Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - homofaber

Sider: [1] 2 3 ... 226
1
Vi skulle aldrig have gået ind i Irak - eller Afghanistan for den sags skyld - så meget er sikkert. Vi burde have holdt os til handelsblokader og lignende og hjælpe med at bevæbne eventuelle modstandsgrupper - men krigen, den må befolkningen selv tage. Og det er samme historie i Iran, Nordkorea og hvad der ellers findes at lortehuller rundtomkring i verden. Og vælger de ikke at gøre det, ja så vælger de jo også, at de hellere vil leve under diktatoren.

Og så hører det da også med, at der er tale om en del af verden, som slet ikke har samme demokratiske tradition, som vi har. Er der egentlig nogen, der har spurgt dem, om de selv ønsker at indføre et vestligt inspireret demokrati? Hvis de ikke er interesseret i dét, er det torskedumt, at vi kommer buldrende og forsøger at bestemme over dem.

Sanktioner og blokader får ofte først konsekvenser for den civile befolkning. Irak er et skræmmende eksempel. Men ellers er jeg enig. "Ulempen" ved at vokse op i et demokrati er, at folk får tunnelsyn. Det er ikke en forudsætning for et godt liv at der er demokrati. Det kan gøre nogle ting nemmere, men det betyder bare, at de har nogle andre vilkår og mennesker har en fantastisk evne til at tilpasse sig. Så længe, at de basale behov er opfyldt, er de fleste faktisk tilfredse. Men jeg er ikke enig i, at lande som Iran og Nordkorea er lortehuller, fordi de er diktatur. Og jeg kender tilfældigvis til begge lande. Det er stadigvæk indbyggere, der er eller kan være stolte af deres land, men så er det i andre ting end lige politik. Der er også mange fra den slags lande, der har svært ved at se fidusen i demokrati, for et diktatur betyder ikke, at befolkningen ikke kan påvirke systemet. Den tidligere præsident i Iran Ahmadinejad gik pludselig hen og blev grøn og har stort set kritiserede alle institutioner lige med undtagelse af Khamenei. Hvis han var populist i 2009 er han populist x 10 i dag.  I Nordkorea betød valutareformen i 2009, at nordkoreanerne mistede næsten hele deres formue og det fik faktisk folk til at protestere og det betyd en lempelse for handel på markederne og større frihed.

2
Religion-& Filosofi / Sv: Ejendomsret til jord.
« Dato: Juni 24, 2019, 05:01:59 pm »
Jeg bor til leje i et paradis i Chiang Mai i Nordthailand. Jeg betaler den rørende pris af 1000 kroner om måneden. Og det er med en stor swimmingpool og wifi.

Lejlighederne koster 220 000 kroner at købe. Dvs 130 års husleje. Det kan aldrig løbe rundt for udlejer, så klokken ringer omgående: spekulation!  Der er mange ubeboede lejligheder og huse til leje og salg her i området, så derfor kan man leje meget billigt. Det som ejerne vinder er værdistigninger. Ikke udlejning, som bare er lidt lommepenge oven i.

Lejligheden jeg lejer, ejes såmænd bare af damen der ejer den lokale 7-eleven og står dernede og langer varer over disken hver dag. Ikke nogen boligmogul.

Men de sidder på deres flade og kan bare lade spekulationskronerne vælte ind. De producerer ikke noget, så de værdistigninger snyltes på produktionen. De er dem der producerer der betaler gildet, i form af at de for mindre for det de yder, end værdien af deres indsats. Merværdien scores af andre. Og bidrager til ukigheden i samfundet. Særligt i Thailand, som er verdens 3.-mest ulige land.

Men sådan er kapitalismen. Mennskers sved forvandles til kapital.

Som Anklageren skriver længere oppe så forringes huse også og så taber de værdi. Det nytter ikke noget, at prisen på et hus stiger, hvis omkostningerne ved at vedligeholder det udligner differencen. Et nyt køkken og badeværelse til 100.000 betyder ikke, at huset er 100.000 mere værd, fordi køkkenet og badeværelset også bliver brugt. Det, der får den største betydning for prisen, er grunden/jorden beliggenhed/efterspørgsel. Køber man et hus i 1970 til 600.000 og kunne sælge det i dag for 2.200.000 vil de fleste nok tænke, at det har været en fed investering, men når man korrigerer for inflation og andre udgifter, tror jeg faktisk ikke, at værdistigningen er så stor igen.
At spekulere i boligkøb er meget risikofyldt, fordi du skal kunne se flere årtier ud i fremtiden. Jeg kan da godt købe en masse billige grunde på sydsjælland og håbe på, at efterspørgslen og dermed prisen stiger, men det er jo dumt og ingen investeringsrådgiver vil anbefale det.

Men det virker ikke helt til, at du gider forholde dig til den slags argumenter.

3
Fri Debat / Sv: Man kan roligt deltage i Mosbjerg Folkefest
« Dato: Juni 24, 2019, 12:33:20 pm »
jeg ved jo godt, at de fleste DD-brugere kun har negativ interesse i MOSBJERG FOLKEFEST, men jeg har dog indtryk af, at der er en tre-fire herinde, som sympatiserer.

