Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - Licensnægteren

Sider: [1] 2 3 ... 294
1
Fra medierne / Så er der gang i Aarhus V igen
« Dato: Juni 05, 2019, 10:10:07 pm »
Klassisk Aarhus V. Det kommer der desværre mere af de næste fire år, men det er det som folk vil have  :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2:

Citér
Masseslagsmål på valgdagen: Mand stukket med kniv - hund stukket ihjel
Politiet efterlyser vidner til masseslagsmål

Østjyllands Politi har været massivt tilstede i Bispehaven i Aarhus V og har afspærret en flere steder i området.

Østjyllands Politi oplyser, at det skyldes et stort slagsmål, som er endt med knivstik.

Politiet fik klokkken 17.07 en anmeldelse om, at en gruppe havde været i slagsmål ved Bispehavevej 47.

De foreløbige undersøgelser tyder også på, at en gruppe mænd har været oppe at slås på stedet.

Ifølge politiet skulle der i den forbindelse være blevet sluppet en hund løs. Kort efter kom en 25-årig mand til stedet og trak en kniv, som han stak hunden med.

Samtidig blev en 18-årig mand formentlig stukket i skulder og lår. Han forsvandt dog fra stedet i bil sammen med flere andre.
Læs resten her  http://www.lokalavisen.dk/112/2019-06-05/-Masseslagsm%C3%A5l-p%C3%A5-valgdagen-Mand-stukket-med-kniv-hund-stukket-ihjel-5117016.html

2
Fra medierne / Sv: Hvor har du det fra???
« Dato: Juni 05, 2019, 06:32:45 am »
Lad os nu bare se efter valget hvem der bliver halveret ... ikke ??

Synes du ikke det var liidt mærkeligt at der absolut ingen klapsalver var da de blå partier fremlagde deres synspunkter ?? ja når man nu tænker på at tilhørende var et b r e d t udsnit af den Danske befolkning ?? ... :ermm:

 :tatice_03:

Det er da ikke et bredt udsnit af den danske befolkning, der boykotter DR

Man kan selvfølgelig ikke både boykotte - og samtidig være der og klappe. Det siger sig selv.
Men man kan være der og klappe imens man ikke betaler licens  :hyper: :hyper: :hyper: :hyper: :hyper:

3
Fra medierne / Uwe Max Jensen skriver noget fornuftigt her
« Dato: Juni 04, 2019, 08:43:46 pm »
Citér


Mange tv-seere undrede sig over et tydeligt venstreorienteret publikum til Danmarks Radios store valgdebat mandag aften.

Der var høje klapsalver og jubelscener, hver gang Morten Østergaard fra De Radikale og Pernille Skipper fra Enhedslisten hyldede for eksempel muslimske migranter i Danmark. Der var til gengæld tavst som graven, når islamkritikere som Nye Borgerlige 's Pernille Vermund eller Rasmus Paludan fra Stram Kurs tog ordet.

Folketingets formand Pia Kjærsgaard (DF) undrede sig også på de sociale medier, men blev hånet af eliten. Men noget tyder på, at Pia Kjærsgaard har ret.

Danmarks Radios nyhedschef Thomas Falbe afviser enhver kritik af Danmarks Radio.

"Vi har ikke haft nogen andel i, hvem der har fået billetter," udtaler DR-chef Thomas Falbe.

Men på de sociale medier dukker sandheden op til overfladen. En kvinde deler sin oplevelse vedrørende Danmark Radios indbydelser til valgdebatten.

Den unge kvinde er via sin fagforening 3F, der er kendt som et af landet mest ræverøde faglige forbund, blevet indbudt til Danmarks Radios valgdebat.

Hvordan kan DR hævde, at det bare var "helt almindelige danskere", der var i salen til valgdebatten?

Sandheden er, at fagforeninger med røde aktive medlemmer ifølge et medlem har fået mulighed for at sende indbydelser til valgdebatten på Danmarks Radio.

Der er brug for en meget stram kurs overfor det ræverøde Danmarks Radio.

