Vis indlæg

Denne sektion tillader dig at se alle indlæg oprettet af dette medlem. Bemærk at du kun kan se indlæg der er oprettet i områder du i øjeblikket har adgang til.


Beskeder - sun^lady

Sider: [1] 2 3 ... 8
1
Fra mig til dig / Sv: Goddag og farvel-tråden
« Dato: December 18, 2012, 04:09:00 pm »
Nule: Så må du og din mand have en rigtig god Juleferie. Min datter kommer hjem på fredag, og vi har snakket om at tage i bio og se Hobbitten, men nu ser vi.

Hartmann: Jeg bryder mig heller ikke om alt for meget mylder. Især Bilka hader jeg at komme i, når der er mange mennesker. I år har jeg købt næsten alle gaver på nettet, så det har været rigtig nemt. Mit barnebarn ønsker sig Inverse sko, så det købte jeg via Amazon. Det tog kun 2 dage, fra jeg trykkede Bestil, til de ankom med posten her.

I dag blev jeg endelig klippet. Nøj hvor er det skønt at være af med alt det hår. Jeg har også fået lavet det sidste glas marmelade til min bror, og mangler kun at bage to slags småkager til ham. Jeg har pakket alle gaverne ind nu, undtagen den til min bror, og det eneste jeg mangler at købe, er mælk og fløde til risalamanden.

Min nabo købte juletræ til mig i søndags, og i aften skal jeg ind og spise hos dem. Må hellere huske at tage penge med, så jeg kan betale for juletræet.

2
Fra mig til dig / Sv: Goddag og farvel-tråden
« Dato: December 17, 2012, 09:58:21 am »
Ja det skulle være så lækkert at tilberede julemaden på grill. Det kommer jeg nu aldrig til, for jeg har slet ikke en egnet grill.
I dag skal jeg lave flere forskellige slags sukkerfri syltetøj, og syltede rødbeder. Det er til gaven til min bror. Han skal have en kurv fuld af lækkerier han må få. Han har nemlig diabetes, så tænkte at han ville blive glad for hjemmelavede lækkerier, i stedet for det man kan købe. Der kommer også en pose sukkerfri brændte mandler i, 2 forskellige slags småkager, kaffe, cola zero og min hjemmelavede marcipan. Hvis jeg kan nå det, laver jeg nok også nogle saltmandler til ham.

3
Fritid / Sv: Hvad skal du have til aftensmad?
« Dato: December 16, 2012, 09:16:19 pm »
Det blev til hjemmelavede stjerneskud i stedet. Hold da op hvor det var lækkert. Jeg elsker simpelthen sådan et lækkert stjerneskud, med masser af rejer  :biggrin:

4
Fra mig til dig / Sv: Goddag og farvel-tråden
« Dato: December 16, 2012, 09:14:14 pm »
Så ligger der næsten 3 kg råmarcipan i køleskabet, lige til at lave den lækreste konfekt af. Ikke engang Anthon Berg marcipan, smager så godt som vores hjemmelavede. På onsdag skal vi lave det færdigt, og så skal der deles ud af den, til venner, nabo og familie. Der bliver næsten 5 kg færdig konfekt, så der er rigeligt til alle.

5
Fritid / Sv: Hvad skal du have til aftensmad?
« Dato: December 16, 2012, 09:18:02 am »
Jeg har ingen anelse om hvad jeg skal have i aften. Synes det er længe siden jeg har fået noget rigtig god mad, så det er lige før jeg har lyst til at smide en ribbenssteg i ovnen. Hmmm... kunne faktisk være jeg skulle gøre det. Så bliver der også til lækker pålæg

6
Fra mig til dig / Sv: Goddag og farvel-tråden
« Dato: December 16, 2012, 09:15:52 am »
Nej ikke endnu. Min migræne vendte tilbage, så vi nøjedes med at pelse dem i fredags. I går tog jeg mig en slapper, og lavede ingenting. Men i dag har jeg det endelig fint igen, så nu skal jeg i gang med at raspe dem og køre dem igennem kødhakkeren. Så kommer sønnike en af dagene og hjælper med at forme konfekten.  :biggrin:

7
Fritid / Sv: Hvad skal du have til aftensmad?
« Dato: December 13, 2012, 09:27:47 pm »
Jeg fik en tør burgerbolle med icebergsalat, hamburgryg og lidt dressing. Det var hvad jeg orkede at lave efter mit migræneanfald. Lige om lidt smutter jeg i seng igen, og håber det er helt væk i morgen

8
Fra mig til dig / Sv: Goddag og farvel-tråden
« Dato: December 13, 2012, 09:25:01 pm »
Det har både været en rigtig god dag, og en møgdag. Jeg har været på julevisit både hos min ældste søster og min bror. Det var smadderhyggeligt. Min bror havde en overraskelse til mig: Et rigtig sødt julekort med 400,- i. Så nu kan jeg alligevel få råd til at blive klippet inden jul.

