Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Carlo

Sider: [1] 2 3 ... 641
1
Til gengæld forekommer justitsmord alt for ofte i et af de mere civiliserede lande som USA, hvad eftertiden har vist med al ønskelig tydelighed.

I denne sag har det været alt at vinde for de marokanske myndigheder at vise omverdenen at de har handlekraft. Så de har sikkert bare slæbt nogle velegnede bonderøve ind og underkastet dem en behandling der får dem til at tilstå.

Dem som står overfor henrettelse i Marokko nu er nok komplet uskyldige.

2
Videnskab / Sv: Klima
« Dato: Juli 18, 2019, 02:33:15 pm »
Da man i 90'erne, fra fagfolks side, begyndte at tale om klimaforandringer som en realitet, blev der pointeret, at selv om temperaturerne blev lidt højere, så ville temperaturstigningerne betyde mere ekstremt vejr. Med min dommedagsøjne, synes jeg at det er noget man kan iagttage overalt hvor man vender sig.

Det er galt overalt. Vi har lige læst at der har været rekordvarme i Indien og at monsunen i Sydøstasien har været særligt stærk i år. Også Thailand har været hårdt ramt af oversvømmelser. Men ekstremt vejr: i nogle dele af Thailand er der kommet tørke, da monsunen er helt udeblevet. Chiang Mai i Nordthailand, som ellers er et paradis, er blevet helvede på jord.Regntiden er 2 c½ måned forsinket og temperaturerne er stadigt op til 39 dræbende grader. Vandreservoirerne tørrer ud. En katastrofe for bønderne som skulle have sået og plantet forlængst. (Men så må vi bare køre noget mere i el-biler for at hjælpe Thailands risbønder).

Så er jeg heldig at jeg er en rask hvid mand, der kan få hænderne op af lommerne og har en velspækket tegnebog, der bare kan købe mig til det vand som jeg skal drikke og tage bad i.

Stakkel militærdiktator der skal løse det!

https://www.bangkokpost.com/thailand/general/1713664/dept-warns-of-worst-drought-in-decade?fbclid=IwAR2A_Mrbarvz5Wbtj9-K0BU_aD7Diut-MD9yW6eNLGaf2RqJGtTLQCHLdRY

3
Videnskab / Sv: I februar blev en marmorkrebs fundet i Karup Å
« Dato: Juli 18, 2019, 01:09:24 pm »
De danske krebs bliver aldrig til marmorkrebs!

Det kan du tro at de danske krebs gør. Flodkrebsen er i øjeblikket truet, ikke alene af Marmorkrebs, men også af Signalkrebs.

4
Samfund- & Kultur / Sv: Paludan i Tingbjerg i går
« Dato: Juli 18, 2019, 01:01:44 pm »
Vi gider ikke høre mere om Paludan.

Jeg gider godt.
Det gør jeg også.

I gider godt bekæftige jer med tabere. Jeg ville nu hellere høre noget om livet og hverdagen for en gadefejer i Guangzhou.

5
Fra medierne / Sv: Kan det ske i Danmark?
« Dato: Juli 18, 2019, 12:58:56 pm »
Islam havde sin største udbredelse i 1400-tallet. Siden er de blevet drevet tilbage overalt. En overgang havde de næsten hele Indien. Men blev drevet tilbage på en måde så ikke ret mange slap med livet i behold.

Også på Balkan er de blevet drevet tilbage. Der var lige nogle små enklaver der blev rundet af med i 1990'erne.

Og i dag. En enkelt ubåd af Ohio-klassen i Perversergolfen kan gøre islam ikke-eksisterende på få timer.

6
Samfund- & Kultur / Sv: Paludan i Tingbjerg i går
« Dato: Juli 18, 2019, 12:27:26 pm »
Vi gider ikke høre mere om Paludan.

7
Fri Debat / Sv: Fire ambassadørers blik på Syrien
« Dato: Juli 18, 2019, 12:25:05 am »
"Assad Hasn’t Won Anything". Det er bare et land i ruiner kaos og med en bestandigt modvillig befolkning.

https://foreignpolicy.com/2019/07/11/assad-hasnt-won-anything-syria/?fbclid=IwAR3OAhfYS7Vo6Y-qnE4BilNU2zrJJZXvyGHXxDUtxB0_ZidaYGAAOzvR1D8

8
Religion-& Filosofi / Sv: Liberalisme for dummies.
« Dato: Juli 17, 2019, 11:46:50 pm »

9
Fra medierne / Sv: Kan det ske i Danmark?
« Dato: Juli 17, 2019, 08:35:07 pm »
Det kniber lidt med argumenterne. Lidt gamle koranvers blev det til og den sædvanlige gyse & skræmme tale.

Plus, at vi har haft det 700 gange før, herunder 300 gange i nye tråde. Faktisk helt fra DD's start i 2004.