Dette folketingsvalg har været historisk udemokratisk.
https://balletmagnifique.blogspot.com/2019/06/drs-tvivlsomme-valgdebat-publikum-kom.html

4
Samfund- & Kultur / Så er der Falcksagen
« Dato: Juni 04, 2019, 08:42:37 pm »
Da viser 3Fpamperne sit sande ansigt igen

Citér
Falcks ageren i Biossagen er i skrivende stund ved at blive efterforsket af bagmandspolitiet og Bios’ advokater er ved at forhandle millionerstatning hjem til selskabet, der led enorme tab efter, den for tiden meget omtalte Karsten Hønge, var med til at sabotere ambulancedriften i den region hvori han selv er opstillet til Folketinget.

Karsten Hønge, erklæret socialist og gennem mange år stor kanon i Mafiasyndikatet 3F, og dermed toptrænet i at smadre virksomheder og gøre livet surt for de stakkels nedslidte, undertrykte arbejdere han påstår at kære for.

Karsten Hønge, der selv stemte for at lade Bios overtage ambulancedriften fra Falck, ændrede dog mening efter at Falckreddere helt frivilligt (læs Reddernes Faglige Klub/Reddernes Landsklub/en eller anden underafdeling af 3F klub), havde gennemtvunget en donation på 10.000 kr til Karsten Hønges valgkamp. Et tiltag der dog affødte ret så store protester fra fornuftige Falckreddere (dem der ikke agerede som 3F’s, Karsten Hønges, Palle Smeds, Allan Søgaards, Lars Vesters, Peter Golls, mm nyttige idioter og også havde deres andel i Biossabotagen), en protest der blev affejet med den vanlige pamperparole “I kunne bare være kommet til møderne”, citat Vagn Flink.

Karsten Hønge er af en helt speciel støbning. Som han gentagne gange påpeger, så er han socialist, der kæmper for den lille mand og han hævder selv, at han aldrig kunne drømme om at støtte et kapitalistfirma som Falck, men giver selvfølgelig sin uforbeholdne støtte til Fælles Fagligt Forbund, der i 2012 havde en egenkapital på over 3.800.000.000 og feks aflønnede deres forhandlingssekretærer med 71.000 om måneden plus en hulens masse fryns.
Der er selvfølgelig den forskel at Falck og Bios tjener deres penge selv, hvor 3F ernærer sig ved at true (afkræve beskyttelsespenge) skabe skræk og rædsel på arbejdspladserne og prøver at sælge deres uetiske og forfærdelige gerninger som omsorg - præcis som Karsten Hønge, der taler om tryghed for borgerne, mens han lader sig bestikke af kapitalister for at sabotere en virksomhed der kraftedeme leverer ambulanceekspertise og han kalder stadig den dag idag os/Bios for amatører, der ikke magtede opgaven. Ja tyg lige på den. Vi taler ikke om at han har givet en burgerrestaurant en dårlig anmeldelse på Trustpilot - næ - sabotage af ambulance drift.

Men Karsten Hønge, det var altså os der knoklede dag og nat for vores fantastiske arbejdsplads og det projekt vi troede på og det var altså os (og absolut ikke dig), der sørgede for at Region Syds borgere blev hjulpet på hospitalet og det der nu er så spændende, det er, om selvsamme borgere vil belønne dig med en plads i Folketinget


5
Samfund- & Kultur / Et andet problem med 3F
« Dato: Juni 04, 2019, 08:40:30 pm »
De får folk fyret fra deres job så de kommer på dagpenge. Her er et eksempel

https://www.facebook.com/Meld.dig.ud.af.3f/videos/vb.147712298602117/1091029250937079/?type=2&theater

Citér
170 kroner i timen + pension er ikke nok for 3F. De VIL have kvalt en konkurrent. 3F medlemmerne må så gå dagpenge, det er mindre væsentligt for kriseramte 3F. Pointen er klar: Hvis du vil i arbejde, så meld dig ud af 3F

6
Fra medierne / Sv: DRs partiske afslutningsdebat
« Dato: Juni 04, 2019, 08:24:03 pm »
Af to onder, vælger man det mindste.