Har du kun tre-fire profiler herinde? Jeg troede, det var flere.  :big_grin: :big_grin:

4
Der er masser af borgerværn i Danmark. Prøv at gå ind på Nørrebro og stik en muhamze et par på låget. Fem minutter efter ankommer en lang række af sorte BMW'er med de første 30 brødre og fætre bevæbnet med knive, knojern og køller.

Du vil begå et overfald på en tilfældig person

Du skal ikke bestemme hvad jeg vil.

Hvorfor vil du overfalde en tilfældig uskyldig?

5
Der er masser af borgerværn i Danmark. Prøv at gå ind på Nørrebro og stik en muhamze et par på låget. Fem minutter efter ankommer en lang række af sorte BMW'er med de første 30 brødre og fætre bevæbnet med knive, knojern og køller.

Du vil begå et overfald på en tilfældig person og føler det forkert at du selv får et par på hovedet.

6
Samfund- & Kultur / Sv: Vi lod stå til
« Dato: Juni 23, 2019, 03:27:23 pm »
Jeg spurgte de røde
"Forklar mig dog for pokker hvad nødvendig gavn vi danskere har af muhammedanerne."


Ganske som forventet fik jeg et par nonsens svar.

Hvor mange muslimske terrorister har atombomber?


7
Samfund- & Kultur / Sv: Vi lod stå til
« Dato: Juni 23, 2019, 03:05:12 pm »
Anti-røds verden:


8
Samfund- & Kultur / Sv: Vi lod stå til
« Dato: Juni 23, 2019, 02:57:47 pm »
Citat af anklageren:
"Terrorismen er ved at ebbe ud i Europa"


I april 2019 er der blevet vedtaget en lov der pålægger forsikringsselskaber, også at dække alvorlige skader efter terrorisme, på ulykkesforsikringer.


Her er lovforslaget. Det lyder sådan:

§ 1. Efter denne lov kan der ydes erstatning for umiddelbare skader, der er indtrådt her i landet
forårsaget af terrorhandlinger ved brug af nukleare, biologiske, kemiske eller radioaktive våben
(NBCR-terror).

https://www.ft.dk/samling/20181/almdel/ERU/bilag/79/1978006.pdf

Hvad er det egentlig, du ikke forstår ved nukleare, biologiske, kemiske eller radioaktive angreb? Hvor mange muslimer har angrebet Europa med atombomber?

9
Fri Debat / Sv: Husk Allah
« Dato: Juni 22, 2019, 08:08:17 pm »
Ej heller havestole eller hoppeborge.

10
Fri Debat / Sv: Man kan roligt deltage i Mosbjerg Folkefest
« Dato: Juni 22, 2019, 07:23:45 pm »
Der er ikke noget problem med at finde en siddeplads.  :big_grin:


11
Fri Debat / Sv: Man kan roligt deltage i Mosbjerg Folkefest
« Dato: Juni 22, 2019, 07:17:49 pm »
150? Så mange kommer der ikke. I 2015 var de 30 - 40 stykker. Jeg har set flere mennesker i Bilka, når der er tilbud på toiletpapir.


12
Fri Debat / Sv: Husk Allah
« Dato: Juni 22, 2019, 12:01:08 pm »
Og det skal komme fra dig, din latterlige tosse.

Du skulle da også have din mund skrubbet i brun sæbe.

Nej, ikke brun sæbe. Det her passer bedre.


13
Fri Debat / Sv: Husk Allah
« Dato: Juni 22, 2019, 08:39:21 am »
21-6-2019

https://www.berlingske.dk/samfund/se-kortet-29-skyderier-i-koebenhavn-og-omegn-siden-marts

Sent mandag aften fandt nye skyderier sted i Brøndby, på Amager og også i Brønshøj, hvor en ung mand blev ramt. Hovedstadsområdet er hårdt plaget af skyderier, og alene siden midten af marts har der været mindst 29 skudepisoder i København og omegn.

Og så resten af landet.
Samt det man dækker over.

Vi har ikke daglige skyderider i gaderne. Der er tale om kriminalitet og ikke angreb med nukleare, biologiske, kemiske eller radioaktive våben, som det lovforslag handler om. Du er langt fra målet.

14
Fri Debat / Sv: Snart længe siden.
« Dato: Juni 21, 2019, 07:31:37 pm »
Ja, mon ikke Rudi sidder hjemme ved køkkenbordet og trommer utålmodigt med fingrene i håb om at høre luftalarmen gå i gang og DR bringe en ekstraudsendelse om, at muslimerne har angrebet Danmark. Vi må håbe, han har husket at komme nye batterier i høreapparaterne og skrue helt op for dem, så han ikke går glip af krigen.

15
Fri Debat / Sv: Husk Allah
« Dato: Juni 21, 2019, 06:04:58 pm »
Der har været sendt breve med miltbrand. Ganske vist ikke i Danmark, men det er nok bare et spørgsmål om tid.

Der har været et "stort" i USA begået af en person ved navn Bruce Ivins. I Danmark har det været sukker og mel.

Da jeg for nogen år siden skrev der ville komme nærmest daglige skyderier, blev jeg også hånet og "hængt til tørre" jeres standard svar, når i er på spanden.

Vi har ikke det, der næsten ligner daglige skyderier i Danmark. Vi har ikke engang ugentlige. Det er langt fra. Atter engang lyver og manipulerer du.
Derimod har vi daglige bidrag fra dig på debatten, hvor du dummer dig.

Sider: [1] 2 3 ... 226