig størrelse.

33
Helbred / Nu skal Landboen hamstre.
« Dato: Januar 03, 2019, 10:41:58 pm »
Hendes nytårsforsæt om at fortsætte med at ryge, vil nok krympe under udsigten til at en pakke smøger skal koste f eks 80 kroner.

Videnskabelige undersøgelser viser entydigt, at prisen påvirker forbruget. Kræftens Bekæmpelse er i offensiven igen med særdeles gode argumenter.

https://videnskab.dk/kultur-samfund/forskere-hoejere-afgifter-paa-cigaretter-hjaelper-isaer-de-svageste

Men især blå blok er imod.

https://www.dr.dk/nyheder/politik/folketingets-9-partier-saetter-deres-pris-det-skal-en-pakke-cigaretter-koste

Liberal politik vil forringe folkesundheden.
[/size]

Men det ved vi godt i forvejen. Liberal politik gør folk federe.

https://videnskab.dk/kultur-samfund/liberal-politik-gor-folk-fede

Og både rygning og fedme er dyrt for samfundet. Ikke kun i form af sundhedsudgifter, men også i form af ringere produktivitet og de betrufnes ringere livskvalitet. Så stem ikke på Venstre eller nogen i den retning.

34
Alt det andet / Mod fjendens linier
« Dato: Januar 03, 2019, 09:56:46 pm »
Jeg bliver stadigt imponeret over innovationen indenfor teknologi af robotfamilien. Hvad skal man kalde den her? En vandrende drone måske.

https://www.facebook.com/GIGadgets.Fans/videos/519456355210085/

Denne tænkte jeg også som militært våben til at snige sig ind på fjendens linier. Skulle den rende i en mine, vil den alligevel være mange gange billigere, også i moral og prestige, end en soldat.

35
Debat om debatten / Lyst igen uden muslimer.
« Dato: December 31, 2018, 11:38:22 am »
Dejligt muslimfrit for tiden. Bare nogen med deres sædvanlige småsnak. Til at leve med.

Men flere interessante emner, som jeg desværre ikke altid har viden til at følge med i, men læser dem gerne.

36
Alt det andet / Det stærke Rusland
« Dato: December 30, 2018, 08:08:08 pm »
er nok verdens største shit-hole. Her fra Omsk i Sydvest-sibirien. Stærke Rusland, betyder teksten ved siden af Putin.


37
Dyr / Vidunderlige skabninger.
« Dato: December 28, 2018, 10:25:35 pm »
Nogle sommerfugle - tror jeg. Aner ikke hvad de hedder og hvor de findes.

https://www.facebook.com/mohammad.alraies.9/videos/607535556335546/

Jeg ville hellere have bragt billeder af dem end video.

38
Mandehørmen / Juleglitter (NSFW)
« Dato: December 27, 2018, 07:05:51 pm »
.

39
Samfund- & Kultur / Migrationerne i Europa
« Dato: December 24, 2018, 09:09:27 am »
Her visualiseret.

https://www.indy100.com/article/map-europe-number-people-living-abroad-emigration-jakub-marian-7556876

Uha, hvor landene på Balkan dog tømmes for folk.


40
Samfund- & Kultur / En kæmpe er væk.
« Dato: December 24, 2018, 01:53:38 am »
Simcha Rotem døde i Israel 22. december 2018.

Først blev flere familemedlemmer dræbt under den tyske invasion af Polen i 1939. Dernæst deltog han både i gettoopstanden i 1943 og i Warszawaopstanden i 1944.

Fra 1947 boede han i Israel.

https://en.wikipedia.org/wiki/Simcha_Rotem


41
Alt det andet / Den terror måtte jo komme.
« Dato: December 21, 2018, 03:25:33 pm »
Terror med droner.

https://www.dr.dk/nyheder/udland/efter-flere-dage-med-lukket-lufthavn-gatwick-forsoeger-genaabne

Det er fuldstændigt umuligt at stille noget op imod og afsindigt dyrt. Droner kan styres fra en smartphone, hvor piloten sidder skjult. Og endda forprogrammeres.

For byde import kan heller ikke lade sig gøre, for de kan købes i form af helt tilforladelige enkeltdele.

Anti-drone-droner er det første ord militær og efteretningsfolk tænker på når talen er om droner. Men så er der stealth-droner.

42
Debat om debatten / Hvad betyder "-"?
« Dato: December 20, 2018, 02:17:14 am »
At debatten bør stoppe, du er dum eller noget helt tredie?

43
Helbred / "Alt var bedre i gamle dage"
« Dato: December 18, 2018, 02:37:17 am »
Men var det nu også det? Anklageren har givet os noget statistik over mord, der viser at det nok ikke var bedre. Men værre endnu på andre parametre. Bedst grafisk afbildet.

Tallene er fra Norge, men sikkert også dækkende for Danmark.Copy&paste af kommentar.