Det ville være et lykkeligt Danmark der fik en anti-rød regering.
Slut med at være socialkontor for hele verden.
Ingen muhammedanere, smarte love, til at forstå, ingen tåbelige afgifter på en flot udsigt, ældreservice man ikke stillede mistillid til, osv.
Lyder 100% som hvad Stram Kurs vil. Desværre er Socialdemokraterne, Venstre og alle de andre partier imod  :dash2: :dash2: :dash2: :dash2: :dash2:

7
Samfund- & Kultur / KRIFA har overenskomst flere steder
« Dato: Juni 04, 2019, 08:08:19 pm »

Hvis de ikke gjorde det så var der ingen der var medlem af dem. Det er simpel logik som selv en rød kan forstå. Men de røde vil heller mobbe folk, det kan man også tydelig se i artiklen.

Det er simpel logik, at når man ikke indgår overenskomst - som de gule fagforeninger ikke gør for 90% af medlemmerne - så beskæftiger de gule sig ikke med lønnens størrelse.

Sæt dig dog ind i det vi debatterer.
Citér

De gule organisationer har indgået ganske få overenskomster – fx har Kristelig Fagforening har indgået overenskomst med bl.a. ITD-Arbejdsgiver, Restauratørernes Arbejdsgiverforening og Nyhavns Restauratør- og Arbejdsgiverforening. På nær nogle få undtagelser (også Kristelig Fagforening) har de heller ikke tillidsvalgte. I deres servicering af medlemmerne tager de gule organisationer udgangspunkt i egne overenskomster, hvor de findes. Hvor der ikke er egne overenskomster, tager de udgangspunkt i de overenskomster, som de traditionelle fagforeninger og arbejdsgiverne har forhandlet på plads.
https://faos.ku.dk/arbejdsmarkedets-begreber/de-gule/

Samtidig glemmer du at nævne de mennesker som har en bedre løn uden overenskomst end dem med overenskomst.

8
Samfund- & Kultur / Sv: Du har en vanskelig opgave
« Dato: Juni 04, 2019, 05:40:14 pm »

Mon ikke der er Stampisten selv der sender de trusselsbreve for derefter at give SKtilhængerne skylden? Det virker uden tvivl som et falsk flag og jeg ved at hun kunne finde på det.

Det tror jeg ikke. Man kan også se det på siden her. Jo mere højrenational, jo værre sprog og jo flere tilsvininger.

Så Carlo er højrenational nu?

9
Samfund- & Kultur / Sv: Du har en vanskelig opgave
« Dato: Juni 04, 2019, 05:04:58 pm »

Jeg har ikke indtryk af, at Stram Kurs-tilhængere ønsker mere vold. De ønsker vel bare muslimerne sendt ud.

Det er tydeligvis tilhængere af Stram Kurs, der er de mest voldelige, kriminelle og de fleste er også forsmåede kvindehadere. Det er også tilhængere på den yderste højrefløj som sender flest trusler til politikere som Zenia Stampe. De er også de mest udemokratiske.
De har også det værste sprogbrug på nettet.


Mon ikke der er Stampisten selv der sender de trusselsbreve for derefter at give SKtilhængerne skylden? Det virker uden tvivl som et falsk flag og jeg ved at hun kunne finde på det.

10
Fra medierne / Sv: DRs partiske afslutningsdebat
« Dato: Juni 04, 2019, 04:51:31 pm »
Enhedslisten vil halvere dansk svineproduktion.

Hvad kan man ellers vente sig ?
Fra næste uge vil Mette Fredriksen kaste sig i armenere på venstrefløjen. En venstre
med-statsminister. tror jeg ikke hun kunne drømme om. Når socialdemokrater skal dele, er det efter devisen "vi tager det hele"

Vi får højere skatter, mere bureaukrati, ingen grænsekontrol, masser af muhammedaner indvandring, for nu får de endnu flere penge, vi får et stort hop til venstre, men ikke bedre pleje for de ældre, roadpricing, hvor alle bilister skal betale for at køre på vejen. Gamle skeletter i skabet bliver taget frem og pudset af.
Og der er intet vi kan gøre ved det, foreløbig.

Mon ikke vi får valg igen om et års tid - forhåbentligt.

