Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - DebatCarl

Sider: [1]
1
Fra mig til dig / Sv: Goddag og farvel-tråden
« Dato: April 19, 2013, 11:50:58 am »
Irsk folkemusik - er det ikke Whiskey in the jar ?

2
Fra mig til dig / Sv: Et forsigtigt hej fra DebatCarl.
« Dato: April 19, 2013, 11:48:12 am »
Helligånden er et af de mange begreber inden for religion jeg aldrig har forstået, derfor virker folkekirkens ritualer også helt uforståelig for mig.

3
Fra mig til dig / Sv: Et forsigtigt hej fra DebatCarl.
« Dato: April 19, 2013, 11:39:22 am »
Hej Carlo !  Muslimdebat - ja, det plejer at skabe høje bølger, men jeg er nu bange for at jeg ikke er så sjov at debattere det emne med, for jeg forstår ikke, at religiøse, uanset religion, kan overgive sig til noget imaginært og større end dem selv.

Jeg forestiller mig at det er rart og betryggende at være religiøs, og have lov til at overgive sig til en højere magt og der igemmen søge trøst, trykhed og mening. Derfor har jeg heller ikke lyst til at debattere religion, for hvorfor skulle jeg argumentere for min egen forståelse af eksistens, når jeg egentlig misunder de religiøse.
4
Fra mig til dig / Sv: Et forsigtigt hej fra DebatCarl.
« Dato: April 18, 2013, 01:41:02 pm »
Tak for den dejlige velkomst. For mig er det lidt lige som at komme hjem, fordi DD var det første debat-forum jeg stiftede bekendtskab med, og det på et tidspunkt i mit liv, hvor jeg igennem mange år ikke havde skrevet andet end højest en indkøbsseddel,  og aldrig debatteret via skriftssproget.

5
Fra mig til dig / Sv: Et forsigtigt hej fra DebatCarl.
« Dato: April 16, 2013, 07:43:01 pm »
Hej Rudolf, dejligt at se og "høre" du er i fuld vigør. Som du engang sagde, så danner vi os et imaginært billed af de personer vi debatterer med på internettet, og det er rart efter længere tids fravære, at genkende/skabe mange kendte "ansigter".

Jeg er ikke så debat lysten mere, men kan godt lide at være med i et fællesskab, hvor jeg kan få luftet mine tanker og spekulationer, når jeg får behov for det. Og så elsker jeg at læse andres mening, ikke mindst over de ting jeg selv spekulerer over.

Jeg har debatteret igennem lang tid på avisen.dk, men de har lavet nogle ændringer, der gør, at mange søger væk derfra. Må jeg i den forbindelse henvise her til Din-Debat, som forslag til andre debattører fra avisen.dk ?

6
Fra mig til dig / Et forsigtigt hej fra DebatCarl.
« Dato: April 16, 2013, 02:52:50 pm »
Hej allesammen !

Så er jeg tilbage. Jeg har tidligere huseret som Cosyness her på Din-Debat og vil nu fortsætte som DebatCarl. Jeg er stadigvæk den samme, som nogen af jer vil kunne genkende, så navneforandringen er ikke udtryk for en ny Cosyness, men er valgt fordi jeg senest har brugt det nickname på avisen.dk, hvor jeg ikke længere har lyst til at skrive.

Jeg håber her er lige så hyggeligt som sidst jeg var her.

Sider: [1]