10
Videnskab / Sv: Videnskab.dk
« Dato: Juli 17, 2019, 03:18:07 pm »
Det er underligt at det samme segment der jublede over Paludan op til valget, nu melder sig på banen som klima-benægtere. Undertiden ovre i det konspirationsteoretiske.

11
Videnskab / Sv: Videnskab.dk
« Dato: Juli 17, 2019, 12:59:52 pm »
Mon ikke vi snart kan konkludere at Videnskab.dk bedriver dårlig vidensformidling?

Citér
7. Jeg opponerer mod den ensidige klimadebat, som her i landet især finder sted i DR og Politiken. Navnlig forestillingen om, at 97% af 'klimaforskerne' er enige om, at nutidens klimaforandringer helt overvejende er menneskeskabte. Det er vist igen og igen, at denne påstand ikke holder, overhovedet.

Måske. Det er velkendt at der også finder naturlige klimaforandringer sted. Men de klimaforandringer vi har nu er langt hurtigere end nogen klimaforandringer i tidligere historiske og geologisk epoker.

Klimaforandringer eller ej? Det er svært at forestille sig, at det skulle være uden konsekvenser at brænde CO2 op, som ellers har været bundet til Kul, olie og gas i årmillioner. Jeg ved ikke hvor mange procent afbrændingen er, i forhold til solens indstråling.

12
Fra medierne / Sv: Kan det ske i Danmark?
« Dato: Juli 17, 2019, 12:36:02 pm »

Ja, kunne det ske i Danmark?

Et utrolig væsentligt spørgsmål skribenten der stiller.
Og han spørger yderligere, om de ca. 200 moskéer i Danmark er med til at fremskynde tidspunktet, hvor sharia bliver en del af Danmark?

Disse spørgsmål videregiver jeg hermed til debatten.

Jeg synes da også de islam-bavianer i Nigeria skulle have en militær røvfuld der lærer dem at krybe - rigtigt krybe. For den hvide mands knusende overmagt.

Men derfra til at nogen i DK vil have indført sharia. Det er for langt ude! Muslimerne i DK har det godt som de har det og det vil de ikke lave om på, og slet ikke i islamisk retning.

13
Videnskab / Sv: Det er dig - der drømmer
« Dato: Juli 17, 2019, 12:25:43 pm »
Er det noget, præsten siger henne i rigssalen?

Religiøse, der spår menneskets undergang, er ikke meget anderledes end andre, der siger det samme.

Tjae.......... der har tidligere været dommedage i mindre skala. i 1362 omkom 7 600 mennesker på en nat på øen Rungholt i Vadehavet, der dengang hørte under Danmark.

http://www.din-debat.dk/index.php?topic=352.msg2918#msg2918

Her på debatten var vi tidligere inde på at nordbokolonierne i Grønland gik under. Anklageren var inde på at jorden blev udpint. Hvis det er rigtigt, har mennesker selv ødelagt deres eksistensgrundlag.

I 400-tallet halveredes Norges og Sveriges befolkninger på grund af nogle vulkanudbrud i El Salvador.

Men det mest udprægede eksempel på hvordan mennesker har undergravet deres egen eksistens er Påskeøen. Der var de 5 000 - 10 000 mennesker i  1600-talltet. I 1877 var de 111 tilbage. De havde ødelagt deres eget eksistensgrundlag og nærmest uddøde. Det er menneskeheden vat gøre nu, bare i større skala.

14
Politik / Sv: Stakkels nazister
« Dato: Juli 16, 2019, 08:46:34 pm »
De får helt sikkert mange tæsk af grønlænderne, hvis de åbner næbbet.

Her er meget mere vold, end du er vant til.

Du skal også kigge dig tilbage over skulderen når karakterbøgerne udgives.

15
Videnskab / Sv: I februar blev en marmorkrebs fundet i Karup Å
« Dato: Juli 16, 2019, 08:33:24 pm »
Marmorkrebs  findes i akvarier, hvor den er blevet populær, fordi den formere sig så villigt. Derfra er den endt i naturen,

Hvis først den får fat i vandløbene ude i Danmark, så er det fuldstændig håbløst at stoppe den igen.

Udsætning af ål kan måske redde noget. Om det specifikt gælder marmorkrebs, ved jeg ikke.

For krebs er ål den ultimative fjende. Krebs lever i huller i bunden og i brinken. Hvor ålene nemt kan nappe dem ud og især når krebsene har hamskifte og de er bløde.

I DK æder vi ikke ferskvandskrebs, men svenskerne er vilde med dem. Så meget at DK har eksport af flodkrebs til Sverige. En niche for fallerede bønder er at avle krebs i nedlagte gyllebeholdere.

Men der er i forvejen en invasiv/importeret art på spil, nemlig signalkrebs, som kommer fra USA. Den blev populær i 60'errne blandt krebseavlere, fordi den var mere modstandsdygtig og havde hurtigere vækst. Den kan bære krebsepest, men er selv immun.

Sider: [1] 2 3 ... 641