Lad nu bare Mette dødsejler danne regering i et stykke tid, og vælt den så.
Så kan vi igen få en borgerlig regering.
En borgerlig regering med socialdemokratiske Venstre som største parti? Tror du også på tandfeen eller tror du på at Venstre ikke er socialdemokratisk? Her kan du også læse om at Socialdemokraterne i liste V ikke går efter en borgerlig regering http://nyheder.tv2.dk/politik/2019-06-04-loekke-oploeser-blaa-blok-i-11-time-vil-danne-regering-henover-midten

11
Politik / Sv: Danmark vil importere ISIS-børn
« Dato: Juni 04, 2019, 02:08:15 pm »
Jeg har slet ikke læst dit indlæg. Da jeg havde læst den første halve linie, vidste jeg hvor det bar hen.

Men jeg spørger mig selv: er du gået i Putins tjeneste?
Har du ikke beskyldt mig for det i flere år nu?

12
Politik / Danmark vil importere ISIS-børn
« Dato: Juni 04, 2019, 12:47:03 pm »
ForræderDanmark er igen til grin. Husk når du går i stemmeboksen hvilke partier der går ind for at importere ISIS-børn og hvilke der går ind for massehjemsendelser af korantosserne


Citér
Imens skoler og sygehuse lukker, har regimet i Kabulhavn pludselig fået det vanvittige behov, at IS-terroristers afkom i Syrien er noget, det skal anstrenge sig for at få importeret til Danmark.

Da det såkaldte “kalifat” tog form fra 2013, blev mange 2. generations ekstremister i Europa fristet til at bekæmpe de dumme vantro. Siden er “kalifatet” forsvundet og nu er de vantro gode nok igen.

Normalt kan en fisk ikke være så dum at bide på krogen to gange og tilmed blive tilberedt i mellem, men regimet i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland har sat helt nye standarder.

Helt konkret beretter bl.a. DR om, at danske myndigheder angiveligt har taget kontakt til “kurdiske myndigheder” (DR anerkender åbenbart Kurdistan uden om FN), med det formål at få udleveret en søn til en IS-terroristkvinde i Danmark, der altså er kommet tilbage til Danmark og nu er gået til de vantro danske myndigheder igen, som altid kun for at få ydelser og tjenester fra de vantro.

Når man i virkeligheden burde udvise IS-terrorister til Syrien, går man i stedet den helt anden vej, og etablerer nu åbenlyst IS-terroristfamiliesammenføring i Danmark.

Hvis du er terrorist og ønsker din familie samlet, så kom til Danmark. De sørger for det hele her.

https://syrienblog.net/2019/06/04/danmark-vil-importere-isis-boern/


13
og giver penge til kulturmarxistiske grupper. Er det mærkeligt at så mange forlader 3F og går med i en gul fagforening?

Citér
Revolutionær 3F-leder støtter hærværk mod stilladsfirma: “Sådan nogle metoder kan være nødvendige…”

Tidlig morgen torsdag den 23. august i år blev 22 stilladsarbejdere anholdt i Århus, da de var i gang med at nedrive et stillads opsat af et firma der ikke har tegnet overenskomst med 3F. Fredag den 14. september skete det igen, og denne gang blev det filmet af en af naboerne. 3F nægter selvfølgelig at stå bag, men formanden for stilladsarbejderne i København hedder John Ekebjærg Jakobsen, og når han som revolutionær støtter marxistiske terrororganisationer, så er støtte til fagpolitisk kriminalitet det man kunne forvente.
http://www.uriasposten.net/archives/40772

14
Samfund- & Kultur / Endnu et eksempel
« Dato: Juni 04, 2019, 07:34:45 am »
Citér
Kommunistisk 3F-lokalformand tvinger dagpengemodtagere til at deltage i rødt valgmøde

I 19-Nyhederne på TV2 kunne man søndag aften høre hvorledes 3F i Hillerød tvang dagpengemodtagere til at deltage i et rødt valgmøde fire dag før folketingsvalget. Et fantastisk eksempel på fagforeningstyranni. Indslaget kan ses her (15 min-).

    Natasja Crone, TV2: Medlemmerne af 3F’s A-kasse i Hillerød-området fik fornyligt en meget klar ordre fra fagforeningen. Dagpengemodtagere skulle komme til møde og høre hvor galt det går, hvis de blå genvinder regeringsmagten, ellers ville de miste retten til deres dagpenge. Men det er både groft og langt ud over reglerne mener beskæftigelsesministeren, og den arbejdsløse buschauffør Petter Bang Madsen er enig – han vil ikke finde sig i, at blive truet til det han opfatter som et politisk propagandamøde. …

    Petter Bang Madsen, dagpengemodtager: Jeg har ikke noget imod at komme til et møde, hvis det kan gøre noget, så jeg kan komme videre i systemet. Men jeg vil ikke ind, og sidde og blive rakket ned politisk, og det føler jeg 3F gør her.