""Vi satt i baksetet uten bilbelte, men det gikk jo bra med oss"
"Alle mine barn sov på magen, og de overlevde"
"Vi lekte alene hele dagen, og det gikk fint"

Dette er påstander foreldre ofte møter når når temaet barn og sikkerhet dukker opp. Påstandene kommer fra egne foreldre, besteforeldre, onkler, tanter, naboer og andre som ønsker å komme med velmente råd. Og som et mantra gjentas det: «det gikk jo bra med oss!»

Men gjorde det nå egentlig det?

Problemet med «det gikk bra med oss» er at «oss» kun inkluderer de som fortsatt lever. De som døde har ingen stemme. Hadde de hatt det, kunne de nok fortalt en annen historie.

Så og si alle typer dødsulykker hos barn har blitt kraftig redusert de siste 70 årene. For den mest utsatte gruppen, gutter under fire, er risikoen for å dø i en ulykke en niendedel av hva den var på 50-tallet. Drukning og trafikkulykker har vært verstingene.

Årsakene til at dødsfallene har blitt redusert er mange og kompliserte. Utvikling innen medisin og skadebehandling har uten tvil hatt mye å si for hvor mange som har overlevd. I tillegg kommer de mange, små sikringstiltakene som altså tidvis blir betegnet som unødvendige og hysteriske. Det er vanskelig å kvantifisere hvor effektive de ulike tiltakene er, men forebygging gjennom bl.a. færre og sikrede brønner, svømmeopplæring og bruk av redningsvest bidratt til færre tilfeller av drukning. Tryggere biler, bedre sikring i bil, bruk av sykkelhjelm og mindre biltrafikk nær boligområder og der barn ferdes har bidratt til at færre dør og skades i trafikken. Og ikke minst leker barn sjeldnere uten oppsyn. Antallet krybbedødtilfeller stupte etter at foreldre ble rådet til å legge barnet på ryggen (og ikke på magen som tidligere ble anbefalt).

Mye av dette er ting foreldre selv enkelt kan ta ansvar for, men det blir altså tidvis møtt med motargumenter basert på egen, anekdotisk erfaring. Bildet viser de verste tiårene for tre ulike dødsårsaker for barn i alderen 0-14 år, sammenlignet med dagens situasjon. Det gikk ikke bra med alle. Det gikk ikke alltid fint. At noen overlevde kan også bety at de har hatt flaks, ikke at det de gjorde var ufarlig. Det er ikke spesielt fornuftig å bruke sin egen, smale erfaring og hullete hukommelse til å kritisere råd basert på statistikk og kunnskap. Det er usaklig - og potensielt livsfarlig.

Bruk hjelm, refleks, redningsvest, bilbelte og bilsete tilpasset barnas alder. Følg de offentlige anbefalningene for å forebygge krybbedd. Lær ungene trafikkreglene. Ikke la ungene leke på potensielt farlige plasser uten tilsyn. Følg med. Sjansen for at det "går bra" er faktisk større da.

-

Merk: grafikken inkluderer kun dødsfall, ikke skader. Selv om det alltid burde være et mål å ha så få dødsfall og alvorlige skader som mulig, er det ikke nødvendigvis fornuftig å legge opp til en barndom som er skadefri. Barn trenger erfaringer, men det er en vanskelig balanse å finne. Som professor Gunnar Breivik sier til SSB: "ulykker [er] tegn på barn som lærer og får glede gjennom livsutfoldelse og utprøving. Vår sikkerhetstenkning og det faktum at barn tilbringer stadig større del av sitt liv i voksenkontrollerte sammenhenger frarøver barna vesentlige goder. Passiviseringen kan også redusere helsen deres, mener han. Vi må ikke glemme den tryggheten som ligger i å mestre også det som ser farlig ut." (https://www.ssb.no/befolkning/artikler-og-publikasjoner/tryggere-men-kanskje-kjedeligere)44
Alt det andet / Big Pharma konspirationen
« Dato: December 17, 2018, 09:39:56 pm »
Den hører man også fra folk man skulle tro var mere sansede. F eks at vort sundhedsvæsen er så dyrt fordi midlerne går direkte i lommen på Big Pharma.

Under kapitalismen er superprofitter et sjældent og kortvarigt fænomen. Hovedreglen er at kapitalister skal kæmpe hårdt for deres profit og at tendensen alligevel er at den falder. Også på det farmaceutiske område. Ja, der er sikkert superprofitter, men vi hører aldrig om tab og fallitter.

I øjeblikket mangler der udvikling af ny medicin. På resistente bakterier området. På sjældne sygdomme området. Og det ville der ikke være, hvis der var høje profitter i medicinalindustrien. Kapitalismen hungrer efter profitter.

45
Alt det andet / Nye dæk
« Dato: December 17, 2018, 11:04:56 am »
Her er det, og man undrer sig over at nogen ikke har fundet på det forlængst, for tænkt hvad der kan spares.

https://www.facebook.com/originalsidebyside/videos/372248126283626/

Sider: 1 2 [3] 4 5 ... 39