Jeg fik også juleshoppet lidt, og vejret var jo herligt, med frost og sol. Men så kom migrænen snigende, så jeg måtte ind og lægge mig da jeg kom hjem. Det er ikke helt væk endnu, men jeg håber sørme det er forsvundet i morgen. For kl 10 skal jeg undervise i hvordan man vedligeholder en hjemmeside. Det er der hvor jeg var i praktik. Jeg lovede at komme og give et par timers crashkursus her efterfølgende.

Bagefter skal jeg på storindkøb i Bilka, og så kommer yngste søn og henter mig og mine vare og kører mig hjem. Så skal han og jeg lave årets marcipan. Det bliver af 2 kg mandler i år - hvilket vist også er det vi plejer. Det giver ca 2.5 kg råmarcipan, men der er også en hel del der skal have smagsprøver. Så jeg ved hvad min weekend skal gå med: fredag skal mandlerne smuttes, hakkes og køres igennem kødhakkeren 5-6 gange. Lørdag skal massen ristes ved svag varme, og så kan vi gå i gang med at forme den, og lave konfekt af den. Til sidst skal det hele dyppes i chokolade. Slutresultatet bliver mindst 4 kg færdig konfekt. Et stort arbejde ja, og det kan ikke betale sig rent økonomisk. Men hold da op hvor det smager så englene synger! Hvert eneste år brokker jeg mig, og sværger aldrig at gøre det igen... indtil jeg smager det færdige resultat  :biggrin:

9
Fra mig til dig / Sv: Goddag og farvel-tråden
« Dato: December 11, 2012, 04:06:37 pm »

Jamen Sun dog - op med humøret.... Det er sikkert bare hormonerne der driller, og dem skal vi ikke lade os styre af (sagde hende der er midt i overgangsalderen, og skiftevis fryser som en lille hund, og derefter sveder så det driver....)
Mauridia_40   Mauridia_22 Mauridia_40

Nah tror næppe det er det. Jeg er for længst ude af overgangsalderen, og husker glimrende hedeturene. Det var især træls når jeg stod i kø i supermarkedet, og sveden bare løb i stride strømme. DET var træls! Men ellers havde jeg ikke mange gener af det.

Jeg har det lidt bedre nu, så det var nok bare et par dårlige dage. I morgen tror jeg der skal laves dej til terningkager. Det kan umuligt blive jul uden, og jeg vil ikke være skyld i at der ingen jul bliver  :biggrin:

10
Dyr / Sv: Pas på hunden i sneen
« Dato: December 11, 2012, 12:18:38 pm »
Jeg bliver nødt til at bruge salt på min trappe. Ellers kan jeg simpelthen ikke komme op og ned af den, når det er glat. I går var den fuldstændig glaseret af is. Men heldigvis bruger mine katte sjældent den trappe. De bruger kældertrappen, som ikke bliver saltet, for deres kattelem sidder i kælderdøren. Så mon ikke det går endda

11
Fra mig til dig / Sv: Goddag og farvel-tråden
« Dato: December 11, 2012, 12:15:17 pm »
Jeg føler sådan med dig Nule...  :hug:

Jeg føler mig lidt nede i disse dage. Ved ikke helt hvorfor, og det irriterer mig, at jeg har det sådan. Har jo ellers været i det bedste julehumør, men lige nu er der godt nok ikke meget humør at finde. Øv.

12
Fritid / Sv: Hvad skal du have til aftensmad?
« Dato: December 11, 2012, 12:11:37 pm »
Jeg skal have resten af det pasta og kødsovs jeg lavede i går. Tror snart jeg skal til at tage mig sammen og få lavet noget mere spændende mad. Gider bare ikke rigtig gøre noget ud af det for tiden.

13
Fritid / Sv: Hvad skal du have til aftensmad?
« Dato: December 08, 2012, 06:17:27 pm »
Min datter er hjemme på weekend, og hun ville gerne have forloren hare, så det fik vi. Nøj hvor det smagte godt  :biggrin:

14
Alt det andet / Sv: Vejret
« Dato: December 07, 2012, 09:05:40 am »
De er jo bygget til det Nule, og når bare vi fodre dem godt gennem vinteren, så overlever langt de fleste heldigvis
Hvilket minder mig om at jeg hellere må ud og fylde op til de små pipser  :LaieA_053:

15
Fritid / Sv: Hvad skal du have til aftensmad?
« Dato: December 07, 2012, 08:59:27 am »
Jeg har lovet min datter karbonader i aften. I morgen bliver det enten frikadeller eller forloren hare

Sider: [1] 2 3 ... 8