    Anders Langballe, TV2: På mødet der er indkaldt af formanden for 3F her i Hillerød, skal Petter Bang Madsen og de øvrige dagpengemodtagere høre på den tidligere fagforeningsboss Hardy Hansen. Han vil fortælle om hvilke krav fagbevægelsen har til en ny regering… Når Petter Bang Madsen bliver fortørnet er det fordi der i brevet bliver understreget, at der er mødepligt, og at udeblivelse fra mødet kan få konsekvenser for din dagpengeret.

    Dansk Folkepartis Peter Skaarup kalder 3F’s metoder for ren kommunisme… Den lokale 3F-formand Tue Tortzen afviser kritikken både fra politikerne, og fra Petter Bang Madsen.

    Tue Tortzen, 3F-formand Frederiksborg: Vi pådutter ham skam ikke noget. Vi orienterer ham om det, og hvis han synes Inger Støjbergs politik er dejlig, så skal han da stemme på hende.

    Anders Langballe: Men han skal da komme og høre på hvad du mener, og hvad 3F mener, for ikke at blive truet på sine dagpenge.

    Tue Tortzen: Altså, det skal han jo under alle omstændigheder… vi har pligt til at holde folk ordentligt orienteret, også selvom vi kommer til at tale ‘kapitalistene’ (sic) midt imod, og det har vi tænkt os at gøre.    “Jeg betragter mig fortsat som kommunist…” (Tue Tortzen til Dagbladet Arbejderen, 2005)
http://www.uriasposten.net/archives/28462

15
Samfund- & Kultur / Sv: Røde fagforeninger mobber deres ansatte
« Dato: Juni 04, 2019, 07:31:29 am »
Det er endnu en grund til hvorfor det går så godt med de gule fagforeninger imens de røde er i krise over alle de medlemmer de mister hvert år

Når de gule fagforeninger har fremgang, så skyldes det at de nasser på de traditionelle fagforeninger og de resultater de har opnået.

Og så er de ikke "røde". Har du nogensinde været til en generalforsamling i 3F? Hvor meget rød snak var der?
Her er nogle eksempler


Citér
3F giver pris til terroranklagede
Mens samtlige af landets medier svømmer med historier fra den politiske andedam, så er terrorsagen mod syv personer fra firmaet Fighters+Lovers blevet genoptaget i nærmest ubemærkethed. Det forsøger en underafdeling i 3F, Bygge, Jord og Miljøarbejdernes fagforening i København nu at gøre noget ved. I morgen aften uddeler de deres solidaritets- og kulturpris på 10.000 kroner til de syv tiltalte, der blandt gennem salg af t-shirts beskyldes for at have rejst penge til de radikale grupper PFLP i Palæstina og FARC i Columbia.

"Det er vores pligt at støtte op om fagforeningsfolk, der kæmper, også selv om det er langt væk fra Danmark," siger formanden for 3F-afdelingen Henrik Lippert til Nyhedsbrevet 3F.

De syv hævder selv, at indtægterne fra støtte-beklædningen skulle hjælpe en radiostation i Columbia og et grafisk værksted i Palæstina. Nu skal Københavns Byret tage stilling til, om PFLP og FARC er terrororganisationer i dansk juridisk forstand, som de er det i EU' s øjne. Til at belyse det spørgsmål havde forsvareret i går indkaldt DR' s Niels Lindvig som uvildig Sydamerikaekspert.

"FARC er afhængig af støtte fra lokalbefolkningen, og bevægelsen ville ikke kunne overleve, hvis dens politik var at begå overgreb mod civile," lød det ifølge Ritzau blandt andet fra Lindvig.

Fighter+Lovers fik indsamlet 24.982 kroner gennem salg af t-shirts, som der blandt andet blev reklameret for i en pølsevogn ved Rigshopitalet.
https://www.180grader.dk/politik/3F_giver_pris_til_terroranklagede-gammel/

Sider: [1] 2 3 ... 294